AVATAR

Igå var jag, Greta och Linn på bio och såg AVATAR. Måste bara säga att den var grym! Så jäkla underbar, den hade verkligen allt. Så otroligt fin miljö den spelades in i. Först fattade jag den inte riktigt, den var så annorlunda liksom, men sen när man kom in i den var den så bra, fastnade direkt. Den är verkligen sevärd!




-

Riktigt sugig uppdatering på senaste tiden, jag vet! Men jag har haft fullt upp nästan hela tiden, och har inte orkat blogga heller hehe.
Igår var jag och Linn inne i stan och shoppade, hittade en hel del, bland annat en klänning jag ska ha på mig på mig i morgon på nyårsafton! Shoppade även massa annat för hela 900 kronor, det sved lite kan jag tala om haha ;P
Sitter just nu och tittar på victoria's sectret show 2009 och den är grym än så länge, som den är varje år. Fan vad coolt det hade varit att vara där, att få vara en av dom modellerna. Är väl kanske varje tonårs-tjejs dröm haha, men men drömma kan man väl få göra? ;)

Har en del grejer att göra ikväll, som att städa rummet, testa kläder och titta på TV.
Vi hörs lite senare!
puss

shoppppppa

Jag behöver shoppa. Jag känner ett stooooort behov av att shoppa, att få komma hem med lite nya färscha grejer. Det skulle kunna pigga upp mig just nu!

känslor

Fan jag är så frukstansvärt trött på detta. Jag får aldrig göra någonting alls. Förstår ni inte att ni förstör min ungdom? Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva, känner mig bara så maktlös, som om ni inte bryr er alls om hur jag känner och vad jag vill. Bara era jävla regler och tider, det funkar inte längre. Många gånger vill jag bara försvinna, så jag slipper tänka och lägga engeri på allt detta. För det tar musten ur mig, jag blir lika arg och ledsen varenda jävla gång. Varför kan jag inte få vara arton så det inte finns något att säga till om, då jag får göra som jag själv vill. Är det inte på tiden att jag också kan få ha lite kul, utan att behöva ljuga för er?

GOD JUL!

Hej !
Jag vill bara önska er en god jul och ett gott nytt år. Nu ska jag alldeles strax hoppa in i bilden med min familj och åka iväg till min mormor. Efter att ha varit där i ett par timmar drar vi vidare till mina gudföräldrar där min farmor också är. Kommer bli supermysigt som alla andra jular!
Ni får ha en underbar jul så hörs vi senare ikväll eller i morgon!
Puss!


hungrig

Jag är hungrig, jag har inte ätit luncha ännu. Men vi har ingeting hemma och orkar ändå inte ställa mig och laga något. Och jag vill inte äta typ fil eller yoghurt. Vad gör man då? Ilandsproblem haha!
Och dessutom har jag sjukt tråkigt, har en del grejer att göra som att slå in alla mina julklappar, men jag orkar inte just nu haha, får väl sätta mig vid TV'n och mysa en stund innan jag tar tag i allt.

Puss

dan före dopparedan

Hej alla!
Idag är det den 23 december, vilket betyder att det är julafton i morgon. Helt sjukt om ni frågar mig, känns inte alls som det. Tiden har gårr på tok för fort! Snart är det liksom ett nytt år också.
Idag ska jag slå in mina julkappar och träffa Linn en stund. Sedan ska alla förberedelser inför morgondagen göras, så som klä granen, fixa med julskinkan, mysa framför TV'n med familjen och sådant. Sedan blir det nog att sova ganska så tidigt, eftersom jag känner på mig att jag kommer bli väckt rätt tidigt, säkert runt nio eller något för min lillasyster vill att vi alla ska se sista avsnittet av julkalendern tillsammans, och jag som sett de två första avsnitten och inga fler ;S Undra om de går att hitta på svt.se tro? Får nog kolla upp det.
Vi hörs lite senare =)
puss

dåålig update

Min statistik har gått ner lite nu under den tiden då jag har bloggat så otroligt dåligt. Ber om ursäkt för det, ska försöka komma igång igen. Har bara känt/kännt(stavning vafan?) att jag inte orkat eller velat göra det under senaste veckan och har inte haft så mycket att skriva. Men som sagt, snart kommer jag igång igen, förhoppningsvis iaf =)

Puss på er <3


PAAAAARTY!!

