valborg

Hej!
Hinner inte skriva, det är valborg och jag ska dra ut med massa vänner. Ta det lugnt idag, och ha det bra, så hörs vi i morgon :)

Trevlig valborgsmässoafton!
pusss

onsdag

Hej!
Lite kort om min dag:
Idag är det onsdag(även fast den snart är slut) vilket betyder att jag slutade 12 idag, så jäkla sköööönt! Efter skolan drog jag, Linn och Sandra till stan. Linn skulle träffa Robin och sen skulle också Mickis komma lite senare :) Det var en mysig dag i stan. Sen drog jag hem för jag skulle passa min lillasyster.

Köpte såklart Twilight DVD'n också, woho! ;D

I morgon är det valborg, och planerna är att vara med Greta och Jusus och co, blir säkert fler och blir säkert skit kul :)
Jag ska försöka komma igång med bloggandet igen, just nu blir det så tråkiga inlägg, men håll ut det kommer snart :)

vi hörs
pusss

påminnelse

I morgon släpps Twilight DVD'n i Sverige! Woho! :D


Nu säger jag godnatt för idag, ska stänga av min dator och fixa lite grejer innan det är dags för sängen.
Vi hörs
pusss


Bilden har inget med inlägget att göra, bara för att lägga in en bild

Detta är då Frida som kör en Titanic inspererad grej, från i fredags när vi åkte båt :)

tisdag

Hej!
Orkar inte skriva om vad jag gjort idag, eftersom det blir så otroligt enformigt och därför så tråkigt. Det har inte hänt så mycket idag dessutom, så jag låter er slippa läsa om det idag haha.

Idag är det den 28:e april vilket betyder att min kära bror fyller hela 19 år idag. Min lilla bror har blivit så stor, han går in i sitt sista år som tonåring nu, helt sjukt vad tiden går snabbt.
Men iallafall, stort grattis till världens bästa bror idag!





i miss you

Jag saknar dig gumman, jag saknar oss och våra tider.
Det känns som om vi håller på att glida isär, eller i varje fall är vi inte lika tajta som förr, och tanken på det gör mig otroligt ledsen. Du betyder massor för mig och jag vill inte ens tänka tanken på att mista dig.
jag älskar dig


en av våra många kvällar hemma på din studsmatta

måndag

Hej!
Måndag idag, alltså första skoldagen denna vecka. Det är så jäkla dåligt, alla andra skolor utom min får sluta 12 på torsdag då det är valborg, jag är så arg!
Idag efter skolan drog jag, Linn och Greta in till Stadsbiblioteket för att låna böcker. Det tog sin lilla tid men sen drog vi hem och jag åt middag. Och nu sitter jag här haha.

aja, detta inlägg sööööög men jag orkar inte.
puss

bild

Tänkte bara lägga in en liten Twilight bild innan jag stänger av datorn för idag.
Är inte säker på om alla kan se bilden, så kommentera gärna ifall du kan se den eller ej, så jag vet om jag ska lägga i fler sånna här rörliga bilder :), tycker dom är lite roliga, eller vad säger ni?
Just denna kanske är lite väl långsam men ändå :)

söndag

Hej!
Usch, ångeeeeest! Måndag i morgon och ny skolvecka, vem orkar helt ärligt? Men får väl trösta mig med att vi är lediga på fredag åtminstonde(stavning?), härligt :)
Är fortfarande sjukt förkyld och jag hatar det, skit jobbigt haha :P, så idag har jag bara kryat på mig i stort sett, chillat, städat lite och sådär :) Har ni gjort något kul?
För övrigt så brann det ett par 100 meter ifrån mitt hus natten till idag, värsta branden, helt sjukt. Brandmännen höll på att släcka den hela eftermiddagen idag också, lite läskigt att det var så nära mitt hus, såg hela alltet liksom.  Vaknade av att ett larm gick och pappa ringde brandkåren.
Tråkigt inlägg men har inte så mycket att säga, ville bara uppdatera lite snabbt sådär.

puss!


