plugg i massor

Ska nu ta och börja stänga av min dator och läsa lite i min engelska bok som jag måste läsa ut snabbt och skriva läslogg på, vilket betyder att jag måste läsa ungefär 300 sidor på engelska inom några (alldeles för) få dagar, så jag kommer alltså inte hinna klart med det tyvärr. Sen har jag massa annat plugg som måste göras, men inte nu ikväll, det har jag ingen ork för! Vi har ju projekt i skolan nu, och har därför inga läxor, dock har jag grejer som är sena (fy!) och grejer som ska lämnas in efter lovet och så som jag måste göra. Det betyder att nu när jag egentligen ska ta det lugnt efter skolan när det är projekt så måste jag jobba arslet av mig, jag har inte så mycket tid jag behöver för allt annat jag vill göra, jag har inte tid att plugga!

Börjar halv 9 i morgon, orkar inte! Men snart är det looooov!
massa kramar

grattis sis!

Hej!
Idag är det måndag, för er som inte visste det haha. Började ett nytt projekt i skolan idag, filmprojekt. Alla grupper har skrivit ett eget manus som vi idag skulle filma. Våran film är så gay men rolig, blir säkert bra. I morgon är det redigering som gäller. Resten av projektet ska tydligen vara läsprojekt, tråååkigt.
Efter skolan drog jag och Linn hem till henne för att plugga matte och flumma lite, super kul som alltid!
Nu är jag hemma och har precis ätit middag.


Idag fyller min älskade lillasyster år ! Grattis till henne!





puss!

fråga

Nu ska jag titta på Gossip girl :)

Jag undrar fortfarande vad ni skulle tycka om att jag skulle skapa en Twilight-kategori där jag skulle samla alla mina inlägg som är relaterade till filmen/filmerna och böckerna. Tycker ni i nuläget att jag nämner och skriver om Twilight alldeles för mycket eller är det bra? Är det jobbigt eller vad tycker ni helt enkelt? Jag vill veta, för jag vet inte riktigt hur jag ska göra, hehe. Så som sagt, tyck till om jag ska skapa en Twilight kategori, eller hur jag ska göra kring detta.
PS. Om jag skapar en Twilight kategori kan det bli så att om jag inte har något att skriva eller inte har tid så kanske jag bara slänger in en bild eller så för att ni ska ha något att läsa/titta på. haha.

xoxo/ J

I'd Rather Die Than Stay Away From You



har inget att skriva, så ni får nöja er med en Twilight bild så länge *hehe*

sunday

Hej!
Ångest söndagen är här -_-. Och ni har väl inte glömt bort att vrid fram klockan en timme till sommartid?
Gårdagskvällen med Linn var mys, som alltid. Vi bara chillade framför Tv'n.
Meningen är att jag idag skulle plugga, men har inte börjat med det ännu, känner mig inte motiverad alls, usch det känns super tråkigt att sätta sig med massa plugg, även om det inte finns annat att göra heller. Dock har jag börjat städa lite smått i mitt rum. Är fortfarande inte frisk så är väldigt trött, hoppas verkligen jag kan gå till skolan i morgon, nytt projekt, och då är det aldrig bra/kul att vara hemma. Men jag tror jag orkar gå.
vad ska man göra? Jag vill läsa, men inte i den boken jag borde läsa.

förlåt för tråkigt och meningslöst inlägg men det är så jag känner mig just nu- tråkig och sjuk/trött
puss

Earth hour

Glöm inte bort att släcka lamporna nu när det är Earth hour om cirka en timme. Det är alltså att många delar av världen släcker sina lampor, och gärna annan onödig el under en timmes tid 20.30- 12.30.

Bilden funkade inte och hinner inte fixa till det, ska dra ut en stund för att möta upp Linn, hörs sen!
pusss

lördag (om fredag)

Hej!
Gårdagen var super mysig! Det var som sagt tema rosa, vilket betydde att alla hade något rosa på dig, jättegulligt :) Dessutom hade Malin dukat och pyntat allt med rosa, tallrikar, bestick, gerlanger(heter det så?), allt i princip och det var jättefint! Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så skulle alla ta med sig något att äta och det var jättegott, men det blev en hel del över kan man säga.
Vi körde en frågesport "vem kan mest om malin?" och gissa vem som vann? JAG! :D
Tyvärr var jag tvungen att gå hem tidigt eftersom jag var och är sjuk, men den tiden jag var där var det super mysigt!
Tack för en underbar kväll brudar, och framförallt Malin!

