halloween

Hej!
Har lite små bråttom så hinner inte riktigt blogga. Ska dra iväg på halloween fest snart, men innan måste jag hinna äta och dra mig till Linn där jag ska fixa mig. Kommer bli skitkul känner jag på mig!
Hoppas ni får en trevlig halloween, vi hörs !
Pössss

Idol time

Hej där!
Lånar Linns dator nu hehe, hann nämligen inte posta något inlägg innan jag drog, hade lite små bråttom. Det gick ganska bra vad gäller shopping idag i stan, fick med mig en tröja, ett halsband, ett par strumpbyxor och ett par skor som jag dock inte vet om jag ska behålla. Kan lägga in bilder på det när jag kommer hem i morgon om ni är intresserade? Sover nämligen över här i natt igen, mys!
Nu sitter vi i Linns säng och tittar på Idol. Malin är där och sitter längst fram, såg henne i Tv rutan för ett tag sedan, skitkul! :D Kanske slänger iväg ett inlägg lite senare, ha det bra så länge!
pysss

bad update

Hej ni söta!
Det ser ut att bli en kall men solig dag idag, usch gillar inte denna kyla!
Har sagt det mycket på senaste tiden men säger det igen- Förlåt för så oerhört dålig uppdatering, måste verkligen försöka bättra mig! Jag själv hatar bloggar som inte uppdaterar, man sitter där och väntar men det kommer aldrig något, haha. Ni kan ju även passa på att tycka till om bloggen, vad är bra? vad är mindre bra? Vad vill ni läsa om? Ge mig jätte jättegärna förslag på vad jag kan skriva om, det skulle verkligen underlätta för mig då jag har sådan dålig fantasi! Inte så kul att läsa vad jag gör hela tiden heller ;P

Sitter iaf här nu, har fixat i ordning mig och duschat. Ska snart dra in till city med Linn.
Jag, Linn oc Greta var hemma hos Linn igår kväll och snackade skit och tittade på TV. Jag sov också kvar där, men gick hem rätt tidigt i morse, och Linn passade på att ta en runda med Chilli.
Hoppas att jag får med mig något hem från stan, behöver sjukt mycket grejer, speciellt i kläd-väg! Men dock brukar det inte gå så bra för mig vad gäller shopping, så vi får se!
Ha en bra dag, så hörs vi senare!
Kramar!

mysdag

Hallllå där läsare!
Tack för era kommentarer och tips inför min halloween outfit! Och också era andra söta kommentarer, ni är så snälla!
Idag har jag varit i vällingby med Linn, hon kom dit direkt ifrån Bromma flygplats och Umeå! Såååå glad att min bror är hemma igen, saknat henne sjukt! Vi gick iaf runt i ett antal affärer, mestadels för att leta halloween kläder till mig, men hittade ingenting! Allt på Br verkade vara slut. Så får försöka lyckan på buttericks i morgon! Annars vet jag inte alls hur jag ska göra med halloween outfit! Vi hann också med en fika inne på Waynes med varsinn chai-latte och kaka, muuuuuums säger jag bara! Linn fick med sig ett par skitsnygga over-knee stövlar hem. Och jag fick med mig ett par lackleggings och en tshirt, dock kommer jag inte visa mig in public med den tröjan hehe, utan som sovtröja eller "hemma-tröja". Riktig mysdag med min älskling med andra ord!

pussen!


någon som vet

Köpte en parym idag, DKNY's fresh blossom. Men fick en eau de parfume spray. Är det någon av er som vet skillnaden mellan eau de parfume och eau de toilet? Vilken är det man ska ha ? :S Känner mig såååå förvirrad eftersom jag tror att jag alltid brukar ha eau de toilet !

puss


inför halloween

Tänkte klä ut mig till vampyr på halloween, men vet inte riktigt hur jag ska se ut. Så vad tycker ni? Vad ska man ha för smink, hår, kläder och annat? Kom med förslag är ni snälla! :) Vill inte vara en sådan vampyr som målar sig kritvit i ansiktet, som man gjorde då man var liten. Utan mer snyggt liksom, om man ska på någon typ av halloween fest vill man inte se dum ut ;D Tänk er typ Twilight fast inte riktigt så deskrek. Hoppas ni fattar och kommer med några riktigt bra förslag :) Vad sägs om att de bästa förslagen får en länkning?

puss och kram

jobbbbigt!

