fredag

Hej!
Tänkte bara skriva någon rad sådär :)
Planerna för idag är att dra in till stan med min kära vän Greta! Jag behöver shoppa lite(okej mycket) inför Kreta resan. Fortarande sjukt härligt sommarväder, det tackar vi för! Ha en underbar dag, och tills dess att vi hörs igen.
Min bärbara dator har typ också slutat fungera nu, helt sjukt. Vad vill elektroniken mig egentligen?

Pussss

tjoho

Hej!
Tänkte börja med att skriva att jag lever, tro det eller ej. Jag har bara inte haft någon lust att sitta vi datorn och blogga nu efter midsommar då det varit super härligt väder och jag har umgåtts med Linn nu innan hon åkte iväg till Peace and Love igår. Saknar dig redan gumman, men jag vet ju att du har det super kul! :)
Midsommar var som det är varje midsommar, dans runt stången(ja, vi gör det som traditon), femkamp(tradition), misommar mat och allt annat som är ja, tradition haha. Första midsommaren jag varit med om med undantag året jag vet två år som det inte regnade, sjukt egentligen. Hade i stort sett bra vädet hela midsommar helgen, sen kommer jag hem till ett härligt väder hemma i Stockholm, kan det bli bättre? Svårt att tro, men det kan det faktiskt. Jag låg ute och solade heeeeela dagen idag, utan solkräm, och vad händer tror ni? Såklart bränner jag mig, fan också. Jag som ville ha lite färg innan jag drar iväg till Grekland (5 juli), så jag tänkte schteka hela dagen, och märkte inte ens att jag blev röd, attans alltså! Dessutom är Linn borta och jag saknar henne, men som sagt så vet jag ju att hon har det bra och då blir jag glad iaf. Och Mickis åkte till Turkiet i morse, sa hejdå till henne igår då vi var i stan och sedan solade(solarium), men jag säger det igen, ha en jättehärlig resa gumman :)
I morgon blir det att träffa mina ffavorit brudar(även fast några av dom är borta), för att planera då vi ska åka till Kajsas land denna sommar också, det ska bli såååå kul! Vi var som sagt där förra sommaren några stycken och vi hade det verkligen sjukt kul, längtar!

Nej, nu avslutar jag detta långa inlägg, och förlåt att jag uppdaterat dåligt och skrev så långt nu!
Vi hörs :)
puss

Glad midsommar!

Hej!
Tänkte bara säga att jag åker iväg över helgen till mina gudföräldrars lanställe för att fira midsommar. Åker i morgon bitti och kommer hem på söndag. Ha en trevlig midsommar så hörs vi när jag kommer hem :)
Puss

Hej

Hej!
Allt bra med er? Här är det bara bra, men börjar nu bli riktigt jäkla trött på detta väder. Visst är det härligt att det inte regnar varken idag eller igår, det är soool för en gångs skull. Men vart har värmen tagit vägen? Hallå, vad är detta för sommar? Jag vet att sommaren bara har börjat, och att det inte brukar vara så varmt nu i juni, men jag vill ha sommar värme, sol och klablå himmel. Inte små ynka 15 grader. Men tack för sol iaf! :)

PS. Längar gaalet till Grekland!

Och tack för alla nya besökare igår, trevligt att ni hittat hit och hoppas ni snannar kvar! Dessutom var det någon/några som var här inne och kikade massa gånger igår, jättekul!
puss

krångel

Det verkar inte gå att publisera några inlägg för mig idag, ska se om det funkar nu.

-

Nu kommer ännu ett sådant ångest inlägg. Jag vet att jag bloggar dåligt just nu, och det beror på olika grejer. För det första så är min dator fortfarande ur funktion så det blir då mycket tråkigare att blogga när man inte har sin egna dator tycker jag. Sen har jag varken någon fantasi eller lust att blogga, eftersom jag inte kommer på något alls att skriva. Sen är det sommarlov, och då sitter inte jag inne och skriver i bloggen hela dagarna(som ni märker), det blir helt enkelt att man lägger sin tid på annat.
Jag funderar ibland på att radera bloggen helt, eftersom jag anser att en blogg skall hållas uppdaterad. Men jag märker nu hur svårt det är att hålla den så, och jag tycker om min blogg. Det är skönt att ha en när man behöver skriva av sig lite, men jag är inte bra på det, inte alls. Så jag vill radera den men ändå inte. Jag har snart haft min blogg i ett år, och jag vill då inte radera den, men samtidigt vet jag inte vad jag ska skriva, och den blir bara mer och mer tråkig.
That´s it.

puss

Tears of an angel

Många säger att denna låt skulle passa jättebra i New Moon filmen då Edward lämnar Bella, och jag kan inte annat än hålla med. Låten är väldigt vacker och känslosam, riktigt sorlig men samtidigt så fin. Perfekt för New Moon, garanterar en hel del tårar, vare sig det blir denna låt eller ej.




