tv och plugg

sitter just nu och tittar på true blood, medan jag försöker plugga lite. Dock är det ingen bra kombination haha. Orkar inte blogga idag, ska försöka göra det bättre i morgon, men eftersom jag har plugg att göra då också så får vi se :)

pussssss

snygga leggings

Är inte dessa svarta lackleggings med dragkedja ursnygga? Skorna är inte heller så dumma, tycker liksom att hela outfiten passar ihop, även om man faktiskt bara ser halva!




tisdag

idag är det tisdag, men känns som typ torsdag om ni frågar mig, surt!
Shit vad det är kallt ute, helt sjukt verkligen! Höll typ att dö idag haha. Okej nu ska vi inte överdriva så mycket, men det var sjukt kallt!
Greta åkte precis hem på sin moppe, efter att ha varit här en stund, mycket trevligt må jag säga!
nu hoppas jag snart på mat, för jag är hungrig, sen måste jag tyvärr plugga om jag orkar vill säga :)

Och eftersom det är den 29 september idag, så har vi ett födelsedagsbarn- Mickis!
Grattis än en gång gumman! :)

Det är 4 dagar kvar tills det är min födelsedag :)

pusssss


engelska suger

Sitter här och skriver en jäkla engelska text som jag ska redovisa i morgon, jag har sagt det förut men jag säga det igen- JAG HATAR ENGELSKA! Skulle egentligen ha redovisningen på onsdag och jag skulle då gjort den både idag och igår men nu ska den tydligen vara klar i morgon, lycka till!
Aja dags att sluta skriva här och återgå till det tråkiga
passar på att säga godnatt också!

decode acoustic

Tycker Paramores Decode är sjukt bra(inte bara för att den är med i twilight), och sen hörde jag den i akustisk idag, och den var också grymt bra! Så här är den, vad tycker ni? :)


?

Det är något som inte stämmer, vad fan är det som händer?


söndag

gårdagskvällen var trevlig, men kall. Blev inget café 60 med brudarna, istället drog vi till Kristinebergs klipporna, där det var massa folk. Det var jag, Linn, Malin, Sara, Malin, Mickis och Frida. Men efter ett tag drog Frida, Malin, Malin och Sara hemåt och jag, Mickis och Linn stannade kvar. Vi drog kanske därifrån vid 12, då drog vi och Danne och Felix till donken i brommaplan. Sen drog vi hem, och satt och snackade i parken en stund, sen gick jag och linn hem till henne och sov. Nu sitter jag här hemma och måste plugga, ska läsa en jävla engelskabok tills i morgon, lycka till. Den suger och jag ooooooorkar inte!
pussss

lördag

Hemma från en lång dag nere i Mantorp och race. Väldigt kallt och sjukt mycket folk, men riktigt coolt att se alla åka. Såg även Prins Carl Philip och Tony Rickardsson köra, dom kör ju Porsche, riktigt kul att se dom faktiskt! Även om den hände en olycka under deras race. Även kungen var där, för att kolla på sin son. Tog tyvärr inga kort, eftersom jag märkte att min kamera inte hade några batterier, toppen!
Ikväll är det café 60 med brudarna som gäller, riktigt mys!

pusssss

tråkig hemmakväll

Sitter här hemma och har skit tråkigt. Medan alla mina fina vänner är ute och festar och har kul. Anledningen till att jag inte kunde följa med, utan var tvungen att ha en sjukt tråkig hemmakväll alldeles ensam, är för att jag ska gå upp klockan sex i morgon bitti! Jag och min familj ska då bege oss till Mantorp för att kolla när min kusins pojkvän kör race, ja bilrace. Han kör JTCC. Så han ska alltså tävla i morgon, och vi blev medbjudna dit. Därför måste jag gå upp så tidigt, vilket resulterar i att jag inte kan gå ut ikväll, utan måste hålla mig hemma och sova relativt tidigt. Kul va? -_- Usch det suger verkligen att bara sitta hemma och ruttna, en fredagskväll!

