Robinson 2009

För er som tittat på robinson, tycker ni att det var rätt överlevare som vann? Jag själv har hejat på Anna hela tiden, men tyvärr kom hon 3:a, som iofs också var grymt bra! Men av dom som var i final, Jarmo och Ellenor, vem borde ha vunnit enligt er? Jag tycker helt klart att Jarmo förtjänade att vinna mycket mer, eftersom han är en så stark överlevare. Men nu var det som sagt Ellenor Pierre som vann.

Vann rätt överlevare? Vem borde ha vunnit enligt dig?




söndag

varning för långt inlägg!
Hej!
Allt bra med er? Med mig är det super, men är lite små trött. Det har varit en fantastisk helg! Underbara människor och underbart väder, kan det bli bättre? Möjligtvis sommarlov, men det är inte långt kvar nu!! :D Tänkte bara dra igenom helgen lite kort sådär :)

I fredags var det en kort och onödig dag i skolan. Vi tittade på film sen var det vinstagårdsloppet. Jag och Linn var inte med så vi satt i gräset och snackade och åt rabarber under tiden hela skolan sprang haha. Sen efter det tog vi moppen hem och sen direkt till stan på jakt efter klänningar och skor. Hittade ett par skor som jag tror jag ska lämna tillbaka så jag hittat ett par andra. Sen på eftermiddagen/kvällen var jag på min kusins student, han tog studenten i fredags så det var middag och firning(finns det ordet?) av honom super kul! Sen drog jag iväg på mopparna med Linn och Mickis innan det bar hem för att sova.

I lördags hade jag och Linn bestämt oss för att dra tidigt till Täby för att fortsätta våran jakt på klänningar och skor. Så vid 10:30 drog vi iväg och det tog sjukt lång tid att komma dit. Missade dessutom roslagsbanan och fick vänta i 30 min. Väl där hittar vi både skor och klänning, super bra! Sen möter vi upp Linns kompis Robin och äter med honom sen drar vi hem. När jag kommer hem börjar jag fixa i ordning mig inför Topnotch. Jag, Linn, Sara, Malin, Frida och Malin var på Club Topnotch och det var super kul! bra musik(ibland iaf) och härlig stämning. Dock vääääääääldans varmt :P . Men som sagt super kul!

Idag har jag, Linn, Mickis, Sandraa och hennes pojkvän Majk varit ute med Mickis båt. Super mysigt i det härligt vädret. Det har verkligen varit sjukt varmt idag.

Nu sitter jag och äter vattenmelon så gott!
Okej det blev inte så kort hehe, en puss till den som orkar läsa allt (;

kram!



Update: Såg även att det ser ut som en uppsats haha. Vad konstigt jag skrev inlägget!

lördag

Nu drar jag iväg med Linn i det vackra vädret, hörs när vi hörs!
Puss på er

någon som vet?

Hej!
Jag sitter och funderar lite och undrar om jag uppfattat det rätt. MTV Movie Awards som sänds i USA på söndag förmiddag, sägs sändas klockan 03.00 natten till söndag(imorron natt) här i Sverige. Men har också hört att det inte kommer sändas i Sverige förens den 3/6. Och nu undrar jag vad som stämmer och inte stämmer? :) Snälla ni som vet, kommentera behöver veta!

pusss

så jävla klantigt

Idag var jag i stan med Linn. Meningen var att vi båda skulle shoppa as mycket, dock utan framgång hehe. Men jag köpte iaf en mascara och en mineral foundation som jag har i stort behov av då mitt smink är helt slut. Sen sätter vi oss på tunnelbanan för att åka hem. Vi bestämmer oss för att gå av i Johannelund för att träffa Bert på vägen hem, och när vi går där påväg hem, gissa vad jag kommer på då? Jo, nämligen att jag glömt min påse med mitt smink i på tuben. Fyfan vad sur jag blev, och fortfarande är. Fan, hade lagt ut 300 kronor på sminket som jag dessutom var i stort behov av. Att bara förlora 300 spänn, sen att jag inte har något smink hemma nu, hur fan ska det gå i morgon? Jag är inte precis sugen på att köpa nytt smink, och lägga ut ytterligare 300 kronor, och alltså sammalagt betalat 600 för smink, det är inte värt det! Fan är sååååååå irriterad, hur kan man vara så jävla klantig?
Ja, jag skulle ringa SL's upphittad grejamoj, men dom hade stängt. Så jag skickade in någon grej där man typ skulle anmäla det försvunnet. Men vem skulle lämna in en upphittad påse med smink liksom? :P
FAAAAAAAN!

pusss


tips?

