Jueves

skickade precis in en svenska grej, skitdålig var den men det var bara en liten grej vi egentligen skulle göra under lektionstid men läraren var sjuk så fick göra den hemma istället. Skrev nationella i engelska idag, den skriftliga delen och det gick inte bra alls, fyfan. Nu ska jag snart sova tror jag, är sjukt trött.
pusssen

Sophie

Jag är verkligen i stort behov av en ny väska, och jag har fastnat för den väska som Blondinbella designat. Den är enkel och vanlig men tyvärr dyr. Den släpptes för övrigt idag. Väskan heter Sophie och ser ut såhär;

mooonday

helllluu :)
Måndagen avklarad, känns riktigt skönt. I morgon blir det sovmorgon, börjar inte förrän halv ett, går eftermiddag denna vecka. Tycker det känns skönt, hade inte orkat gå tidig vecka och gå upp vid halv sex.
Har iaf köpt mig en iPhone 4 i fredags, och hittills är jag supernöjd! Lite rädd att tappa den bara hehe. Nej men jag tror jag kommer trivas med den :)
åh orkar tyvärr inte skriva, eller har inget vettigt att säga, men jag återkommer.
pusss

Love the way you lie

Såg precis att Tyra hade lagt in del två på Rihanna och Eminems låt "love the way you lie" och jag måste säga att den är grym!! Älskar båda delarna.


hmm..

Jo jag tänkte, borde jag visa upp sådant jag shoppar? Och typ vad jag har på mig? Är det intressant och roligt att se? Får tänkta på det där, vet liksom inte om jag orkar, men dela gärna med dig om din åsikt om saken!

torsdag

hej hej hallååå!
Ska alldeles strax gå mot bussen för att åka till vällingby. Ska se på Harry Potter på bio med Linn, kommer bli så bra! Sedan åker jag med hem till henne och sover där. Är ledig i morgon, och var det idag också, i stort sett i varje fall. Vi var på saco-mässan några timmar och sedan var jag och Linn inne i stan. Älska att BikBok hade 50% rabatt på allt i hela butiken idag!!! Får se vad planerna blir i morgon, jobbar ju på lördag sen.
höööööres!
pusss

söndag kväll

Händelserik dag jag haft idag, nooot. Men det har varit rätt skönt samtidigt som det har varit tråkigt. Nu väntas en ny skolvecka, och morgondagen är en heldag, det vill säga från 8-16.30 herre min gud. Dock är det skönt att det bara är tre vanliga skoldagar denna vecka, sedan ska vi till SACO- mässan antingen torsdag eller fredag(torsdag för min del) och sedan är vi lediga den andra, skööönt! Men nu ska jag snart göra mig i ordning, ska upp 05.30 i morgon, fett taggad -.- Godnatt och sov så gott.

pussss
ps. kul att jag vet vad jag har för spanska läxa tills i morgon.. -.-

paramore

Jag älskar paramore. Åh vad jag vill på en konsert med dem! Sitter och knarkar deras låtar på spotify just nu. Försöker plugga samtidigt, går sådär kan jag säga, jag gillar inte att plugga och har absolut ingen lust med det just nu.


lördag

hellluuu.
Det gick bra att jobba idag, var dock stört trött. Men som tur var fick vi sluta strax före ett, så var hemma rätt tidigt. Sedan har jag inte gjort något alls här hemma, sovit lite till och från och bara chillat. Har precis varit ute med vovven min med min mamma, och ska snart ta och bege mig till min fiiiina Linn. Ja, det var väl alllt jag hade att säga denna gång, återkommer.

 

seriöst nu, är det någon som vet varför det inte blir mellanrum i inläggen? Så fult att allt är ihoptryckt hela tiden!


fredags- mys

precis hemkommen(okej, nästan iaf) från Malin där vi varit några fina tjejer som tittat på Idol. Mycket mys och roligt att träffa tjejerna! Behöver fler sådana kvällar!
Nu ska jag snart ta och gå och lägga mig, ska upp tidigt i morgon för att jobba vid åtta, inte så taggad kan jag säga. Vill sova! Men pengar är alltid bra att ha.
Aja, godnatt. puss
(fattar fortfarande inte grejen med att det inte går att göra stycken, alltså mellanrum i texten, gaaah)

update

åh jag fattar inte varför det inte går att göra styckesindelningar! Jag skriver med stycken men sedan när jag publicerar inlägger så blir allt som en lång text och helt ihoptryckt, jag blir galen!!

onsdag

Heeeej.
Det gick faktiskt helt okej hos tandläkaren idag, tack och lov. Hade lite panik i början och var så jäkla nervös innan, när jag satt på bussen dit och när jag satt i väntrummet.(Hatar väntrum btw, speciellt hos tandläkaren, usch inte kul). Det var skönt att det gick så snabbt, var bara där inne i 25 minuter tror jag. Kom hem typ vid halv nio i morse och bestämde mig för att stanna hemma från skolan, skönt med en vilodag. Har varit sjukt trött idag och har sovit en hel del. Har även varit duktig och varit ute med Vanessa två gånger, bra Jenny! Sedan mötte jag även upp Linn och Chilli för en tripp till björnboda för att handla.
ps. kul att när jag går från tandläkaren säger min tandläkare att det kan göra lite ont i tanden ett tag framöver då jag äter. Det kände jag under middagen kan jag säga, det bara ilade i hela tanden, inte kul!
Nej nu ska jag kolla om det är något på TV, skönt att inte behöva plugga för en gångs skull :)
Ni ska få se en väldigt smickrande bild som jag tog för någon dag sedan på min dator, mycket snygg myströja också måste jag säga, höhö.

en skrämmande vistelse

nu ska jag snart förbereda mig för att gå och lägga mig. Ska nämligen upp tidigt i morgon trots att jag egentligen börjar 11:15. Jag ska till tandläkaren och laga ett hål, faaaan! Jag har sådan tandläkarskräck, jag gråter seriöst. Fan jag vill inte dit, men ska bli skönt när det är klart och jag har det gjort och slipper tänka på det. Men usch, är så jäkla rädd!
aja, godnatt och önska mig lycka till i morgon då jag ska möta en stor rädsla!
puss


sommaren är kort och vintern är lång, hm...

hellllooo.

Tänkte att det kanske var dags för ett inlägg liksom, det var trots allt drygt en månad sedan höhö.
Jag totalhatar att snön och kylan är här på riktigt, det är hemskt. Jag vill ha sommar och sol, eller åtminstone december så det är okej att få sådan där mysig julkänsla, då är vintern faktiskt okej. Eller då man får åka skidor. Bortsett från dessa två roligheter så är vintern ganska värdelös enligt mitt tyckte, kall och blöt liksom. Inte så mys, speciellt inte när den håller i sig läääänge och det är typ slask. Fast samtidigt är det rätt mys då det är helt vitt ute, det är fint. Det är också mysigt att komma hem och värma sig med en kopp varm choklad efter att ha varit ute i kylan. Ojoj vad mycket jag skrev om vintern då, utan att ens veta vad jag snackar om.. men men, en liten uppdatering liksom.
rubriken stämmer ju faktiskt, rätt trist faktiskt.

RSS 2.0