Här är lite bilder ifrån kvällen.
Hade inte med mig min kamera så därför har jag lånat alla dessa bilder(står vems)! Hoppas det var okej, annars får ni säga till så tar jag bort dom :)


här är under middagen (lånad från kajsas blogg)


kolla vilken gullig dukning! (Lånad från Jossans blogg)


En söt bild på Moa och Sandra (lånad från moa)


Söta Linn och Natta (även denna lånad av moa)


Haha. Sandra, Greta och Madde (lånad av moa)

Pussss!

FREDAG

Hej!
Det är f r e d a g ! Fan vad härligt det känns! Ska utnyttja denna helg bra, måste bli frisk. Det har varit en skön dag än så länge, skola i ett par timmar, med No prov sista lektionen som gick ganska bra med tanke på att jag knappt pluggat någonting. Åkte sen en snabbis till vby bra och kom hem för en timme sen kanske.

Ikväll är det tjejmiddag hos Malin som gäller. Det är knytkalas så alla ska ta med sig någon mat, super mysigt och smart! Malins blogg fyller ett år idag så grattis till den! Det är också dresscode pink, så det blir en pink lady kväll. Lite små jobbigt för mig som aldrig klär mig i rosa, äger inget rosa överhuvudtaget :S, men jag ska allt hitta på något!

take care
puss

onsdag

Hej !
Det är redan onsdag, denna vecka har gårr väldigt snabbt tycker jag!
Nationella idag gick nog sådär, orkar inte tänka på det bara skönt att få det gjort känner jag. Hur gick det för er och vad skrev ni om? :)
Slutade rätt sent idag, och gick då hem direkt. Meningen var att jag skulle plugga eftersom vi fortfarande har så sjukt mycket att göra(pch jag skjuter upp allt så smart som jag är -_-), men eftersom jag inte mådde så bra så orkade jag helt enkelt inte så chillade bara lite. Nu hade jag tänkt mig läsa igenom NO'n och sedan läsa min engelska bok innan jag går och lägger mig. Ska läsa en som heter "Marked" och ska tydligen vara lite lik Twilight serien har jag hört, någon som har läst den? Vad tycker du isf om den?

Det är ju dessutom våffeldagen idag för er som missat det. Har precis ätit en våffla med min kära familj. Har ni ätit några våfflor idag? :)
(det blev ovanligt mycket frågor till er idag, ni kan ju gärna besvara dom ifall ni orkar)

Menmen, nu måste jag som sagt sluta skriva och börja med något betydligt tråkigare- plugga NO- atomfysik. Man hör ju hur tråkigt det låter, usch!
Pusss


GAMMAL BILD!

tisdag

Hej!
Har inte så mycket att skriva egentligen. Idag hade jag och Linn våran gympalektion och det gick väl sådär tyckte vi, men tydligen tyckte våran gympa lärare att det gick betydligt bättre, skönt att höra!
Efter skolan drog jag och Linn in till vby för att handla till nationella imorron haha ;P, men vi fastnade på donken och hade det skit kul som alltid :). Efter det har jag bara läst ut min bok(så länge vi båda andas, twilight serien) och chillat eftersom jag typ är sjuk igen, inte bra!

Men nu måste jag stänga av datorn mamma och pappa har typ infört något nytt- jag får inte sitta vid datorn senare än 10 på vardagar, även fast det är min egna dator, hm. Dessutom har jag nationella engelska C i morgon, som kommer gå åt helvete och jag har sovit dåligt de senaste dagarna, så ja ni förstår nog att jag behöver sova om en stund.
Vi hörs!
Puss

måndag

Hej!
Attans, det känns som att jag håller på att bli sjuk, igen! Detta är inte bra alltså, jag får verkligen inte bli sjuk nu, inte denna vecka när det händer så mycket i skolan och att jag dessutom var sjuk förra veckan gör ju inte saken bättre precis -_- .
Annars då? Jag sitter just nu här vid datorn, ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen försöka plugga lite innan det är dags för mig att läsa och sova. Somnade alldeles för sent igår och det resluterar i att jag är vääldigt trött idag, suck. I morgon ska jag och Linn hålla våran gympa lektion i skolan, får se hur det går. Hoppas det går helt okej iallafall :)

Puss

lite fixat

Orkar inte fixa mer nu, hann bara fixa lite där ni kommenterar. Så ni kan ju kommentera detta inlägg eller något annat såklart så ser ni det jag fixat. Ha inga stora förväntningar för det är inte alls värsta grejen eller så, haha :)

Denna vecka kommer bli ett helvete med allt äckligt plugg, så jag kommer inte att priotera bloggen speciellt högt i veckan, så ifall jag är seg på att uppdatera så vet ni varför :)
Ha det bra så länge!

pussss


bara så ni vet

Håller på att fixa med min design och lite sånt här på bloggen därför ingen uppdatering just nu och den kan se lite konstig ut, men som sagt jag försöker fixa den lite :) vi hörs sen
pusss

vad tycker ni?