Någon som vet en affär där man kan köpa snygga jeans shorts, som inte är allt för dyra? :) Har kollat på jätte många affärer men aldrig hittat de perfekta! Ge min förslag!

pusss

tips?

Någon som vet en affär där man kan köpa snygga jeans shorts, som inte är allt för dyra? :) Har kollat på jätte många affärer men aldrig hittat de perfekta! Ge min förslag!

pusss

Forbidden to remember- Terrified to forget

Slänger in en Twilight bild innan jag stänger av datorn för att chilla ner lite.
Bara för att alla bilder från denna plåtning är så otroligt fina! Tycker ni inte?


måndag

Hallå där!
Måndag idag, ny skolvecka och projekt start. Vi har nu ett sex projekt och kommer att inleda varje dag med ett jobbigt fys, helt stört och onödigt men tydligen kommer det vara så, inget jag ser fram emot kan jag säga!
Nu är det slutspurten i skolan, allt måste typ lämnas in denna vecka för i början av nästa vecka sätts betygen, paniiiik! Därför har jag det lite stressigt nu in i det sista, även om jag är klar med nästan allt, men stressar upp mig för minsta lilla, typiskt mig alltså. Men om två veckor är det sommarlov, hör ni hur underbart det låter! Helt fantasktiskt! Då lämnar jag grundskolan för gott!

Nu är jag inne i en sådan period igen då jag inte vet vad jag ska skriva, så det kanske bara kommer lite bilder på sånt jag gillar, eller bilder jag gillar om jag inte kommer på något att skriva haha :)

puss

ett födelsedags barn

Idag fyller sötaste Kajsa 16 år!
Grattis gumman! <3
Besök hennes blogg och gratta henne här (länk, markera)



söndag

Det märks på statistiken att jag inte har bloggat bra på ett tag. Jag märker att jag tappar ett par läsare då jag inte är så bra på att uppdatera, men ska försköka komma igång nu igen så gott det går :)
Orkar inte berätta mig igenom hela min långhelg just nu, kan säga lite kort vad jag gjort varje dag, så kan ni få en längre förklaring i morgon då jag kommit gem från skolan, låter det bra? :)
I onsdags så vet ni ju att jag gick hem efter skolan för att skriva klart mitt terminsarbete i SO, ni vet ju hur jag har känt mig sedan dess -_- . I torsdags drog jag till stan med mina päron tidigt när dom öppnade, och var där under dagen, var sedan hemma på kvällen har jag för mig. På fredagen chillade jag på morgonen och drog sen efter lite stress till min brorsas studentskiva som var skit kul! Igår var jag i stan med Linn och Tove efter att ha sovit länge för att vara jag (!), sen drog jag hem och åt middag och skulle egentligen träffat Linn, Tove och Greta men det blev att vi alla stannade hemma på sitt håll. Idag har jag varit hos min farfar och ätit lunch/middag typ.

Tråkigt och osammanhängande inlägg, sorry för det men blir bättre sen hoppas jag, är dessutom väldigt trött haha.
pussss

bråttom

ska in till stan nu, hinner inte skriva. Skriver om gårdagen och idag när jag kommer hem :)
puss


torsdag

Tjolahopp!
Är på lite bättre humör idag mot vad jag var igår, men har dock fortfarande ångest. Känner att jag alltid skriver det, men jag får det av skolan usch.
Det är torsdag idag, och vi är lediga, hur underbart är inte det?
Det är så skönt med långhelg, känner att jag verkligen behöver det!
skriver igen senare :)
puss

tävling hos twilightworld

Jag är nu med i ännu en tävling, denna gång hos twilightworld(länk som ej syns, markera) Priset är en twilight tidining full med twilight posters och intervjuver, som dock är på tyska.
Hoppas att jag vinner!

Den scenen jag ser fram emot mest är nog Volturi scenen, eftersom den är så mäktig och tror även att den kommer bli sjukt bra i filmen! (dessutom träffas Edward och Bella igen hihi)

Håll nu tummarna!


