The Twilight Saga: Eclipse

Den officiella Eclipse trailern har nu kommit ut, NICE!



Mer action i denna alltså, som jag trott. Premiär 30 juni, inte långt kvar med andra ord!

Yiruma

Sitter och lyssnar på Yirumas vackra låtar. För de är verkligen fina, så otroligt fina. Även fast det bara är piano kompositioner(säger man så?) och ingen sång. De är helt klart värda att lyssna på, så vackra! Älskar att lyssna på hans låtar han är så grym på piano att det är sjukt!

River flows in you, denna spelas live. Denna låt betyder så otroligt mycket för mig, den är så oerhört vacker. Kan nästan börja gråta när jag hör den.



Kiss the rain.



Maybe



It's your day




Vilken tycker du är finast? Vet att de alla är rätt lika, men ändå.


bloggen strular

Min blogg verkar strula. Inläggen verkar inte publiseras då dom ska av någon anledning. De verkar istället hamna i utkast. Därför är det vissa inlägg som alltså har publiserats i efterhand och vissa av dessa har jag tagit bort. Så nu vet ni ifall bloggen ser lite konstig ut eler något! =)


ska försöka

Tänkte att jag ska försöka komma igång och blogga igen, får se hur det går denna gång. Känns som att jag sagt detta ett flertal gånger men att det rinner ut i sanden varenda gång ;P
Ska försöka gå och sova snart, för ska upp vid halv nio i morgon bitti för att åka in till stan med min papi. Hoppas på lite shopping, men får se hur det blir med den saken.
Ska som sagt försöka skriva snart igen!

Jag är trött.
Pussss

RSS 2.0