Hej!
Satt nu precis och funderade över om jag kanske skulle ta och skapa en kategori med namnet "Twilight". Vad skulle ni tycka om det? Där skulle jag då ha allting som har med Twilight att göra samlat på en plats så kan ni som gillar Twilight bara klicka på den kategorin och få fram det, tyvärr blir det ju negativt för de som inte gillar det. Det skulle ju såklart betyda ännu mera Twilight här i min lilla blogg. Det skulle då vara allt från videos, citat, bilder, nyheter, Ja allt som har med Twilight att göra. Eller vill ni hellre att jag strunat i den idén och kör på som jag brukar ungefär?
Jag som är galen i Twilight som ni märkt, tycker det är roligt med alla dessa Twilight bloggar som finns, men det känns som att alla skriver om samma sak hela tiden, om samma nyheter liksom. Jag kommer inte att bli som de eftersom jag bloggar om mitt liv och min vardag, inte bara om Twilight som dessa bloggar gör. Men ändå känns det som att jag blir så överdrivet tjatig när jag tar upp Twilight hela tiden, men jag har hela datorn full av bilder haha.
Får väl helt enkelt tänka på saken, och som sagt vill jag gärna höra era åsikter om saken!

Sen undrar jag fortfarande om det finns någonting ni saknar i min blogg? Något som kan göra den bättre. Jag personligen tycker den är ganska tråkig, men kan ändå inte komma på något som skulle kunna göra den bättre.
Känns som att om jag skulle ta lite inspiration från andra bloggar med massa saker(kommer inte pånågot bra exempel) så skull den bli så opersonlig på något sätt, men jag vill samtidigt göra den roligare, hm belslutsångest?


vad säger ni? Vill ni se mer sånt här? Alltså Twilight bilder och dylikt?

pussss!

skydd

Hej!
Gårdagen var supermysig måste jag säga, det var en riktigt lugn och skön kväll :)

För er som inte märkt det så har jag lagt in "högerklicks skydd" här på min blogg så att man alltså inte kan högerklicka. Har under veckan haft ett popupp fönter som kommer upp när man högerklickar där det stod en liten text att "här får du inte kopiera men du kan fråga om bilden så skickar jag till dig" eller något liknande. Men ändrade det till att det bara inte går att högerklicka eftersom t.o.m jag tyckte det blev jobbigt med fönstret som kom upp. Men som tidigare så är det bara att kommentera inlägget elller skicka ett mail till [email protected] så skickar jag bilden/texten eller vad det är du vill ha. Jag har detta högerklicks skydd för att man helt enkelt inte ska kunna kopiera, även om jag inte alltid har äganderätt på bilderna. Kanske tar bort det snart ifall jag själv börjat tycka det är jobbigt. Vill ju ändå såklart att mina vänner skall kunna ta bilder som jag har tagit, speciellt om dom själva är med på bilderna. Men som sagt, jag kanske tar bort skyddet inom kort och man kan självklart få bilderna skickade om man bara frågar :)
Vad tycker ni om skyddet? Är det bara dumt och jobbigt, eller smidigt?

pusss

Fredag

Hej!
Äntligen är det fredag! Fyfan vad det känns skönt! Blir överlycklig varje gång det blir fredag, haha. Tycker det är skönt ävn fast jag bara har gått två dagar i skolan denna vecka hehe. Men känner att jag måste vila upp mig för nästa vecka blir förjävla jobbig asså, verkligen mördar veckan! Vi har minst en inlämning/prov varje dag, skojar inte. Det är helet sjukt verkligen. Tror vi har 3 prov inklusive nationella, inlämningar samt att jag och Linn har våran gympa lektion som känns väldigt stressande eftrsom vi inte börjat planera :S. Men slut pratat om det, nu har jag en hel skön helg framför mig!

Idag/Ikväll blir det en lugn och mysig kväll hemma hos Sandra. Jag och tjejerna(inte alla tyvärr) ska ha pizzakväll och då baka pizza tillsammans och bara umgås. Alltid lika kul med mina bruds. Jag älskar verkligen er!

tänkte lägga in lite bilder ifrån förra fredagens tacofredag även då hemma hos Sandra :)



puss!