-

Har precis skickat in mitt terminsarbete till URKUND, och det känns inte bra. Jag känner mg inte nöj med mitt arbete, men jag orkade inte skriva mer eller fixa det. Orkar inte ha ångest över detta arbete mer, men som sagt jag är inte nöjd med det och jag är inte lättad över att ha skickat in det, fast jag egentligen borde det. Men det blev inte bra, inte alls som jag tänkt mig.. Så nu ska jag gå ut med Linn, hon får mig alltid på bättre humör och andra tankar.

skriver när jag känner för det, inte just nu alltså..
puss

pluggish

Tjoho!
Jag är i fullgång att skriva klart mitt terminsarbete i SO, som är jätteviktigt. Så uppdaterar när det är klart och så :)

puss

poster

Detta är den officiella New Moon postern som släpptes idag klockan 14:00 (släpptes egentligen lite för tidigt, men den skulle ha släppt 14.00 svensk tid idag) Den föreställer då Edward, Bella och Jacob.

Vad tycker ni om den? Själv tycker jag den är skitfin! Bättre än jag föreställt mig faktiskt!


shit vad jag längtar tills den 20 november då det är premiär på bion!

tisdag

Tjoho!
Idag är det tisdag, och det betyder att det är sista skoldagen för veckan i morgon, och jag slutar klockan 12! Woho! Fan så härligt! Dock har jag ett SO religionsarbete som ska vara inlämnat i morgon, som jag kommer behöva skriva en hel del på både idag och i morgon, tyvärr.  Fick sluta en timme tidigare idag eftersom vi inte hade någon matte, så skönt!

har nu bestämt mig för att skapa en Twilight kategori här på min älskade lilla blogg, så det blir lättare att hitta dom inläggen som handlar just om Twilight. Dock orkar jag inte sitta och sortera dom som jag redan skrivit, utan börjar nu idag. Vad tycker ni om det? Bra eller dåligt? Tyck till!
Skriver senare :)
puss

ännu en twilight tävling!

En till tävling, ojoj nu är det många tävlingar som pågår, men jag kan ju inte låta bli! Det är ju så roliga priser och jag vinner verkligen aldrig på sånt här, så snälla låt mig vinna nu då! Håll tummarna för mig nu!!! Denna gång är det ett 1:a pris, ett 2:a pris och ett 3:e pris så det är alltså större chans för mig att vinna, woho!

Som tävlingen under så ser man inte länken, men den finns här under, så markera för att se vart den är :)
http://twilightlovers.blogg.se/2009/may/tavling-1.html

Hoppas jag vinner!!!!!!!

monday

Hej!
har i stort sett pluggat hela dagen, eller okej inte hela men sen efter middagen iallafall. Var väldigt trött idag, speciellt efter en lång skoldag, en måndag. Men blev klar med min matte redovisning, och det känns skönt. Hoppas inte att jag behöver redovisa i morgon då jag inte alls kan det flytande eller något sånt, hehe. I morgon måste jag göra klart min So så det blir att jobba riktigt jävla hårt med den, inget att se fram emot. Idag är det exakt 22 dagar kvar till skolavslutningen inklusive helger och allt sådant, hur härligt låter inte det? Och endast 12 skoldagar, och 5 av dom är projekt, hur härligt!? :D

puss


sommarkänslor. Jag och söta Sandra på Kajsas land i somras

tävling

hejsan!
Nu är det sags för tävling igen. En twilight tävling. Som jag sagt tidigare, varför inte? Det finns ju en chans att man vinner, även om den är ganska så liten :) Det skadar ju aldrig att vara med :) Man kan vinna Twilight posters, kul va? :D Hoppas att jag vinner nu !

Här är länk till tävlingen (den syns inte men finns här nedanför, markera ifall du inte förstår vad jag menar)
http://twilighters.blogg.se/2009/may/tavlingen-du-inte-vill-missa.html

puss!

-

I morgon är det måndag och en ny vecka. Fast denna vecka är kort, bara tre dagar, woho! Men har dessvärre massa plugg ändå dessa tre dagar, inte alls kul :( Men man får tänka framåt, snart är det sommarlov!
Blev ett kort inlägg, haha.
vi hörs :)
puss

:)

Idag är det både Norges nationaldag och Nikki Reeds födelsedag. (Nikki Reed spelar Rosalie Hale i Twilight,hehe).
Så grattis till båda, om man nu säger grattis till nationaldagar?




