jobbig dag imorgon

Nu har jag nästan pluggat klart för kvällen, orkar inte mer. Ska snart få min skönhetssömn tror jag :P
Imorron är vi nior tvungna att börja klockan 8(!!!) istället för tio över nio eftersom vi ska träna på vårat luciatåg.. surt!
så det blir en riktigt lång och jobbig dag imorron med spanska prov och allt, usch usch! Går från 08:00-15:40.
Hoppas jag överlever.. tveksamt..

godnatt och puss

pluggggg i massor

Hej!
Idag är det första advent! Nu börjar den mysigaste tiden på året!
Inläggen jag skrev igår har tydligen inte publiserats, skumt.
Idag ska jag bara plugga hela dagen i stort sätt. har spanska prov imorron och jag kan verkligen ingenting alls. har även två till prov i veckan, matte och NO. Sen en inlämning och en annan typ redovisning. Måste även skriva mitt engelska tal, som ni skulle hjälpa mig med ju, ge föslag på vad jag ska snacka om!?´
Så det lär inte bli så mycket blogg i veckan utan massa plugg, eftersom att detta är den sista "riktiga" veckan denna termin, det skrämmer mig något otroligt! Sen har jag endast en termin kvr i grundskolan och jag blir så stressad när jag tänker på det för jag vll verkligen höja mina betyg rejält, men jag är rädd att jag inte kan det och det gör mig stressad och arg och frustrerad.

nu ska jag titta på Life of Ryan på mtv, sen plugga spanska glosor
puss

pengar till julklappar?

Ja, nu är det inte långt kvar till julafton. Det är faktiskt bara 27 dagar kvar. Nu börjar julstressen men som faktiskt är den allra mysigaste tiden på året, enligt mig och många andra. Nu börjar folk skriva sina önskelistor och köpa julklappar. Men vad gör man om man inte har pengar till julklappar och man måste köpa? Finns det några snabba sätt att skrapa ihop en liten summa pengar på kort tid?
Jag har ju mina små tips men dom känns så tråkiga.
Skriv ner era bästa tips på att tjäna ganska mycket på kort tid.
Jag kommer sen att publisera dessa bra tips och några av mina egna i ett inlägg så snart som möjligt så att fler kan tjäna ihop julklapps pengar snabbt och smidigt.


dessa skulle väl inte sitta fel i plånboken just nu? (stora sedlar i bakgrunden)

smakprov på ett av mina tips;
vill du inte köpa dina julklappar utan du vill få dom gratis och ge bort dom. Då ska du bli medlem här för att få gratis presentkort på Kicks eller MakeUpStore. Det är 100% gratis och det funkar, jag lovar! Börja samla poäng redan idag och du kan hinna få ditt presentkort hemskickat direkt till dig i tid till julafton. Kan det bli bättre?

puss


snälla ta mig bort

Snälla, snälla, snälla låt mig få komma bort härifrån och dra iväg till något riktigt härligt land. vad sägs om Thailand? Aruba? Eller varför inte Bahamas? vet inte om jag har sagt det tidigare men jag verkligen älskar att resa. Det är så sjukt underbart så det finns inte. har aldrig varit i såna där riktiga paradis öar och sånt men åker ju till typ grekland varje år och det är helt unerbart men gud vad jag vill åka till Thailand, Aruba, Bahamas, USA, Australien mfl!! Jag är så himla ressugen just nu. Skulle bara vilja beställa en resa nu och dra iväg några dagar efter jul och vara där ett långt tar och bara ta det lugnt. Slippa all stress och annat jobbigt. Någon som har lust att bjuda mig på en härlig resa till något exotiskt land eller så? Är öppen för alla förslag :)

några bilder från årets greklands resa:
                               
gud så härligt det var och mycket trevligt sällskap av amanda och hennes familj, dock utan min bror och hennes två äldre bröder tyvärr. Älskar Grekland. Älskar Kreta. Älskar Platanias. Har varit där ett x antal gånger(många) så det är säkert därför jag trivs och mår så bra där.


men dom här platserna skulle verkligen inte sitta fel just nu! Thailand, Aruba och Bahamas!
                

pusspuss

torsdag

Hej! Ja, som ni märker så är jag hemma idag p.g.a mitt illamående. Undrar va det är för fel när jag mår illa hela tiden. Hade tänkt att ägna dagen åt plugg. Har tre prov och en inlämning nästa vecka så det känns inte alls kul, stressande. Vet fortfarande inte hur det blir med gymnasie grejen. Får se senare. nu ska jag äta smoothie! :) pusspuss

klicka för att bli medlem och få presentkort på Kicks eller makeupstore!