Hej!
Åh, blir så trött på bloggen! Har försökt publisera inlägg TVÅ gånger, alltså två olika. Men varje gång jag ska lägga till en bild så kraschar allt, och inlägget sparas inte. Men denna gång så kopierade jag det jag skrivit(på en bild) så lägger in bilden istället för orkar verkligen inte skriva om allt ännu en gång.
Update: Det funkade inte heller så får väl skriva om det ändå, eller tror jag inte skriver om förresten, skriver bara lite och så ser vi vad det blir. Vad trött jag blir på bloggen alltså, alltid så mycket strul !

Det har varit lite dåligt med uppdateringar här på bloggen på senaste tiden, I Know! Men jag har lov nu och då blir de tinte att jag orkar eller har lust att blogga hela tiden. Även fast jag faktiskt inte gjort speciellt mycket idag, hehe. Var en stund i Hässelby och Vällingby med Greta idag, för att köpa lite sven hehe.
Igår var Greta här på besök, mycket trevligt må jag säga! Vi tittade på två, eller okej en och en halv film, 13 snart 30 och Mio min Mio. Dessutom käkade vi Ben&Jerry, smarrigt värre!

Hej så länge, hörs senare
pöss

 


måndag

Hej!
Idag vet jag verkligen inte vad jag ska göra. Men tänkte iaf börja med att städa lite på mitt rum, det kan behövas. Dessutom kanske det fördriver tiden lite =) Får se om det händer något lite senare. Vad gör ni idag?
pösss

Allt för min syster

Hallojsan!
Kom precis(eller nästan precis) hem från vällingby. Har varit på bio med Greta och Madde. Vill ni veta vad vi såg? Vi såg.......... Allt för min syster, som jag såå gärna ville se! Och gud vilken otroligt fin film alltså! Men också otroligt sorglig! Jag är inte sån som brukar gråta till filmer- jag vill men jag kan verkligen inte. Men under denna kunde jag inte hålla tårarna tillbaka, så fin! Ni borde se den! Hela salongen satt fan och snyftade, haha. Såg även New Moon trailern innan filmen började, och det var lite skoj. Även fast jag sett den ett antal gånger hehe, så var det coolt att se den på vita duken!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, familjen sover typ och här sitter jag ensam och övergiven. Vad gör man?
puss

vem har sett?

Någon av er som sett "Allt för min syster" på bio? Jag vill så gärna se den. Den verkar så sjukt bra. Min brorsa berättade att han var och såg den med några kompisar, och hans ena tjejkompis grät sig igenom hela filmen, för att den var så sorglig. Men trots det vekar den sååååå bra, jag måste se den!


lördag

Heeeeeej!
Först och främst, fan vad skönt det är med LOOOOOV!
Hoppas allt är bra med er?
Det var ett tag sedan jag uppdaterade, förlåt för det. Igår var det skoola, och fick tillbaka geografi hemprovet, och fick ett VG, vilket också gjorde att jag fick VG i geografi på halvtidsresultatet. Efter skolan var det snabbt hem och byta väska och åka iväg till farmor för middag. Efter middagen drog jag hem till Linn där Greta, Mickis och Malin h också var. Där tittade vi på idol och jag, Greta och Linn badade jacuzzzzzzi utomhus alltså, så härligt! Jag sov även kvar där. Nu har Linn åkt iväg till Umeå, kommer sakna dig här hemma älskling! Men vi ses ju om ett par dagar =).

Idag har jag varit i vällingby med min lillasyster. Hon ville kolla kläder och hon ville ha med mig, så jag ställde upp. Liten mysig syster-dag idag alltså.
Hörs senare!
pusss

torsdag

Jag vet inte vad jag ska skriva idag faktiskt. Känner mig bara trött, trött på allt. Engelskan idag i skolan sög så hårt, vill inte ens tänka på det. Vill bara krypa ner under täcket och inte vakna igen på ett tag. Vill slippa skolan och allt som har med betyg och krav att göra, för jag orkar verkligen inte, de tär alldeles för mycket på en! Dock gick spanska muntliga provet oväntat bra, ett MVG, helt sjukt!
Återkommer kanske senare då ajg får mer ork och lust, för nu känns allt bara grått.
kram!

måste bara skriva av mig lite

Vad är mitt problem, helt ärligt? Varför skiter jag bara i saker och ting, tror att det löser sig av sig själv? Jag vet ju att det inte gör det, jag måste själv ta tag i det. Jag vet ju hur det blir efteråt, stor jävla fet ångest. Så varför gör jag inget åt det? Jag orkar inte längre, jag orkar inte känna mig misslyckad längre. Något måste göras och det nu.