puss


Robert Pattinson hälsar till de svenska fansen

Här kommer en video där Robert Pattinson hälsar och presenterar New Moon trailern för oss svenska fans, kul va? :)


skola

många skolor verkar ha studiedag idag, men tyvärr har inte vi på JENSEN det -_- . Istället ska jag snart dra iväg till Linn för lite lunch, sen drar vi iväg till skolan och slutar så sent som 5! Men det är smällar man får ta, går ju faktiskt halvdagar varenda dag, så det är ju ändå lite lyx =)

ha en bra dag!
puss

onsdag

Idag har jag, Linn och Tove kört spinning på friskis och svettis efter skolan. Man känner sig riktigt duktig efteråt! Efter att jag kom hem så har jag inte gjort så mycket, var väl hemma runt halv sju. Snart ska jag titta på True blood, sen ska jag läsa lite i engelska boken hela våran klass ska läsa tills på måndag som jag inte börjat på, men som tydligen ska suga så hårt! När man hör sådana recensioner blir man inte så jättesugen på att läsa den kan jag tala om.

Gud vilket stört tråkigt och negativt inlägg, men orkar verkligen inte idag, förlåt!
pussen


boring

Dåligt med inlägg idag, I know. Men har helt enkelt inte haft lust att blogga, och är det inte det som är grejen med att blogga? Att det ska vara kul och inte påtvingat? Just nu känns allt bara så grått och tråkigt.
Vi hörs mer i morgon istället.
Pusss



älsklingar, Kajsas land i somras. Fin blick jag ger.


wake me up when september ends

Jag gillar inte detta september väder vi har här i Stockholm just nu. Det är kallt och blåsigt vissa dagar, sen kan det bli varmt och soligt nästa dag, sedan kan det komma lite regn till och från. Nej jag föredrar sommaren, året runt! Snälla ge mig sommar 2010! Ibalnd önskar jag faktiskt att vi människor kunde gå i ide och som björnarna och sedan vakna upp när det blivit lite varmare. Det skulle vara något va? Sova hur länge som helst, och slippa kylan? Fast vill ju inte missa julen och skidåkningen och allt roligt. Dessutom tillhör det ju. Nej jag vet inte riktigt, gillar sommaren mest, men alla årstider har sin egen charm. Håller ni inte med?



Juste, kom på att jag faktiskt inte visat er några bilder ifrån när jag var i Grekland i somras. Så här kommer några att njuta av. Vill såååå åka utomlands nu! Bort härifrån!




den årliga solnedgångs- bilden, såklart


man fick gratis färskpressad apelsin juice varje dag på stranden, super fräscht och gott!


pusssss


ny design?

Jag är sugen på en ny design, igen. Det var inte alls länge sen Malin fixade till en ny design åt mig, men bilden på mig i headern är bara för hemsk, klarar inte av att se den längre haha! Malin är jätteduktig på att göra designer, så får väl flörta lite med henne :)

pusss

a new week

Måndag idag, vilket betyder långdag för mig. Var alltså i skolan emlla 08.30-17.00 , alltid lika kämpigt att ta sig igenom måndagarna. Var galet trött idag också, desssutom kändes dagen helt meningslös eftersom vi knappt gjorde något på lektionerna(vilket iofs var rätt skönt, men dagen gick lååååångsamt)
Rudolf kom och hälsade på mig idag också, för första gången på typ 6 månader(!), så det var en liten lättnad, även fast jag nu mår skit!
Och som pricken över i:t så missade jag bussen idag, första gången sedan vi börjat skolan, suuuuurt.
Positivt inlägg va? Ibland kan inte allt vara på topp.

Skriver mer senare, om jag har lust och tid :)
Idag ska jag försöka sova tidigt, även om jag går eftermiddag denna vecka. Behöver ta igen lite sömn känner jag.
puss

fin låt

Har postat denna låt förut, fast i samband med New Moon, och den var även en kortare variation. Tycker fortfarande denna låt är otroligt fin och sorligt, och skulle helt klart passa i New moon. För att kolla in inlägget jag postade den i innan klicka här.
Här är iaf låten Tears of an angel, hela låten.

