ilandsproblem? Ooh ja!

Samma jävla dilemma varenda kväll/morgon. Vad fan ska man ta på sig ? Töntigt och onödigt med tid tänker ni. Problem tänker jag! Just nu befinner jag mig i detta dagliga dilemma, vad ska jag ta på mig i morgon i skolan? Måste välja och lägga fram kläder idag eftersom jag börjar 8 i morgon :/

pusss

måndag

Hej!

Gick till skolan idag trots allt, skippade dock idrotten. Vaknade feberfri dessutom, woho. Dock är jag fortfarande förkyld och hostar som fan, men jag har ingen lust att vara hemma och vara sjuk. nu hoppas jag bara på att bli helt frisk! :)

Måste försöka ta tag i mitt rum denna vecka, grov städa och rensa alltså, inte kul. Kanske skippar rensningen och bara köa på städning, får tänka på det helt enkelt.
pussss


Mittbena VS Snebena?

Nu ska ni få tycka till igen.
Jag i mittbena eller snebena? :) Eller kanske både och vid olika tillfällen? Säg vad ni tycker nu :)



MITTBENA
VS
SNEBENA


Kanske inte den vackraste av bilder och olika storlekar med skitsamma


Beslutsångest!

Är fortfarande sjuk. Har feber och är jätteförkyld. Men ändå vill jag inte vara hemma från skolan i morgon, så vet inte hur jag ska göra. Beslutsångest! Har min långdag i morgon i skolan, går alltså mellan 8 och 16:20 -_- , så vet inte ifall jag kommer orka vara där hela dagen med feber och allt. Känns även lite småtaskig att dra iväg till skolan och smitta ner alla. Men jag vill ju inte vara hemma, jag vill gå till skolan! Hur ska jag göra? :P

pusss

sjukstuga

Och så var man sjuk, fan!
Feber. Hosta. Ont i huvudet. Ont i halsen. Ja, ont i princip överallt. Fan också, jag får inte vara sjuk nu, orkar inte missa skolan. Usch hatar att vara sjuk!

Skriver mer när jag har orken!
Nu ska jag däcka i sängen
puss på er


Stjärnsystrar

Kom och tänka på en film jag älskade när jag var liten. Tror alla kommer ihåg den- Stjärnsystrar. Den sändes på TV en gång varje år och det var runt julen, typ någon dag innan eller efter julafton. Gud den filmen var såååå bra. Vill se den nu när jag är äldre för att minnas den. Älskade låten "rosor i snön". Den handlade om tre jämnåriga tjejer som alla tre heter Johanna och som också är födda på samma dag. Kommer ni ihåg den? Skulle så gärna vilja se den nu, men den verkar inte gå att få tag på tyvärr :/


skola

Snart kommer Linn hit för lite lunch, sen drar vi till skolan. Slutar klockan 17 så är väl hemma runt 6.
ha en bra dag!
puss

True Blood

Ikväll klockan 22.00 har vampyr tv-serien True Blood premiär på SVT i Sverige. Serien har tidigare visats i USA och är baserad på en bok serie.  Många säger att serien har likelser med Twilight, och jag håller med. Läs om handlingen här nedan och se själva. Jag hade tänkte ta mig en titt på denna serie idag. Har hört mycket bra om den.  Någon som tänker se den?

"Serien utspelar sig i den fiktiva småstaden Bon Temps i Lousiana, i en tid där vampyrer lever sida vid sida med människor, efter att en japansk forskare lyckats framställa ett syntetiskt blodalternativ som säljs under varumärket "Tru Blood". Vampyrer behöver därför inte längre leva i det fördolda och livnära sig på mänskligt blod. De har gått ut och förklarat att de vill leva i samförstånd med vanliga människor, vilket hörsammats av lagstiftarna som gett dem samma lagstadgande rättigheter och skyldigheter som andra medborgare, trots att många människor ser på vampyrer med skepsis och rädsla. Servitrisen Sookie Stackhouse (Anna Paquin), som även har förmågan att höra andras tankar, förälskar sig i den 173-årige vampyren Bill Compton (Stephen Moyer) vilket får henne att framstå som ännu mer avvikande än tidigare."  Taget från Kenza som i sin tur tagit det ifrån Wikipedia.