.

Nu är det dags för true blood, sen blir det att plugga spanska och sedan zzzzzzova, är stört trött!
Godnatt vi hörs i morgon =)
Kramis!

du och jag Greta! :D

Jag och Greta har biljetter till midnattsvisningen! Bokade biljetterna i morsen, fan vad underbaaaart! Det är alltså en kväll med först Twilight på bio sen vid midnatt visas New moon, innan den haft premiär i Sverige! Fan är sååååå glad fortfarande! :D Gud vad kul vi kommer ha !


sjuuukt gammal bild!


det börjar närma sig

Idag är det exakt en månad kvar tills The Twilight saga: New Moon har biopremiär. Som jag längtar!


punkt.

Nu tänker jag sova. Sova så jag slipper tänka. Skickade in geografin i tid igår. Jag var inte alls nöjd med den. Jag vet att jag kan bättre än så. Jag misslyckades. Jag har ångest.
Börjar sent som vanligt denna vecka. Ska bli skönt med en sovmorgon. Slippa stressa(förhoppningsvis) för en gångs skull.

Konstigt inlägg, men jag orkar inte. Jag tappar lusten.
Godnatt.


blog awards fusk?

Tydligen snackas det en hel del om det fuskats eller ej på veckorevyn blog awards i lördags. Det sägs att Foki egentligen inte vann titeln "årets blogg", utan att det egentligen var Kenza som hade fått flest röster(och foki på andra plats). De säger att de ropade ut Foki som vinnare bara för att det "inte skulle se bra ut om Kenza vann två år i rad". Om detta stämmer eller ej vet jag inte. Det verkar ju lite konstigt, men om man läser falsksanning's inlägg om detta så ser det ganska trovärdigt ut. Speciellt när så många andra bloggare också skrivit och uppmärksammat detta.
Så vad tror ni mina kära läsare, är detta rykte sant eller bara ett påhitt?

pusss

Gossip girl

NejnejNEJ, jag hade helt glömt bort att det var säsongsstart för Gossip Girl idag. Åh, jag som så gärna hade velat se det ju. menmen, får väl se till att se det nästa vecka då. Fan!


plugg i stora lass

Hej hopp!
Sitter och pluggar geografi. När den är klar måste jag plugga spanska. Båda kommer gå åt helvete. Jag vet inte hur jag ska skriva geografin. Jag vet inte alls hur man säger massa saker på spanska som jag måste kunna utantill i morgon. Jag orkar inte. Förlåt för sämst inlägg, men det blir bättre i veckan då allt plugg lugnat ner sig. Snart är det lov, det ser jag fram emot!

pusss

time to sleep

Nu är det trots allt dags att slita sig från datorn och börja göra sig i ordning för sängen. Behöver engeri för ännu en dag med plugg, trist alltså! Måste tillägga att mitt arbete inte alls känns bra, helt ärligt så suger det och jag vill helst bara gå och dö, så dåligt känns det faktiskt. Tyvärr.

Godnatt, vi hörs i morgon =)
puss


grattis till foki

Stort Grattis till Foki som vann årets blogg! Ville allra helst att Kenza skulle ta hem det, måste jag erkänna. Men Foki är verkligen också värd det, hennes blogg äger!

Vem tyckte ni skulle vinna av Kenza, Foki, Stina-Lee, Egoina eller Blodinbella?

pössssss

min lördag består av plugg

Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen under dagen men har inte så mycket att berätta. Hela dagen idag och också hela dagen i morgon består av plugg, massvis med plugg! Tanken var också att jag skulle hem till Linn nu på kvällen och mysa framför TV'n och blog awards, men tyvärr så fick vi ju veta att det inte skulle sändas live idag, utan någon gång nästa vecka. Så vi blev väldigt besvikna, som jag tror många andra också blev!
Tror jag inte pluggar mer för idag, utan fortsätter i morgon. Då måste jag också ta tag i den förbaskade spanskan! Usch allt det här kommer gå åt helvete verkligen!

pusssss

Blog Awards

Nej nu blir jag riktigt förvirrad. Ska blog awards visas på TV400 idag eller kommer det att spelas in idag men sedan visas senare? Är det någon som vet, för alla verkar säga olika?