hemma vs skola?

vet inte om jag går till skolan imorron eller hur det blir. Får helt enkelt sova på saken. Annars har jag utvecklingssamtal imorron vilket jag inte alls ser fram emot, hatar utvecklingssamtal. Kanske skulle på ett öppet hus på ett gymnasium men vi får se hur det blir med allt. nu ska jag plugga och sen typ sova(?), är tröttttt! puss och godnatt

onsdag

Hej! Usch, nu är jag sjuk igen. Mår illa hela tiden och känner mig allmänt trött. Har mått såhär sen i helgen, inte kul alls. Har varit hemma väldigt mycket från skolan och senast var förra veckan, vill därför egentligen inte vara hemma mer eftersom jag missar så mycket men det är inte alls kul att vara i skolan när man mår dåligt. Vill verkligen köpa ett par svarta stövlar, helst med hög klack eftersom jag är så kort. Har velat ha det ett tag nu men har inte hittat några jag vill ha så gav upp. Men nu måste jag ge mig ut på jakt igen efterom jag verkligen vill ha ett par! Speciellt nu när det börjar bli slaskigt ute då man inte kan använda sina UGG's för att dom blir förstörda. nu ska jag plugga lite och kanske städa om jag orkar. vi hörs! puss

startblogg

Hej!
Tänkte tipsa er om en super bra och rätt ny hemsidan som heter http://www.startblogg.se/
Det är som sagt en ganska ny sida vilket gör att man kan komma högt upp på listan över populäraste blogg. Den gör så att man får mer trafik till sin blogg vilket jag som behöver fler läsare tycker är jätte bra! Tveka inte utan bli medlem du också här för att få mer trafik till din blogg samt att tävla om fantastiskt priser, kan det bli bättre? nej det tycker inte jag!

Puss

engelska tal

Hej!
Vi ska hålla ett tal på engelska i skolan  cirka 4-5 minuter. Tycker inte om engelska och känner attt det kan bli lite svårt men jag vill verkligen göra bra ifrån mig. Men hittar inga bra ämnen. Så nu ber jag er om hjälp på ämnen som jag kan hålla om! Skulle vara jätte snällt om ni ville hjälpa mig! :)
skriv en kommenar här på inlägget eller ett mail till: [email protected]

puss och tack!

juste, ni har väl inte missat att det är exakt en månad kvar till julafton? Längtar!

söndag

Hej!
Som ni vet så var min kusin här igår kväll men åkte hem vid 3 tiden ungefär.
Nu ska jag snart iväg till Linn, ska sova där inatt eftersom vi har studiedag imorron! :D
Kommer inte bli fler inlägg förns imorron kväll, tror jag.
Ha det bra så hörs vi!

PS. Ni missar väl inte gossip girl ikväll? (Har redan sett alla one tree hill avsnitt så tittar inte på söndagar)
Puss

kusin vitamin

Hej!
Nu kommer min kusin hit snart. Gud så kul det ska bli att få träffa henne, det var ett tag sen.
Dock ska hon åka hem ganska tidigt imorron för att plugga men man får väl ta vara på den tiden hon är här.
Kommer nog inte blogga så mycker ikväll eftersom hon är här.
ha det bäst, för det ska vi ha!

puss

       
detta är riktigt gamla bilder på oss menmen. 1. cirka 2/3 år sen på kryssning 2. somras(?)hemma hos mig

promenad i snön

kom precis hem från en kall men riktigt mysig promenad med linn. Vi var på coop och köpte godis :)
det är så fint när snön gör allt vitt. Det är så mysigt att gå omkring i snön. Men kallt var det, haha.
nu ska jag stänga av datorn och mysa lite i soffan. (mycket mysigt i inlägget)
Imorron kanske min kusin kommer hit och sover här, får se. Hoppas det var så länge sen vi sågs.