puss

onsdag

Hej!
Redan onsdag idag, känns som att veckan gått rätt snabbt ändå. Känns jätteskönt och längtar till helgen!
Idag gick jag i skolan från 12.30-16.00 fast fick sluta cirka 30 minuter tidigare tror jag, skönt! Är sjukt trött och sitter typ och sover just nu, även fast jag började sent och hade sovmorgon. Får nog ta och försöka sova lite tidigare ikväll så jag orkar med hela dagarna. Ointressant inlägg jag vet, men har ingen fantasi. Eller orkar iallafall inte använda den. Punkt slut.

pusss




rörlig twilight bild. Åh kolla Robs/Edwards leende!
Vad tycker ni om dessa rörliga bilder jag tidigare lagt in?

NRJ

Sitter nu och lyssnar på NRJ och sminkar mig lite smått.  Men jag har tänkt på en sak vad gäller NRJ flera gånger. Är det bara jag som tycker att dom höjer tempot på många låtar dom spelar? Lyssnar just nu på Green days 21 guns, och den går mycket snabbare mot vad det brukar. Så, är det bara jag som får den uppfattningen eller är vi fler? :)

pusss

New Moon Trailer i HD

Eftersom jag fick ett önskemål om att lägga in en till Twilight trailer så lägger jag in denna. Denna är i HD och man får möta Jacob Black lite mer :) Hope you like it!

Tänkte också på det att det är ett par som önskat mer twilight relaterade grejer såsom bilder och trailers, vill ni att jag lägger in mer sådant? =) Jag gör så gärna det eftersom jag älskar twilight!

The Twilight Saga: New Moon 'Meet Jacob Black' Preview in HD

måndag

Idag var det en lååång dag som alla andra måndagar kommer vara framöver. Även fast det inte var så många lektioner(endast 4) så var dom otroligt långa. Gick iaf mellan 08:30-17.00 idag, det säger väl en hel del om vad jag gjort idag och att jag därför är ganska så trött? Och Jensen som ska ha halvdagar -_- . Men det har varit en skön dag iallfall. Hade även min första spanska lektion idag, och går tillsammans med Emelie så slipper vara ensam :) Dock var det bara en massa information att ta del av idag.

I morgon går jag vanlig eftermiddag, alltså mellan 12:30-17.00 så får en liten sovmorgon. Ska bli skönt :)
Vi hörs antingen senare ikväll eller någon gång under morgondagen.
Ha det bra alla söta (och fula, men inga av mina läsare är fula)
pusss

Så otroligt fin!

Jag vet att jag har lagt in denna låt tidigare, River flows in you. Även kallad Bellas Lullaby av vissa. Det är alltså en Twilight låt! Men denna är den "riktigt", eller då Yiruma(som kompnerat låten)  spelar. Den är så otroligt fin denna låt, helt sjukt. Förut lyssnade jag alltid på den när jag skulle sova, fast den andra versionen den jag lagt in tidigare (kommer ni ihåg?), och den låten gör mig otroligt avslappnad och välmående. Helt otroligt vad en låt kan göra. Så som sagt, lyssna på denna, den är otroligt vacker, en hel del känslor med andra ord!
vad tycker ni?

 

Jätteroligt!

Det är superkul att se att mina läsare börjar komma tillbaka nu lite smått. Även fast jag kan säga att det är väldigt få läsare jag har, så är det kul att dom få faktiskt kommer tillbaka. När jag hade min dator inne på lagning under hela juni och nästan hela juli tappade jag många läsare,  vilket jag förstår eftersom jag knappt uppdaterade. Men som sagt nu är jag pågång igen och det känns superkul! Välkomna till er nya, och hoppas ni stannat kvar!

Är det något ni saknar? Något ni vill ha mer av? Kom jättegärna med tips för att det ska bli roligare både för er och för mig!
Puss

Haha

Det är svårt att vara kvinna
Man ska tänka som en man
Uppföra sig som en dam
Se ut som en ung flicka
Och arbeta som en häst.

första veckan

Sådär, då var den första skolveckan i gymansiet avklarad. Det känns jätteskönt att det äntligen är helg, har gått upp runt 6 varje dag denna vecka. Men nästa vecka blir det sovmorgon, eftersom jag går eftermiddag. Dock slutar jag vid 5 varje dag och det är ju inte lika kul precis -_- . Nu ska jag titta på film, käka ben&jerrys och dricka te, mysigt. Sen ska jag ta och hoppa i säng för att vila ut ordentligt.



saknar mina älsklingar, redan efter en vecka utan dom i skolan.