Någon mer än jag som hade velat vara där idag?


godnatt

Tänkte bara skriva ett kort litet inlägg innan jag stänger ner datorn för idag. Hade snart tänkt göra mig i ordning för sängen, eftersom jag är så fruktansvärt trött! Däckar snart här framför skärmen, bokstavligt talat. Och behöver energi till pluggandet i morgon, pluggade inte ett skit idag fan!!
Så godnatt till mina söta läsare, så hörs vi i morgon =)
puss och kram

dag på stan

Gud vad skönt att det är fredag! Äntligen får man zzzzova ut, det här är något jag behöver kan jag säga. Är sjukt sliten, och det syns verkligen nu när jag tagit bort sminket, shit jag behöver en hel del sömn i natt kan jag tala om. Och det är precis vad jag kommer att göra, sova tidigt och sedan sova ut i morgon bitti. Denna helg kommer bara att bestå av en sjukt massa plugg!

Var i stan hela dagen(eller efter att vi slutat iaf) idag med Greta och Linn. Greta körde på stort och köpte sjukt mycket grejer, hon som inte ens hade tänkt köpa något haha. Och jag och Linn kom väl hem med en del saker, men jag hade så mycket mycket mycket högre förväntningar på dagens shopping, fan alltså! Jag tror jag är för kräsen när det kommer till kläder(och annat). Ett annat minus var dagens väder, usch hatar regn! Säg till ifall ni vill se vad jag köpte, orkar bara inte ta kort nu.
Nej nu ska jag ta och titta på tv och umgås med mina föräldrar! Ha en fortsatt mysig fredagskväll!
pusss

torsdag

Halloj!
Riktigt bra rubriker jag kört med på senaste tiden- noooot!
Kom hem för knappt en halvtimme sedan, efter att ha varit och tränat på friskis, som vi gör varje torsdag. Hade spanska idag och jag trodde vi hade värsta läxan som jag inte gjort, men tydligen var det vad vi skulle göra på dagen lektion. Gissa om jag blev lättad? Men trots det så har jag en massa plugg- en stor geografi inlämning som ska vara inne på söndag, och jag har inte ens börjat! Sedan ett muntligt skitsvårt spanska prov/redovisning på måndag som jag inte heller börjat på, smart va? Måste börja planera mina studier mycket bättre!
Så ska försöka ta mig i kragen och plugga lite snart, önska mig lycka till!!

PS. ska verkligen försöka börja svara på fler kommentarer, ni är så gulliga, tack!
puss på er

tv

Nu är det dags för True blood, eller det har redan börjat =) Sen ska jag försöka gå och lägga mig tidigt idag, för är fortfarande trött! Så jag antar att vi hörs i morgon !
Sov gott !
puss och kram


pluggish

Sitter just nu och försöket hitta fakta till mitt (svåra) hemprov i geografi om befolkningen. Ska göra en analys på hur befolkningen ser ut och sådär. Men iaf så satt jag som sagt och läste igenom lite fakta och så läste jag raden "I västvärlden är fetma ett lika stort problem som svälten är i många fattiga länder" och det fick mig en tankeställare, hur kan det bli så liksom, att det kan vara så sjukt olika från land till land. Och båda av dessa problem leder till dödsfall. Jag tycker detta är konstigt alltså!

pusss


ooooonsdag

Hejsan hoppsan (Karlsson) !
Kom precis hem från skolan, eller för en halvtimma sen kanske. Åt ingen lunch i skolan idag så slängde precis ihop en Smoothie till lunch, smarrigt. Det fick bli en smoothie med blåbär och lite hallon, eftersom hallonen nästan var slut, tycker mycket mer om med bara hallon, men vad skulle jag göra liksom? Om en stund ska jag nog ta mig en powernap som jag känner att jag behöver idag, innan jag sätter igång med pluggandet.
Idag snöade det faktiskt rätt mycket när jag och Linn var påväg till skolan, usch gillar inte tanken på att vintern är påväg, vill ju ha sommar igen!

Vilken årstid föredrar ni?



förbereder (usch ser inte fräscht ut)


förbereder ännu mer


och sedan resultatet.