godnattt!
puss

galen lunch

idag när vi åt i vällingehus så skulle jag och frida dela på en buffé. Egentligen får man inte dela två och jag förstår det men hur ska dom veta att vi gör det liksom? :P. Så vi betalar och börjar lassa på med masssor av mat och vi låtsas hela tiden att det är fridas mat och att jag bara hjälper henne. Sen äter vi och efter ett tag så ska frida gå och hämta mer mat eftersom att man får ta två portioner. Efter en kort stund så kommer hon tillbaka, utan någon mat. Då hade en kines som jobbar där sagt att hon inte fick ta mer. Vi blev förstås sura och gick tillbaka igen. Samma sak, ingen mat. Tillslut så blev vi trötta på det och tog med oss kvittot för dom snackade om att vi inte hade köpt något. Sen sa dom att vi delade 3 stycken och vi sa att nej det gör vi inte alls det är bara frida som äter och vi hjälper henne bara att bära. Men vi fick fortfarande ingen mat och han som jobbar där började säga att vi skulle gå hem(?). Sen kom Elias och hans kompisar och frida och malin fick honom att hjälpa oss att snacka med dom. Efter ett långt tag bråkande så kom frida tillbaka glad över att hon fått tillbaka alla pengar som hon betalade för maten. HAHA. Nu kommer vi ju inte kunna äta där mer, tyvärr. Kinesen var riktigt arg och hade kallat malin för skitunge.

så här trevlig var våran lunch iaf.
pusspuss

fredag

Hej!
igr var jag som sagt hos linn hela dagen och kvällen och satte inte ens på datorn så har därför inte kunnat skiv något under gårdagen. Idag slutade vi tidigt och det är allltid lika skönt. Efter skolan drog jag och greta upp till välligby för att möta upp sara och kajsa och äta lunch med dom. Sen när vi är i vällingehus så kommer frida, sandra och malin så dom gör oss sällskap.
Nu har jag precis ätit och ska läsa lite, haha. Har precis börjat läsa en bok av Katarina Von Bredow "som om ingenting". Hennes böcker som jag har läst har varit bra, så hoppas att denna också är det. Vill bli klar med boken så fort som möjligt så att jag kan skriva min läslogg och bli klar med den tidigare än den ska så att jag slipper tänka på den den veckan då vi har tre(!!!) prov, usch. Får ångest bara jag tänker på det. Men nu är det helg och det ska bli sååå skönt. har också studiedag på måndag så det blir en extra lång helg, gud så skönt.

pusspuss


skola imorgon

nu stänger jag av mina dator och säger godnatt till er, även fast jag inte ska sova nu hehe.
ska som sagt till skolan imorron och direkt när det är slut så drar jag till linn :), så hörs kanske imorgon kväll om ni har tur ;)
sov så gott alla söta
puss

onsdag

har inte så mycket att skriva idag känner jag, ingen fantasi.
Har iaf varit hemma även idag och det var skönt att vila ut så man kan komma tillbaka frisk och kry. Kommer att gå till skolan imorron sådet ska bli skönt faktiskt.
har inte pluggat så mcyket idag tyvärr men känner inte att jag behöver det riktigt.

om jag hinner så kommer jag att skriva ett inlägg om "att förlora en vän" hehe låter lite mesigt men det kan vara bra för vissa att läsa tror jag och veta att man kan maila mig om man vill prata med någon som man inte känner så bra och man kan också vara anonym om man vill.

pusspuss



update:
blir nog inget " att förlora en vän" inlägg idag, men tänkte att jag ska skriva ett djupt inlägg denna vecka och försöka skriva det lite oftare eftersom att jag vet att många tycker att det är intressant att läsa. Har ni några ämnen eller frågor eller annat som ni vill att jag ska ta upp/skriva om så säg jättegärna till! Antingen i en kommentar eller i mailen: [email protected] !
puss

good night

vet inte riktigt om jag går till skolan imorron, förmodligen så gör jag det beroende på vad mina föräldrar säger.
ska nu stänga av min dator och ta det lugnt så hörs vi imorron :)
puss och sov så gott :)

parfym tips

jag vill önska mig en ny pafym i julklapp, men vet inte vilken.
Tänkte att ni nu ska få hjälpa mig. Så skriv ner några förslag på riktigt goda parfymer i en kommentar, eller i ett mail på [email protected] . Skulle bli super glad om jag fick lite tips.

puss

klar med gardell boken

nu är jag klar med Jonas Gardell boken samt tankarna kring boken, super skönt!
Nu ska jag belöna mig själv med en stunds tv tittande och lunch sedan blir det mer plugg :)

pusspuss

tisdag

Hej!
som sagt så är jag hemma även idag. Kommer lägga mycket tid på att plugga idag har jag tänkt, men en om det blir  är en annan sak :P . Hoppas på att få allt klart. Skulle vara troligt skönt.
ha en bra dag, vi kommer att höras under dagen, lovar :)

puss

godnatt

inlägget nedan skulle ha publiserats tidigare, skumt.
men nu tänker jag stänga av min dator för att ta det lugnt. Ska inte till skolan imorron men känner ändå för att ta det lugnt.