Pusss


skinnjacka?

Någon som vet vart man kan köpa en snygg men billig skinnjacka i svart? Är ute efter en och det är rätt så bråttom. Köpte en, men det ska bytas ut för den hade typ axelpuffar :S, såg jätte bredaxlad ut haha.
Så förslag tack! :)

pusssss

Min fina vän



JAG ÄLSKAR DIG!

Info om skolan

Än så länge trivs jag jättebra i min nya skola. Min klass är toppen, min coach(lärare) likaså och jag har Linn i min klass hela dagarna :) Men det är sjukt jobbigt när vi börjar 8. Då måste jag ta bussen som går 07:13 och det betyder att jag behöver gå upp runt 6,  strax efter och det tar emot kan jag tala om. I morgon klockan 08:00 sitter jag och mina klasskamrater på våran första engelska lektion på gymnasiet, och det känns sådär. Det kommer nog bli ganska chill med tanke på att det är första lektionen, men alla som känner mig vet att jag hatar engelska för att jag är så dålig på det. Usch vad hemskt att ha det med nya klassen. Och dagen blir inte bättre, efter engelskan har jag även matte och språk(!!), vilket inte heller är mina favoritämnen. Men man får göra sitt bästa och se hur det går. Vem vet jag kanske tycker det är betydligt mycket roligare nu när jag går på gymnasiet. Men det är också riktigt skönt att vi på Jesen går halvdagar, så när jag börjar runt 8 så slutar jag runt 12, det är superskönt! :)

Puss

Ny design!

Tack än en gång malin för den coola designen (men måste tillägga att bilden på mig inte är den finaste haha)! har verkligen längtat efter en ny design då min börjat bli lite tråkig eftersom jag haft den så pass länge. Och Malin är ju faktiskt min favorit designer :)

puss

malin här!

förlåt för att jag våldgästar din blogg jenny men jag vill bara säga till dina läsare att bloggen är under ändring, jag håller på att fixa jennys design. bara om ni skulle råka komma in här precis när jag är mitt uppe i att ändra och testa.

/Malin

Första dagen i gymnasiet

(Varning för långt inlägg)

Hann aldrig skriva igår om hur min första dag var så får ta det nu. Här är alltså min berättelse om min första dag på gymnasiet.
 
Måndagen började med att vi stod och väntade på bussen som vi skulle ta för att ha god tid på oss, ifall vi skulle gå vilje påväg till skolan eller något haha. Men sen så kommer inte bussen(gick inte för tidigt för var där långt innan) så vi missade också den tunnelbanan vi skulle ta såklart och fick vänta på nästa. Så när vi kommer fram har vi endast tio minuter på oss innan vi börjar och det är på tredje planet, alltså ett antal trappor (jobbigt, typ vinstagård). Vi kan inte vägen helt och hållet heller men följde Linnea och hennes kompis så vi kom rätt och i tid. Väl inne i skolan får vi veta klassen, jag och Linn hamnar i samma som tur var och vi visas till vårat klassrum. När vi kommer in sitter hela våran klass(nästan iaf) i en ring mitt i rummet och stirrar när vi kommer gående. Vi sätter oss på varsinn stol. Sedan kommer läraren och presenterar sig som våran coach och kör sedan upprop. Sedan flyter det på med namnlekar och information. När vi sedan slutar kommer en tjej i våran klass Linnea fram och snackar med oss. Det visar sig att hon gått i första sportskolan(bredvid vinstagård) och att vi har gemensamma vänner(eller iaf vet vilka dom är). Vi bestämmer oss för att käka lunch tillsammans, och även två andra tjejer från klassen.

Andra dagen idag då och det flöt på ganska bra. Gick heldag idag alltså 8-12 och fick bara massa information och all personal presenterade sig. Sedan fikade vi med Linnea gratis eftersom vi har vårat matkort skit najs, även fast vi behöver lägga till några kronor om vi vill äta mycket mat :P

Ja, så var mitt första intryck av min nya skola, det känns jättebra än så länge :)
pussss

twilight-tävling

Nu är det så att tjejerna på thetwilightsaga.se har kört igång en ny tävling där man kan vinna ett Bella-paket (se bild nedan) som jag gått med i, även om chansen att vinna inte är så stor. Men vore väldigt kul attt vinna! Så nu är det sags att hålla tummarna för mig!