Bilderna ger ingen rättvisa, ser mycket godare och finare ut i verkligheten! Men det blev Supergott och nyttigt!

pössssss


tisdag

Heeeeej! Idag är jag stört trött, som vanligt alltså. Är alltid trött de veckor vi går tidigt, får alldeles för lite sömn de veckorna. Denna trötthet gör också att jag har kort stubin, och jag blir sååååå irriterad på min dator som bara lever sitt egna liv idag, och inte alls gör som jag vill. Den segar och hackar, ooooorkar inte!
Men en positiv grej är att direkt efter skolan och coachsamtal drog jag och Linn in till gymmet. Fick håll på springbandet så gick istället snabbt(hatar dessutom att springa haha), och körde också en maskin som jag gillar "makapären" (lånar Linns ord hihi), vet inte vad den heter ju, men den är iaf mycket bra tycker jag =)

Förlåt för sugit inlägg och förmodligen dåligt med uppdatering idag men så länge min dator inte gör som jag vill, och för att jag inte orkar blogga får bloggen bli lidande, tyvärr.

PS. Helt sjukt att det snöade idag! ;O Snöade det hos er?

puss på er fina

no pictures?

Jag känner att jag tar och lägger in alldeles för få bilder här på bloggen. Och jag själv tycker det är otroligt tråkigt att läsa bloggar med bara en massa text och utan bilder. Så det måste bli ändring på det, men vet inte riktigt hur? Vad ska man ha bilder på liksom? Dessutom suger min kamera, men jag måste fixa det på något sett för det här går inte!


(Min födelsedag. Jag, Greta, Linn och Malin)
Bara-för-att-liksom

PS. Är det bara för mig som blogg.se går sjuuuukt segt?


måndag

Hej min gulliga läsare! Är allt bra med er?
Går tidig vecka denna vecka, och usch så kämpigt det var att komma upp i morse när mobilen ringde. Blev lite försenad så kutade i princip ner till bussen för att inte missa den, härlig start på dagen. Måste också klaga lite på det kyliga vädret nu, klarar inte av det! Ännu hemskare tanke, det kommer bli mycket kallare än såhär. Dags att ta på vinterjackan snart kanske?
Skippade simningen med skolan idag också, skönt att sluta något tidigare. Åkte då hem till Linn och skrev våran redovisning om moderaterna som vi har i morgon. Har en hel del plugg att ta tag i men orkar verkligen inte, idag ska jag sova tidigt! =)

Tänkte också säga att jag har fått ett önskemål om att jag ska ha en frågestund, så nu undrar jag vad ni skulle tycka om det? Är det något att fundera på tro? Känns ju lite sådär om jag inte får in några frågor liksom.

Uppdaterar lite senare =)
pussss

godnatt

Har inte tid att blogga mer idag, och får se hur det blir i morgon, har fortfarande fruktansvärt mycket att göra. Men tänkte iaf säga godnatt nu, för sitter och pluggar och sen efter det har jag en del att göra innan jag kan sova. Men jag orkar inte blogga senare liksom.
Så Sov gott fina läsare, hoppas vi hörs i morgon =)

PS. Kika in i min fina vän Linns blogg här, nyskapad och otroligt bra! Då blir både hon och jag glad!

pussss


suuuuunday

Hej hopp !
Måste börja med att säga att det var en riktigt nice lördag igår. Händelserik dag (fast ändå inte gjort så mycket, haha). Orkar inte gå in på allt i detalj, utan det räcker med att säga att dagen innehöll trevligt sällskap, tripp på stan, fest och prat (även en del stress och sura miner). Vi skulle hem men missade tuben med bara ett par sekunder så vi fick sitta och vänta där (skitläskigt!) i en fucking halvtimme.
När jag vaknade i morse hade jag ont i hela mitt ansikte, kändes typ som bihåleinflammation, inte så kul. Sen drog vi hem från Tove och skulle träna, vilket gick sådär kan jag säga. Jag höll på att spy så kunde knappt göra något. Sen drog vi hem och nu mår jag illa och är sjukt trött. Har massvis med saker att ta tag i. Vill helst bara försvinna, där det inte finns några måsten!

