stan

nu drar jag iväg till stan med några kompisar, har bråttom så hinner inte skriva mer.
hörs sen
puss

fredag

godmorgon ! :)
sista dagen på lovet, usch säger jag bara. Får ångest när jag tänker att jag knappt har några lediga dagar kvar, och snart börjar skolan igen. Jag orkar inte.
Just nu sitter jag och äter en god frukost. Har gjort mig en super god smoothie, vanilj te och en skorpa haha.
idag kanske jag ska träffa linn och vet inte om någon/några fler ska vara med. Det är inte helt säkert att jag ska träffa henne men jag hoppas verkligen, var några dagar sen jag träffade henne. Annars måste jag städa ida för får gäster ikväll. Får se vad jag mer gör.

nu ska jag äta klart och sen ta mig en dusch.
puss

(:

slut på fantasier till rubriker, sorry.
nu har jag tagit det lugnt känner att jag behövde det udag så det var skönt. Idag kommer också mina älsklingar hem från örebro och jag har saknat dom massor!
hinner inte skriva mer än så just nu, tv'n väntar. Hehe.

PUSS

skolfoto

hejsan på er alla! :)
jag fick just mina skolfoton plus skolkatalogen i brevlådan och usch så jag ser ut alltså, på båda fotona. Fy fy fy. Men jag ahde ju inte precis så stora förväntningar eftersom jag aldrig lyckats bli bra på skolfoton.
nu ska jag få i mig lite lunch och titta på one tree hill
vi höres
puss

onsdag

känner att min blogg börjar bli tråkigare och tråkigare, tyvärr. Måste verkligen hitta på något så att den blir roligare, kom gärna med förslag, behöver all hjälp jag kan få av er kära läsare :) Vad vill ni läsa om? Vad vill ni se mer av? vad vill ni se mindre av? vad är bra och vad är dåligt med min blogg? Skulle vara jättegullligt om ni svarade på dom frågorna så att jag vet lite :)
Klippningen blev sådär, mitt hår är ju inte fint alls just nu, usch på det. Tycker att det blev väldigt kort men alla säger att det knappt syns? ;S Mitt hår är helt rakt och sjukt tråkigt och jag måste göra något med det nu, även fast jag klippte mig idag. Vad sägs om att kanske färga håret brunt? Förslag?
Sminkningen var kul. Lärde mig dock inte så mycket, kunde redan allt det som hon sa (; . Men det var kul att välja smink sen efter. Blev inte så mycke tefterom att det är så dyrt på make up store, så det blev endast en conceler(tre färger som täcker olika saker) som är superbra, ett löspuder och en mascara. Det är sånt som behövs liksom.
Har ju köpte en hel del på senaste tiden men jag måste verkligen köpa massa mer saker nu! Är så sjukt köpberoende just nu, hehe, Måste låta jättetöntig men så är det ialla fall. Måste få pengar så att jag kan shoppa  :D

mitt bankkort har strulat ett tag och nu så betsämde jag mig för att fortsätta klicka in fel kod(som egentligen är den rätta) så att dom behöll mitt kort och så jag får ett nytt. Fixade allt idag så får mitt kort i böjan på nästa vecka, toppen.
Idag eller i eftermiddags så var jag i kista med Kajsa,Sara och Malin. Meningen var att Kajsa skulle byta en tröja som hon hade köpt men hon beslöt sig för att behålla den ändå, haha.

Nu ska jag ta det lugnt och göra något, vet inte vad. Sen ska jag sova, för är trött. Ska försöka ta mig en promenad imorron, ska bli skönt.

take care
puss

 
Nå, vad tror ni om mig som brunett? (själva bilden på mig är superful jag vet men det är meningen att man ska se hur jag passar i färgen)
Bilden gjord av malin i photoshop.

avstängning av dator

kommer stänga av min dator för ska inte sitta här så ofta som jag faktiskt gör.
Imorron ska jag ju som sagt iväg rätt tdigt till frisören och sen till sminkkursen :) Frisörbesöket är inget jag längtar efter precis för det kommer inte att bli fint. Nu undrar ni säkert varför jag säger det innan jag har varit där, men jag verkligen hatar nyklippt hår, inget fel på frisören(om den inte gör mittbena på mig) utan det blir bara aldrig särskilt bra när jag klipper mig, det bara är så. Men ska be dom klippa så lite som möjligt så att jag inte får så kort hår :)
vet inte om jg kommer hinna blogga innan jag ska dit, så då får jag säga både godnatt och godmorgon i detta inlägg, men annars så hörs vi imorron bitti. Vi får helt enkelt vänta och se :)

sov så gott (och god morgon ifall det blir så)
vi hörs imorron
pusspuss

bad tajm

försöker få mig själv på bättre humör för jag känner mig hemsk just nu. Tänkte ta mig ett varmt och skönt bad nu och sen mysa framför tv'n med mamma och pappa. Ska till frissan imorron och känner verkligen inte för det, men jag känner aldrig för det så måste ju göra det någon gång. Det blir alltid så himla fult efter att jag har klippt mig, usch. Sen efter klippningen så ska jag på den där smink kursen som jag fick i födelsedagspresent. Kommer också at få välja ut smink för 500 kronor, jippi!
har ni haft en ba dag idag?

vi kanske hörs senare :)
puss

.

kommer inte blogga mycket idag, får se hur passs lite.
Är inte på bra humör idag och har därför ingen lust att det ska gå ut över er och bloggen, sorry.
hörs kanske senare
puss

dålig bloggning, igen!