Grattis på födelsedagen Nikki!

jag vet att det blivit mycket Twilight, men än så länge har jag bara hört positiva kommentarer om det, så jag fortsätter lite med att skriva om det, eftersom ingen klagat :)

nu finns det bilder från våran grillkväll med klassen, bilder kommer :)
puss

söndag

Hej alla!
Såg att jag inte bloggat sedan i fredags och det var ju inte så kul. I fredags var jag som sagt på lövsta och grillade med min klass, det var skit kul! Ni får inga detaljer för orkar inte, men bilder kommer senare :)
igår vaknade jag upp hemma hos Linn och gick därifrån vid 3 eller något, sen var jag bara hemma och chillade för var så jäkla trött. Idag måste jag lägga all min energi åt plugg, såååååå tråkigt och orkar inte men har inget val tyvärr. Vi hörs senare :)

sen vill jag bara tipsa om denna sida, det är skit läskigt för det funkar verkligen! Man ska tänka på en person, spelar ingen roll om det är en verkligen eller overklig, ni måste testa :) Kommentera gärna vad ni tyckte om testet här sen :)
http://en.akinator.com/

pussss

fredag

Hej!
Visst är det skönt att det äntligen är f r e d a g!!!?
Ska iallafall dra ut med hela min klass idag och grilla och sådär, kommer bli super! Nu hinner jag inte skriva, måste fixa mig och sen dra mig mot Linn :)
pusss

tävling igen

Japp, nu är jag med i en tävling igen. Kan vara kul, vem vet, man kanske kan ha en liten chans att vinna?
Denna gång är det ingen twilight tävling, nej denna gång är det coola bokstäver som man har som prydnad som ser ut såhär:



visst vore det skitkul att vinna dessa!? (bilden är länkad)
Hoppas verkligen att jag vinner nu!

header?

Jag tycker att det är väldigt synd att min header inte syns, speciellt eftersom det är söta lilla malin som har gjort den så fin :) För visst kan ni inte heller se den?
Men som jag skrev för något inlägg sedan så ska jag snart få en ny design, jättespännande, längtar!

I morgon är det efterlängtade FREDAG, så jäkla skönt!
puss

 rockprjektet

torsdag

Hej!
Är fortfarande sjukt stressad och har ångest så är därför inte på bästa humör, därav ett kort inlägg nu. Ska snart på event i skolan, som jag egentligen inte alls har tid med, med tanke på skolarbeten som måste göras, framförallt SO. Men det är obligatoriskt att gå så vad har jag för val? Efter att jag kommit hem därifrån ska jag sätta mig och plugga.
Det kommer bli ganska tomt på inlägg nu de kommande dagarna, och om jag skriver så kommer dom bli väldigt tråkiga, eftersom jag har så mycket stress och ångest i mig just nu, riktigt jobbigt.
Men nu vet ni varför.
ta hand om er
puss

det glada är borta

Förlåt nu kommer jag här och klagar igen, men måste skriva av mig lite.
Jag har nu grov ångest över skolan. Jag har massa viktiga arbeten som ska in nu snarast, men alldeles för lite tid. Jag försöker att prioritera rätt grejer, och göra dom bra. Men jag är alldeles för stressad och ingenting blir bra. Mitt so arbete som jag annars skulle kunna bli helt okej nöjd med om jag gör mitt bästa suger, verkligen suger och jag vill bara skriva om allt, men jag har ingen tid! Vet inte vad jag ska göra, får bara mer och mer ångest och mer och mer stress, jag orkar inte! Som sagt alldeles för mycket att göra men alldeles för lite tid!
Och ni som säger att det snart är sommarlov och att man ska härda ut tills dess, hur fan ska jag kunna härda ut när mina betyg står på spel, och jag inte har varken tiden eller orken eller lusten att lägga allt jag har på arbeten? Jag orkar seriöst inte. Det mest störande är att jag vet att jag kan såååå mycket bättre än det här, men jag har INGEN TID!

min skruv

Åh min sköna böna. Jag skriver inte bara detta för att du är min mest trogna läsare (för det ska du ha credit för), utan för att du är en otroligt underbar vän. En sådan skön böna som dig borde alla få ha, alla borde få känna ett gott skratt, den glädjen och den trygghet du sänder ut. För det gör jag, jag känner mig trygg med dig, jag kan vara mig själv med dig. Och ibland kan jag bli lite väl galen, men du klandrar mig inte. Du vet säkert redan att du är en av mina närmaste vänner, och det hoppas jag du kommer vara en lång tid framöver. Vi har ju trots allt skakat hand på att vi inte ska glida ifrån varanda bara för att vi inte kommer gå i samma skola till hösten. Vad ska jag göra utan min sköna böna?
På så kort tid har vi kommit varandra så pass nära, och det är jag verkligen glad över, tänk vad mycket kul man hade missat annars! Tillslut vill jag bara säga:
Tack för att du är den du är.
Tack för att du står ut med mig.
Tack för att du är min mest trogna läsare, hoppas du fortsätter vara det.
Åh min älskade skruv, vad jag önskar att du vore min fru