Måste plugga och fixa lite, återkommer!
hur var eran lördagskväll?
puss

lördag

Drar snart iväg till Tove och Linn, så det kommer nog inte bli någon blogg förens jag kommer hem i morgon. Dock tror jag att jag kommer hem i ganska skaplig tid då jag har en hel del att göra i morgon.
Men om vi inte hörs mer idag så får ni ha en underbar lördag, för det kommer vi att ha!
pusss

HAHA

Jag stod precis och sminkade mig och lyssnade på the voice, sen kom det ett nrj wake up call, tror jag det var iaf (update: det kanske var "veckan rap-attack" förresten.) Och dom ringde till en tjej som tycker om twilight. Dom hade gjort en låt, som var skit rolig haha som dom alltså spelade upp för henne. Så klickade mig in på thevoice.se för att kolla om det fanns något klipp med låten, och det fanns det. Så här är den haha!!


freeeeeedag

Såååååå skönt att det änligen är fredag, det här behöver jag!
Dåligt med inlägg, jag veeeeet! Men har inte haft lust att blogga, tyvärr. Har inte så mycket att komma med idag heller dock, men tänkte bara slänga iväg ett kort inlägg. Idag fyller min fina barndomskompis Frida år, så grattis igen gumman :) Tyvärr kunde jag inte följa med brudarna och gratta henne i Kristineberg idag, men får göra det en annan dag. Nu sitter jag och småkollar lite på TV medan jag småpackar lite. För i morgon drar jag till Linn och Tove och sover där, kommer bli skit mysigt! Känner bara att det är något eller några saker jag kommer glömma, även fast jag kör på Linns specialare- att skriva en lista!

Hur många av er såg Idol idag? Vad tyckte ni om att Karolina åkte ut?
pusss

dessa brudar ska jag tillbringa dagen och natten med i morgon =)

Lånade bilder ifrån Linn, hope you don't mind babe.


torsdag

Idag är jag trööööööött, lite konstigt med tanke på att jag sov till halv nio idag. Men brukar alltid vara sjukt trött i slutet av veckan. Ska bli så skönt med helg!
Blir galen på blogg.se (eller min dator kanske), det går så sjukt seeegt att klicka omkring på bloggen. Väldigt irriterande kan jag tala om! Därför kommer jag nog inte blogga så mycket mera idag, det får bli min ursäkt. Nej men har ärligt talat ingen ork, delvis p.g.a att jag är allmänt trött, men också på bloggens seghet idag, jag står inte ut!

Har ni haft en bra dag?
pusssss


Sweet dreams

Dags för mig att stänga ner datorn och göra mig i ordning, sen ska jag läsa och lyssna på musik ett tag innan jag lägger mig och sover. Godnatt folk, dröm sött !

pussss

perfekta klänningen

Den perfekta festklänningen! Jag verkligen älskar sånna här klänningar, svarta, korta och tajta, så jäkla snyggt! Och det skadar ju inte att den har en grymt snygg uringning i ryggen plus paljetter i form av en rosett heller. Helt enkelt en sjukt snygg klänning som jag mer än gärna skulle vilja ha i min garderob!

Vet ni några bra affärer där det finns snygga festkläder till bra priser? =)


pizza

Tjo!!
Känner mig just nu som största fettot. Har nämligen precis klämt i mig pizza, dock typ en fjärdedel, men ändå. Får typ alltid ångest efter att jag ätit pizza, det är så jäkla onyttig, bara massa fett haha ;P Men gott är det minsann!
Skulle nu behöva plugga och sätda, men orkar verkligen inte (som vanligt). Men vad ska jag annars hitta på ? Vad gör ni en onsdag som denna? =)

pussssen


skolan

Nu sitter jag i skolan på sämhällskunskaps lektionen. Vi ska göra ett arbete om politik och jag, Linn och Debbie ska skriva om moderaterna. Så nu sitter vi alltså här i ett grupprum med varsinn laptop. Kände bara för att uppdatera lite snabbt sådär.

pussss

onsdag

Hallloj!
Har försökt blogga ett tag nu, men det har inte fungerat som det ska. Hatar när blogg.se krånglar! Men nu så ska vi se om det funkar bättre, hoppas på det :)
Ska snart klä på mig och fixa i ordning lite lunch innan det bär av till skolan. Onsdagarna är sköna, eftersom vi bara har två lektioner- geografi och samhällskunskap. Dock är lektionerna långa, men skönt att sluta en timme tidigare iallafall!
Efter skolan måste jag städa och plugga, vilket jag känner inte kommer att bli av idag heller. Så många måsten men varken tid eller ork för att ta tag i det. Men vi får se hur det går idag =)

Ha en härlig dag, så hörs vi senare =)
pösssss

vill tillbaka till landet med tjejerna! (och vill ha sommaren tillbaka)


ingen fantasi

Känner att jag just nu inte har någon fantasi alls, så jag kommer inte att blogga mer idag. För känner att inläggen då bara skulle bli helt meningslösa och tråkiga och negativa. Känner mig inte så positiv nu, ingen aning om varför ;S För mycket stress kanske?