PS. Lyssnar självklart inte bara på såna här långsamma och sorgliga låtar som jag ofta postar, bara för att dessa låtar är så otroligt fina :)


säämst

My sweet 16. Den 3:e oktober fyller jag 16 år. Den 2:a oktober fyller min mormor 60 år. Låter väl lite festliget sådära, men denna födelsedag kommer suga så hårt! Min mormor kommer att fira sin 60-års dag på MIN 16-års dag. Visste det kanske inte låter så jäkla hemsk, då kan vi fira tillsammans, men skitkul att hon tar över hela min födelsedag. Att hela min födelsedag ska gå ut på att jag ska fira min mormor, skitkul verkligen. Jag bir så sur och ledsen, vafan tror dom inte att jag ska bli upprörd över det eller? Ska jag tvingas fira min födelsedag på söndagen bara för att min mormor inte kan fira sin på sin egna och då måste ta min dag? ;S
Ni tycker säkert att jag överreagerar och är skittöntig och taskig mot min mormor, men det gör mig riktigt irriterad! Ska inte min födelsedag vara MIN dag? Ska det inte vara MIG man firar?

Vad tycker ni? Är det egoisktiskt av mig att känna såhär?

Helgen

Halllloj!
Har ni haft en bra helg? Det har jag kan jag säga! Sjukt roligt, men det har gått alldeles för fort, har ingen ork alls att pallra mig iväg till skolan i morgon, suck. Men som sagt helgen var mycket lyckad, träffade mina älskade ae4 brudar igår hos Malin, och även ganska många andra trevliga männiksor, riktigt roligt! Ska se om det kommer in några bilder från gårdagen lite senare :)
Kom precis hem från Linn och nu måste jag städa och plugga, även om jag inte har någon som helst lust eller ork för sådant tråkigt. Men det behöver göras tyvärr. Får se hur det går med det.

Vi hörs lite senare
pusss


torsdag

Hej!
Gud vad skönt att det är fredag i morgon (även om jag har ett stort geografi prov som jag knappt pluggat till) !!Ser nu att jag har haft extra många besökare idag, riktigt roligt. Blev lite chockad när jag såg att över 10 nya har hittat hit idag(mycket för min lilla blogg). Så nu vill jag gära veta hur ni hittade hit till min lilla blogg? Ni är hjärtligt välkomna och hoppas ni stannar!
Hinner inte skriva så mycket mer än så just nu, har ett stort prov att plugga till tyvärr.
Vi hörs senare
pusss

The climb

Den här covern på Miley Cyrus låt the climb är så himla fin tycker jag. Mycket bättre när dessa duktiga grabbar sjunger den, än när Miley sjunger, enligt mig. Som sagt, den är jättefin. Lyssna på texten.

Grabbarna VS



Miley?



pusssss


onsdag

Halloj! Shit vad det är kallt båda ute och inne, tycker jag. Sitter här med vantar(!) på mig och fryser som fan! har hört att det ska bli ännu kallare imorgon så får väl köra på halsduk och skinnjacka då. 
Men det jag ville komma till är att jag har ett stort geografi prov på fredag, så kommer lägga all min tid(nästan) på det, eftersom jag knappt pluggat något. Så idag och imorron blir det inte så mycker blogg för min del. Men vi hörs när vi hörs! Puss på er.

Nya New Moon trailern!!

OMG, den är såå bra! Den är helt underbar och helt perfekt verkligen! Jag gråter nästan, denna film kommer bli hur bra och underbar som helst! Snälla låt det bli 20 novemer nu!

Är ni lika spända som mig på att se filmen, och tycker ni trailern är lika underbar som jag tycker?
OBS! Massa spoilers för er som inte läst boken, och för er som inte vill se vad som kommer hända i filmen! Titta då inte på denna video!

detta är alltså den tredje officiella new moon trailern:

Movie Trailers - Movies Blog

pussss

MTV Video Music Awards

I natt (svensk tid) sänds ju MTV Video Music Awards direkt från NYC. Det kommer att delas ut priser (twilight är nominerade i åtta kategorier tror jag) och massa annat skoj, men framförallt så kommer dom att visa en ny exklusiv officiell New Moon trailer och Rob, Kristen och Taylor är där för att presentera den. Vill såååå gärna se detta live, alltså nu i natt klockan 3 svensk tid (21:00 lokal tid), men eftersom jag går förmiddag och lång dag i morgon alltså mellan 8-16:20 så vet jag inte om jag kommer orka sitta uppe hela natten och sedan kila iväg till skolan en hel lång dag. Ofc går detta i massa repriser, men som sagt skulle vara sjukt kul att se det live.
Ska någon se VMA inatt eller kör ni på reprisen?


miss you babe



Jag saknar att inte träffa dig varje dag i skolan.
Jag saknar att inte kunna snacka skit med dig varje sag.
Jag saknar din glädje och humor varje dag.
Jag saknar dig Greta, varje dag!