uschuschusch vad dålig jag har varit på attt blogga på senaste tiden, fy på mig!
idag köpte jag ett par skor när jag var i täby med min pappa. Det lev ett par svarta skööööööna ugg's, som typ alla andra? Och nej, jag köpte dom verkligen inte för att alla andra har dom, utan för att dom är grymt sköna och varma och fina. Lite synd att så många har dom faktiskt men vad ska man göra? Dom är ju faktiskt otroligt sköna, som att gå i ett par tofflor :) Bytte en tunika som jag köpte i stan med mamma i lördags för den var ful, sen bytte jag mot en sjal.
fortfarande sjukt dålig fantasi, förlåt. Hoppas att mitt roliga blogghumör blir bättre snart så det blir lite roligare inlägg!

pusssis

-

vad gör jag för fel?
För det måste ju vara något fel som jag gör eftersom det alltid händer just mig.
berätta för mig vad det är, för jag har ingen aning!
eller så kanske ni inte ens vet om det, kan ju så vara..


förlåt för ett förvirrande inlägg för er som inte förstår vad det är, kanske berättar senare, får se  :)
tack för att ni finns alla älskade(underbara vänner,familj,släkt,bloggläsare) ni betyder verkligen mer än ni tror!


måndag

hej alla ! :)
idag är det måndag och jag är inte i skolan efterom det är höstlov!, woho! Gud så skönt att slippa skolan för en vecka!
än så länge så har jag inte gjort så mycket förutom att äta, titta på tv och fixat i ordning mig. Snart ska jag dra iväg någonstans med pappa och kolla på skor och kanske något annat roligt :), äter förmodligen middag ute också, mysigt.
nu ska jag byta om och sedan åka iväg, vi höres.
ha det så bra
puss

dålig uppdatering

gud förlåt för en dag helt utan bloggning, usch på mig! Har faktiskt inte haft på datorn en enda gång idag förutom nu då. Och jag har fortfarande inte lagt in bilderna, fyfyfy! Men jag ska göra det imorron, kan nästan lova det!
det jag fick med mig hem från stan igår var 2 par strumpbyxoor, ett halsband, ett par örhängen, 7 tröjor och tunikor tillsammans(hehe) samt en ny foundation och en bra och dyr(!!!) hudkräm som båda mamma betalade för, tack så mycket! <3 Mysigt att vara en heldag inne i stan med mamma och hur skönt som helst med lite nya grejer iaf! :D

usch vilken dålig fantasi har jag just nu så jag skriver inte mer än så nu, så slipper jag tråka ut er allt för mycket!
juste såg såklart gossip girl idag och måste säga att serien är hur bra som helst! eller vad tycker ni som ser den? Är den inte jättebra? Ni som inte ser den tycker jag att ni faktiskt borde se den en gång och ge den en chans, för jag tycket som sagt att den är suverän! (;


bilden tagen från google

xoxo/ J

förlåt

förlåtförlåtförlåt för tråkig bloggning idag men jag har ju som sagt haft en "mamma dag" idag typ, haha. Det är bara vi två hemma så jag måste ju vara lite social mot henne liksom, kommer inte bli mer inlägg idag och det här kommer bli tråkigt, men ni vet ju varför. Lägger in in några bilder idag, tyvärr, men ska försöka fixa det tills imorron :)
hoppas att ni har haft en trevlig lördag, för det har jag haft!
take care
puss


hemma

hej!
kom hem för kanske en kvart sen eller något. Det blev verkligen en heldag i stan. Köpte lite saker som jag kan berätta mer om sen. Hinner inte skriva mer för måste hjälpa mamma med maten, det blir tacos :) vad har ni gjort idag?
puss

shoppingdag

godmorgon bloggen!
har ni sovit gott? Det har jag iaf, känner mig ganska så utvilad :)
idag står shoppingdag med mamma på schemat. Ska bli supermysigt och äntligen ska jag få köpa nya grejer!
ska nog åka om någon halvtimme eller så och kommer vara bort hela dagen, men skriver ikväll och då säkert bilder på vad jag har köpt :)
ha en bra lördag, så hörs vi sen ikväll
take care!
puss

fredag kväll

förlåt för att jag inte bloggat så mycket och roligt idag men jag har inte haft tid att sitta vid datorn faktiskt.. blir förmodligen inte så mycket imorron heller eftersom jag kommer vara i stan hela dagen, men minst två inlägg imorron iaf säkert fler! ;) Nu kommer jag att stänga av min dator och se klart på idol och typ göra något vet inte vad. Sen tänkte jag sova måste sova ut nu, gud så skönt :)
tror att jag har en bild på vad jag hade på mig idag men just nu så laddar min kamera så jag kan typ inte lägga in bilderna, isf lägger jag in den imorron (;

sov så gott !
pusspuss


fredag

hej!
idag är det den 24:e oktober vilket betyder att det är exakt 2 månader kvar tills jul, gud vad jag längtar! Jag tycker faktiskt att julen är den mysigaste tiden på året. Visst är det helt underbart på sommaren när man är utomlands och allt sånt men julen är det något speciellt med, håller ni inte med?
Jag längtar faktiskt till 1:a december det är då myset börjar ju!
men nog pratat om julen nu har vi något annat att fira, nämligen ett otroligt skönt höstlov! Gud så härligt!
Jag har dock inget planerat på hela veckan men det är så skönt att vara chilla och vara med vänner, slippa plugga, även fast jag måste läsa ut två böcker, en på engelska dessutom. men det tror jag att jag klarar :) vad ska ni göra på lovet?

hörs senare
take care!
puss


nyttnyttnytt!

