Gotland

Hej!
Nu kommer ett litet sånt där inlägg igen, haha. Idag åker jag, Linn och Greta till Gretas land på Gotland, ska bli så jäkla mysigt med mina älsklingar. Jag och Linn kommer hem igen på lördag så det är ett par dagar sådär. Håller nu på att packa, och jag kan säga att jag nog har lite för mycket med mig, kan knappt stänga min lilla rullväska, kommer inte bli så kul när den ska stängas för hemfärd igen, det är ju alltid värre när man ska hem. Speciellt om jag köper något där nere, herregud hur ska detta gå?!
Kommer nog inte orka blogga något mer innan jag åker så ni får ha det så bra, så hörs vi nog när jag kommer hem om jag inte krockar med båten och dör, då ska ni veta att jag älskar er!

pussen

medan jag är borta får ni chansen att njuta av en fin fanmade newmoon bild :)


snabb update

Hej!
Tänkte bara skriva någon rad eller två. Jag har nu äntligen fått tillbaka min egna dator och det känns jätteskönt. Jag bad om att få behålla mina bilder och min musik så det har jag kvar som tur är, men resten är borta. Alla mina inställningar och sådant är borta, så det känns inte som min dator. Men jag får lära mig att leva med det helt enkelt haha.

Hinner inte skriva mer, vi hörs senare :)
pusss

home sweet home

Hejsan svejsan!
Det var ett tag sen. Jag har haft det underbart i Grekland med sol, bad, värme, god mat och umgåtts med la famila. Min dator är fortfarande på lagning så jag kommer inte kunna lägga in några bilder på ettt ag, men ska försöka fixa några så fort det blir möjligt! Som sagt, Kreta var underbart, men väldigt jobbigt att vara borta från vänner i två veckor. Samma kväll som jag landat (söndags) gick jag för att träffa Linn och har sedan varit med henne sen dess, har inte haft tid att skriva(har inte orkat skriva), men nu sitter jag här iaf.

Har funderat en del kring bloggen. Jag har kommit fram till att den är riktigt usel just nu, jag skriver riktigt sällan och designen krånglar som fan, och jag kommer aldrig på något att skriva och den blir bara tråkig. Så tills jag fixat designen (lite hjälp vore väldigt uppskattat!) och känner att jag orkar lägga tid på den eller orkar komma igång med skrivandet igen så lägger jag den lite på hyllan. Med det menar jag inte att den kommer att bli helt tom, men jag kommer att skriva när jag känner för det eller bara behöver skriva av mig, för orkar inte känna mig tvingad till att skriva och bara slänger ihop något som man inte ens vill läsa. Så så kommer det att bli, lite tråkigt men skönt. Sen får vi se om jag lämnar den bakom mig, beror lite på. Det återstår att se.
I september fyller bloggen ett år.

Vi hörs när vi hörs, ha det bra tills dess!
Pussss

Hejdå!

Det har varit en bra dag idag, även fast jag var tvungen att säga hejdå till Linn och Kajsa innan jag åker iväg, jag verkligen hatar avsked, usch. Men jag har iaf fått träffa Linns hund som är helt underbar, sååååå söt! Sedan träffade vi också Kajsa och åkte till coop och käkade på subway som avskedslunch/middag typ haha, super mysigt :)

Jag åker till Grekland och Kreta tidigt i morgon bitti och kommer därför inte ha tid att skriva innan jag åker.
Jag kommer iaf vara bortrest i två veckor och kommer hem den 19:e. Jag kommer sakna mina älskade vänner sjukt mycket! Ni får ha det så bra så hörs vi när jag kommer hem!
Jag vet inte hur jag ska klara mig i hela två veckor utan Linn, min andra halva, hemskt!!!!! Och jag kommer inte att få träffa Greta på hela 3 veckor!!! :/


Pusssss

uppdatering(det var på tiden)

Hej!
Ojoj, såg nu att det var en vecka sedan jag skrev något. Men jag varnade för att det inte skulle bli speciellt många inlägg nu under sommarlovet. Fick reda på vilket gymnasium man kom in på i veckan, och jag kom in på mitt, inte så oväntat dock.  För övrigt har jag varit med Linn hela veckan, alltid lika mysigt med hjärtat mitt :)
har börjat packa och fixa inför Grekland. På söndag åker jag till mitt paradis, men känns lite sådär att vara borta i hela två veckor utan att träffa alla älskade vänner.
Jag är som sagt borta i två veckor och jag kommer då förmodligen inte att blogga något, inte för att jag har gjort det speciellt mycket nu på senaste tiden heller. jag kanske loggar in på datorn någon gång och om jag orkar kanske jag slänger in ett inlägg eller två, vi får se helt enkelt.

vi hörs :)
pussssss

RSS 2.0