Nå, ni som läst boken. Vad tycker ni om denna låt för New Moon? Och ni som inte läst boken, vad tycker ni om låten?

Sommar Limited Edition

Marabou Mjölkchoklad har kommit med en fräsch nyhet bland sin mjölkchoklad, nämligen med smak av jordgubb. Denna smak kommer bara att finnas i affärerna ett litet tag, så passa på att smaka den innan den tas bort. Jag smakade en idag och jag tyckte faktisk bra om den, väldigt god. Det är små bitar av frystorkade jorgubbar i :) Ni borde testa den!

Hittade bara bilder från en blogg, vet dock inte vilken. Eftersom den är å ny så finns det inga bilder på google och jag kan inte lägga in bilder på denna dator.
Om du som har bloggen ser detta och inte vill att jag ska lägga ut eller om du vill bli länkad, så säg till så fixar jag det :)



pussss

datorn

Jag vet att bloggen blivit lite tråkig nu när jag inte kunnat skriva då min dator inte fungerar. Visst kommer jag ha möjlighet att blogga nu när den bärbara datorn är lagad, men det kommer änå inte bli samma sak. Jag personligen tycker att det är mycket svårare och jobbigare och det blir inte lika bra inlägg då jag inte har min egna dator där jag har alla mina bilder och sådant jag behöver för inspiration. Så därför kommer bloggen förmodligen bli lite lidande ett tag framöver, tills min dator är fixad. Och jag vet inte när det kommer att ske, jag har som sagt virus och vet inte hur jag ska f bort det eller om datorn någonsinn kommer att fungera igen, det är bara attt hoppas, så hller jag er uppdaterade.

Och vi hörs snart, när jag har någon annat än om mion dator att skria hha.
puss

Veckan som varit

Hej!
Min dator är fortfarande trasig så går inte att använda för tilfället. Sitter nu istället vid våran bärbara dator :)
Under veckan har det hänt en hel del grejer. I måndags var jag i skolan på kvällen på 9:ornas middag och disco. I tisdags hade jag skolavslutning och gick alltså ut grundskolan, så skönt! Men kan inte fatta att jag nu har sommarlov, känns inte alls som det!
I onsdags var det en riktigt speciell dag, min storebror tog stundenten! Ni kan bara gissa hur stolt jag var över honom, helt sjukt! Orkar inte gå in på detaljer eller så, men det var en stor dag! Grattis än en gång älskade bror, och lycka till!



pusss

måndag

Hej!
Jag har fått virus på min dator och kan därför inte använda den alls, är så jävla sur över det. Men nu vet ni varför jag inte kommer att blogga speciellt ofta.
Idag är det middag för alla 9:or och i morgon är det skolavslutning. Helt sjukt verkligen, känns inte som det! Kan inte fatta att det är sommarlov i morron, herregud!

Hoppas det går att fixa min dator, fan om allt skulle raderas, jag som har så mycket bilder och sånt som inte får försvinna!!!!! :(

Som sagt, vi får se när jag bloggar nästa gång. Ha det bra tills dess!
pusspuss

lördag

Hej!
Hoppas allt är bra med er? :) Här är det bra, är utvilad för en gångs skull :) Igår var en riktig tjockisdag kan jag tala om. Vi 9:or hade inte tillräckligt mycket med pengar för att dra iväg på någon klassresa så vi beställde pizza och köpte en massa godis, chips och läsk till alla oss 30, och det var sjukt hur mycket som blev över, haha. Eftermiddagen spenderades med Linn och gårdagskvällen spenderades med mina tjejer hemma hos Sandra, super mysigt! :) Dagen består av att nu först chilla på förmiddagen, sen på eftermiddagen träffa Linn, sen på kvällen ska vi brudar fira Kajsa och Sandra som fyllt år, blir sjukt kul! :)