sov så gott så hörs vi imorron.
puss (:

te och oth

nu blir det ett avsnitt av one tree hill säsong 6 och en kopp vanilj te :)  Gud så mysigt.
hörs sen :)

   

detta var typ den enda bilden jag hittade från säsong 6. Vad jag älskar OTH! :)

måndag

Hej!
idag har jag faktiskt varit hemma från skolan. Var inte så länge sen jag var det men jag har jätteont i halsen och har feber :/ . Det blir nog att jag är hemma i morgon också, men vi får se. Ingenting som är säkert!
Känns som att dom flesta är förkylda  nu och det var ganska många från min klass som var hemma idag.
Har inte gjrt så mycket under dagen så finns inte så mycket att berätta om dagen.
Jag ska nu plugga lite, läsa ut jonas gardell boken och sedan skriva tankar om den. Har även ett x antal läxor kvar att göra, så det tänker jag bli klar med idag hoppas jag. Klockan 4 tänker jag ta en paus för att titta på top model.

pusspuss

gossip girl+plugg

har såklart tittat på gossip girl idag, gjorde ni? Som vanligt så måste jag säga att det är super bra, haha.
har faktiskt fått lite skolarbete gjort under dagen men nu orkar jag int plugga mer. Ska stänga av datorn och sen titta på filmen into the blue som jag sett på bio förut med sandra. Tycker den är skit bra, as coolt ställe. Bahamas, skulle verkligen vilja åka dit. Jag som älskar att resa!
men nu säger jag godnatt till er, så hörs vi.
slutar sent imorron och sen blir det hemgång för att plugga, typiskt :/

godnatt alla läsare, ni vet att jag älskar er!
xoxo/ J

svarta naglar?

Svarta naglar, ja eller nej?
kan man ha svarta naglar utan att se ut som en så kallad "emo" ? Ja, det tycker jag.
jag tycker att det är skit snyggt med svarta naglar och gick därför och köpte ett till mig själv igår i stan. Har nu målat mig med det och jag tycker att det är snyggt. Men jag vet inte om det är min grej riktigt.. jag får helt enkelt ha naglarna imorron i skolan och känna hur det känns, trivs jag inte så är det ju bara att ta bort det.
vad tycker ni om svarta naglar?
Visst måste det här inlägget hamna under kategorin skönhet? Det handlar ju om naglar.


min hand ser stor och krokig ut ;S . Mina svarta naglar just nu.

pusssss!

header

har nu pratat lite med malin, och headern kommer förhoppningsvis imorron :)
vad tycker ni, den vanliga headern eller en ny? Har tyvärr ingen bild på den gamla så ni får komma ihåg hur den såg ut.
och om ni tycker en ny, kom gäärna med förslag på teman eller så :)
pusss

jag ser det snöar!

är det någon som har missat att det snöar ute?
det är alltid lika kul man ser årets första snö! :D
Även fast det ända jag gillar med snö är att åka skidor men jag som älskar julen måste ju ändå ha snö. Det är ju så vackert med snö. Ingen jul utan snö tycker jag! vad tycker ni?

förresten, för er som längtar till julafton. Här är nedräkning, exakt på sekunden. Man kan också göra en egen nedräkning.

fan såg nu att min header har försvunnit när jag tog bort alla bilder, får försöka fixa till det. Hoppas att malin vill hjälpa mig :)

pusss

pictures

här kommer lite bilder från gårdagen i stan.


min och Linns to go latte, fast vi satt där och drack den. Det var typ 10 kr billigare med to go haha.


linn och hennes älskade latte. Kolla vad otroligt fin hon är i sittt hår!! Man ser dock inte så mycket av det röda.


jag och min älskade latte. Usch för bilder underifrån


mickis och linn på tuben påväg hem


en grå söt tröja som jag testade. Köpte den inte för hade inga pengar och var lite osäker på vad jag tycker om den. Vad tycker ni? Är den köpvärd? Och passar jag i den?