jag bara måste ha nya saker NU! Nya kläder, nytt smink, nya skor, ny inredning i mitt rum, allt! Min garderob känns läskigt tom just nu. Eller okej inte tom men måste ha nya kläder som variation för har inga känns det som! Tror det blir en shoppingdag med mamsen på lördag, mysigt! Smink är jag också väldigt behövande av just nu, speciellt en ljusare foundation(!!!!), köpte min nuvarande när jag hade kommit hem från grekland och var därför fortfarande ganska brun, frågade henne om den kanske inte skulle bli för mörk när jag skulle tappa färgen men hon sa nej, och nu är jag typ hur mörk/orange som helst, typ fjortis färg och det är hur fult som helst! usch fy och blä! Är mineralfoudation bra? Läs gärna inlägget för att svara på frågorna som jag ställde om just mineralfoundation :)
ni som har samma problem som mig känner igen sig i hur jobbigt det är när man inte har några kläder attt välja mellan när man ska iväg till skolan på morgonen, usch det är inte alls kul!
men nog pratat om det, nu ska jag stänga av min dator och ta en kopp te och titta på tv och kolla kläder kanske(?), sen ska jag sova för jag är TRÖTTTT!

sov gott och dröm sött :)
puss

torsdag

tjena mors!
hur mår ni idag?  jag mår bra men är väldigt trött som vanlig. har inga fler läxor nu förns efter lovet och det känns underbart!
ganska skön dag i skolan faktiskt den flöt på, eller okej, no'n var riktigt jobbig. 1½ timme med massa grejer som är jättejobbiga, haha. Men måste vara uppmärksam för jag kommer behöva det i projektet som är efter lovet.

måste bara fråga er, vill ni ha "dagens outfit" och "dagens babe" för isf så börjar jag med det så snart som möjligt ;)
här kommer iaf dagens outfit för idag, får se om jag fortsätter med det.


inte bästa bildkvalitén men den får duga
körde på en enkel outfit idag

strumpbyxor ifrån H&M
vitt linne ifrån H&M
turkos tröja ifrån Boomerang

puss!


onsdag

hej alla!
idag var jag nervös inför engelskan hela dagen. Provet var ganska svårt eftersom att jag inte kunde allt. Man skulle klara 60% av provet för att få G. Klarade definitivt kart-delen men osäkert på fakta-delen, men hoppas verkligen att jag klarade det.
Just nu sitter jag och halvpluggar lite spanska glosor som är tills imorron, inte så svårt men orkar verkligen inte.
Idag blev det en slapp outfit för orkade verkligen inte bry mig om hur jag såg ut, men har tyävrr ingen bild :/ Måste bli bättre på det där med bilder, för det är ganska kul med bilder, eller vad tycker ni?
Idag ska jag gå och lägga mig riktigt tidigt så att jag kan känna mig utvilad imorron för hela veckan har jag bara pluggat och inte fått så bra med sömn och det är jobbigt att koncentrera sig då, och jag vill vara bra i skolan nu!

lite bilder från idag och från i måndags eftersom jag inte hann lägga in några bilder då.



okej, ganska så meningslös bild, haha


mickis och tilda på matten i måndags


lite suddig. Malin,kajsa,jonte,frida på matten(måndag)


malins graciösa dans med ett silkes-band innan gympan


kajsa och greta innan gympan

tillbaka till pluggandet och sedan en härligt varm dusch :)
hörs sen, puss

datorn stänges av

orkar inte skriva långt så skriver bara godnatt till er nu, för stänger av min dator nu och ska snart sova mina ögon gör ont för att jag är så trött. Kan fortfarande ingenting på engelskan fastän jag pluggat hur mycket som helst, fattar inte vad felet är, kanske pluggar på fel sätt?
men jag gör så gott jag kan imorron och får jag IG så finns det inte så mycket att göra, förutom att göra ett omprov.
Hoppas att jag lyckas få lite sömn i mig nu för annars kommer jag inte orka med en enda dag till.
Tänk vad skönt om jag skulle vakna imorron bitti och bara kunna allt, haha. Vilken dröm!

men aja, godnatt kära läsare.
vi hörs imorron
puss


vad är det för fel?

jag har nu råpluggat ända sen jag kom hem från skolan, och jag är helt död. Jag har pluggat som fan men jag får inte in det i mitt huvud! Det är helt sjukt och jag blir så jävla irriterad för jag kan knappt något alls ! Jag har flera timmar men det behövs flera dagar för att kunna det här och ändå fick jag pappret idag precis innan jag gick hem...
Va fan är det för fel på mig? Varför får jag inte in det i huvudet? Jag kommer sitta där med provet framför mig och inte kunna något alls, jag kommer få IG. Tack vare att jag var sjuk förra veckan. FYFAN !!!!

ursäka mitt språk och mitt dampanfall(typ,haha) men jag blir så ledsen när jag inte kan något och provet är IMORGON! Vill verkligen kunna det och få G men det kommer jag inte, för jag får inte in det i huvudet. Usch!
Nu sitter jag här med världens ångest och vet inte vad jag ska göra..
puss

tisdag

hejsan svejsan!
kom hem från skolan för ett tag sen och ska nu sätta mig och plugga engelska, usch vad tråkigt, men definitivt ett måste inför provet imorron. Kommer nog inte hinna skriva så mycket idag men ska försöka :) Blir minst ett inlägg till och det kommer nog vara roligare och längre och allt sånt ;)

pusss

godnatt

jahapp nu är det dags för mig att skiva sista inlägget. Ska stänga av min älskade dator och sedan plugga en stund(liten) sen ska jag göra mig iordning för sängen och en stunds läsning :) Skönt att koppla av !