 

lördag

Hej!
Var i skolan igår, kände mig mycket bättre på morgonen och under hela dagen så det var jätteskönt! På kvällen var jag, Linn, Mickis och Frida ute med Mickis båt och åt middag och, ja åkte båt. Vi drog först till slussen(med båten alltså) och sen åkte vi runt till lite olika ställen i hässelby. När vi kom till kanan var det folk där så vi stannade ett tag och snackade innan vi drog hem.
Idag har jag och min kära mamma varit inne i stan i det otroligt härliga vädret för att shoppa. Hann tyvärr inte shoppa speciellt mycket, så det får bli e annan gång.
Tyvärr har jag gått och blivit förkyld igen, suck -_-
hörs senare :)
pussss

-

Hoppas verkligen jag kan/orkar gå till skolan i morgon, för vem vill vara sjuk och bara sitta inne på en fredag? Inte jag iallafall! Hade feber för någon timme sedan, så hoppas den är borta i morgon och att jag då mår lite bättre så jag kan pallra mig iväg till skolan :)
Ska snart sova för att bli frisk snabbare, hoppas det funkar :)
sov gott kära ni
puss

torsdag

Hej!
Oj det känns inte som torsdag idag, fick en liten chock där, haha. Nationella vet jag inte hur det gick faktiskt, orkar inte tänka på det.
Gick hem från skolan lite tidigare idag eftersom jag inte mår så bra. Känns som jag har feber och har jätteont i halsen. Dessutom hade vi gympa och engelska kvar, inte så kul haha ;P. Sitter nu här och äter lite lunch eller något, och pluggar faktiskt. Skriver min engelska läslogg som är skit sen, sådant som måste göras liksom :) Ska också försöka bli klar med min bildanalys idag så jag kan lämna in den i morgon eller skicka in den.
Så nu vet ni det också.

Tillbaka till pluggandet -_-
puss

godnatt

Det var bara jag, Linn, Jesus, Erik och Stefan som var och kollade när Moa, Yrsa och Linnea gick modevisningen idag, och det var faktiskt riktigt kul att se, dom var jätteduktiga!

Nationella matte B i morgon, suck. Kommer inte gå bra, och jag är nervös som vanligt. Ska därför stänga av min dator nu så jag kan få i mig lite sömn för en gångs skull, måste också läsa lite och plugga lite matte innan jag ska sova. Lycka till alla som har nationella i morgon!

Pusss

onsdag, namninsamling

Hej!
Slutade klockan 12 idag, sååå skönt! Drog en snabbis till vby med Linn och käkade lunch och kom väl hem för en dryg halvtimme sen tror jag :) . Ska nu försöka plugga lite, om jag orkar, annars chillar jag bara lite hehe. Ikväll ska några av tjejerna åka och kolla på Moas modevisning, kommer bli skoj :)

Vet inte om ni sett blogg.se's förstasida idag? Alltså där man loggar in och så står det ju alltid ett inlägg som någon skrivit (tror jag), och dagens handlar faktiskt om Twilight. Det är nämligen så att twilightsweden.se har skapat en namninsamling för ett tag sen där man ska skriva under för att försöka få Twilight skådespelarna till Sverige på premiären. De kommer alltså att skicka denna namninsamlíng till Summit Entertainment som alltså producerar filmen! Så nu hoppas jag att ni alla skriver under, även om ni inte gillr Twilight eller skådespelarna så snälla gör detta för alla oss Twilight galna, fatta vad coolt det skulle vara om dom kom hit! Helt otroligt. Du skriver under här !!

 
Detta är dessutom den första officiella postern från New Moon som Summit Entertainment släppt,  med the Wolf Pack på.

En iten fråga till er ; Vad tycker ni om att jag ibland slänger in lite Twilight nyheter/bilder eller liknande? Kommentera gärna :)
pusspuss

tisdag

Hej!
Är inne i en sådan period då jag verkligen inte har något att skriva. Visst har jag verkligen lust att skriva, men jag kommer bara inte på något alls att skriva, så därför slänger jag inte in några inlägg, eller då väldigt sällan. Men som jag sagt förut, vill ni ha något speceillt att läsa om då jag inte kommer på något? Säg till så kanske bloggen blir lite roligare även för er =)
Drar igenom dagen lite kort sådär. Började 8 och slutade halv 3. Då drog jag, Linn och Moa in till vby. Sen drog vi hem och jag har bara chillat och läst, lite sånt. Ska strax börja plugga lite med lite ben&jerrys, hehe tjockis som jag är! Måste nu igen läsa ut första twilight boken så jag kan börja på tvåan igen, fast denna gång på engelska :)

ja, det var allt från mig idag, slänger även in en Twilight bild, bara för att jag har så många som jag nämnt tidigare och för att jag känner för det och för att bilder är kul! ;)


fick bli på grabbarna. Kellan, Robert och Taylor, även kända som Emmett, Edward och Jacob.