kommentera gärna! :D

pusspusss

söndag

hejsan allla och förlåt för sjukt dålig uppdatering!
den har veckan som gått har varit super! Det har varit projet i skolan som inte varit super precis men det har varit sköna dagar och det har däröfr gått ganska snabbt :). I fredags var vi nior i Älvsjö på gymnasiemässan och jag kan ju inte precis säga att jag vet vilket gymnasium jag vill gå men jag fick med mig en hel del kataloger och inbjunngar till öppt hus hem, så det ska jag kolla igenom tänkte jag.
Annars har jag varit med kompisar hela veckan, så har knappt varit hemma därför dålig uppdatering dårå.
Igår var jag i stan med Linn och sen kom Greta och Mickis som hade varit på gymnasiemässan en gång till. Har några bilder ifrån gårdagen som jag kommer lägga in :)
Idag tänkte jag plugga klart allt som är försenat och skit, usch så tråkigt men det måste ju göras så jag slipper alla läxor på hög så att jag inte blir så stressad sen. Kommer också att städa mitt rum som nu redan två veckor efter storstädningen är en katastrof. Gud så slarvig jag känner mig, usch på mig.
vi hörs senare och då kommer också bilderna.

och juste den "hemliga grejen" som linn skulle göra var ett besök hos frisören med en klippning (lugg) och färgning i en brun/röd färg som är så sjukt snygg! Jag tycker att hon påminner om Rachel i One Tree Hill. Hon passar så sjukt bra i det.
Rödtottarna föralltid. Jag älskar dig Linn <3

pusspuss

plugg

har faktiskt suttit och pluggat lite nu ikväll, det var ettt tag sen man gjorde det känns det som. Orkar verkligen inte med skolan och men jag måste verkligen kämpa för mina betyg måste höjas! Imorron kommer jag förmodligen att följa med linn på "en hemlig grej" och kommer då att plugga lite grann tror jag om jag får tid vill säga. Får se helt enkelt. Det är inte så jättemycket plugg jag har men småsaker som måste göras, vissa försenade tyvärr. Känner att jag måste bli klar med det så att jag kan fokusera på dom grejerna som kommer sen efter projektet så att jag inte bara lägger allt på hög och blir sådär äckligt stressad igen, som jag typ alltid blir när det gäller skolan. Usch. Att skolan ska gära en stressad och så man inte mår bra.

Nu ska jag ta det lugnt och stänga av datorn för att sen få min skönhetssömn (haha)
med det säger jag godnatt och vi hörs kanske imorron beroende på hur det blir.
pusspuss

onsdag

tjo bre!
idag har jag såklart varit i skolan och jag vill bara att vårat projekt ska ta slut nu för det är så tråkigt! :P
efter skolan var jag med linn och greta ett tag och sen drog jag och linn iväg på poweryoga som var ganska skönt men inte sådär jätttekul som dom andra passen. Men riktigt skön avlslappning.
Nu måste jag plugga lite sen blir det duschen.

förlåt,förlåt,förlåt för supertråkiga inlägg men jag har ingen fantasi just nu, hoppas på bättre bloggtider snart :)

pusssss

träningen inställd :/

det blv tyvärr ingen träning idag för linn har tappat sitt bankomatkort den stackarn :( . Så vi får ta och träna imorron istället. Men det blir säkert hur bra som helst. Hoppas bara att linn får tillbaka sitt kort!
 
måste försöka ta lite fler kort, bloggen har blivit så sjukt tråkig på senaste tiden. Dels för att det inte är några nilder och men också för att jag skriver tåkiga inlgg just nu, ska försöka bättra mig :)
vi hörs sen
pusssss

-

hej!
har inte skrivit på ett tag och det beror på att jag helt enkelt inte haft tid för det.
igår var det skola och sen var jag i vällingby med linn ett tag. Sen drog jag hem och typ pluggade.
idag har det också varit skola och snart ska jag, linn och greta iväg på aerobic dans. Blir säkert kul, låter iaf super kul! :)
nu måste jag få i mig något attt äta är jättehungrig.

pusspuss

träning

som sagt så har ju jag och Linn tränat massor idag och jag är verkligen helt slut. Helt mör i kroppen. Men gud så skönt det var!
Vi började med att simma rätt många längder i poolen. Sen körde vi ett pass core och direkt efter det ett sjukt jobbigt pass med spinning. Herregud så vi tog i. Riktigt stolt är jag över oss faktiskt! Men jag känner att jag kommer att ha mycket träningsverk imorron. Det blir ju då inte lika kul men då ver jag ju att det har gett något och att jag har kämpat.