Nu ska jag äta Ben&Jerry som pappa köpte till mig på min namnsdag, muuuums!
Så en fråga till er: Vilken är er favoritsmak av Ben & Jerrys? =)

pussss

tisdag

Hejsan, allt bra med er?
Idag är det den 6:e oktober, vilket betyder att det är min namnsdag idag! Dagens namn är alltså Jenny och Jennifer. Så grattis till alla er som heter just Jenny eller Jennifer, och såklart grattis till lilla mig!
Börjar ju sent idag, så skönt att kunna sova länge. Fast dock inte lika kul att sluta skolan klockan 5! Efter skolan ska jag och Linn träna, så är hemma rätt sent idag.
Ni får ha en så bra dag, så hörs vi lite senare =)

puss!


jag behöver er hjälp!

Nu är det såhär att jag skulle behöva lite tips ifrån er söta läsare!
Jag har just nu väldigt mycket plugg, men absolut ingen motivation, lust eller ork att sätta mig och plugga hemma efter skolan. Så nu skulle jag vilja veta hur ni får era skolarbeten gjorda? Har ni några riktigt bra tips på hur man pluggar på bästa sätt och får tillbaka motivationen? Hur orkar ni helt enkelt med skolan och allt plugg? Eller gör ni det till och med roligt? Tell me, I need your help! Dessutom kan ni förhoppningsvis hjälpa dom andra läsarna, tror det är många som har samma problem som mig!

Ni som kommer med riktigt bra tips får självklart en länkning så glöm inte att skriva er bloggadress i kommentarerna =)
pusss


känner ni igen er? Jag gör !(fast jag pratar med mig själv istället)


måndag

hej!
Måndag idag, enligt mig veckans allra värsta dag! Går nämligen heldag då, som jag nämner i stort sett varenda måndag haha. Nejmen fyfan vad kallt det var idag, hade idrott på morgonen och höll seriöst på att frysa ihjäl, usch! Fick dessutom reda på att vi ska simma(!!!!!) med klassen om prick en vecka, skulle inte tro det va? Jag förstår inte hur dom kan tvinga eleverna att vara med och simma med klassen, det är bara helt sjukt! Tycker ni inte? Jag tänker inte vara med och simma, aldrig i livet, men samtidigt så är det tydligen 1/3 av idrottsbetyget och då börjar man tveka lite. Men helt seriöst, vem vill stå där i bikini med sin klass? Inte jag iaf ;P

pussss


glömsk!

Jag har helt glömt bort att det är kanelbullens dag idag, hur man nu kan göra det? Påminde min familj om det senast igår dessutom! Har nog haft för mycket i tankarna idag, haha. Nej men får ta det i morgon istället, har ju faktiskt kanelbullar hemma ;D Visste inte heller att det var 10 års jubileum i år heller, att kanelbullens dag funnits i 10 år idag, coolt!
Har ni ätit bullar idag eller har ni varit lika glömska som mig?
puss


I know

Jag vet att det har varit väldigt dåligt med uppdateringar från min sida denna helg, men jag har faktiskt haft en anledning. Jag har fyllt år och har haft massa för mig.
Nu när alla gäster åkt hem och man får en liten lugn stund, är jag sjukt jävla trött verkligen. Mår illa och nästan halvsover nu. Med andra ord så behöver jag ta igen en hel del sömn, eftersom att jag gick och la mig på tok för sent även hela förra veckan. Men jag har massa plugg denna vecka så det kommer inte bli så tidiga kvällar, dessutom går jag eftermiddag denna vecka vilket betyder att jag inte är hemma förens tidigast 6 varenda dag, plus att jag då måste plugga för fullt. Så idag tänker jag sova tidigt, och vi får då se hur mycket mer uppdateringar det blir idag, annars får jag återkomma i morgon!

Måste säga att det har varit en bra helg för min del!
Har ni haft en bra helg? Har det hänt något roligt? är nyfiken=)
pusss

en bild ifårn igår hemma hos Malin


stort tack!