Jag älskar dig

Ps. Dessa bilder är bara sååååå sexiga! (och suddiga)




Grattis gånger tre

Alla vet väl att det är Robert Pattinsons födelsedag vid det här laget? (Skrev i mitt förra inlägg)
Men att det är den 13 maj betyder också att Linn och Linnéa har namnsdag. Och vad heter jag i mellannamn? Jo, Linnéa. Och vad heter min bästavän? Jo Linn.
Så idag har vi många att gratta. Först och främst Rob som jag nämnt ett par gånger nu haha, Sen min älskade Linn som har namnsdag på riktigt idag, och sen jag(plus mamma och lillasyster) som heter Linnéa i mellannamn. Så grattis till alla oss idag! Och såklart grattis till er alla andra Linn och Linnéor idag!


grattis(igen) till födelsedagsbarnet!


Grattis(igen,haha) till världens bästa namnsdagsbarn!


Och slutligen Grattis till det coooooola andra-namnsdagsbarnet!


puss på er alla!

Grattis Rob!

Idag fyller ingen mindre än Robert Pattinson 23 år!
Stort Grattis till Rob! (För er som inte vet, är det han som spelar Edward Cullen i Twilight)
Idag kommer det därför komma en hel del bilder på honom, men ni vet ju varför ;)


födelsedagsbarnet!







återkommer med fler bilder, kul va? :)

onsdag

Hej!
Idag har jag ingen vanlig skoldag, utan vi ska iväg på en bekants jobb och intervjuva folk där, det är det jag kommer syssla med idag. Jag, Linn och Greta ska till Linns mammas jobb och sedan skriva om det, och även skriva ett CV, vet inte varför vi ska göra det, men vi fick uppgiften i skolan. Efter det ska jag hem och plugga, är sjukt stressad!
Det ser ut att vara jätteskönt väder ute, så snälla låt det vara så också och behåll detta väder nu, tack!
ha en bra onsdag
puss

tisdag

Shulululu!
Gick hem tidigare från skolan idag, hade ont i magen och ville hem och plugga. Gjorde nationella prov i biologi idag, det gick inte alls bra haha, men som jag skrev tidigare så var det bara test omgång i år, så man sänker sig inte, skönt :)

Malin är så snäll som hjälper mig med min bloggdesign, ellerhur? Så nu är det dags att börja ta farväl av denna design för Malin håller på med en ny till mig, gud så spännande! :D
Och en fråga till er: Kan ni några bra citat/motton/sångtexter. Skriv ner några favoriter ni har. Om det är tillräckligt många med, så får bäst en länkning :)

pusssss

fjortis tider

Ja, vi har alla haft en liten fjortis period, men det kan variera från person till person hur länge fjortis perioden varar och hur pass mycket fjortis man är, haha. Men vi har alla varit där, någon gång!
Själv hade jag min fjortis period från mitten av sexan och hade den till första terminen i åttan, kan ha fortsatt lite i hela åttan också, är inte helt säker. Jag var aldrig en mega fjortis, men fjortis det var jag allt.
Här är tre bilder från den tiden i mitt liv, fler får ni se en annan dag haha.

OBS! Detta är bilder jag skäms för, verkligen. Tro inget annat!

såhär ful var jag i sexan, pinsamt! Barbie rosa läppstift och orange i ansiktet. Kolsvart runt ögonen och fjortis plutet på munnen, usch. Att man tillät sig själv att se ut såhär!


såhär såg jag ut i sjuan,  inte lika orange men posen och bilden i speglen säger väl allt?


foundation på läpparna såklart, utan det kunde man ju inte gå omkring(sjuan) Och den älsakade KSSS tröjan såklart! Lägg märke till hur kort mitt hår var.