(bilden är länkad)

Tillbaka till verkligheten

Jahapp, så var detta sommarlov över. I morgon klockan 9 sitter jag och Linn på upprop i skolan. En helt ny skola, en helt ny miljö, helt nya människor(inte helt säkert iofs), helt nya lärare. Det är blandade känslor här. Det är jättetråkigt att sommarlovet är över, jag menar vem vill byta ut lata sommarlovsdagar mot gråa dagar i skolbänken? Inte någon skulle jag tro. Men det känns så skönt att slippa vinstagård och bara om på nytt. I denna skola kan jag vara vem jag vill. Bara att börja gymnasiet där det går betydligt mer mogna elever är ett stort plus. Och ett ännu större plus är att jag och Linn kommer gå tillsammans, tänk att vi kommer ta studenten tillsammans. Helt sjukt! Det känns spännande och nervöst, men jag hoppas och tror att det blir bra.

Jag hör av mig i morgon kväll och berättar hur det var :)
lycka till ni som börjar ny skola i morgon, och ni som börjar senare i veckan- njut av dom sista dagarna av ledighet nu.

puss

Kajsas land

Det var sjukt kul och mysigt på kajsas land med mina fina vänner. Det var fyra dagar som innehöll allt! Det finns en hel del bilder upplagda på facebook, men jag orkar inte lägga in några, en gruppbild kan jag lägga in men mer än så orkar jag inte.
Igår var jag- som ungefär alla andra stockholms ungdomar- på the voice konserten i kungsträdgården. Det var som vanligt sjukt mycket folk (alldelse för mycket folk för min smak, får typ panik när man knappt kommer fram). Vi lyssnade aldrig på musiken utan gick mest runt och minglade. Sen drog vi till östermalmstorgs tunnelbane station och chillade och funderade på vad vi skulle göra, och kom fram till att vi skulle dra hem till Kajsa där alla skulle sova. Sagt och gjort så drog vi till kajsa och bara chillade. De som inte skulle sova över drog runt 4 i morse och vi kom väl inte i säng förns en dryg halvtimme senare, och jag ställde min klocka på 8:30, för att jag ska fixa en massa inför skolstarten i morgon(nervööös!!!)
Och ja, nu sitter jag här och har precis ätit frukost, ska snart lägga på lite smink och sen dra iväg med pappa och lillasyster för att fixa massa.

pusss


I morgon smäller det!

Japp som rubriken lyder, i morgon (bitti) smäller det! Jag och mina älskade ae4 brudar(nästan alla, så synd att alla inte kunde följa med!) till Kajsas land och va ska ha det hur kul som helst! Det blir som en avslutning på sommarlovet, eftersom det är sista veckan och allt, usch så hemst =/ . Men som sagt vi ska ha det sjukt kul, och ni får ha det så bra här hemma, vi hörs när jag kommer hem!

pussssis

"Var inte rädd, det är bara livet."



ingen rubrik

Tjena mittbena!
Idag har jag faktiskt inhandlat liiiite kläder, eftersom jag klagade så mycket på att inte har några i förra inlägget så tänkte jag att jag skulle försöka hitta något iaf. Men det blev två tshirtar, tråkigt men ack så nödvändigt som basplagg liksom. Sen blev det ett halsband och en typ jacka/kofta som är svart. Som en tunn jacka man ska ha inne, kort och rätt ball. Mer blev det inte tyvärr, men hoppas på att hitta mer senare :)

För er som inte märkt det så har jag raderat alla mina kategorier här på bloggen och har endast kvar "allmänt" kategorin. Detta gjorde jag för att det blev så knöligt när man inte visste i vilken kategori allt skulle vara i och det blev så onödigt, skönare att bara publisera. Även om det nu blir rätt mycket besväligare om man ska leta efter ett specifikt inlägg, men som sagt så känns det smidigare såhär. Vad tycker ni?