kisses

måndag

Hej!
Veckans första dag har väl gått ganska snabbt. Slutade sent 15:40, sen drog följde jag med Linn till stureplan där hon skulle testa kläder för en liten modevisning hon skall gå. Alltid mysigt och kul som vanligt, även fast vi båda var supertrötta! I morgon är det då tisdag och det betyder att vi har slöjd och bild innan lunch och sen bara spanska, läsning och matte, så det kommer nog bli rätt skönt även fast jag hatar spanska, slöjd och bild, men det är bara att bita ihop och göra något roligt utav det istället :)
Ska nu chilla ner lite, är väääldigt trött och klockan är bara 10.
vi hörs, ha det bra!
puss och godnatt (kommer stänga av min dator)


ny-skolvecka-ångest

Usch, i morgon är det måndag, vilket betyder ny skolvecka. Orkar inte! Vi ska dessutom byta klasser. Jag gillar min nuvarande klass, så jag vill inte byta -_-
Har inte så mycket mer att skriva, ska snart gå och läsa masssor innan jag ska sova (twilight såklart) (:

kramar/ J

twilight tävling

Jag är nu med i en tävling om att vinna den amerikanska utgåvan av Twilight DVD'n!
Skulle vara sjukt kul att vinna eftersom ni vet att jag är en twilight nörd, haha. Så håll nu tummarna för att just jag vinner!


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg, bilden är alltså länkad!

söndag

Hej!
Ångest söndag idag då, inte så kul.
Var med Amanda igår kväll iallafall och det var jättemysigt, hoppas vi träffas oftare nu :)
har absolut ingenting att skriva så lägger in en video istället. Det är ett fanmade new moon klipp, observera att den är fanmade och att filmen alltså ännu inte är klar. Brukar inte alltid gilla fanmade grejer, utan bara vissa. Men denna är väldigt stark och fick mig att få gåshud, det är därför jag lägger in den. Tycker inte det är någon fara ifall ni ej läst boken, det avslöjas knappt något :)

puss


lördag

Hej!
har inte haft någon tid alls att blogga denna vecka för har skrivit ett helt SO arbete om Förintelsen. Satt uppe och skrev till halv 1 i torsdags för att bli klar och lämna in igår. Skönt att det blev klart och inlämnat i tid. I torsdags var det bäst i väst i Kfem, där Moa och hennes band do me kom trea! Dom var grymma! Tyvärr var hon som vann inte alls en vädig vinnare enligt mig, inte alls bra ;S.
Igårkväll var jag och tjejerna och massa annat folk från skolan ute och hade det kul, orkar inte gå in på detaljer. Men det var kul!
Kom hem från Linn för en stund sedan och ska snart fräscha till mig lite, ikväll ska jag förmodligen träffa Amanda, bara titta på film och chilla tror jag, blir mysigt :)

pusss

tisdag

Hej!
Slut på lovet nu, gud så tråkigt men det har varit ett i underbart lov. Har inte gjort sådär jättemycket men har ändå på något sätt hunnit med en massa känns det som, konstigt egentligen. Tycker för övrigt att det känns som måndag idag, men det är väl kanske inte så konstigt. Skolan började ju idag för dom flesta, för mig tyvärr. Har ändå varit en okej dag även fast jag varit sjukt trött, inte van vid at gå upp så tidigt nu under lovet haha. Gick sen hem för att börja skriva på min hemtenta om förintelsen som ska in på fredag. Borde egentligen ha börjat för läääänge sen, så nu får jag stressa, usch! Kom nu hem för en stund sen från mitt utvecklingssamtal. Tycker inte om utvecklingssamtal men dettta var mitt sista i grundskolan, och det känns skönt.
nu ska jag snart äta sen gäller plugg plugg plugg heeeeeela kvällen, ser inte fram emot det, alls!

pusss


klipp

Hittade ett litet roligt klipp på youtube som några tjejer gjort som handlar om Twilight beroende. Skit kul och så sant haha!



attans

Tar nu en liten kort paus i pluggandet för att äta lite lunch. Eller lunch och lunch, kanske mer som mellanmål men men :) Det blir iallafall en god smoothie som jag slängde ihop med massa bär vi hade, super gott och nyttigt! Älskar verkligen smoothie. Älskar frukter, älskar bär, och har alltid gjort det.