Edwards namnsdag!

Glömde helt bort att skriva det igår men igår hade iallafall min älskade Edward namnsdag, hehe. Dock stavade dom det som "Edvard" i almanackan men spelar roll! Tycker det är sjukt mycket finare med W istället för V :)

Hur som helst. Grattis i efterskott Edward! Haha!



Josef Fritzl

Ni alla kommer väl ihåg alla skriverier i pressen om Josef Fritzl från Österrike som höll sin dotter Elisabeth fången i en källare i 24 år? Under dessa 24 år blev hon våldtagen av sin pappa uppemot 3000 gånger(!) och detta resluterade i att Elisabeth födde 7 barn nere i källaren, hon födde alltså sin pappas barn. 3 utav barnen fick flyttas upp till sina morföräldrar, alltså hem till Josef Fritzl och hans fru. 1 utav barnen dog precis efter födseln och resten bodde kvar med sin mamma och pappa/morfar i källaren. Detta fruktansvärda brott avslöjades när den äldsta dottern blev allvarligt sjuk förra året(vet inte exakt datum) och blev tvungen att uppsöka sjukhus.

Idag fick Fritzl sin slutgiltiga dom. Livstids fängelse! Josef Fritzl är skyldig till mord, våldtäkt, olaga frihetsberövande, slaveri, olaga hot och incest.
Enligt aftonbladet ska Fritzl ha erkännt sig skyldig till samtliga brott och även bett om förlåtelse han säger : "Jag ångrar mig av hela mitt hjärta. Jag kan inte gottgöra något av det jag har gjort, men om det är möjligt ska jag begränsa skadorna. "
När domaren har frågat "varför just Elisabeth?" ska Fritzl ha svarat " För att hon var den starkaste av mina barn. "

Denna nyhet tog jag upp eftersom den har påvekat hela världen. Detta är hur hemkt som helst verkligen! Hur kan man göra något så brutalt, jag förstår inte! Det är bara helt jäkla sjukt. Har inte så mycket mer att säga om detta, hoppas ni ändå förstår hur hemskt och sjukt jag tycker detta är och straffet han fick var bra. Men tycker ändå han förtjänar dödsstraff, han har ändå förstört oerhört många liv.

Vad tycker ni om detta? Vad förtjänar Josef Fritzl för straff enligt er?


foto och lite fakta från aftonbladet.


torsdag

Hej!
Första dagen i skolan för mig idag eftersom jag varit hemma och varit sjuk under veckan. Det har därför kännts som om det är måndag för mig hela dagen. Medans alla mina kompisar säger att det känns som fredag säger jag att det känns som måndag, haha. Men det är ju inte så konstigt.
Tycker att vädret idag har varit lite skumt. Först på morgonen tänkte jag att det skulle bli jätteskönt vår väder även idag så jag tog min skinnjacka och tygskor, det var lite dumt att ta som skorna som är så kalla eftersom det faktiskt började snöa helt plötsligt idag. Först när jag och tjejerna satt på Majas så snöade det jättelite så vi kunde inte riktigt uppfatta om det var snö eller inte, men kom fram till att det faktiskt var det och blev lite smådeprimerade. Sen när vi sitter på No lektionen så säger Linn med en typ chockad röst "Jenny, kolla ut" och jag fattar ingenting, så hon pekar mot fönstret igen och jag tittar och ser att det snöar as mycket, och båda vi blir as besvikna, haha. Sen slutade det snöa en kort stund efter, men ändå. Man tycker ju ändå att det borde vara vår nu!

Nu blir det snart middag tror jag, sen vill jag läsa lite Twilight, hehe. Förlåt för att jag bombar ner bloggen med Twilight i massa olika slag(bilder,videor,citat mm), men jag tycker om, nej älskar Twilight så.. Det ju trots allt min blogg.

Puss

Fy Jenny!

Det är sådan otur att jag fick vara hemma och vara sjuk idag, när det var så sjukt fint vår väder ute! Nu hoppas jag verkligen på fint väder i morgon med, skulle vara så skönt! :)
Däremot ser jag inte så mycket fram emot den tiden i skolan och efter skolan nu fram till påsklovet då jag har jävligt mycket plugg att ta tag i. Listan kan göras väääldigt lång och jag har så fruktansvärt dåligt samvete och känner mig så dum, för jag har faktiskt inte tagit tag i en enda plugg-grej på hur länge som helst, så allt läggs bara på hög. Fy! Varför gör jag såhär mot mig själv egentligen? Jag vet ju hur det kommer bli sen, stress,stress och ännu mera stress och sura miner. Jag vet ju själv att jag blir så sjukt besviken på mig själv när jag gör såhär och hur pass dåligt jag mår under den perioden, och möjligtvis efter ifall jag inte kunnat göra mitt bästa och då inte når målen jag har. Usch på mig, nu måste jag verkligen skärpa mig för det här går inte längre!