Nu måste jag ta det lugnt och läsa lite och så. Det blir att jag stänger av datorn och säger godnatt till er.
Sov så gott och dröm sött, för det ska jag göra! ;)
pussss

söndag

hejsan alla!
idag har jag och linn varit och tränat hela dagen. Hur skönt som helst och känner mig jätte stolt över oss som faktiskt orkade allt! Nu har jag precis duschat och ska alldeles strax äta. Är verkligen helt slut. Träningen tog musten ur mig. Berättar mer senare :)
pusspuss

lördag, om fredagen

hej hopp!
igår var en rolig och mysig dag/kväll :). Först var det ju skola, inte lika kul men slutade ändå klockn 12:00 så det var ju en helt okej dag. Sen drog jag, linn, sandra, mickis, greta och jonte till vällingby för att äta lunch i vällingehus. Meningen var att vi skulle äta där för att sedan dra vidare in till stan. Men sen så vill inte mickis och greta följa med så då åker bara jag, linn och sandra ibäg fö att möta upp tove. Sen är vi där lite och sen åker tove hem. Jag och Linn skulle på bio så sandra åkte också hem efter ett tag. Klockan 18:40 började våran bio det fick bli "high school musical 3" och den var jättebra, haha! Vi (mest jag) gjorde massa ljud under filmen så alla typ skratta åt oss. Super mysigt hade vi det iaf. Orkar inte skriva mer för det här inlägget blev supertåkigt. Men kvällen/dagen var iaf hur mysig som helst!

pusspuss

avstängning av dator

nej nu ska jag faktiskt ta och stänga av min kära dator för att läsa och sedan typ ta det lugnt och sen soooova! Imorron slutar jag vid 12:00 så det är jätteskönt! Efter det blir det stan med tjejorna så kommer inte bli så mycket inlägg imorron tyvärr.
Säger nu godnatt till er älskade så hörs vi någongång imorron!

take care
kisses

torsdag

hej!
måste erkänna att jag inte har lust att blogga idag. vet inte varför men det känns bara så.
Projektet fortsatte idag och sen drog jag upp till vällingby med Sandra för att Linn skulle träffa Charlie och ville inte vara själv i vällingby då. Sen väntade vi på att dom skulle dra hem och då åkte vi också därifrån.  Sen har jag ätit och ja, nu sitter jag här. Ska snart duscha och ta det lugnt och förmodligen äta melon :). Måste också plugga som jag egentligen skulle gjort hela dagen idag men det blev som det blev, men det var trevigt det också, såklart.
Usch vilket tråkigt inlägg, beklagar. Men som sagt så har jag inget blogghumör idag. Så vi hörs imorron om inte senare ikväll.
Har ingen dagens bild idag tyvärr, men ni överlever.
Ha det super bra!
glöm inte hur mycket jag tycker om er!
puss

Barack Obama

ingen har väl missat att det var Barack Obama som vann USA valet? Grymt bra tycker jag eftersom att jag hejade på Obama. Jag håller inte med om vad John Mc Cain tycker så det var ju helt klart att jag skulle heja på Obama.
Nu är det bara att hoppas på att USA blir bättre så att även Sverige blir bättre. Tror faktiskt att Obama kan göra USA bättre!

Den här videon fick vi se i skolan idag. Det är Obamas tal som dom har gjort som en låt. Tycker den är rätt bra faktiskt. Vad tycker ni? Lite coolt iaf. Och om man lyssnar på texten så handlar den ju såklart om USAs politik.


onsdag

tjena mittbena!
har inte haft tid för att blogga idag för jag har varit hos tandläkaren som för övrigt gick ganska bra. Klart att det gjorde lite ont men jag klarade det ganska bra :) . har sedan dess bara chillat i stort sätt och ätit.
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, kanske ska ta tag i det där förbaskade skolarbetet men har verkligen ingen lust så får se hur det blir med den saken.
Vårat projekt tycker jag inte om faktiskt, det är ganska tråkigt. Projekt är rätt skönt men det är inte kul och alltid en massa stress och jag har tillräckligt med stress i mitt liv känner jag. Sen tycker jag att det är så jobbigt att alla verkar tycka att det krävs så mycket mer av niorna än dom andra i gruppen. Klart att det krävs mer av oss eftersom vi är äldre och kanske då kan mera(oftast). Men jag tycker ändå att alla borde göra lika mycket. Men vad finns det att göra? Kanske dela upp arbetet bättre i gruppen och planera lite bättre. Det skulle vara något va? Själv skulle jag vilja vara lite bättre på att ta tag i sakerna istället för att vänta tills sista sekunden. Och det gäller i största del skolan. Men jag ska bli bättre nu, jag måste bli bättre nu.