Mina älskade vänner ska dra iväg och ha kul och jag kan inte följa med eftersom jag har så fruktansvärt mycket plugg att ta tag i som jag skulle ha gjort egentligen innan lovet och under lovet. Fan, ville verkligen verkligen följa med! Men det är sådana smällar man får ta om man är slarvig. Det är ju bara några få veckor kvar av grundskolan för min del, tror det är 38 skoldagar kvar, det är inte särskilt mycket. Och det betyder att det inte är långt kvar till mina slutbetyg heller, och ajg kan inte riskera att sänka mig. Så därför kan jag inte heller skita i skolan, utan måste därför stanna hemma idag och plugga istället för att ha super kul med mina underbara vänner =(

Hoppas att ni har roligare än mig, och tjejer, ha lite kul åt mig också snälla =)
puss

måndag

Hej!
Ojdå, såg att jag inte bloggat sedan i tosdags, och idag är det måndag. I morgon är det skola! Helvete, vill inte att det underbara lovet ska vara över, vill inte att skolan ska börja igen, orkar verkligen inte!
Idag ska jag föröska plugga heeeeeela dagen, har massvis med uppgifter och inlämningar som ska vara inne denna vecka, och vissa grejer som är sena tyvärr. Har tänkt mig att allt ska bli klart så jag slipper stressa så mycket igen, mår så fruktansvärt dåligt av att stressa som ni kanske vet. Men denna vecka kommer bli stressig, det vet jag, har räknat med det eftersom jag inte pluggat ett skvatt under lovet som jag planerade. Måste säga att min So lärare hade rätt där -_-
Ska bara chilla lite nu så jag piggnar till, sen är det bara att sätta igån med plugget, usch så tråkigt och jobbigt!

pussen

torsdag

Hej!
Förlåt för mitt lilla blogg uppehåll, haha. Men det är lov och då får bloggen lida lite.
Just nu sitter jag hemma hos Linn. Ikväll ska vi och tjejerna bowla och käka middag tillsammans, kul!
Har ingen fantasi just nu så har därför inte så mycket att skriva egentligen, ville mest skriva så ni vet att jag lever.
Ha ett fortsatt härligt lov, så hörs vi snart!

Någon som ska klä ut sig till påskkärring och tigga godis idag då? ;P
Puss

SOMMAREN

Hej det är Linn som har ordet!
som alla vet har våren kommit och sommaren är på väg, är det någon mer än jag som tycker att det här är den bästa tiden på året? blommorna blommar, fåglarna kvittrar utanför fönstret och mörkret försvinner. alla dagar är ljusa och oftast varma, man plockar fram de tunnare kläderna som har legat längst in i garderoben under den långa och mörka vintern. för liksom bara några dagar sen satte jag och greta på oss short och solade vid soluret i vällingby, underbart!
man andas in frisk luft, man är ute sent på kvällarna och alla bekymmer är som bortblåsta. det här påsklovet känns definitivt som ett sommarlov :)
jag har bestämt mig för att det här sommarlovet ska bli det bästa hittills! ingen dag ska gå till spillo, det ska bli nya händelser och äventyr varje dag. vi ska bada, sola, grilla, äta glass och göra massa andra myspysiga saker. en sak som är skönt ar att jag inte har planerat så mycket inför sommarlovet, ska ta dagarna lite som de kommer. men de saker jag faktisk har planerat är: familjen ska skaffa en liten puppy :D (efterlängtat kan jag säga), utomlandsresa, 90 % chans att tove häänkar! och sen sist men absolut inte minst peace and love here we come - ska med tove och hennes vänner till skönaste festivalen. LÄNGTAR!



söndag

Hej!
Gårdagen var rolig som alltid med mina tjejer, även fast det blev lite kallt fram mot slutet. Vi och massa andra bla från skolan satt vid lunda och umgicks och rökte vattenpipa.
Tänkte bara dra igenom dagen lite kort sådär.
Vaknade upp hemma hos Linn och var där hela dagen och bara chillade. Sedan gick jag hem för att fixa massa hemma och även mig själv. Sedan drog vi (jag och linn) ut en liten stund på en promenad och sen hem till henne i kanske en helvtimme innan jag drog hem. Har med andra ord varit en rolig men lugn dag med Linn, men man behöver så sådana dagar också!