pusspuss

test

Efter att ha kollat runt på lite olika bloggar för att fördriva tiden lite så hittade jag en blogg skriven av en tjej som är ett twilightfan precis som jag och hon tipsade om olika twilight test man kunde göra. Tyckte det lät lite roligt och för att fördriva tiden så gjorde jag ett utav testen "Who is your perfect Cullen boy?". Testen är på engelska alltså.
Mitt resultat blev....:


....EDWARD!
Jag visste det från första början haha, han är perfekt :)

pusss


2 cool 4 school

Japp, jag blev hemma idag också suck -_- . Mamma ville inte att jag skulle gå idag eftersom jag fortfarande känner mig lite små konstig och dessutom är min lillasyster också sjuk och igen kunde vara hemma och "passa" henne så därför fick jag vara hemma. Men det kan ju såklart vara lite skönt också, men känner att jag missar så mycket och så saknar jag mina brudar sjukt också! Men i morgon ska jag gå iallafall.
Idag ska jag försöka plugga lite när jag har hela dagen ledig, men det är ju såhimla fint väder ute, vem vill sitta inne och plugga då? -_-
Aja, vi hörs lite senare :)
pusssss

filmtips

Hej!
Jag tänkte att ni kunde häjlpa mig lite. Skiv ner några bra filmer i en kommentar eller så. Inte några läskiga utan bara bra filmer, kan vara allt från tjejfilmer till disney filmer. Mamma vill tydligen att jag ska vara hemma i morgon igen eftersom min syster är sjuk, så måste ju ha något att göra ifall jag är hemma. Så som sagt skriv ner några bra filmer som jag kan titta på i morgon :)

puss och tack för hjälpen!

tisdag

Hej!
Jag blev hemma även idag, tillsammans med min syskon som tydligen inte heller kände sig helt bra. Än så länge har jag bara tittat på två fimer, systrar i jeans och systrar i jeans 2. Har sett ettan tidigare men det var första gången jag såg tvåan och den var faktiskt bra :) Just nu sitter jag här och äter en caesarsallad, mums :)
Ville bara updatera lite, har inte så mycket att säga. Vad gör man en dag som denna?
Pussss


måndag

Hej!
Idag har jag varit hemma från skolan eftersom jag varit/är sjuk. Vet ännu inte hur jag gör med morgondagen men känner att det inte skulle skada att vara hemma eftersom vi knappt har några lektioner alls i morgon, slöjd och bild fram till lunch och sen bara spanska, läsning och gympa. Missar ju inget viktigt precis.
Vad har man gjort idag då? Tråkat. Det finns verkligen ingenting att göra när man är sjuk. Har kollat på film, läst och suttit framför datorn hela dagen i stort sett. Hoppas ni har haft en härlig måndag!

take care
pussis

lördag

Hej!
Kom hem från en trevlig middag hos familjen Lindsö för ett tag sen. Alltid lika kul att vara där och täffa Amanda det är ju så sällan vi faktiskt ses och umgås, vilket är riktigt synd! Vi går i samma skola, bor jättenära varandra och våra familjer är typ bästavänner(?), så hur kommer det sig att vi ändå träffas så sällan? Jag vet inte riktigt, men hoppas vi kommer kunna träffas oftare nu :).
Igår var det fredag, det gick väl helt okej på nationella tror jag, det var lättare än jag tänkt mig och det känns ju skönt. Efter skolan drog jag och några brudar till vällingby och chillade ett tag för att sen dra hem och fixa sig inför kvällen som började hemma hos Sandra med en mysig tacomiddag. Kvällen slutade med att jag sov hos Linn :). Det är väl i stort sätt vad som hänt under helgen just nu. I morgon är det stan med mina päron som står på schemat. Äntligen får jag shopppa!!! :D Hoppas verkligen jag hittar lite fint nu, det behövs verkligen!