Nu kör vi!
Ikväll ska jag, Debbie, Linn och Emelie till Niklas i våran klass på fest! Det kommer bli grymt, det känner jag på mig. Blev lite (myyyycket) fel i fredags tyvärr, men det tar vi igen ikväll!


förlåt att jag bloggat dåligt, och att jag skriver kort nu, men hinner/orkar inte just nu!
Vi hörs, ha det super!
Puss

torsdag

Hej!
I morgon får vi jullov! Ska bli så underbart skönt!
Hann inte blogga i morse, eller satte inte ens igång datorn så därför blev det inget inlägg.
Sitter nu iaf och tittar på Glee, efter det ska jag försöka fixa lite inför i morgon. Det är nämligen så att direkt efter skolan, har bara julavslutning och är förmodligen bara där i ungefär en timme, så följer Linn, Debbie och Emelie med hem till mig. Här ska vi sedan fixa oss, chilla, laga och äta middag innan vi drar på fest. Kommer bli skitkul med brudarna igen! Vet bara inte alls vad jag ska ha på mig, alltid lika svårt. Känns som att jag haft allt på mig flera gånger, och det känns därför lite tråkigt. Sen vill jag egentligen inte ha något tajt men det är typ allt jag har i festkläder :S , ilandsproblem haha!

Pusss


MVG barn!

Gjorde samhällsprovet på samhällsekonomi idag, och trodde det skulle gå åt helvete eftersom jag inte pluggat något. Men blev så jäkla glad när min lärare skrev MVG på mitt prov. Detta betyder att jag får MVG i hela kursen, samhällskunskap A! Är så jäkla glad att jag fixade det!
Orkar faktiskt inte skriva mer än så, börjar sent i morgon och har alltså sovmorgon, men tänkte ändå sova rätt snart eftersom jag har en hel del sömn att ta igen efter många sena kvällar och tidiga mornar(stavning?). Men ska förska slänga ihop ett bättre inlägg innan det bär av till skolan i morgon!
Puss och godnatt ni fina!

orken tar slut

Jag insåg just att det är 8 dagar kvar till julafton, och jag har inte köpt julklappar ännu. Mitt rum ser ut som en svinstia, vilket jag hatar! Jag har ett sjukt viktigt samhällsprov i morgon som jag inte orkar plugga till, och verkligen inte kan. Jag kommer behöva slita som fan med plugget även undet jullovet, kul va?
Fan då, jag orkar inte just nu. Orkar ingenting, och orkar därmed inte heller blogga. Har för mycket annat att oroa mig för att inte hinna med eller glömma bort. Stress, stress, stress. Alltid denna jävla stress och ångest. Vad gör jag för fel? Vad gör ni när ni inte längre orkar?


mmm marabou

Jag har blivit kär, i en choklad. När jag först såg denna choklad på reklamen så tyckte jag den verkade så jäkla äcklig, rent utsagt. Sa att den ska jag inte ens testa, choklad med yoghurt och hallon i? För mig låter det inte så smarrigt iallafall. Men så köpte Linn den, och jag fick smaka, och gud vad god den var!
Så god att jag faktiskt gick och köpte mig en egen idag, mums säger jag bara, ni måste testa!


lucia och tredje advent

Idag är det söndagen den 13 December 2009. Detta betyder att det är både lucia och tredje advent idag, och jag säger som förut-Ingen jävla julkänsla ännu, vad är detta? Jag som totalälskar julen, ge mig lite julkänsla nu när det endast är 11 dagar kvar till julafton!