Så dags för mig att sluta skriva och istället gå över till pluggandet.
see you later alligator
kisses


fan!

fan tog bort alla mina bilder som jag hade laddat upp på bloggen, trodde man kunde göra det. Sen kollar jag min blogg direkt efter och då är alla bilder som publiserats borta, alla!
Så nu har jag bara lagt till dom igen på dom senaste inläggen, och lägger förmodligen in resten en annan dag, kanske imorron. Fan också! Men nu vet jag det också, och kanske ni om ni precis som jag, inte visste om det

puss

latte




har precis duschat och nu sitter jag med en kall latte från Arla som är super god. Dock smakar den knappt någon kaffe vilket är synd men den är ändå god tycker jag :)
idag ska jag sova tidigt så att jag är ganska pigg tills imorron då jag ska till tandläkaren :/. Usch, verkligen ingenting att se fram emot. Men jag ska vara där vid 13:00 så det är ganska skönt ändå. Det ända positiva i det hela.

pusss

tandläkaren imorron

ånej! Kom på att jag ska till tandläkaren imorron! Helvetes jävla piss skit! HATAR verkligen tandläkaren, usch. Bland det värsta som finns! Kommer typ dö.

ursäkta språket och allt.

middag

sitter nu och käkar middag, framför datorn. Håler på att fixa lite med bilder på Picasa som jag laddade ner för någon dag sen. Kan ingenting nästan så måste lära mig lite. Ni kan få se några bilder som jag har gjort om lite, så dom är inte så speciellt coola då, men som sagt jag harju precis skaffat det och måste lära mig.

ni får kanske se en bild lite senare :)
puss

dagens



här kommer dagens outfit.  Oj, den blev väldigt suddig men tror ni se ändå? Lite grann iaf.  Som ni ser så blev det en väldigt lätt outfit idag eftersom att jag var sen och bara var tvungen att slänga på mig något :)



jeans från gul&blå
vitt linne från H&M
grå tjockröja från PEAK

puss

tisdag

hej!
har inte så mycket att säga om dagen förutom att jag har vari i skolan och jag är trött. Projektet just nu är ganska tråkigt måste jag säga, men som sagt så tror jag att det blir roligare när vi kommer igång. Dock så är våran grupp lite små jobbig men det hoppas jag löser sig det också.

Just nu sitter jag och käkar mellis och efter att jag ätit upp ska jag plugga -_- och sen blir det lite tv tittande och mer plugg förhoppningsvis (om jag har ork till det vill säga)
Nu ska jag lägga in dagens outfit.

puss

godnatt

nu är det dags för mig att stänga av datorn och säga godnatt. Ska iofs inte sova nu men jag ska "varva ner" i form av att läsa lite.
Fick tyvärr inget skolarbete gjort idag, attans. Men det får jag se till att göra imorron.
sov gott och dröm sött gullungar
hörs imorron
puss

melon


jag har precis duschat och sitter nu och äter galiamelon, mums :) Det är verkligen supergott. Galiamelon är den godaste melonen efter vattenmelon enligt mig, vad tycker ni? Gillar ni melon?

Nu ska jag fortsätta njuta av min melon sen ska jag läsa mn tråkiga engelska bok; Charlie and the chocolate factory (Kalle och chokladfabriken) Hehe, jättetöntig men vi ska skriva en läslogg på engelska och då självklart läsa på engelska också och det finns inga roliga böcker i skolans bibliotek så det fick bli den. Den är inte så tjock och svår heller.  
min älskade galiamelon. Rätt ful bild haha ;p


 

pusss


 


kommentarer?!

Vart är era kommentarer älskade läsare? Fram med dom nu! ;)
Låt mig få se vilka ni är!

dagens outfit

här kommer dagens outfit. Jag ser tjock ut och bildkvalitén är inte den bästa, men den får helt enkelt duga.
Det är finare i verkligheten, jag lovar :)


