lördag

Hej ni!
Hoppas att allt är bra med er! Med mig är det toppen, Jag har nu SPORTLOV! Fan vad skönt!
Jag ska snart åka iväg till stan med Linn, där ska vi även möta upp Bea och Debbie! Kommer bli jättemysigt med mina tjejer =)
Bara ett litet kort inlägg sådär, bara för att jag skriver så sällan, ska försöka bättra mig!
Puss

Ge mig...

.. Kenzas ben haha!


skooooor

Dessa skor måste jag testa när jag är inne på H&M nästa gång, jag tycker dom ser coola ut till sommaren! Vad tycker ni? =)


Björnrike torsdag-söndag

Nu skriver jag ett hejdå inlägg eftersom jag åker iväg till Björnrike i morgon för att åka skidor. Med mig i bagaget har jag min babe Linn! Kommer bli så jäkla roligt och mysigt, läääängtar! Kommer hem på söndag kväll så vi får se när vi hörs =) Ska försöka ta lite kort denna gång haha!

Nu måste jag alldeles snart sova, har två provn i morgon, har som vanligt inte pluggat mycket alls. Fan. Jag måste bli bättre på att planera, seriöst alltså!

Ni får se en bild på Debbie, Linn och mig ifrån i lördags när vi firade Linns 17års dag!

fattar inte vad fan som hände med Debbies läppar!

puss på mina (få)läsare!

drömväskor

Dessa två väskor är så grymt snygga, men dock alldeles för dyra för mig just nu när jag shoppat upp massa pengar! Men någon gång ska jag unna mig en riktigt snygg väska, som då får kosta en hel del! =)





tycker dock den översta ser lite lyxigare och snyggare ut, men båda är grymt snygga. Syns kanske inte så jättebra på biderna, men har sett i andras bloggar som har väskorna att de är skitsnygga!


helgen som varit

Hej där!
Hoppas allt är bra med er? Med mig är det helt okej, väldigt trött dock. Och har som vanligt skjutit upp pluggandet och alla andra måsten till sista stund så nu sitter jag här lika stressad som vanligt innan provn och grejer. Fasiken, jag som skulle ta mig i kragen ju.

Helgen som varit har varit suverän! I fredags fyllde min babe Linn som sagt år och jag var hos henne under kvällen och höll henne sällskap, alltid mysigt :) Sedan på lördagen fyllde min pappa år. Under dagen var jag i Kista och sedan drog jag hem och packade en väska och drog iväg till Linn där Tove redan befann sig. Vid 5 (vissa senare) kom resten av tjejerna och firandet av Linn kunde börja! Vi började med ett härligt bad i hennes Jacuzzi. Sedan fixade vi oss och duschade innan det var dags för middag och efterrätt. Båda otroligt goda! Sedan fixade vi oss lite till, vissa började dricka och lyssna på musik för att sedan dra iväg till Shayan. Där var det först rätt segt så jag och Linn gick och hämtade hennes iPodhögtalare för att få lite drag. Sagt och gjort så började det hela mer likna en fest och alla (många iaf) var fulla och glada. Det togs även en hel del bilder(trodde dock det var många fler). Sedan drog jag, Linn, Tove, Fridaf, Malinh och Greta till Yrsa medan Debbie och Emelie drog hemåt. Där stannade vi kvar tills klockan blev närmare halv 4 om jag inte minns fel. Kvällen var riktigt lyckad och mysig med mina fina vänner!

Några bilder från kvällen (tagna med min kamera men redigerade av Linn och även tagna från hennes blogg)


jag och Linn i Jacuzzin


balla brudar i jacuzzin


under middagen


Jag, Emelie, Debbie och Linn hos Shayan


Debbie och Linn


Emelie, Linn och jag


Jag, Emelie, Debbie och Linn


Linn var glad! :D


Debbie och Linn


Jag, Axel, Linn, Tim och Emelie


Jag och Linn


Tove och jag


Debbie, Linn och Emelie

puss


Grattis bästa!

Idag den 5 februari fyller min fina vän Linn 17 år! Jag, Linn och Debbie åkte därför in till 31 och åt lunch innan skolan idag, mycket mysigt må jag säga! Med detta inlägg vill jag såklart säga Grattis(än en gång) gumman! jag älskar dig. Ska snart hem till Linn där vi ska försöka fixa våra klänningar inför i morgon! =)


såhär glad var födelsedagsbarnet idag! :D

(eftersom damen ovan också klagat på min otroligt dåliga uppdatering så ska jag försöka bättra mig och skriva lite oftare, även fast jag egentligen inte har särskilt mycket att skriva haha)

pussssss


-

Jag skulle vilja ha en fjärrkontroll att styra livet med. Kunna trycka på paus och bara stanna upp tiden för en stund, för att sedan trycka på play och fortsätta leva livet då allting blivit lite lättare och man hunnit tänka klarare.


RSS 2.0