sovgott älsklingar

pusss

mineralfoundation?

hej igen.
Nu har jag precis tagit mig en skön dusch och har pluggat lite grann faktiskt. Men har mycket att göra imorron kan jag tala om :( .
Tänkte fråga er om ni har testat någon mineralfoundation? Vad tycker ni isf om den/dom och  vilket märke är bäst? Har hört massa bra om mineralfoundation och att det ska vara bättre för hyn, men stämmer det? Vill veta vad ni tycker, är den värd att satsa på? Är dom bättre än "vanliga" foundations och vad är isf bättre? Och täcker den lika bra som en vanlig foundations?
Mycket frågor men jag behöver tips från er som testat, ifall jag ska ta och köpa en :) tack på förhand :)

 här är en mineralfoundation från loreal paris, true match minerals heter den.Tror att den har fått rätt bra kritik. Bilden tagen från google.
pusss

måndag, lääääxor

tjo bre :)
idag har jag varit hur trött som helst, verkligen. Somnade nästan på lektionerna kändes det som. Ska försöka komma i säng tidigt idag så att jag orkar plugga till max imorron, vilket jag kommer behöva inför engelska provet på onsdag som jag knappt börjat med och som är hur jobbigt som helst :( . Har en jobbig vecka framför mig, det vet jag. Men sen när jag kämpat mig igenom den så har jag en veckas ledighet som jag kommer njuta av. Behöver verkligen ett lov nu då jag kan lägga alla krav bakom mig för en vecka, ser fram emot det!
Ska försöka blogga så mycket som möjligt nu men det blir lite svårt när jag har massa plugg, bara så ni vet.

juste glömde säga att jag fick tillbaka mitt spanska prov idag och jag blev riktigt besviken när jag såg det, G+ bara :/, jag har alltid fått VG eller MVG på mina spanska provn sen jag började 7:an(tror jag). Men det här var iofs ett väldigt svårt prov i jämförelse mot vad vi brukar ha och jag hade inte pluggat något nästan, men ändå är jag fruktansvärt besviken.. Kanske ställer för höga krav på mig själv, eller vad tror ni? Är det okej att få G+ på ett prov? Lät lite konstigt menmen..

men nu måste jag kämpa ett tag med engelskan. Kämpa på med era läxor också nu, lycka till!
puss

godnatt

orkar inte se mer av filmen nu så tänkte läsa lite i vecko revyn. Jag tycker om att läsa tidningar, gör ni? Vilka är era favoriter? Skulle vara kul att höra vilka tidningar ni gillar, gärna varför ;)
imorron är det måndag, för er som inte vet det, haha. Börar 09:10 och går ända till 15:40, usch. Sen är det bara hem och plugga på engelskan. Har värsta ångesten över att jag inte började plugga tidigare, men som sagt så är det ju pga att jag var sjuk hela förra veckan så jag kunde inte få hem den. Men det är ju ingen ursäkt till min lärare precis, tyvärr. Men det är ett prov som man kan få högst G på, men jag känner att jag inte kommer uppnå det, och jag blir så arg på mig själv när jag vet att jag kunde mycket bättre än så..

sov gott !
pusss

mys m. päronen

snabbt inlägg nu.
längtar till nästa avsnitt av gossip girl, men orkar inte ladda ner det, roligare att se det på tv'n :D
nu ska jag dricka en kopp te framför i hennes skor med mina föräldrar, mysigt.
vi hörs senare.
pussss


publishme strul

hejsan
publishme.se har strulat lite idag så jag har därför inte kunnat skriva mer än i morse tyvärr. Hopppas att det här inlägget sparas nu!
jag har faktiskt inte gjort så mycket idag om jag ska vara ärlig. Haft en chilldag. Skulle ju egentligen plugga men när jag skulle börja så kom jag fram till att jag inte har något att plugga till förutom engelskaprovet som är tills på onsdag som jag knappt börjat med men jag har inget material hemma eftersom jag var sjuk hela förra veckan, vilket inte alls är bra. Börjar bli väldigt stressad över det nu!
Jag har tittat på one tree hill, ätit och promenerat i stort sätt idag, hehe. Imorron börjat allvaret igen och jag tycker inte om det. Men det är sista veckan sen är det äntligen lov ! Har inget inplanerat på lovet utan satsar på att bli riktigt utvilad.
På torsdag ska jag till tandläkaren, usch! Jag hatar tandläkaren och ser inte alls fram emot att åka dit! Hoppas jag överlever!

juste igår hade jag många nya besökare, eller iaf fler mot vad jag brukar och det var riktigt kul att se, woho! :D
Nu blir det snart middag och sen är det gossip girl!  (tv nörd, jag vet)
puss

söndag morgon

god morgon!
har ingen fantasi för rubriken längre, haha.
shit va tråkigt väder det är idag. Då blir man bara trött, enligt mig, haha.
Idag är det plugg som gäller. Jag ska också taen promenad och titta på en film. Kanske hinner städa lite. Det är så en sönag brukar vara. Och bästa pluggadgen tycker jag är på söndagar. Vet inte varför men jag pluggar som bäst då. Vilken är eran favoritpluggdag? :P

nu blir det frukost, vi hörs.
pusshej

lördag kväll

hej alla !
under dagen har jag mest tittat på filmer och några avsnitt av gossip girl, vilken tv nörd jag är, men är man inte riktigt frisk så.. !
Nu på kvällen har jag bara haft det mys med familjen framför "stjärnor på is", trevligt trevligt :), behöver sånna kvällar också.