sunday

Vad gör jag en dag som denna? Pluggar, städar och tar det lugnt. Det förstnämda mindre kul kan jag tala om, men väl behövligt. Uppdaterar senare, när jag har mer tid och ork :)
puss


HAHAHA

Har ni sett denna någon gång? En twilight-dildo! Har läst om detta förut, att det ska komma en twilight dildo, men har varken sett den på bild eller fått mer information tidigare. Men nu så. Den glittar- precis som vampyrer och man ska tydligen kunna lägga den i frysen för att få den lika kall som vampyrerna är. Hur sjukt är inte detta, haha?

Såhär skriver expressen om dildon :
"Ett amerikanskt sexleksaksföretag lanserar nu den perfekta presenten till alla Robert Pattinson suktande tjejer - en vampyrdildo. Dildon som bär namnet ”The Vamp” gnistrar precis som Robert Pattinsons rollfigur Edward Cullen i filmen ”Twilight”. Den går också att lägga in i frysen för att kunna simulera hur det skulle kännas att ha sex med en vampyr. Den riktar sig till alla dem som älskar böckerna och filmerna om vampyrer och som är dragna till det förbjudna. ”The Vamp” kostar strax under 300 kronor och kommer i en blekrosa gnistrande färg som enligt tillverkaren återspeglar en nymånes sken"

HAHAHA! Vad säger ni om detta?


skolfotografering

har skolfoto imorgon, hatar skolfoton! Har inte blivit bra på ett enda, varken klassfotot eller det enskilda :S Dessutom vet jag inte vad jag ska ha på mig, vill inte vara uppklädd(såklart inte) men vill heller inte se ut som en tönt. Så jag kommer nog ta på mig jeans och något till, men sen till nästa fråga, vilka jeans?
Som sagt, jag hatar skolfoto!

pusssen

GRATTIS! (läs detta med en nypa salt)

Idag är det en stor dag, idag fyller nämligen min älskade blogg 1 år. Tänk att du nu funnits i ett helt år, känns väldigt konstigt. Tack för denna tid, tack för att jag fått dela mina tankar och intressen med dig. Och detta gäller såklart också mina underbara läsare!
Vad tycker ni vi borde göra en dag som denna för att fira bloggen på 1 årsdagen? =) Borde något ändras nu när det är ett år sedan den skapats? Tell me, alla era tankar!

pusssssss och grattis igen! :hat:
(som jag skrev i rubriken, läsa det med en nypa salt)

Tv time

Missade True Blood förra veckan, men idag hade jag tänkt se det iaf =) Kommer försöka sova en stund efter det, eftersom jag är sjukt trött och behöver vara lite alert i skolan i morgon känner jag, har nästan somnat varje dag senaste tiden, inte bra.
Idag var jag och Linn och tränade med vårat friskis och svettis kort också, jätteskönt måste jag säga! :)

puss och godnatt ifall jag inte postar något inlägg senare

åhhhhhhhhhhhh varför funkar det inte att lägga in bilder för, störande!


saknar gymnastiken

Kollade igenom en massa bilder precis och hittade bilder från tiden då jag tränade gymnastik. Gud vad jag saknar det! Jag verkligen älskade träningarna, såg verkligen fram emot det. Hade inget problem med att det var mitt liv, att jag tränade så mycket som jag gjorde, jag älskade det. Sen när jag väl bestämde mig för att lägga av så kändes det ganska skönt. Men nu såhär i efterhand ångrar jag det en del, och saknar det enormt! Skulle verkligen vilja träna gymnastik nu, gud det är så otroligt roligt!


jag i splitt i mitten när jag var cirka 10 år


Fanmade new moon trailer

Hade helt glömt bort att jag fått ännu en önskning om en Twilight-trailer. Så här kommer en riktigt bra fanmade new moon trailer, som dock innehåller ganska mycket ifrån den riktiga trailern. Som sagt denna är grym!

Varsågoda!
Och vad tyckte ni om denna?