Ha en fortsatt mysig helg så hörs vi
puss

lite hjälp :)

hej!
Jag vet att jag har lagt ut denna video tidigare, inte alls länge sen. Men jag måste lägga ut den igen eftersom den är så otroligt fin och jag är kör i den(såklart) och för att jag söker en frivillig att hjälpa mig att lära mig den på piano, trots att jag inte alls kan spela. Låter väldigt sjukt jag vet, jag som inte kan spela vill lära mig denna svåra. Men hur svårt kan det bara egentligen? Så ifall du kan spela den på piano eller kan lära dig den och sedan lära mig, kommentera! :D



pusss!

torsdag

Hej!
Nu är det äntligen avklarat. Jag pratar såklart om vårat uppträdande inför hela skolan idag. Det var inte alls lika hemskt som jag tidigare trott men det var riktigt nervöst, men tyckte det gick helt okej =). Men nervositeten(stavning?) har dock inte släppt ännu. I morgon har vi TVÅ nationella prov i engelska som jag verkligen hatar och suger på, så det är jag sjuukt rädd för. Det kommer vara jättesvårt och usch. Trodde vi bara skulle ha läs och hörförståelse engelska nationella i morgon och berättelse om två veckor, men icke sa nicke. Nu ska vi tydligen ha båda två i morgon, och det är dessutom fredagen den 13:e, hur ska detta gå? Helt seriöst, det kommer inte gå bra. Jag vet jag har lite dåligt självförtroende men jag verkligen hatar engelska eftersom jag är så pass dålig på det, så morgondagens prov är absolut inget att se fram emot, usch så hemskt!!!!

pussss

onsdag

hej!
Imorron gäller det, fyfan vad jag är nervös/rädd inför uppträdandet. Tänk er att stå och sjunga inför hela skolan, usch vill inte ens tänka på det. Som tur är har jag malin (förhoppningsvis brevid mig) som inte kommer att vara lika nervös, kanske kan smitta av sig lite av sitt lugn till mig? ;) Vi är absolut inte dåliga, det är inte riktigt det jag är rädd för, eller lite men mest för att jag har sådan fruktansvärd scenskräck, helt sjukt! Hatar att visa upp något när folk tittar på, det kan vara allt ifrån att hålla en redovisning i skolan till att dansa på en uppvisning inför publik, men att stå och sjunga inför hela skolan, det har jag aldrig gjort förut och jag hoppas innerligt att detta blir första och sista gången jag gör det! Vi gör det som sagt för att få MVG i musik, annars hade vi ALDRIG ställt upp, inte jag iallafall.

Önska oss stort lycka till i morgon och snälllllla låt mig inte skämma ut mig så mycket som jag tänkt mig, låt mig slippa svimma på scen eller något, vore inte så kul hehe.

pussssss

tisdag

Hej!
Usch, på torsdag gäller det. Jag pratar såklart om dagen då jag ska skämma ut mig inför hela skolan -_-, vi ska ju som sagt spela upp våran låte inför hela skolan och jag är sjuuuukt nervös alltså, det är sjuuukt!
En glad nyhet är att jag har fått min bok idag!!! :D Fjärde boken i Twilight serien på svenska då, som egentligen kommer ut i affärerna på torsdag, vet ni hur glad jag är eller? :D Ni som inte vet det så heter den "så länge vi båda andas". eller på engelska "breaking dawn". Har längtat efter boken as länge, och nu kommer jag säkert sitta hela kvällen och bara läsa istället för att plugga, som jag egentligen borde göra hehe, inte bra.

Men nu kom min lillasyster hem så jag ska fixa mat till henne och mig nu, sen hjälpa henne med läxorna och dyligt.
Pussss


såhär ser boken ut, dock är denna tagen från google eftersom jag inte orkade lägga in bilder idag.


UPDATE: detta skull ha publiserats för cirka 40 minuter sedan

söndag

Hej!
har inte så mycket att skriva så detta blir ett kort inlägg, men tänkte att jag ändå skulle updatera(stavning?) lite snabbt. Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket alls, skönt med lite vila. Jag har iofs skrivit lite engelska som jag planerat att göra. Hade planerat att plugga hela dagen men orkade verkligen inte så jag tog det bara lugnt.
Som jag sagt tidigare så kommer denna vecka bli hemsk, verkligen! På torsdag är det uppspelning och dagen då jag kommer skämma ut mig inför hela skolan och dö både innan och efter uppträdandet, usch! Sen på fredag är det nationella engelska som gäller, som jag är riktigt rädd inför, eftersom jag hatar och suger på engelska. Dessutom har jag fortfarande inte gjort engelska nationella muntlig, så risken är väääldigt stor att jag får göra det antingen i morgon eller på onsdag, fy, inget att se fram emot kan jag tala om! Och som grädden på moset så har jag sjukt mycket att göra vad gäller skolan alltså plugg som jag inte orkar. Förlåt än en gång för att jag bombar ner bloggen med negativa grejer om skolan hela tiden och med mina ångest tankar, men behöver skriva av mig någonstans, haha.