Först och främst vill jag bara säga ett stort tack för alla gratulationer!
Jag hade en bra födelsedag som ändå var rätt så lugn.
Måste säga att jag har så otroligt fina vänner! Igår var jag, Linn, Malin och Greta hemma hos Malin. Dom hade fixat ihop en riktig myskväll med chips och glass och filmer, plus massa prat! Sen hade dom också skrivit massa fina saker på en tröja till mig, dom är helt underbara! Tack för att ni gjorde min födelsdag tjejer, ni är bäst! Alla mina tjejer är helt fantastiska verkligen, man kan inte ha finare vänner!

Hoppas att Linn och Malin skickar bilder till mig som togs igår, så lägger jag inte ett par här sen! Så malin om du ser detta, lägg in bilderna och hör av dig till mig sen så jag kan få dom! Om du inte lägger in dom på din blogg vill säga :D
Nu har jag ett par gäster här som inte grattade mig igår, så nu ska jag vara lite social mot dom och fika lite.
vi hörs senare alla fina läsare!
puss på er


My sweet 16

Idag är det en bra dag, nämligen min 16-års dag! Skönt att slippa säga att man är 15 när resten av klassen och dom flesta kompisarna redan fyllt 16. Men nu är jag också där, woho! Så grattis till mig!

Blev väckt med presenter, smoothie och mycket vacker sång av min familj såklart =)
Dagen består av att jag nu ska göra mig i ordning, sen bär det av till mormor för att fira hennes 60års dag(igår) och min 16års dag! Sedan blir det födelsedagsmiddag med famijen. Efter det blir det att hitta på något med mina tjejer!

Ha en bra dag, för det tänker jag se till att ha!
puss och kram!


bild från förra året då jag hade min tjejmiddag. (mitt går ser typ orange ut på den är bilden)


idol

Hur många av er såg idol idag? Och ni som gjorde, har ni någon favorit än så länge?
Jag såg idol idag, men jag måste erkänna att jag inte varit speciellt insatt, så vet inte riktigt vilka alla är, känner igen dom flesta men kommer inte ihåg så mycket mer. Har liksom inte sett vartenda avsnitt ;P

pusss

besöksrekord

Måste bara säga att det här med bloggtrafik verkligen fungerar! Jag har idag haft runt 95 besökare, och det kommer fler och fler =) riktigt roligt måste jag säga! Hoppas att iaf några av er stannar kvar!

Vill ni också testa på detta? Vill ni också få massa nya besökare till eran blogg? Testa att klicka er in här, och bli medlemar, sen är det bara att köra det är hur lätt som helst och det fungerar verkligen! Helt klart värt ett försök!



det har redan höjts sedan jag tog bilden :)

pösssss


fredag

Det är redan fredag hur skönt som helst! Eller vad tycker ni? =) Gick ju förmiddag denna vecka så slutade 12:30. Sen drog jag och Linn och tränade på friskis, vi gymmade en stund för sen skulle vi åka och träffa älskade ae4 brudar på lite fika, mycket trevligt hade vi!
Nu måste jag städa lite, återkommer senare :)

Min sista dag som 15-åring idag, för i morgon fyller jag 16! :D
Måste passa på att säga grattis till min mormor som idag fyller 60 år!

pusspuss


kände ett behov att lägga in en bild, så det får bli på mig, Linn, Sara och Moa ifrån förra eller förrförra helgen hos Malin =)


bloggtrafik

körde på malins taktik och blev medlem på bloggtrafik. Bara för att jag hade tråkigt just då och för att det skulle vara kul med lite nya besökare, även fast jag älskar dom jag har nu och ni har blivit fler så vore det ändå roligt :)
Så som sagt, man kan ju testa, klicka på länken och bli medlem du med, testa!
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=jempan

puss

torsdag

I morgon är det fredag, så sköööönt! Men något jag inte alls tycker är skönt är denna kyla vi fått hit nu, usch nu är det verkligen höst, eller känns nästan som vinter! Känns som det snart är dags för vinterjackan ;S Vart tog sommaren vägen egentligen?
Efter skolan drog jag, Linn och Debbie(hon gick med oss en stund) in till staden och kollade i affärer och sådär. Fick med mig lite hem också, alltid trevligt! Nu måste jag tråkigt nog sätta mig och pluggga demokrati som jag har prov/förhör på i morgon, och jag kan inte ett skit. Får se hur mycket jag orkar plugga, annars får det faktiskt gå som det går, det är mitt fel att jag inte lagt ner mer tid på plugget!

vi höres babes
pusss


RSS 2.0