Som sagt, det är sådana bilder man idag skäms över, herregud alltså! Vad säger ni, är jag inte mycket finare idag? (a)

måndag

Hej!
Det har varit en sjukt seg dag idag. Slutade så sent som 15:40, och då bar det hem för att göra gymnasieval som det var sista dagen för att göra idag, har ännu inte bekräftat för jag vet inte hur jag ska göra, grov ångest! Har faktiskt inte orkar plugga ett enda litet dugg idag, jag är så otroligt dålig och seg, och jag vet hur det kommer bli sen. Jag kommmer behöva stressa in i det sista för att hinna klart med allt arbete, och jag är redan sjukt efter med so'n, inte bra asså!
I morgon är det nationellt prov igen, fast denna gång i NO, det är nytt för i år och vi 9:or kommer köra en test omgång med nationellt i NO, vi har 150 minuter på oss, sjukt länge :O
Vi hörs lite senare :)
puss

orkar inte

jag vet inte vad som har hänt, men nu vill inte min bild i "kommenterar rutan" visas, suck! Jag börjar verkligen tröttna på att min blogg alltid ska krångla! Nej nu bloggar jag inte mer idag(inte för att jag gjort det tidigare) för den är bara helt cp nu så jag orkar inte.
Vi hörs i morgon istället :), fast då kommer jag behöva plugga järnet =/
Dessutom har min header försvunnit :S (och nej jag har inte tagit bort något)
kram på er

ångest-söndag som alltid

Hej!
Min blogg har strulat hela morgonen, igen. Så jag har därför inte kunnat uppdatera något. Sitter nu och försöker plugga lite SO, religionsarbete, skit tråkigt, men vääldigt behövligt. Senare idag ska jag hem till min farmor och äta middag. Det är hur min söndag kommer att se ut. Händer ganska mycket denna vecka, och kommer ha sjukt mycket att göra, i puggväg så om jag uppdaterar så kommer inläggen att vara sjukt tråkiga, annars uppdaterar jag inte alls. Vi får se vad jag känner och hinner.

pusss

hej

Sitter nu hemma hos Linn med Tove och fixar oss inför kvällen. Har egentligen ingenting att skriva, så detta inlägg kommer suga ! Det är så skönt att det äntligen är helg och f r e d a g !!! 
Nu ska vi göra te!
pusssssssssssssssss 

friday

Hej!
Hemma från skolan för ett tag sen, vi fick sluta klocka 12 idag och slapp därmed idrotten, så jäkla skönt! Hinner inte skriva så mycket mer, ska snart till Linn. Ska sova där och sådär, berättar mer i morgon, kanske :)
Jag kommer alltså inte att blogga mer idag, vi hörs
puss

torsdag

Hejsan svejsan!
Härligt att mitt inlägg jag skrev igår äntligen vågar sig fram och visa sig. Tråkigt att bloggen alltid ska strula, iaf på senaste tiden, hoppas det löser sig för det är väldigt irriterande!

Idag hade jag spanska prov som jag skrivit en del om, har en stark känsla av att det inte gick så bra. Skrev på alla utom en, men känns som jag har fel på dom flesta, men hoppas verkligen inte det. Jag vet inte om jag nämt det tidigare, men jag får världens ångest om jag inte får mer än G på prov och inlämningar, vilket är ganska jobbigt eftersom jag ställer så höga krav på mig. Så därför kan ni ju bara tänka er hur jag känner mig just nu..
I morgon gäller svenska redovisning och engelska nationella muntliga. Svenska orkar jag inte bry mig så mycket om men engelskan är jag verkligen skit nervös över, eftersom jag hatar och suger på engelska! Det kommer gå sämst verkligen, och usch det känns hemskt, vill inte ens göra det!

nej nu ska jag inte ta ut mina ångestattacker på er, haha.
Återkommer senare :)
puss

-

Nu ska jag faktiskt försöka stänga av min dator och fokusera lite på spanskan ett tag -_-, har som sagt prov i morgon, som kommer gå skit :/
Så säger godnatt nu, så hörs vi i morgon :)
Önska mig lycka till på provet!

Sov gott raringar
puss


ni får dessutom en Twilight bild, såklart hehe.