Hörs senare :)
puss på er


Mina brudar

Det slog mig just att jag har endast 3 dagar kvar i grundskolan. Jag har blandade känslor inför detta. Det ska såklart bli superskönt med ett långt och härligt sommarlov som jag känner att jag behöver och förtjänar. Sen ska det också bli grymt skönt att lämna min nuvarande skola och börja om på nytt med lite nytt och förhoppningsvis mognare folk. Däremot är det en stor nackdel med detta. Jag är livrädd för att jag och mina älskade AE4 brudar ska splittras om bara några få dagar. Det känns jättehemskt och sorgligt. Vi har nu gått med varandra i hela 3 år och vi har en grym gemenskap och såklart älskar jag dom sjukt mycket. Vi har varit med om både med och motgångar men finns alltid här för varandra. Vi 14 tjejer kommer snart att splittras, och jag erkänner att jag är jätterädd för detta. Visst kommer jag att träffa massa nya fantastiska människor, men jag vill verkligen inte tappa kontakten med mina brudar. Alla våra tjejkvällar är bäst och alla andra dagar och tillfällen jag får spendera med mina tjejer, ni gör min dag verkligen.
Jag vet att jag inte kommer att tappa alla, vissa kommer jag ha kontakt med och förhoppningsvis umgås med även under min gymnasitid. Men jag vet också att det inte kommer att bli så med dom alla. Och det är just det som skrämmer mig. Jag vill ju inte tappa kontakten!

Ni har säkert redan sett dessa bilder, men lägger ut dom ändå. Några av våra gruppbilder.















JAG ÄLSKAR ER SJUKT!

Kreta

Nu är det bokat och klart. Den 5:e juli åker jag och min familj(utan bror =/ ) till Kreta i två veckor. Har varit där massor av gånger innan, men det är sååååå häligt! Längtar verkligen! :D


kreta och platanias förra året :)

visste ni ?

Okej jag är ledsen för att det har blivit lite mycket Twilight här på bloggen på senaste tiden, hehe. Men detta är faktiskt lite roligt :)

För er som inte visste det så kom Stephenie Meyer(författaren till twiligt sagan) på första bokens handling genom en dröm hon hade, hon skrev sedan ner det hon kom ihåg. Kapitel 13 i första boken, som handlar om när Bella och Edward är på ängen, är ett direkt utdrag av hennes dröm. Ganska coolt va? Jag tycker det är väldigt häftigt att hela hennes idé kom med en dröm hon hade.
Och idag är det den 2 juni 2009, vilket betyder att det var exakt 6 år sedan Stephanie hade denna dröm.

puss


MTV Movie Awards

För er som inte vet så var det MTV Movie Awards natten till idag. Jag såg det tyvärr inte, då jag låg och sov hehe. Men iaf, så var det massa från Twilight som var där och tog emot priser och så visades även New Moon trailern för första gången som jag har i ett inlägg nedan.
Twilight gänget tog hem 5 av 6 möjliga priser, riktigt roligt tycker jag!
Självklart går det att se detta här i Sverige på lite bättre tider(tycker ändå de är rätt konstiga, vissa iaf) och här har ni tiderna:

Onsdag 3/06, 13:30
Torsdag 4/6, 13:30
Torsdag 4/6, 19:05
Fredag 5/6, 14:30
Fredag 5/6, 23:30
Lördag 6/6, 09:00
Lördag 6/6, 16:25
Söndag 7/6, 09:00
Söndag 7/6, 16:25

Jag kommer själv att se det någon av dessa tider :)

Lite bilder från galan:



Rob och Kristen tar emot priset för bästa kyss


Rob tar emot pris för bästa manliga skådespelare


Robert och Kristen igen

Vad gillar ni sådana inlägg? Är det kul eller tråkigt?
Kom igen nu, säg vad nu tycker, vill höra era åskiter :)

första juni

Det är första juni idag, och det känns så underbart! Nu lämnar vi maj månad bakom oss och inleder sommarmånaden. Tycker ni inte att det känns otroligt häligt? :D
Och om endast en vecka är det skolavslutning och ett långt sommarlov!

puss

New Moon trailer

Vet ni hur glad jag är eller? Nu är den här, den efterlängtade New Moon trailern! Åh, längtar sååååå till 20 november då den släpps på biosalongerna!!!!! Den är bara för underbar. Och Jacobs kropp, grrrr. Kommer titta på den här hur många gånger som helst tills november, haha. Patetisk jag är.


THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD


RSS 2.0