rolig helg?

Hej!
Som sagt var jag på öppet hus på Jensen Gymnasium idag. Skulle möta Greta i Vällingby, och när jag går på bussen så sitter MalinS där. Det visar sig att hon ska möta upp Sara för att de också skulle dra till Jensen, kul att vara fler! :) Jag tyckte det verkade asbra, men orkar inte skriva så mycket mer om det eftersom det förmodligen blir väldigt tråkigt för er att läsa.
Vad har jag gjort sen då?
Jag var med pappa och handlade hehe, sen har jag bara pluggat och läst hela eftermiddagen och kvällen(!). Men nu känner jag att jag pluggat klart, klockan börjar snart närma sig 10 på en lördags kväll, där går gränsen. Hur viktigt provet än är och hur lite jag än kan så kan jag inte plugga mer idag, haha.
Okej tråkigt inlägg eftersom jag inte har så mycket att berätta, ledsen för det. Blir förmodligen inte så mycket roligt i min blogg i morgon heller, eftersom jag tråkigt nog ska ägna hela dagen åt att plugga.
Ha en fortsatt mysig och skön helg och snälla, njut lite åt mig för jag behöver det!
pusss

kort inlägg

Hej!
Kort inlägg.
Det som står på schemat idag är tråkigt plugg, men innan dess ska jag alldeles strax dra iväg till Jensen Gymnasium på öppet hus med Greta. Hoppas att det är bra, för som sagt vet jag inte alls vart jag ska gå.
Vad ska ni hitta på idag då?
Ha det bra!
Pusss

fullt upp

Hej!
För er som misat det så har gulliga Malin fixat en ny jättefin design åt mig, vad tycker ni om den? :D
Det kan bli så att jag inte kommer att kunna blogga så mycket under helgen och nästa vecka, och anledningen? Äckliga skolan såklart! Som tar död på mig!
Hela helgen måste jag tyvärr ägna åt att plugga inför andra världskriget provet som kommer upp på måndag. Har också två nationella prov i svenska som jag desvärre inte kan plugga till, men däremot försöka förbereda mig så gott jag kan. Och juste, måste räkna ett helt kapitel i matten tills nästa vecka, lycka till med det! Dessutom kommer det upp tre födelsedagar nästa vecka, Jontes,Linns och Pappas, alla tre efter varandra till och med. Fullt upp nästa vecka(och helgen)som ni märker. Och tyvärr så drabbas bloggen av det, eftersom mycket går före bloggen, som ni kanske förstår?
men ni står ut, det kan jag lova er!

Vi hörs snart igen, jag menar det
puss

PS. det har varit ganska tomt bland kommentarerna på senaste tiden, vad har hänt med era underbara kommentarer? Skulle göra mi lite glad bland allt plugg, kom igen! :)


bjuder dssutom på denna gamla bild på mig.

MALIN HAR GJORT EN NY DESIGN ÅT MIG!

visst är den fin & visst är malin världsbäst ? :D
besök hennes blogg: http://malinnh.webblogg.se

bokmal

Hej!
Har inte bloggat på ett tag, igen. Men jag har så mycket plugg just nu att jag inte har tid att blogga. Dessutom vet jag inte vad jag ska skriva eftersom min fantasi är som bortblåst just nu, stressad över skolan och gymnasievalet som kommer om två veckor och jag har fortfarande ingen aning, tips som  kan hjlpa mig med detta vore skönt? :)

Som jag sa i söndags så var jag på bio med Linn i måndags och såg Twilight. Absolut bäst filmen på länge. Kunde typ inte andas under filmen och somnade och vaknade med filmen i huvudet. Har dessutom läst ut både första och andra boken redan, började för knappt två veckor sedan, okej inte så snabbt men ändå. Och dom är så otroligt bra. n som inte har läst dom måste göra det! Verkligen! Helt kalrt dom bästa böckerna jag läst, riktigt beroendeframkallande, lovar er! Kan inte slita mig ifrån böckerna, är besatt typ, haha.

nu ska jag snart duscha och sen fortsätta plugga på andra världskriget som vi har prov på på måndag, usch så tråkigt. Kommer behöva plugga hela helgen.

puss


UPDATE: DETTA INLÄGG SKULLE HA PUBLISERATS IGÅR KVÄLL RUNT 9 TIDEN BARA SÅ NI VET!

hej!