Påtal om annat så övenattade jag hos Linn igår, meningen var att vi skulle plugga samhälle, käka godis och titta på eva och adam avsnitt. Vi sket i att plugga, och vi tittade istället på några sex and the city avsnitt och sedan filmen hairspray. Alltid lika mys med Linn! Vi vaknade i morse och skulle börja plugga eftersom vi har ett jätteviktigt prov nu på tisdag som vi inte börjat med ännu, smart va? Men det är så jäkla svårt, fattar ingenting! Så jag gick hem, hoppades på att kunna lite nu men nej, fattar inte ett skvatt- vad gör man?
Jag vet helt seriöst inte vad jag ska ta mig till, jag MÅSTE plugga för jag måste få MVG på detta prov för att få MVG i samhällskunskap, men jag fattar inget och kan då inte plugga!
FET JÄVLA ÅNGEST!

puss


första bilderna på mig som brunett

Här kommer tre bilder till malin(och er andra) som vill se hur jag ser ut i min nya hårfärg. Dock ger bilderna ingen rättvisa. Man ser inte riktigt hur det verkligen ser ut, så det bästa är att se det i verkligheten =)
Tycker att mitt hår har blekts massor sedan jag tonade det i lördags, men kan bero lite på att jag vant mig plus att jag tvätttar håret varje dag och då går färgen ur fortare tyvärr.







charmiga bilder va? Som sagt, ser annorlunda ut i verkligheten.


Tävling

Jag är med i en tävling hos Kenza, där jag tävlar om en The Hills box!
Jag vill så himla gärna vinna denna eftersom jag verkligen älskar the hills! Bästa serien någonsinn! Dock har jag missat ett antal avsnitt, tyvärr, och skulle därför vilja vinna boxen så att jag kan ta igen det jag missat!
Fatta vilka mysiga tjejkvällar man kan ha med denna box, underbart är ordet!
Man kan liksom ta fram boxen och se ett par avsnitt då man har tråkigt och absolut inte har något att göra, så smidigt.
Hopppas verkligen att jag vinner denna tävling, vore grymt kul!

Klicka här för att komma till tävlingen.

min avslappning

Ni som känner mig vet att jag är en person som stressar väldigt mycket. Jag själv försöker få bort all stress eftersom jag inte mår bra av den.
Detta är en av några låtar som får mig att slappna av, den är så vacker och avslappnande. Den betyder mycket för mig, men jag kan faktiskt inte förklara varför. Och ja, det är en låt som förknippas med Twilight men men.


Remember me

Vet inte om jag skrivit om det förut men Robert Pattinson(spelar Edward i the twilight saga) är med i filmen Remember me som kommer på bio i Sverige i mars 2010, har för mig att det är den 12 mars eller liknande. Iaf så har trailern till filmen nu kommit ut i HD kvalité som jag tänkte visa er. Den verkar förjävla bra, och min älskling är så snygg, och en riktigt duktig skådespelare. Denna film får jag bara inte missa! Vad tycker ni?


pluggpluggplugg

Hej!
Idag är jag trött igen, alldeles för trött för att göra något annat än sova egentligen. Men tyvärr borde hela min resterande dag gå åt till plugg, eftersom jag har ett stort geografi prov i morgon och jag kan verkligen ingenting! Inte bra Jenny, inte alls bra! Men jag vet att det inte kommer bli att jag sitter och råpluggar, för det första för att jag är så sjukt trött och sedan så tror jag ändå inte jag kommer få in allt i huvudet.. Det får gå som det går på provet i morgon, vilket betyder att det kommer gå åt helvete. Men då vet jag åtminstonde att det är mitt egna fel!

PS, samhällsuppgiften jag skickade in för drygt två veckor sedan, via urkund och allt, iaf den fick jag MVG på! :D
aja, skirver mera senare!
puss

how to find the perfect dress?

Jag börjar få lite små panik nu. Jag har varken hittat en julklänning eller nyårsklänning. Och jag vet inte alls vart jag ska leta någonstans! Känns som att klänningarna från nelly kommer vara lite stora, eller beror på vad för typ av klänning men ändå. Har ni hittat era klänningar ännu? Jag sa till mig själv att jag skulle vara ute i god tid i år, eftersom jag som vanligt var ute i sista minuten efter en klänning till julafton förra året. Och på nyår blev det att endast rota fram något ur garderoben, hur kul? Så nu bara måste jag hitta dessa två klänningar jag behöver, tips på bra affärer till rimliga priser som passar till dessa tillfällen(jul och nyår)? =)

puss!