Ta hand om er, så hörs vi!
Pussss

när livet är som bäst(nästan iaf)

Sitter och äte Ben&Jerrys glass och ska nu mysa framför en film, vet dock inte vilken ännu ;P.  Älskar Ben&Jerrys, så gott! Vad gör ni för kul en fredagskväll som denna? :)
Ville bara uppdatera lite hehe, ta igen efter att jag inte skrivit så mycket på ett tag.

Puss


UPDATE: Tror det får bli Patrik 1,5. Hört att den ska vara bra. Har ni sett den? , Och vad tyckte ni isf om den? :)

här måste shoppas

Just nu är jag sjukt shoppingsugen. Alltså sådär verkligen shoppingsugen. Känner att det är så himla mycket nya grejer jag behöver och att jag inte har något att ha på mig på dagarna, hatar den känslan. Alla har väl säkert haft den någon gång, men nu är den verkligen stark kan jag tala om. Men krukset är att det kommer bli så sjukt dyrt ifall jag skulle köpa allt jag vill ha/behöver så det är inte så kul. Men har bestämt mig att jag måste ta mig en vända till stan för att införskaffa lie nya grejer, men vet dock inte om det blir denna helg eller om jag kan stå ut till nästa.
Så nu vet ni det också, JAG MÅSTE SHOPPA MASSA, BEHÖVER MASSA NYA GREJER! (förlåt för utbrott)

Pusssss

Friday

Hej!
Äntligen är det helg! Gud vad härligt det känns, en två hela dagar slipper vi skolan, känns det inte skönt underbart?
Har inga planer alls för ikväll, eller jag har planer på att bara vara hemma och ta det lugnt för en gångs skull, det kan behövas. Nästa vecka är ingen rolig vecka alls kan jag tala om, det är "bäst i väst"- tävlingen, uppspelning inför hela skolan :O, sen nationella prov i engelska som jag är sjuuukt nervös inför, men det värsta kommer bli uppspelningen alltså, herregud kommer typ dö!. Ser inte fram emot veckan alls! Slutade i alla fall tidigt idag 12:10 och jag gick då hem för att chilla. Jag städade faktiskt rummet och har precis sett klart "she's the man" och måste säga att han som spelar Duke- Channing Tatum är en dröm-pojkvän. Så snygg och gullig så det finns inte (Börjar komma ikapp Edward här,hehe). Någon som håller med mig?
Jaja, nu ska jag sluta dregla ner min blogg(usch) med snygga killar, och istället kolla runt lite på datorn innan det serveras middag här hemma, mums :)

Take care!
Pusss


ta mig härifrån

Snälla?! Låt mig få flyga iväg till något varmt och härligt avslappnande land! Jag orkar inte var hemma här längre med all skola och press och stress och all skit, orkar verkligen inte. Tycker jag förtjänar en utomlandsresa nu!

 
Ser inte detta sjukt lockande ut? *drömmer mig bort*

Tyvärr har det inte gått som planerat med gympa-provet-pluggning, ååååångest!

pussss

twilight nörd som jag är

japp, som rubriken lyder, så är jag fortfarande en Twilight nörd. Förlåt, men jag kan inte hjälpa det. Dock är jag inte lika beroende som förut.
Jag tänkte iaf ta mig en dusch nu för att sedan kunna fortsätta plugga inför gympa provet i morgon, men först tänkte jag slänga in en bild ifrån Twilight(såklart), eftersom jag har hela datorn full av Twilight- bilder, hehe. Okej, jag är nog fortfarande läskigt beroende. Men jag är långt ifrån ensam kan jag tala om, och det känns lite tryggt :)
Borde dessutom få hem den fjärde boken på svenska snart. Har nämligen besällt den från någon sida, den släpps inte i butiker förens om prick en vecka !

C Ya!
pussss


Detta kanske inte är den allra snyggaste bilden på Edward, men herrejävlar vad snygg han är!

torsdag

Hej!
Försov mig idag igen, har nu gjort det nästan varje dag denna vecka, inte alls likt mig. Men jag har bara inte orkat gå ur sängen på mornarna längre, är ju så himla trött. Men sprang iaf iväg till skolan och kom endast 5 minuter sent så det var ju inte så farligt. Hoppas jag lyckas komma i tid till mentorstiden i morgon. Slutade sen tidigt, tio i två och sen gick jag och Malin hem hit till mig för att plugga på gympa provet som vi har i morgon. Vi var faktiskt duktiga på att plugga, och vi lyckades förstå ganska mycket. Men måste dock plugga resten av kvällen för kan verkligen inte allt -_- . Så nu vet ni vad jag kommer ägna min kväll åt, oooooooooorkar inte!!!! Kul att jag är skoltrött efter en skolvecka, har ju precis haft lov -_- .