Hej alla!
Det var ett tag sen, jag vet. Jag är ledsen men jag har haft så mycket att göra. Massa i skolan och sen har jag ju mina underbara vänner. Därför har bloggen kommit i andra hand, eller inte kommit alls kanske jag borde säga.
Det lär inte bli så mycket blogg denna vecka heller, tyvärr. Hela veckan är i stort sett uppbokad med massvis med plugg, två(troligtvis) öppnahus och i morgon ska jag och Linn gå och se den efterlängtade Twilight på bio! Jag längtar verkligen! Har ju läst boken första boken, så vet ju vad som kommer att hända och så men man måste ju liksom se den, dock hade jag velat se filmen innan boken, menmen finns inte mycket att göra.

Vi hörs när vi hörs
ha det super bra sålänge!
pusspusss

skolan suger

Hej!
Jag är ledsen men har inget att skriva idag, har inget att skriva överhuvudtaget nu när skolan har börjat igen, hela ens liv förändras till ett helvete verkligen. Inte nog med det så har vi sjukt mycket plugg nu, eller massa jobbiga och stora inlämningar och dessutom så börjar nationella proven i svenska redan om två veckor. OCH jag har ingen som helst aning om villken skola jag ska söka till (gymnasievalet 16e februari) och det börjat bli riktigt stressigt, jag som redan stressar för mycket. Tycker inte om detta just nu, usch. Nu vill jag bara ta en dusch, göra en god kopp te och krypa ner i sängen med min grymma bok "om jag kunde drömma" och sen bara njuta. Men nej det går inte för jag måste kolla igenom alla gymnasiekataloger och plugga massa tråkig skit, men kanske kör på det mysiga ändå, har faktiskt räknat 4,5 sidor matte idag så något förtjänar jag väl ändå? Bara ett litet tag sen plugga, om jag orkar vill säga.

Förlåt för tråkigt inlägg för er att läsa men behövde skriva av mig och klaga på vad skolan gör med oss, haha. Jag är riktigt skoltrött och jag orkar inte med allt plugg, det räcker med att gå långa dagar i skolan, sen behövs det inte ytterligare plugg hemma, på sin fritid liksom.

Bloggar inte mer idag
ta hand om er
pusss

måndag

Hej!
Hur har eran måndag varit? Min har varit ganska skön faktiskt. Gick från 09.10-15.30 sen gick jag raka vägen hem till Linn för att plugga, gick ju sådär. Har missat en hel del när jag varit borta så har därför en hel del att ta igen nu, så ska plugga nu, sen duscha, sen plugga igen. Därför kommer jag inte att blogga idag, tyvärr. I morgon blir det kanske att jag går på något öppet hus då jag inte har en aning vad jag ska gå för gymnasium som börjar bli riktigt stressigt för mig.
Ha det bra så hörs vi.
puss

hemma!

Hej!
Nu är jag hemma. (Eller har varit hemma i några timmar, men har gjort andra saker tills nu). Måste säga att det känns både skönt och tråkigt. Hade helst velat vara kvar en vecka till och bara åka skidor med familj och släkt och slippa all äcklig stress här hemma, bara vara liksom. Men samtidigt vill jag ju hem till alla kompisar, och på ett sätt till skolan(läs:för att inte komma efter så mycket). Men som sagt så hade jag absolut inte protosterat för en vecka till i kylan och snön.
Jag har haft det superskönt. Vilat upp mig även fast jag nu är jättetrött. Jag har ju såklart åkt skidor varje dag samt umgåtts med nära och kära(familj,släkt). Vi var drygt 20 personer uppe tillsammans, riktigt kul! Dock var det riktigt riktigt kallt de tre sista dagarna. Det låg på omkring -20 grader och det är riktigt kallt när man åker skidor, det bara sved i ansiktet. Men mina fötter höll sig varma eftersom jag hade batteristyrda pjäxor så att det är värme i dom, riktigt skönt!
En riktigt härlig skidresa detta år också, vill tillbaka och slippa skolan som förövrigt är i morgon, usch. Känner verkligen inte för skola i morgon, usch usch usch.