Congratz

Vad är det här för dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Gretas födelsedag! Hurra, Hurra, Hurra! :D

Idag fyller min underbara vän Greta 16 år! Grattis Grattis Grattis(igen)!! :D
älskar dig

åh, vi är ju bara för vackra. Här visar vi oss från våra bästa sidor!


måndag

Hej!
Nu dag idag. Ny vecka. Skoldagen har varit rätt slapp, eller har innehållt en hel del springandes men ändå en skön dag. Vi har haft fotbollstunering i brommahallarna hela dagen, alla ettor på JENSEN. Trodde aldrig att det skulle gå så bra som det gjorde för oss, trodde att vi kanske skulle vinna en match men inte mer än så. Ack så fel jag hade! Vi kom ända till final, och efter fem minuters tilläggstid, skulle det hela avgöras med straffar. Det var på den sista straffen allt avgjordes, och vi förlorade under denna sista straff, tyvärr. Tycker så synd om killarna i min klass som så gärna ville vinna, och verkligen förtjänade det! Men jag tycker vi var grymt duktiga ändå!
Man var tvungen att ha två killar och två tjejer på planen hela tiden. Jag skulle inte ha spelat så kom dit i strumpbyxor, en tshirt och linne över rumpan. Sedan är det en tjej som hoppar av vilket betyder att der bara är Lwam och Linn som ska spela för tjejerna- alltså inga avbytare. Dock skullle också våran coach Linda medverka men hon fick/orkade inte i slutet så jag tvingades hoppa in. Gjorde ingen succe kan jag väl säga, förstörde snarare, men jag ställde iallafall upp för laget, och det borde väl egentligen vara det som räknas. Men känner mig så dum ändå haha.

Efter skolan och fotbollstuneringen så drog jag och Linn raka vägen till vällingehus för att äta lunch och plugga geografi. Satt där i cirka två timmar innan vi rörde oss hemåt.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen sedan blir det plugg!
puss

andra advent

Det är andra advent idag, och jag har fortfarade ingen som helst julkänsla, har ni?
Ingen bra bloggdag idag, och inte under hela helgen heller, förlåt för det. Ska försöka komma igång lite bättre .


söt bild va? Lånade den av Linnea


ny hårfärg

Hej ni söta!
Idag har jag blivit brunett! Känns lite ovant än så länge men det ska nog bli bra, hoppas jag! =) Dock har jag ännu inga foton på håret så det får bli en annan dag. Hinner inte skriva så mycket mer ska iväg på en myskväll hos Linn med fina vänner!  Skiver mer och berättar i morgon!
Puss på er

snygga hårfärger

Sådan här härfärg som på bilderna vill jag ha! Även om jag vet att jag inte skulle passa i sådan mörk brun färg, men gud, det är såååååååå snyggt! Och just nu har jag GROV beslutsångest!





Detta är då alltså Ashley Tisdale på bilderna (hon är faktiskt också rödhårig egentligen)


sommaren är (för)kort..

.. Tyvärr. Hur mycket jag än älskar julen och allt som har med det att göra, så kan jag inte låta bli att längta till sommaren, och att tänkta tillbaka på sommaren som var! Tänk att få strosa runt i bara jeansshorts och ett snyggt linne med ett par gladiatorsandaler på fötterna. Tänk alla mysiga utekvällar, och alla fester man kan ha utomhus utan att behöva frysa arslet av sig. Att kunna klä sig till fest med bara ben, utan att behöva lida in sig i gigantiska halsdukar och feta dunjackor, även fast det kan vara rätt mysigt också. Som jag skrivit tidigare- alla årstider har sin charm, men sommaren är så härlig! Denna sommar kommer bli grym, vi ska göra den grym!

puss

den första december

Det är den första december idag, höll nästan på att glömma det! Nu går vi in i vinter och julmånaden.
Sitter här med världens huvudvärk och känner mig jättetrött, trots att jag sovit jättemycket i natt. Känns ungefär som om jag har feber, fast tror ändå inte jag har det.
Ska snart byta om och sminka mig innan det är dags för lunch och sedan åka iväg till skolan och skriva nationella provet, det som jag fruktat så länge. Det kommer gå åt helvete rent utsagt, jag vet det. Det är skitsvårt.
Aja, det får gå som det går, finns inget jag kan göra åt det.. tyvärr.
Ha en bra tisdag, så hörs vi senare!
puss

RSS 2.0