nu ska jag stänga av min dator
vi hörs imorron. Sov gott och dröm sött gullungar!
pusss

lördag morgon

hooola bloggen och söta läsare :)
jag vet att jag inte har skrivit mycket på senaste tiden och när jag väl skrivt så har det varit jättetråkia och meningslösa inlägg, och jag ber om ursäkt för det. Vill verkligen ha en rolig och intressant blogg med många nöjda läsare. Men jag känner att jag inte alltid har den tiden.
Den här veckan har jag ju som sagt varit sjuk och har därför inte haft så mycket att skriva/berätta, eftersom jag bara varit hemma och tittat på tv hela dagarna, inte speciellt kul att läsa det varje dag liksom.
Men för att min blogg ska bli så bra som möjligt så ber jag nu om er hjälp. Vad vill ni läsa om? Vill ni ha någon tävling? Vill ni ha något som "dagens babe"? Vad vill ni se bilder på? O.S.V. Skriv gärna massa önskemål till mig för att det ska bli så bra som möjligt, skulle bli superglad och bloggen skulle bli så mycket bättre! :D
Skriv gärna vad ni tycker är bra med min blogg också! :)
Glöm inte att jag älskar era kommentarer!

nu blir det smoothie och en film tror jag :)
vad som händer idag vet jag inte riktigt, kanske måste vara inne idag igen :/, va ska ni göra idag?

pusss på mina älsklingar!

godnatt

nu ska jag stänga av min dator för att läsa lite. Men först ska jag titta på TV :)
känner att jag borde gå och lägga mig snart så att jag har ork för att plugga imorron när jag är hemma. Ja, jag ska vara hemma imorron igen :/ .
hoppas eran dag har varit bra?

med detta säger jag godnatt!

take care
kysssar

jag älskar era kommentarer

måste bara säga att jag alltid blir lika glad av era kommentarer, även fast det egentligen inte är så många. Men det kanske är därför man blir så glad, vet inte riktigt!
Men ville bara att ni skulle veta det, så fortsätt kommentera! Eller kommentera MERA!
som sagt, jag älskar era kommentarer, så kom igen!
Make me happy babes!

torsdag

var som sagt hemma även idag, så trååååååkigt! Gjorde inte så mycket annat än sov och tittade på tv. Många tycker säkert att det låter superskönt, men det är inte kul när man inte fått träffa sina vänner på 3 dagar och det finns verkligen ingenting att titta på, på tv! Känns också som att jag missar massa i skolan, som jag inte kommer orka ta igen sen :(
Vet inte riktigt hur det blir imorron. Har fortfarande jätteont i huvudet och nacken och jag får inte gå iväg till skolan om jag inte känner mig helt bra, enligt mamma. Så jag får het enkelt se. Det är ju en kort dag med rätt så onödiga lektioner imorron men vem vill vara sjuk på en fredag? Inte jag iaf. Men jag kanske inte har något val. Skulle ju ändå vara ganska skönt att komma tillbaka på måndag och vara helt utvilad, men får som sagt se hur det blir.
Om jag är hemma imorron så vet jag iaf vad jag ska göra. Städa och plugga. Fan att jag inte har grejerna till engelska provet hemma så att jag kan plugga på det, för det är verkligen svårt. Och det är tills på onsdag. Kanske blir tvungen attt fråga om någon kan ta med det hem till mig om jag inte kommer imorron.

take care!
kisses

kort inlägg

har inget att skiva så skriver bara godnatt till er :)
detta blir mitt sista inlägg för ikväll, för nu ska jag snart titta på tv sen ska jag krypa ner i sängen och mysa.
sov gott söta läsare, så hörs vi imorron.
Jag saknar er tjejor!
 
pusspuss

onsdag

hhejsan!
idag har jag varit hemma igen, och kommer att vara hemma imorron igen, får inte gå till skolan för min mamma :S, men jag vill verkligen dit nu så sjukt tråkigt hemma, finns verkligen inget att göra :(
förlåt om dom senaste inläggen har blivit sjukt tråkiga men vad ska man skriva när man bara är hemma? Jag gör ju inget alls förutom att titta på one tree hill. Jag längtar verkligen efter att få träffa alla, okej nu låter det som att jag har varit sjuk i en evighet fast jag bara har varit hemma i två dagar, men det är inte kul här hemma alldeles ensam på dagarna, det finns ju absolut inget att göra!!
hoppas att eran dag har varit roligare än min har!

pussss

tråkigt inlägg

ser ut som att jag kommmer vara hemma även imorron, fast det är inte helt säkert ännu.
vet inte vad jag ska skriva, så kom med förslag på vad ni vill att jag skriver om!
har abslout ingen fantasi just nu så kommer bli ett tråkigt inlägg, haha.
har ni några bra filmförslag? Skriv dom då bland kommentarer, skulle vara jättegulligt :)
men jag skriver imorron!
ha det bra, så hörs vi
puuuussss

sjukling

tjo bre!
idag har jag varit hemma från skolan eftersom jag känner mig sjuk. Har ont i halsen och huvudet och det känns som om jag har feber. Får se om jag ska dit imorron.
jag har ju då inte så mycket att berätta om min dag men jag har sett ett antal avsnitt av one tree hill säsong 4, mysigt. Greta vill låna min box så måste se klart den även fast jag redan sett den några gånger! :P

här är lite bilder från i lördags

kajsa , så söt


linn var glad <3


malin och sara vid matbordet


tycker att det här är en jättefin bild på
tilda


greta
och mickis kör på bra på "dansgolvet"


moa och frida har viktiga samtal i trappen

ska se om jag hittar fler bilder, det här var inte från min kamera men har några få från min också, tror jag :)

pussen

måndag/söndag

hooola!
idag är jag trött, och har inte pluggat till min musikläxa som är tills imorron, och jag som bara vill sova. Hur ska detta gå? Fan vad jag känner mig otroligt dålig på att göra mina läxor nu för tiden, måste bli ändring på det nu! Men jag har massa annat i mina tankar (a), sen har jag bara inte orkat. Skolan tar musten ur mig, bokstavligt.
Men eftersom det inte hänt så mycket idag så tänkte jag berätta om den fantastiskt roliga dagen igår! :D (inlägget under om du inte vet vad det handlar om)