Bilder kommer någon annan dag då jag inte har hunnit ladda in dom ännu (tog färreän jag räknat med tyvärr, lite pga kylan)
Kommer inte skriva mer idag, så sov så gott så hörs vi kanske i morgon.
Har saknat er!
puss

fjällen nästa

Hej!
I morgon åker jag ju till fjällen med familjen samt släkten, ska bli så sjukt kul! Åker tidigt i morgon bitti, men kanske hinner skriva ett inlägg med hejdå eller så :)
Jag kommer att vara borta i en vecka och kommer inte ha någon möjlighet att uppdatera bloggen eftersom det inte finns någon dator där, eller det finns på hotellet men det kostar 2 kronor i minuten att vara inne och det känns väldigt onödigt med pengar, bara för att blogga liksom. Dessutom kan det vara rätt skönt att vara utan dator i en vecka och bara umgås med familj och släkt. Men jag kommer att ta massa kort(förhoppningsvis) som sedan kommer upp i bloggen när jag har kommit hem!
Om jag inte hinner blogga imorron innan jag åker så får ni ha det jätte bra medans jag är borta. Så hörs vi när jag kommer hem!
PUSSPUSS!

 gammal bild på mig.

torsdag

Hej!
Idag var det som sagt första dagen i skolan, och vi gick vanlig skoldag. Det betyder att vi slutade 14:10, inte så farligt ändå :) I morgon slutar jag 12:10 och ska då åka och möta upp mn kusin i stan och sen ska hon följa med hem hit och sova över trevligt! Sen på söndag morgon åker jag ju, till fjällen i en vecka och där kommer jag inte att kunna blogga något alls! :O.
Nu ska jag börja läsa på boken om jag kunde drömma som jag fick i julklapp, har hört att den ska vara jättebra, hoppas den är det!
Hörs i morgon kväll eller direkt efter skolan, beror lite på.
Ha det bra så länge!
puss

.

Hej!
har inte bloggat p.g.a att jag var med i en tävling igår då man skulle skriva ett inlägg om gratismakeup.se och den som skrev bäst skulle vinna ett presentkort på 500 kronor så jag tänkte "varför inte". Dock så skulle vinnaren utses igår mn har fortfarande inte gjort det, skumt. Så jag har väl ändå inte vunnit så då bloggar jag :)
Det har inte hänt speciellt mycket sen jag bloggade senast, förutom att min älskade Linn kom hem idag, från Thailand, Woho! :D Och tyvärr ska jag till skolan imorron, som om flesta tror jag. Surt. Men jag går ju två dagar sen är jag ledig igen i en vecka, så det kan jag stå ut med tror jag :) Denna termin ska jag verkligen kämpa i skolan, sista terminen i grundskolan. Måste höja massa betyg och det är kämpigt, usch.

Ha det bra
puss

gratismakeup

Hej!
Jag är medlem på en sida som heter gratismakeup.se. Sidan går ut på att man ska samla ihop poäng på olika roliga vis och man får sedan poäng för det man gör. Det kan vara att man värvar en vän alltså att du får en vän att bli medlem genom din personliga länk. Du kan också besöka olika hemsidor eller göra "uppdrag". När du får en kompis att bli medlem så får som sagt du poäng men även din kompis får hela 50 poäng som start vilket jag tycker är jättebra! När du har samlat ihop 400 eller 600 poäng så får du ett presentkort på Kicks, H&M eller Åhlens. har du 400 poäng så är presentkortet värt 150 kronor och har du 600 poäng så är presentkortet värt hela 250 kronor på din valfria affär är inte det hur bra som helst? Jag har inte varit medlem så jättelänge och har snart samlat ihop 600 poäng så det fungerar verkligen, och glöm inte att det är helt gratis!
Jag tycker detta är en otroligt bra sida där folk i olika åldrar och olika kön får samla ihop poäng för att sedan växla in dom till presentkort, det är ju verkligen jättebra! Det finns även forum att snacka i, gästböcker, spel, olika tips, tävlingar där man kan vinna superfina priser, man kan lägga till vänner, klotterplank med mera. Det är som en vanlig hemsida fast man får presentkort, är inte det suveränt? Det tycker iaf jag att det är så bli medlem här nu! Du har inget att förlora! Det är dessutom ganska lätt att samla in poäng du får liksom 2 poäng varje dag du loggar in, hur enkelt är inte det? Detta är helt enkelt en superbra sida där alla borde vara medlem på!