UPDATE: VET INTE VAD FELET ÄR PÅ MIN BLOGG, MEN DEN VERKAR ALLTID KRÅNGLA. INLÄGGET VILL INTE PUBLISERAS, ELLER JAG KAN IAF INTE SE DET, SÅ OM DU KAN SE DET, LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR SÅ VET JAG ATT ALLT FUNKAR SOM DET SKA BARA ATT JAG INTE KAN SE DET :) HOPPAS DET DYKER UPP SNART!

bild

Kom hem från skolan för några timmar sedan. Slutade ju 12 som jag skrev i inlägget nedan, sen drog jag med Linn till vby och käkade sen drog jag hem för att plugga. Så nu sitter jag här sjukt uttråkad med spanska boken i högsta hugg, aldrig roligt. Men har man spanska prov dagen efter så har man, tyvärr.

Tänkte bara slänga in en fan-made poster till New Moon(uppföljaren till Twilight) Den är på Taylor Lautner som spelar Jacob Black.




visst är han sjukt snygg på denna bild? Kolla bara kroppen och ansiktet, ja hela bilden! Det är alltså inte bara Edward man kommer dregla över i nästa film!


Jag vet att det har blivit rätt mycket Twilight grejer på bloggen den senaste tiden, och det kommer att bli det ett tag framöver då jag är beroende av det, så är det bara. Men vissa bilder och videos vet jag att ni gillar, ellerhur?

onsdag

Hej!
Min blogg krånglade som fan igår kväll. Jag kom inte in på den och kunde därför inte skriva något.
Nu sitter jag i skolan och har matte, vi ska skriva om någon matematiker eller ett område inom matte, så jag passade på att slänga iväg ett inlägg, och dessutom berätta att bloggen var cp igår, så vi vet liksom.
Idag slutar jag 12, skit skönt!
Nu tillbaka till arbetet.
puss

bild från valborg

Kom på att jag glömt att visa denna bild från Valborg. Denna är tagen innan halva skolan kom dit, haha :)
Detta är då dock inte alla som var där innan, utan bara nåra av oss.


jag vet att jag ser helt drogad ut -_-

jag är med i en tävling!

Jag är med i en tävling igen. Hoppas jag verkligen att jag vinner! Denna gång tävlar jag om en Twilight- tshirt med the cast på :) Skulle vara skit kul att vinna, så håll tummarna för mig nu!

detta är då det jag tävlar om :D



(klicka på bilden för att komma till bloggen)

tisdag

Hej mina kära!
Nationella idag. Var lättare än vad jag trodde, men fortfarnde gick det nog inte skit bra, orkar inte tänka på det. Vi fick suta tidigare från matten idag för att vi hade natonella på morgonen, så vi fick lsuta redan halv 2, skit skönt! Då drog jag och Linn till vby eb liten stund och snackade. Nu är jag hemma och ska snart börja plugga, trååååk!

pusss

bloggen strular

Vet inte om detta kommer komma fram, men jag har iaf skrivit min lilla kärleksförklaring eller vad man vill kalla för, och även publiserat det. Men som det ser ut nu så verkar man inte kunna se det, undrar varför? Men om detta kommer fram och inlägget nedan (kärleksförklaring) inte kommer så vet ni att jag försökt ett bra tag nu, men fortsätter i sånt fall i morgon :)

Lycka till på nationella alla årskurs 9:or! För mig kommer det gå skit!

Puss och Kram!

kärleksförklaring

Sedan första dagen jag såg dig, har du förändrat mitt liv helt. Jag kommer aldrig att bli mig själv igen. För mig betyder du hur mycket som helst, utan dig skulle det kännas fruktansvärt tomt. Hos dig finns vänskap, humor, kärlek och spänning, man vet aldrig vad som kommer härnäst. Du tar mig alltid ut på nya äventyr.
Jag ska aldrig låta någon ta din plats. Alla borde få ha någon som dig.
Om jag inte hade upptäck dig den där dagen, skulle jag ha gått miste om något underbart, det skulle varit väldigt synd.Du finns alltid där när man behöver dig, och jag vet att du aldrig skulle kunna göra mig illa. Du är en sådan otroligt bra lyssnare, du kan ses som ganska tystlåten men det gör dig till en bra lyssnare. När jag behöver prata kan du bara finnas där med mig, utan att säga något, med bara din närhet känns allting genast mycket bättre.Jag lovar att jag aldrig ska lämna dig, och jag vet att du inte kommer lämna mig heller. Vi kan helt enkelt inte vara isär. Jag älskar dig, du är bland det bästa jag äger och så kommer det alltid att vara.
Min underbara...
















... TWILIGHT SAGA KOLLEKTION!