Det började med att jag gick upp för att duscha och fixa mig, haha.
Sen skulle jag gå till bussen men då ringer kajsa och säger att vi har missat den och vi som skulle möta upp grabbarna i spånga 10 minuter senare. Så jag ber pappa att skjudsa oss till spånga och han säger ja efter att han suckat lite.
Sen kommer vi till spånga och sen väntar vi ett tag på pendeln som ska ta oss till jakan.
Sen när vi är framme så vet inte någon av oss 8 vart vi ska, så vi går runt och frågar massa olika personer men ingen verkar veta var "laser palatset" ligger. Sen tillsist så frågar vi en kille som säger att han tror att han har åkt förbi där någon gång och säger att vi isf ska till veddesta. Så vi frågar en busschaufför vilken buss vi ska ta så hoppar vi på den(en ren chansning). Och sen hittar vi tillsist rätt! :D
När vi kommer in i lokalen så är vi typ omringade av massa barn, för det ligger i samma byggnad som "lek palatset". När vi kommer dit så får vi veta att vi kan köra om 5 minuter, och det var skönt eftersom jag trodde vi skulle få vänta läänge eftersom vi inte hade bokat.
Sen när vi skulle börja så trodde han att vi hade bokat, eller att vi var dom som hade bokat. Men sen visade det sig att dom som hade bokat hade avbokat så vi fick köra ändå!
Det var hur kul som helst, men lite läskigt och varmt. Det var första gången jag körde så jag var ju inte precis den bästa, men det var martin, han vann båda gångerna(vi körde två gånger) ! :O
Vi åt mellan gångerna vi körde och sen tog vi bussen till vällingby. Där åkte Marre,Martin och Frida hem och jag,Kajsa,Malin,Sara och Jonte satte oss i vällingbyhus och tog något att dricka. Och snackade en hel del.
Sen drog vi hem.

Kortade av allt lite för annars är det ingen som orkar läsa.
Förlåt för ett jobbigt inlägg men det var lite svårt/jobbigt att berätta allt :P

Tack för en jätterolig dag älsklingar! Det var verkligen superkul! :D


pussisar

söndag

hej bloggen!
förlåt att jag inte skrivit på ett tag men har haft mycket att göra.
min tjejmiddag igår blev lyckad och vi hade det jättemysigt :), fick i present av malin,sara,kajsa,frida och jonte att jag ska få en heldag med dom med mat och laserdome och det kommer att ske idag, så det ska bli riktigt skoj. Längtar! :D
Fick i present av linn,mickis,sandra,greta och malinh att jag måste lära mig att suga(haha) så fick typ hur mycket klubbor som helst! :D, årsbörbrukning av klubbor!
Tack alla älsklingar för en underbar kväll, våra kvällar är alltid dom bästa!


glöm inte attt bli medlem här om du vill få gratis presentkort på kicks!
vi hörs senare!

kissies

äckelprov

hinner inte blogga idag, har stort samhällsekonomi prov imorron och måste lägg all tid på det, så vi hörs imorron.
Önska mig lycka till, för jag kommer behöva det!

måste passa på att säga grattis till frida som fyller 15 år idag!
har iofs redan grattat henne några gånger men man kan ju aldrig gratta för många gånger!


GRATTIS GUMMAN!

pussssss

tråkigt inlägg

blir ett kort inlägg.
nu ska jag plugga so och no om jag orkar. Men no'n måste jag göra klart tills imorron så får jag se om jag orkar sätta mig med so'n också. Har ett stort prov i samhällsekonomi på fredag och har inte pluggat ett skit(nästan). Men annars blir det att sitta hela dagen imorron, eller det blir det iaf.
Men sen efter det är klart ska jag göra mig iordning för att hoppa i säng, längtar efter att sova nu, är så himla trött !

bilderna från idag har jag tyävrr inte lagt in på datorn ännu och harinte tid fördet nu så dom får väl komma in imorron eller något.
sista inlägget för ikväll, hörs imorron.

puuuuusss


onsdag(åsdag)

hellloo!
Allt bra? Jag är väldigt trött(inte ovanligt) och har ångest över alla mina läxor. Egentligen bara so prov och labrationsrapporten som är viktiga men jag halkat efter med gamla spanska läxor som jag vill få klara för att behålla mitt betyg. Känner också att jag bör börja med min engelska läslogg för att slippa stessa i slutet, som jag brukar göra och säkert kommer behöva göra även denna gång.
Jag har märkt att många tycker att jag är väldigt negativ, vilket jag kanske är? Om jag nu är det så ska jag försöka ändra det till att bli mer positiv. Förslag på hur man blir positiv till negativa saker? Som typ skolan?

nej nu måste jag plugga tyvärr, labrapporten tills imorron :(
hugs

dagen

nu kommer lite bilder ifrån dagen, mest från musiken då jag och malin satt och smygfotade alla hela lektionen (förlåt), men det var riktigt kul faktiskt. Ingen blev ful på bilderna heller. Fick några riktigt roliga bilder om man zoomar in vissa personer.. Fast dom lägger jag inte ut, haha!