Victoria´s secret

Hej!
Det var en super mysig dag med Sandra idag, det var ju ett tag sen vi sågs så det var riktigt kul att träffas och prata och umgås hela dagen!
Nu har jag precis tittat på reprisen av Victoria´s Secret Fashionshow 2008/2009 eftersom jag missade det på nyårsdagen. Riktigt bra show i år tycker jag, dock var det bättre artister förra året. Synd att inte Gisele och Tyra var med i år, man vill ju liksom se dom, men jag tycker det var skit bra ändå! Riktigt fina kläder!

Såg ni showen? Och vad tyckte ni?

Juste, vet inte om jag nämt det men vecka hela vecka 3 är jag bortrest, eller är uppe i fjällen och åker skidor med familjen och släkten. Åker om endast en vecka, gud vad jag längtar!
pusss

Hej!

Hej!
Har ni precis vaknat? Jag har varit uppe ett tag nu faktiskt. Ska alldeles strax ta bussen upp till vby med Sandra. Vet inte hur länge vi blir där men jag kan tänka mig att vi stannar ett tag :)
Vet inte vad jag ska skriva mer haha, så vi hörs senare istället.
puss

sandruue is home

Hej!
Det blev ingenting med amanda idag tyvärr. Hon skulle gå på bio så vi hann inte.
Har haft gäster nu på kvällen, eller gäster och gäster, min moster och hennes sambo och mina kusiner är här och ska alldelse strax åka hem tror jag.

Idag kom min älskade Sandra hem från USA! WOHO! Jag har saknat henne så sjukt mycket så det är skönt att ha henne hemma! Så imorron ska jag träffa henne, ska bli super kul! :D

hörs imorron, förlåt för dåli8g uppdatering.
pusss


gumman, jag har saknat dig sjukt mycket. Älskar dig

ingen blogg

Hej!
Har inte varit på gott humör idag p.g.a trätthet och andra saker så har helt enkelt inte orkat blogga. Det blev tyvärr ingen idol grej för mig idag men jag orkar faktiskt inte vara ledsen över det. Imorgon ska jag vara med amanda, kul att vi faktiskt har lyckats börja året så bra, hoppas det fortsätter lika bra, vi har ju som sagt en hel del att ta igen! Vet dock inte va vi hittar på ännu, så det återstår att se. Är säker på att det blir hur kul som helst vad vi än hittar på :)

hörs imorron
puss

ännu en kväll med amanda

Hej!
Kom nu precis hem från familjen Lindsö, alltså Amanda (även kallad Stig, från gamla dagar). Var där på middag idag igen och det var lika mysigt idag. Det är riktigt kul att umgås med amanda igen måste jag säga, hoppas hon känner samma sak :)
Imorron är det vällingby som gäller, idolerna Kevin, Alice och ROBIN kommer !!!!!

Juste, glöm inte bort att säga till vad ni tycker är bra med min blogg samt vad som kan ta den till nästa nivå och så vidare, behöver tips då jag har slut på fantasi för stunden. Vad kan göra min blogg bättre?

pusspuss

god fortsättning

Hej!
Och god fortsättning på er!
Hoppas att ni hade ett härligt slut på år 2008, det hade i alla fall jag och amanda. Vi bestämde också att vi ska umgås mycket mer detta år och det ska vi se till att göra också :)
Vi tog massa bilder men dom har amanda så ni får se dom när hon har skickat dom till mig sen så kan jag inte lägga in mina bilder från min kamera, vet inte varför. Men som sagt det kommer senare.

Idag ska jag bara ta det lugnt, vara hemma. Vad ska ni hitta på ?
puss

RSS 2.0