klädkris

Jaop, som rubriken lyder så har jag en stoooor klädkris, och denna gång menar jag det verkligen. Jag insåg precis att jag verkligen inte har några kläder. Jag kommer inte vilja gå runt i leggings hela dagarna när jag börjar gymnasiet, men jag har ingenting alls att ha på mig till jeans, för tillfärllet har jag i stort sett bara sommarkläder, knappt det. Jag måste låta helt sjuk, men det är verkligen hemskt. Skolan börjar om 12 dagar(!!!!!!) och jag har inga kläder!! Dessutom har jag knappt någon tid attt hinna köpa några innan skolan börjar, och när jag väl behöver kläder hittar jag inga, vad ska jag ta mig till?
Och för att göra det ännu värre kan jag passa på att berätta att jag inte har några skor eller väskor heller, fanfanfan!

pussssss

Jenny <3 One tree hill

För något år sedan var jag helt beroende av tv-serien One tree hill (OTH) och köpte alla 4 boxarna (5:an hade då ännu inte kommit ut) och laddade hela datorn full med bilder. Man skulle nästan kunna jämföra det lite med hur jag är med Twilight idag, eller nej kanske inte ändå, är nog värre när det gäller Twilight. Men iaf, jag såg alla boxarna i ett nafs och älskade dom.
Men iaf, jag har idag börjat titta på dom igen och det är förjävla bra asså, går inte att inte älska den serien. Så det är vad jag sysselsätter mig med ikväll, eftersom jag ändå har en äcklig huvudvärk och då inte orkar gå ut eller så. Så ikväll får One Tree Hill och Ben&Jerrys Cookie Dough vara min tröst, men det gör min ingenting :)





bara för att denna bild är så klockren

pösssss

-

What would you think of me now?
So lucky, so strong, so proud?

Snart bär det av

Idag är det prick en vecka kvar tills jag och mina älskade AE4 brudar åker till Kajsas land i Bollnäs. Jag och några av tjejena var där förra året också och det var verkligen sjukt kul! Men i år åker vi nästan allihopa och det kommer äga så hårt! Det verkade inte tas vidare många bilder förra året tyvärr, men i år är jag bomb säker på att det kommer tas en hel del bilder, dock kanske inte med min kamera eftersom jag är så dålig på att komma ihåg att fota.

Ett par bilder från förra året:
osminkade och glada






på byggan (riktigt snygg frilla där)


påväg in till bollnäs


här också


visat denna tidigare, också påväg in till stan


bruna och fina


Gretas bitchkeps, vi alla älskar dollarstore!

måndag

Tjolahopp!
Hoppas allt är bra med er? Här är det bra men är lite seg idag känner jag. Så jag tänkte att jag kunde tillbringa en dag hemma, och städa -_- . Så jag håller på och städar mitt rum och rensar lite sådär. Jag måste köpa mitt minst ett par nya jeans innan skolan börjar, så jag tänkte gå igenom de jenasen jag har och se hur dom ser ut. Så jag öppnade garderoben där mina jeans ligger och jag upptäcker att jag har 11 par jenas som jag inte använder, är inte det väldigt onödigt? Men samtidigt känns det väldigt dumt att bara slänga bort dom. Så vad ska jag göra med alla dessa jeans, vad skulle ni göra?
Samtidigt sitter jag här och saknar Greta, även fast jag träffade henne för bara ett par dagar sedan, men hallå vi har ju alltid så skoj och hon får mig att skratta. Jag trivs i hennes sällskap helt enkelt och hon kommer inte hem på några dagar och det känns tråkigt! Och Linn åker iväg till norrland och sina släktingar i 5 dagar, inte heller kul på något sätt!    (Nu lät det lite som att jag sitter och tycker synd om mig men menar inte så, självklart har jag andra underbara vänner också! :D)

pusssss


 


Hemma

Tjoho!
Jag är nu hemma från Gotland som var supermysigt, bortsett från alla tusentals myggor. Jag skojar inte när jag säger att det var helt sjukt mycket mygg, aldrig varit med om liknande. Vart vi än gick så hade vi en hel samling runt omkring oss. Myggor är riktigt äckliga små saker som är otroligt irriterade med sitt surrande, haha. Har knappt tagit några foton(orkade inte) så får vänta tills Greta kommer hem och då kan skicka bilderna! Men som sagt så har vi tre haft det sjukt mysigt tillsammans, saknar det redan!
Och vi lyckades faktiskt överleva båtresorna!



RSS 2.0