En (väldigt)glad överraskning!

Idag när jag satt på tunnelbanan på väg till skolan ser jag en tjej som läser metro. Jag läser på framsidan av tidningen och får då syn på den feta rubriken "Snart kommer de till Sverige" dör lite när jag läser vilka det är som kommer, TAYLOR LAUTNER OCH KRISTEN STEWART FRÅN TWILIGHT FILMERNA!!!!!! Asså detta är helt sjukt, jag har väntat på att få läsa detta hur länge som helst. Den 21 juni befinner de sig i Sverige, Stockholm! Dock jävligt synd att inte Robert Pattinson kommer, men fan detta är bättre än inget, får dregla lite efter Taylor istället haha. Åh detta gjorde mig mycket glad! :)





plugg i massor

Hej!
Jag typ dör i allt mitt plugg här hemma, jag skojar inte. Typ 7 eller 8 grejer som ska in eller som ska göras i skolan(typ provn och sådant) denna vecka. Plus att jag och Linn fått ett jobb (WOHO!!!) där vi ska jobba som eventförsäljare och måste därför plugga in allt inför det, så det är jäkligt mycket att göra just nu.
Men för att göra dagen lite roligare gjorde jag precis i ordning en smarrig fruktsallad som jag sitter och mumsar på nu. Men nu är det dags att ta tag i detta jäkla plugg på riktigt. Hur fan ska jag hinna klart med allt?

Drömmer mig bort till sommaren och P&L som kommer äga!
puss

hos linnnnnnsan

hallå!
nu var det ett tag sedan jag bloggade, 6 dagar för att vara exakt. Ledsen för det. Linn klagade så tänkte att jag borde slänga in ett snabbt tråkigt inlägg så att hon inte dödar mig eller så, det vore ju lite tragiskt.
Sitter nu hos Linn och har film/myskväll, riktigt mys må jag säga. Vi har hittills sett filmen raise your voice med Hilary Duff, mycket bra film. Nu satte Linn på föräldrarfällan så nu får jag avsluta här. Nu vet ni iaf att jag lever, och jag ska verkligen försöka blogga oftare!
pusss och kram

RSS 2.0