Jeans från puss och kram/gul och blå
linne(syns inte, nedanför tröjan) fån h&m
T-shirt från MQ

pussss

måndag

hejsan hoppsan! :)
idag var det då första dagen efter lovet. Vi började också ett nytt projekt. Tror att det typ handlar mycket om samhället och så. tror att vi ska bygga ett hus och sen bestämma en familj som bor där. Vet faktiskt inte riktigt hur det kommer gå till, men jag antar att jag kommer in i det sen.
Alldeles strax ska jag lägga in dagens outfit sen ska jag plugga och sen äta.
Just fick mina omdömen idag. Allt jag har attt säga är att jag är otroligt besviken och att jag tycker att jag förtjänar bättre än så, men tydligen så håller inte lärarna med mig. Får helt enkelt jobba mig upp. Det positiva är att jag har höjt mig i svenska, musik och HK och det är ju alltid kul.

hörs senare
pusss

kategorier

Har nu lagt till några kategorier som jag tyckte verkade bra. Kommer ni på några fler så säg gärna till :)
Har också fixat en mail som ni kan kontakta mig på om ni vill, [email protected], bara att skicka på, svarar på allt och så fort jag bara kan :) Men som sagt så har jag inte lagt dit några inlägg ännu och hinner inte göra det ikväll. Får se om jag orkar sortera alla eller om jag liksom börjar med kategorierna nu.

Såg ni gossip girl ikväll? Självklart gjorde jag det, och jag tycker alltid att det är lika bra. Känner nästan att jag måste ladda ner nästa avsnitt men när ska jag hinna se det? Hela den här veckan ska jag fokusera på skolan och vårat nya projekt. Pluggade knappt något på lovet och det ångrar jag eftersom att jag måste jobba hårt den här veckan nu. Får njuta av helgen sen hoppas jag. Vill ha hem mina omdömen nu så att jag kan se hur jag ligger till och förhoppningsvid hur jag kan höja mina betyg, för det behövs.

vi hörs imorron, godnatt på er
xoxo/ J

klart!

nu har jag städat klart på mitt rum. Det tog hela dagen. Har rensat garderoben, dammsugit överallt, torkat av, rensat massa papper, bytt sängkläder, allmän städning. Ni kanske inte märker det men jag har ju gjort om lite här på bloggen också. Har lagt till en klocka och översättning. Har även bytt min bild på mig själv. vad tycker ni om det? Eller märks det knappt? Funderar på att lägga till musik också men det känns som att det kanske blir för mycket liksom, eller vad tror ni? Hur tycker ni jag ska göra?
Ska nu fixa fler kategorier att läsa om men det kommer då nu i början att vara ganska tomt där men hoppas att det blir bra.

Såhär ser mitt rum ut nu för er som är nyfikna fick dock inte med hela, hehe.


som sagt, fick inte med hela. Dörren som ni ser där är till min garderob.
Hehe, ser lite små töntigt ut men det är finare i verkligheten.

nu ska jag försöka fixa bloggen lite, sen blir det nog mat och gossip girl.
Vi höres
pusss

städning=jobbigt

håller just nu på att rensa ut min garderob och det är riktigt jobbigt kan jag säga!
När jag är klar med det så måste jag dammsuga och hela rubbet. Kommer säkert ta hela dagen och sen måste jag ju plugga också. Inte så rolig dag men det behövs verkligen och någon gång måste man ju göra det.

hörs senare
puss

söndag

god morgon!
är ni vakna?
det var riktigt mysigt igår kväll men det var bara jag, Linn och Sandra som var på bio och åt. Synd att inte dom andra var med men det var ändå super mysigt :). Stannade inte länge alls i vällingby menmen.
Idag ska jag först äta en riktigt god frukost medans jag ser en film tror jag. Sen ska jag städa mitt rum(storstäda) och plugga. Med andra ord en typisk söndag. Har pluggat alldeles för lite på lovet så får ta igen lite idag. Vill också ta mig en promenad men det är så himla kallt ute!
Vi får väl se hur det blir, men jag ska verkligen försöka plugga.
glöm inte att bli medlem här om du vill ha gratis presentkort på kicks eller makeupstore

pusss

bio+middag

nu drar jag in till stan för att se på bio och äta middag med tjejerna.
Sista inlägget för idag
ha det bra
puss

lördag

tjo! :)
skolan börjar närma sig. Usch!!
hoppas ni alla mår bra! Jag mår sådär måste jag säga. Har ont i halsen och hostar. En förkylning med andra ord.
Har inte så mycket att skriva. Min morfar var här och grattade mig igår(fyllde år för knappt en månad sen). Idag kanske jag ska till min farmor på middag så vi får se hur det blir idag.
Nu ska jag iaf ta mig en dusch.

vi hörs senare
puss

glöm inte att bli medlem här för att få gratis presentkort på kicks eller makeupstore!

RSS 2.0