vi började dagen med nutidsorientering, och det gick ju sådär kan jag säga.



sen var det musik som gällde


alla verkade ju inte tycka att det var speciellt roligt


här förbereder sig Sara(mitten) inför sitt franskaprov. Suddig bild.

hade tyvärr inte så många ler bilder ifrån idag.. Trodde jag hade många fler men tydligen inte, får försöka ta fler imorron.
dett blir det sista för idag, men vi hörs imorron.

puss

bli medlem!

gillar du smink eller parfymer?
gillar du affären Kicks?
På denna sida får du nämligen presentkort på Kicks!
Antingen på 250 kr elle 150 kr, beroende på hur pass aktiv du är på sidan.
Själva sidan går ut på att samla så mycket poäng som möjligt genom olika saker :)
När man samlat ihop 400 eller 600 poäng så får man då sitt presentkort hemskickat i brevlådan. Hur bra som helst!
När du blir medlem från min länk så får du 50 poäng som tack :)
man får också ett poäng varje gång man loggar in, men dock en gång per dag. Mn får också ett extra poäng när man svarar på dagens poll(fråga)
vad väntar du på? bara att bli medlem!
och du, det är helt gratis på sidan och man kan absolut samla poäng helt gratis.
Nu finns sidan även för killar.

bli medlem här

pusss och tack!

tisdag

hej bloggen!
kom hem från skolan för drygt en timme sen. Har tittat lite på tv och så tills nu.
nu måste jag egentligen plugga till so provet och allt annat jobbigt men jag har verkligen ingen ork. Men jag ska, tänker inte låta min dator gå före pluggandet (haha, har redan gjort tyvärr).
ska försöka lägga in bilderna från skoldagen nu. Så dom komme i ett senare inlägg ;)

nu måste jag plugga
puss

bara bilder

nu blir det några bilder på några älsklingar :)


jag och sandra fikar på min födelsedag (vad jag ser ut)


klart att kajsa också var med :)


också på min födelsedag. Här med sandras coola solglasögon. Älskade sandra i bakgrunden.


mina sköna brudar. Malinh,Sandra,Greta och Linn <3


haha. Gretas "bitch" keps är så ball!


vi dagar innan skolavslutning i 8:an (maltesholm)


förra veckan någon gång, en rast i fint höstväder :)

detta var alla bilder för ikväll kommer fler någon annan dag så håll utkik :)
pusss

måndag

shu bre!
idag har jag haft både spanska och no prov, men jag tror det gick helt okej bra, iaf G. Hoppas jag.
jag slutade jättesent 15:40 och då pluggade jag matte med malin, eftersom vi fick hela 3 matteläxor tills imorron :O. En av som ska vi göra på något program som heter Excel som min mattelärare sa att alla tydligen har men inte jag, skumt.
imorron har jag sovmorgon till 8:30 eftersom vi har nutidsorientering, inte spciellt länge men iaf något ;).

har inget intressant att skriva så tror jag slutar där så att ni inte blir allt för uttråkade :P
men tänkte nog börja med "dagens babe" även fast ni fortfarade inte har sagt vad ni tycker om det (förutom malin och greta).

nu ska jag snart hoppa in i duschen.
puss


skol helvete!

kan någon säga mig hur ni orkar med skolan?
vad får er att stiga upp till skolan varje morgon för att få kämpa ännu mer och få ännu högre krav på er? (förutom kompisar). Jag har helt och hållet tappat all ork för skolan nu. Det känns som att hur mycket man än kämpar så får man ändå inte högre betyg eller så. Det gör att man inte orkar kämpa mera, när man ändå inte får något för det.
Varje vecka så längtar man till helgen och när helgen är slut så längtar man till nästa. Sen längtar man efter lovet och när det är slut så längtar man till nästa lov o.s.v. Ska det vara så? Ska man inte tycka att skolan är helt okej kul? Ska man inte orka kämpa vidare och känna att man lyckas? Ska man inte få belöning när man gjort något bra?
Tydligen inte! Men det borde verkligen bli ändring på detta för jag orkar inte kämpa längre. Vad fan är det jag kämpar för egentligen? Att slita som fan i skolan men ändå inte få något alls ! För i helvete gör något åt det! Eleverna ska fan inte slita häcken av sig för att ni ska bli glada och sen inget mer med det?!
Om det inte blir bättre, ge mig hur mycket tips som helst för hur man ska orka med att kämpa, för jag har helt tappat stinget nu, jag orkar inte mera!

nu måste jag återgå till plugg helvetet som jag ändå inte kommer att få något för!
puss

söndag

nu är helgen snart slut, usch ! Jag vill verkligen att helgen ska förlängas med minst en dag till, orkar verkligen inte gå till skolan imorron. Har spanska prov och no förhör som jag tror är ganska svårt :/
idag har jag varit hos min farfar och sen har jag pluggat lite grann.
Såg såklart säsongs premiären av gossip girl, gjorde ni det? Vad tyckte ni isf? Jag tyckte det var jättebra!
Men nu hinner jag faktiskt inte skriva mer, måste plugga och duscha och sen sova lite.
Skola imorron, skola imorron, skola imorron, usch jag orkar verkligen inte! Jag vill ha höst lov NU!
Snälla låt denna skolvecka gå snabbt så jag får helg igen!
hoppas bara att alla provn och förhör och läxor och skit går bra också, vill höja mina betyg nu!