TA DET MED EN NYPA SALT!

snabb update

jag kommer snart med en liten kärleksförklaring, detta får ni inte missa!
men först blir det duschen, återkommer!
pussis


måndag

Hej!
Kom hem från skolan för drygt en timme sedan, alla var sjukt trötta idag. Vet inte hur många gånger jag hört folk säga att gud så trött jag är, och det märktes mest på sista lektionen. Alla typ satt och halvsov, och sedan nästa sekund så var man flummig. Sen kommer man hem så måste man plugga ännu mera, vem orkar? Det är sjukt hur snabbt tiden går, har lite mer än en månad kvar i grundskolan, sen lämnar jag skolan och får sommarlov och sedan börja på gymnasiet, helt sjukt. Men det gör också att det blir väldigt mycket plugg och därför väldigt stressigt såhär på slutet, och vi elever orkar verkligen inte, man är helt död på dagarna! Så därför är jag inte på blogghumör nu i dessa stressiga tider, känner att jag inte kommer på något roligt att skriva förutom vad jag gjort på dagen och det blir väldigt tråkigt och enformigt, kom med förlag!

Nu måste jag plugga spanska, det tråkigaste som finns!
puss

kom igen

Dags att börja stänga av datorn och chilla ner lite. Göra sig i ordning och läsa och fixa lite innan det är dags att krypa ner i sängen. I morgon är det måndag, suck. Det betyder lååååång skoldag för min del, inte alls kul. Sen kommer jag väl behöva plugga lite, det är nämligen nationella matte C på tisdag som kommer gå åt helvete. Har dessutom en hel del annat skolarbete som måste göras, får se vad jag orkar och känner för efter skolan i morgon.

Jag vet att jag har sagt det väldigt många gånger(börjar bli lite uttjatat, men ni svarar ju aldrig :S), men jag tycker att min blogg börjar bli så tråkig med att bara skriva vad jag gör varje dag, vem vill läsa det hela tiden liksom, blir rätt långtråkigt, tycker ni inte? Så nu ber jag er snälla, skriv ner lite förslag på vad jag kan skriva här i bloggen förutom vad jag gjort och så, något speciellt ämne? En frågestund(krävs dock ett par till läsare för det)? Ge mig förslag så ska jag ta upp det :) Det finns vissa grejer jag tänkt på att jag vill göra, men känner att jag inte riktigt har tillräckligt många läsare för det, och det är väldigt synd!

puss och kram




ännu en bild på mig ifrån förra valborg, gud vad fjortis jag ser ut alltså, skäms!

liten update

Hej bloggen!
Dagen var som alltid super mysig med mina tjejer. Sedan under dagen kom också Sandra med sin pojkvän Majk och även Kines och Marre som senare gick iväg med Greta :)
Hinner inte skriva mer än så för nu är det Gossip Girl som gäller
xoxo/ J

söndag

Hej!
Ångest söndag idag, inte kul. Orkar inte en till skolvecka, som dessutom är en HEL skolvecka, suck.
Ska nu dra iväg med Linn och Greta, alltid lika kul! :D
Vi hörs
puss


lördag

Hej!
Har solat ett par timmar nu, och nu tar jag en liten paus. Ska alldeles strax ta en dusch och fräscha upp mig innan min mormor kommer hit. Ikväll blir det något skoj med tjejerna, vet dock inte riktigt vad som händer ännu, vi får se.
visst är det riktigt härigt ute i solen idag? Så sjukt varmt! Såhär vill man ha det varje dag!

pusss

fredag första maj

Hej!
Är ni vakna? Själv vaknade man för em tio minuter sen eller så, hehe. Brukar aldrig sova såhär länge :O Mnen antar att det behövdes.
Gårdagskvällen var skitt bra! Vi var på lunda hela kvällen och i början var vi några stycken där men mot slutet av kvällen var halva skolan där, jag skojar inte. Det var verkligen as mycket folk där och man kände i princip alla, skit kul! Vad gjorde ni igår?

Idag tror jag att massa ska till Fridaf på dagen/kvällen, är inte helt säkert men håller er uppdaterade haha.
Nu är det dags för frukost och sen en dusch, vill ut i det jättefina vädret!
Puss


såhär såg jag ut för exakt ett år sedan(bilden tagen på valborg förra året), det är rätt stor skillnad på hur jag ser ut idag!. Tyvärr har jag ingen bild på hur jag ser ut idag, men det kommer snart.

RSS 2.0