Vi hörs, ha det bra!
Pussssssss



gammal bild på mig och malin, jag blundar men orkar inte leta runt efter de andra finare bilderna hehe :)

skolan tar död på mig

Jag har massa plugg att göra som vanligt -_- . Jag skjuter upp det så jag blir stressad och jätteledsen och besviken på mig själv när jag vet att jag kan så mycket bättre. Så varför sitter jag då bara här utan att plugga, när det verkligen behövs? Jag orkar verkligen inte, och det känns som jag slutat bry mig, även fast jag innerst inne bryr mig alldeles för mycket. Jag har många gånger alldeles för höga krav på mig själv som jag inte lyckas uppnå alla gånger, därför blir jag besviken på mig själv och får så otroligt dåligt självförtroende. Men vad kan jag göra åt saken liksom? jag måste ha höga krav för det är så jag vill vara, jag vill kunna uppnå dessa mål, även fast jag inte gör det. Det gör mig sååå frustrerad.
Fan vad jag hatar skolan, den förstör mitt liv rent utsagt! Den gör mig stressad, ger mig dåligt självförtroende, gör mig allmänt nedstämd och trött. Jag orkar inte med skolan, men jag måste ju göra allt detta plugg. Så varför sitter jag fortfarande och skriver detta skit inlägg som om jag hade värsta vredesutbrottet?

Fan, jag måste verkligen plugga, men har ingen ork! Hur orkar ni?


(förlåt för mitt dampinlägg men kände att jag behövde skriva av mig lite, hehe.)


för din skull Kajsa :)

Hej!
Efter klagomål från Kajsa på att jag inte bloggat på ett tag (vilket jag kan hålla med om) så kommer här ett inlägg. Idag har jag varit i skolan från 8-16.30 slutade dock runt 3 tiden men var kvar och övade på våran musikgrej. Har nu varit hemma i knappt en timme och bara ätit och chillat, är sådär äckligt trött nu igen, riktigt jobbigt. Känns som att hur mycket man än sover om nätterna så blir man inte piggare och jag orkar typ ingenting p.g.a tröttheten. Det är inte alls kul.
Om ni vill veta varför jag bloggar så lite nu för tiden är för att jag faktiskt inte har någon lust och jag känner att jag inte har någonting att skriva. Det blir ungefär att man gör samma sak varje dag nu under skoldagarna. Man är i skolan, antingen kommer hem och chillar eller pluggar, eller så är man med kompisar sen äter man och sover i princip. Ska jag då skriva det varje dag "hej idag har jag varit i skolan och varit med kompisar nu ska jag äta sen sova, hejdå". Vem vill läsa en sådan blogg? Inte jag iaf, tycker det är så meningslöst. Men om ni ger mig tips på vad jag kan skriva här i bloggen som ni tycker vore roligt och/eller intressant så kommentera gärna. Som jag sagt tidigare så blir jag jätteglad då ni berättar vad ni tycker är bra, vad ni vill se mer utav o.s.v. Det gör både bloggen roligare och hjälper mig lite på traven! :) Så tänk vad ni vill läsa om här, lämna en kommentar om det och så ska jag försöka ordna det, bra va? :D

Tillsist vill jag bara säga att jag har världens underbaraste vänner, tack för att ni finns!
pussssss


bjuder dessutom på denna fula och omgjorda bild på mig, hehe. Man måste ju bjuda på sig själv

slutet på lovet

Hejsan!
Nu är det härliga loet tyvärr över och i morgon börjar skolan igen, suuuuurt! -_- . Men detta lov har verkligen varit hur bra och kul som helst! Mina bruds har gjort det as bra, jag har haft det jätte mysigt och roligt med er älsklingar!
För er som undrar hur det gick med den försvunna väskan (inlägget nedan) så har den kommit tillbaka nu, pappa var och hämtade den på centralen idag så nu har jag mina grejer igen, har dock inte kollat så att allt ligger kvar får ta och göra det sen :)
Nu tänkte jag antingen titta på en film eller läsa lite innan det är dags för sängen, vill inte ens tänka på att det är skola och tidig morgon i morgon =(

Hoppas erat lov varit lika bra som mitt! Berätta gärna vad ni gjort!
Take care!
pusss

RSS 2.0