puss


lördag

godmorgon!
nu ska jag snart iväg på ansiktsbehandling och sen kommer jag hem en snabbis för att sedan åka till min mormor. Så det kommer inte bli så mycket bloggande idag, kanske ikväll när jag kommer hem om jag hinner, vet inte hur länge jag blir borta. vi får helt enkelt se hur det blir.

ha en bra dag, så hörs vi när vi hörs :)
puss

perfekt dag

nu börjar min födelsedag närma sig sitt slut, tyävrr. Men man kan ju inte fylla år varje dag inte. Men det fortsätter ju faktiskt lite imorron. På morgonen ska jag på ansiktsbehandling och sen ska jag till min mormor som fyllde år igår, så vi ska liksom bli firade tillsammans av släkten.  Blir säkert trevligt.
Hoppas att ni har haft en bra dag! Det har jag verkligen haft!
Tack till er alla som gjort denna dag underbar!
Till mina tjejer: Jag älskar er så otroligt mycket och jag har haft en jättemysig dag med er idag !
Jag är super nöjd med mina presenter måste jag säga.

vad tyckte ni om idol idag förresten? Åkte rätt person ut och vem "hejar" ni på?
nu måste jag snart säga hejdå till mina gäster,

Sov gott älsklingar, så hörs vi imorron.
puss på er!

update

fick en kamera av min farmor och mina gudföräldrar! :D Är super glad nu, verkligen!
skulle bara berätta det, skriver mer sen, och kanske visar hur kameran ser ut!

puss

presenterna

hej!
jag tänkte skriva ett kort inlägg och även lägga upp bilderna på vad jag har fått idag hitills, och förlåt för dålig bildkvalité, men bilderna är tagna med min mobil..

jag har haft en super mysig dag med mina tjejkompisar i vällingby idag. Vi har ätit lunch och några fikade :) har tyvärr inga bilder från vällingby :/

hoppas att jag hinner skriva senare, ha det så bra. PUSS


                                          
här är en vit mysig halsduk som jag fick


en mörkblå tjocktröja från Henri Lloyd


och såhär ser den ut innuti, hur mysig som helst


en svart friis väska


en brun och grön humle tröja, typ som en adidas


en brun skinnjacka. Färgen ser väldigt konstig ut på bilden


en ansiktsbehandling imorron bitti, härligt!

detta var då det jag fårr hittills(stavas det så?), lägger nog in det jag får senare :)

födelsedag

heeej!
Idag fyller jag 15 år ! :D
Jag blev väckt imorse och fick några presenter. Berättar sen vad det var för har inte riktigt tid nu. Börjar om en timme och jag måste fixa i ordning mig.
Efter skolan ska jag och mina tjejer åka in till vby och fika, hur mysigt som helst!

Men nu måste jag fixa mig, vi hörs senare.
Ha en bra dag, för det kommer jag defenitivt att ha!

PUSS


Torsdag 2:a oktober

hejsan!
visst är en nya designen som http://malinnh.webblogg.se har gjort fin? Jag tycker att det blev hur fint som helst! Tack så mycket för hjälpen gumman!

Idag började jag 08:10, jobbigt. Dagen började med SO och det var väl helt okej, vi tittade på en film om fattigdom, ganska hemskt.
Sen skullle vi ha haft spanska men ae6 som vi har spanska med hade studiedag så vi hade ingen, jätteskönt!
Sen så skulle vi haft NO förhör men det blir på måndag istället, för att vi inte hann (skulle egentligen haft i måndags), igen.
Efter skolan så gick jag hem. Sen jag kom hem så har jag pluggat lite spanska och städat mitt rum, litegrann :)

Bror min står och lagar mat till mig och min lillasyster nu, så snällt. Det blir pyttipanna tror jag, så jag ska snart äta.

Vi hörs senare
PUSS

Malin skriver ett inlägg

Hej alla Jennys trevliga läsare!
Jag skriver dett inlägg för att jag inte har så mycket att göra och eftersom jag ändå har gjort om jennys design och är inne kan jag lika gärna skriva ett litet inlägg :) det kommer inte bli så långt eftersom jag ska skriva i min egen blogg nu (besök den gärna: http://malinnh.webblogg.se ) puss & hej

Glöm inte bort jennys födelsedag imorgon!


klassfoto

här kommer mitt klassfoto som jag lovade att lägga in, man ser inte så bra och det är inte så stort men det får ni klara av :) kommentera gärna ! :D

klassen
förlåt för dålig bildkvalité

pluggdag

hej !
måste bara säga att jag är hur trött som helst, helt död verkligen :/, och jag måste plugga till det där jävla no förhöret imorron som är jättesvårt :/
jag vet inte hur jag hinna med allt jag ska göra innan jag hoppar i säng.
klockan är nu nästan 8 och då vill jag ju titta på tv. Sen ska jag hinna plugga och duscha också och gå och lägga min riktigt tidigt eftersom jag är så himlans trött ! Vet inte hur jag ska klara av det men får försöka.

Idag har jag varit i vällingby och pluggat och fikat med malin och sara, riktigt mysigt. Har haft en riktigt skön dag i skolan idag med inte så jobbiga och tråkiga lektioner. Ett plus för det!

Ni har fortfarande inte sagt vad ni tycker om "dagens babe", läs inlägget om ni vill veta mer! :)

nu ska jag försöka hinna med allt ska jag göra så får jag se om det blir något inlägg senare, annars hörs vi troligtvis imorron :)
ha det bra, pussssar

Glöm inte att jag fyller år på fredag !

malin och sara
sara och malin


 


RSS 2.0