Längtar till 20 november!!!


måndag

Hej ni söta! :)
Måndag idag och ny skolvecka. Hur känns det? Tycker det känns jättejobbigt faktiskt, helgen går alldeles för fort! Var verkligen trött i skolan idag, höll på att somna under hela spanska lektionen, riktigt segt! Men får väl skylla på att vi gick våran långdag idag, 8:30-17 kämpigt. Har väl inte så mycket att säga egentligen, ska nu välja kläder inför i morgon, och kolla lite vad jag kan ha på skolfotot, sedan duscha och försöka plugga lite, måste komma igång med pluggnadet här hemma men jag är inte ett dugg taggad. Usch så seeeeegt asså!

Juste någon som vet vad som händer på torsdag? Rätt svar får en länkning :)

pööössss

Pictures

Här kommer två bilder ifrån i fredags hemma hos Frida :)


Här är Linn, jag och våran klasskompis Emelie




superrolig kväll för övrigt :)
puss


Snälla

Åh vad jag vill åka utomlands nu! Snälla ge mig lite pengar så jag kan dra iväg ! Helst av allt skulle jag vilja åka till typ Thailand nu i vinter, fatta vad härligt. Åhhh, jag vill åka utomlands!!!


torsdag

Hej ni söta!
Hoppas allt är bra med er? :) Här är det bra, fortfarande lite hostig och sådär men det funkar, är också vääälidgt trött idag. Det tar på krafterna att gå upp klockan 6 varje dag! ´Längtar till helgen då jag kan sova ut!

Har kommit på att jag lägger alldeles för mycket tid på datorn, även om det inte finns något alls att göra, det vill säga när jag kollat in alla bloggar, kikat in facebook och bloggat så finns det inget att göra. Men ändå kan jag inte slita mig från skärmen. Detta påverkar mina studier något oerhört. Så jag har bestämt att de dagar jag verkligen måste plugga(som idag och igår) så tänker jag inte ha på min dator, eller iaf inte förens jag är klar med det jag ska göra. Så kommer inte att blogga mer idag förmodligen, kanske senare ikväll eller så. Så ifall jag inte bloggar på ett par dagar eller en dag så vet ni att det oftast är för att jag pluggar eller gör andra viktiga saker. Eller helt enkelt inte orkar (ibland).

Pussss

pluggg

Sitter med min allra första läxa framför mig. Det är i engelska, glosor. Det mest onödiga och tråkiga att plugga. Man lär sig dom, skriver dom på läxförhöret och sedan glömmer man, eller jag glömmer oftast innan jag skriver ner dom på läxförhöret :S Nej men vad jag ville komma till är att det är så onödigt, man glömmer det ändå på en gång!
Har dessa tills i morgon plus någon grammatik eller något, och har inte pluggat ett skvatt, men har ingen lust och orkar verkligen inte. Har ni fått läxor ännu?

pusss

hett

I brist på tid och ork (och fantasi) så får ni just nu bara ett par bilder på snyggingen Taylor Lautner, även känd som Jacob Black.







Gaah, grabben är galet het må jag säga! Vilka håller med?
Svårt att tro att han är född 1992!


tisdag

Idag slutade jag som vanligt 12.30. Efter det drog jag och Linn och käkade på Subway för att senare möta upp Tove. Vi köpte Friskis och Svettis kort för hela september så nu gäller det att träna hårt för vår del :)
Sen drog vi iaf in till stan för att leta kläder. Hittade två tröjor från topshop och blev 650 kronor fattigare. Köpte alltså två tröjor för 650 kronor, och det sved lite kan jag säga. Såhär efteråt känner man lite ångest, eftersom det var så dyrt. Men tänkte att jag kanske borde unna mig dessa tröjor, även om dom inte var värsta värstingarna haha.

nu måste jag hitta något att ha på min i morgon, lär ta ett tag kan jag säga. Har helt slut på kläder för tillfället.
pussss

tääävling (igen)

Eftersom jag älskar tävlingar, speceillt med twilight relaterade priser, så tänkte jag gå med i ännu en tävling.  Jag menar det skadar ju inte. Vore otroligt kul att vinna!

Så detta är vad jag tävlar om denna gång:



(bilden är självklart länkad)


bella tävlingen

Hej kära läsare!

Kommer ni ihåg Twilight-tävlingen jag var med i om att vinna det såkallade "Bella paketet". Jag skrev om det i bloggen för ett par veckor sedan tror jag. Idag ovgjordes tävlingen och vem var en av de två vinnarna? JAG! :D

Så detta är vad jag har vunnit (plus den hemliga presenten) :) :



Kul va?

pusssss


RSS 2.0