tisdag

Hej hej!
De två första dagarna på denna vecka har gått relativt snabbt, riktigt skönt! Känner mig dock jättetrött idag, och somnade när jag kom hem från skolan. Men det blir så när man stiger upp 05:30 varje dag -.- . Måste också säga att det är så otroligt skönt att solen har tittat fram dessa dagar också, man blir mycket gladare!
En annan sak som gör mig glad är att min fina vän Linn äntligen är hemma i Sverige igen! :D Har saknat dig babe!

I morgon är det ingen vanlig skoldag. I morgon är det idrottsdag, och vi ska promenera inne i stan. Skönt att slippa sitta i skolbänken och plugga och istället vandra omkring och snacka en massa skit med vännerna! =)
Har inte så mycket att skriva, tänkte bara uppdatera lite sådär :)
Vi hörs!
Pusss

söndag

Hej!
söndag idag, ångest- dagen! Hatar verkligen söndagar! Och jag är inte alls taggad på skola i morgon, speciellt inte en tidig vecka, då jag måste stiga upp vid 05:30, fyfan! Jag fattar inte hur jag ska komma upp, har sovit fram till elva varenda dag på lovet.

Dagen spenderades i stan med mamma och pappa, åkte sedan hem och tittade på One tree hill, hehe. Köpte inte något i stan, vilket är bra för min ekonomi just nu. Men det är så mycket jag vill köpa just nu, jag dör!
Sitter nu och pluggar lite spanska, har redovisning på tisdag. Ska även stanna kvar efter skolan med Elisabeth och plugga i morgon. Sen vill jag hem och sova!!!
Skriver godnatt nu, så hörs vi när vi hörs.
pusss

-

Folk kan verkligen göra dig besviken.

H&M

En sak är säker, jag måste till stan i morgon! Dessa ringar MÅSTE bli mina!


bild lånad från lisaplace

In my head

Jag saknar dig älskling. Kom hem snart, jag behöver dig!




-


torsdag

Hej!
Fan vad snabbt detta lov går, det är redan torsdag ju! På måndag är det skola igen som gäller!
Tyvärr har jag fortfarande ont i nacken/ryggen idag, så jäkla jobbigt! Det känns dock lite bätte än igår, så det är ju alltid något. Har därför inte orkat göra så mycket idag heller, hatar detta. Jag vill inte bara sitta inne! Har iaf varit iväg och solat med mamma idag, sen bara tittat på TV och funderade på att fixa lite på rummet, får se om det funkar med nacken vill säga. Jag undrar verkligen vad detta beror på, det är riktigt skumt. 
Tur att det är Glee (update: tydligen inget glee idag, fan då!) och Vampire diaries på TV idag, så jag har något att göra ikväll. Hoppas verkligen att jag inte har ont i morgon, så jag kan träffa några vänner och ha kul! =)

Pusss

aj aj aj

Hej!
Idag vaknade jag med världens nackspärr, eller något liknande iaf. Det gör liksom ont i nacken och hela vägen ner i ryggen på höger sida. Så fruktansvärt ont. Har knappt kunnat vrida huvudet och nacken idag!
Låg iaf en stund på spikmattan för ett tag sedan, och jag höll på att somna, haha. Så otroligt skönt! Dock har det inte släppt i nacken/ryggen ännu, hoppas verkligen det känns bättre i morgon orkar inte sitta inne i morgon också för att jag har ont, helt värdelöst! Har någon något förslag på hur jag kan få bort detta? Kommentera gärna i sånt fall! =)

Pusss

måndag

Hej!
skriver ett kort inlägg orkar inte berätta allt i detalj hehe.
Igår var jag, Linn och Sara på fest i hässelby med lite folk, det var kul :) Sedan drog vi vidare till Kevin för att sova, och vi kom sedan hem utan att ha sovit vid halv sex i morse haha! Att vi alltid lyckas, vi tre alltså!
Idag har jag varit hos Linn hela dagen, mycket mysigt! Greta kom även förbi lite senare och då färgade dom mitt hår! :) Sedan har jag varit där och chillat, Linn åker till Egypten i morgon bitti den lyckosen! Fattar inte att jag har lov nu och att Linn ska åka iväg en hel vecka. Känns jättekonstigt!

Men gumman, du får ha det så himla underbart där borta! Jag kommer att sakna dig sjukt, men jag väntar här hemma på dig! Du vet att jag älskar dig massor ! <3


RSS 2.0