Usch detta var ett väldigt tråkigt och dåligt skrivet inlägg men orkar inte riktigt göra det bättre, så ni för nöja er med det så länge, haha :)

sov gott för er som ska sova snart!
puss

bråttom

Hinner knappt skriva, ska dra ut med massa vänner!
Ha det bra, så hörs vi i morgon!

puss

liten ändring

Har gjort en lien ändring på bloggen. Eller en tilläggning(heter det så?) kanske man ka kalla det. Har lagt till en nedräkning till New Moon filmen(andra boken i twilight serien/ fortsättningen på Twilight movie) i spalten eller vad man ska kalla det till vänster här i bloggen. Det fanns några andra att välja på men ville inte ha så stor eftersom detta faktiskt inte är en Twilight blogg. Men ville ha den där så nu fick det bli en liten som inte syns sådär jättemycket.
Vad tycker ni om den då? :)

Ps. Tycker min blogg ser lite tråkig ut, finns det något som ni tror skulle piffa upp den lite? :)

090404

Hej bloggen!
Vilken härlig lördag! Det är så fint väder även idag, och man blir så glad! Idag kommer som sagt lite släktingar för att fira min lillasyster, så kommer väl behöva vara hemma en stund för att umgås lite med dom. Sen är planerna att dra iväg med Linn och Greta och sen på kvällen vet jag inte ännu, men kommer förmodligen hitta på något med tjejerna.

Men nu måste jag fixa mig och sitta lite ute i solen innan alla gäster kommer.
Det blir säkert inte så mycket blogg idag då det är så otroligt härligt väder och då vill man inte sitta och dega framför datorn, nej då vill man vara ute!

Ha en bra lördag, vi lär höras någon gång under dagen eller ikväll!
puss


hemma

Hej!
Japp nu är jag hemma igen, eller har varit hemma kanske i en timme. Skönt med en låååång promenad med Linn och två(!) vändor till coop (köpte inget första gången). Det är faktiskt riktigt skönt ute nu också. Det är klart kyligare mot var det var under dagen såklart, men man kan ändå gå i skinnjacka och det är så härligt!
Mina bihålor gör skitont fortfarande och kommer att göra det ett par dagar, kommer inte stå ut. Det gör så helvetes ont, ni som aldrig haft bihåleinflammation vet inte hur ont det faktiskt gör! Mamma tycker jag ska åka till läkaren i morgon så jag får bort värken snabbare, men jag hatar läkare, så läskigt!

I morgon ska jag sooova ut, sen får vi gäster under eftermiddagen för att gratta min lillasyster som fyllde år i måndags, sen på kvällen hittar väl jag och brudsen på något skoj!

sov så gott sötisar
puss

Utgång

Nu ska jag dra ut med Linn, vi hörs sen :)
Ha en härlig fredagskväll i det fortfarande sköna vädret, för det kommer vi ha! :)

massa kramar!


skitsöt bild på min älskling! (somras)

nedladdning?

Har läst någonstans att man skulle passa på att ladda hem bla filmer innan 1:a april, eftersom att lagen typ ändras då eller det var något som hände den 1:a april vad gäller nedladdning.
Någon som vet lite mer och kan förklara? Vågar ju inte ladda ner något nu längre!

pusss

LOOOOOOV!

Hej!
Nu är det äntligen LOOOOV igen! Fan va härligt!
Och gud vilket härlgt väder vi har i Stocholm idag, 13 grader och sol, riktigt skönt!
Tyvärr så har jag så helvetes ont i bihålorna p.g.a min förkylning och värken dödar mig! För er som inte vet vad det är så är det inflammation i bihålorna(typ vid kindbenen) . Så nu sitter jag här med värk i huvudet, nacken, ögonen, tänderna, typ vid kindbenen, ja i stort sett hela ansiktet och usch det gör så ont! Ni som haft det vet hur det känns.
Dagen i skolan gick ganska snabbt, började 8:30 och slutade 12. Det ända vi gjorde var att redovisa muntligt om texten vi läst, utdrag från böcker. Sen fick vi rast i 40 minuter och sen tittade vi på Star wars, som för övrigt sög! Efter skolan drog jag upp till vby ett litet tag för att möta upp Linn och Fridaw som hade varit på mediateket och vi åt lunch. Sen kom resten och vi umgick ett tag innan vi drog hem, och nu sitter jag här med ont i bihålorna. Haha.

ville bara uppdatera lite snabbt sådär, skriver mer senare. Förlåt för tråkigt inlägg.
puss

orkar inte

Hej!
Har inte så mycket att skriva, har inte hänt så mycket nytt, som vanligt. Varit i skolan och varit med Linn i stort sett.
Anledningen till att jag inte orkar blogga just idag är för att jag just nu har värsta ångesten och är så jäkla besviken på mig själv, det gäller skolan och är inte värsta grejen men jag är bara så jäkla dum! Berättar senare när jag är på bättre humör haha. Så återkommer snart, typ i morgon kanske.

vi hörs, ha det bra!
puss

 
bara för att jag har så sjukt många Twilight bilder på min dator och för att Robert Pattinson är så snygg!

RSS 2.0