tisdag

hooooola!

idag känner jag att jag inte har någon skrivlust alls, ingen fantasi heller så detta inlägg kommmer bli tråkigt, förlåt.
jag började i skolan klockan 8 som vanligt, hur tidigt som helst. Orkade verkligen inte gå upp imorse men var ju illa tvungen för att komma i tid till hemkunskapen. När vi kom till skolan så fick vi stå och vänta jätttelänge, typ 20 minuter. Sen fick vi veta att vi varken har någon HK eller usik lärare och musik och HK är dom ända ämnena vi har innan lunch. Först tyckte vi ju att det var sjukt skönt med håltimme i typ 3 timmar och bestämde oss för att dra till vby. När vi är påväg ut så kommer åsa och säger att vi ska ha ea i 3(!!!) timmmar! Vem orkar ha ea i 3 timmar?
men iaf så började vi jobba med ea och då fick vi reda på att det hade kommit en vikarie i båda ämnena. Så vi fick då ha den andra lektionen bara.
Sen flöt väl dagen på och vi fick sluta så sent som 15:15 :O
Jag tog med mig en liten gäst hem idag för att plugga matte, det var GRETA! hon var dock inte här särskilt länge.
Sen dess har jag läst ut min gossip girl bok och skrivit lite läslogg som är väldigt försenad. Hoppas jag blir klar snart!

Nu ska jag titta på tv och sen ska jag soooooova för börjar 8 imorron igen, fan !
imorron ska jag ha pluggdag med malin, vi har nämligen spanska prov på måndag, usch!

detta blir då mitt sista inlägg för idag (och ända kan man säga), sov gott vänner, loove u !


bloggkoll

hejsan, tänkte bara tipsa om att ni kan följa min blogg med bloggkoll om n vill? :)
Följ min blogg med bloggkoll


skriver mer senare, puss <3

design?

jag är inte alls bra på det här med att designa sin blogg, men är det någon som kan hjälpa mig med det? Skulle vara super snällt ! :)

och har ni föslag på hur den ska se ut? Den är ju inte alls fin just nu, :P

PUSSS


måndag

hejsan alla, eller ni få som läser min blogg, haha.
var ett tag sen jag bloggade, jag vet och jag är ledsen. Men jag tror inte att ni dör av saknad av några inlägg av mig, eller?

idag är det ju måndagen den 29:de september, det betyder en ny skolvecka och att Mickis fyller 15 år idag!
Har sagt grattis massa gånger och var med henne efter skolan men varför inte säga det igen? GRATTIS GUMMAN! :D

har haft en ganska chill dag idag, även fast vi slutade sent. Måndagar går alltid snabbt och det är riktigt skönt. Vi slapp läxförhöret i no idag och det var verkligen en lättnad för jag och många andra kunde ingenting. Men det får vi göra på tordag iaf men då har man iaf lite längre tid att plugga på.

slutade tjugo i 4 idag så har inte hunnit göra så mycket annat än komma hem och fira mickis. Och nu sitter man här och ugglar framför datorn, igen. Ska försöka läsa ut min bok idag så att jag kan bli klar med min läslogg som är något försenad.

Vad kan gör min blogg mer intressant? Tell me! Kom igen jag vet att ni kan!

juste såg mitt klassfoto idag. Jag ser hemsk ut även fast man inte ser så mycket för att bilden är så liten menmen.. ni ska å se den ändå tänkte jag.

pusssss!


mickis har blvit en stor flicka!
födelsedagsbarnet!


det funkar inte att lägga in klassfotot, varför vet jag inte, får testa senare :)

fredag

har inte blivit något inlägg tidigare för har inte kunnat logga in på pubishme, konstigt.
idag är det fredag och det betyder helg och att det är exakt en vecka kvar tills jag fyller år !
jag är hur trött som helst och jag behöver verkligen den här helgen till att vila upp mig på, skönt.
idag var jag först i vällingby med tjejorna och jonte och käkade lunch, mysigt!
Sen kollade vi runt lite innan jag fick bråttom hem till min lillasyster som jag skulle ta till dansen..
Sen har jag bara chillat.
Detta var kort om min dag idag, inte precis intressant men det kommer "dagens shopping" imorron för orkar inte fixa med bilderna idag. Usch vad trött jag är :/

Sov gott sötisar (när ni nu sover), detta blir mitt sista och enda inlägg idag för nu ska jag titta på film.
PUSS

förslag

tänkte börja med en ny grej här i bloggen med början imorron eller i helgen. Nämligen "dagens babe".
Jag utnämner en varje dag som har varit lite extra speciell mot mig den dagen eller som jag kanske bara har varit extra mycket med eller som jag helt enkelt tycker förtjänar den titeln! ;), tyck gärna till om idén!
Någon dag kanske det bli en kändis, en sak eller en plats också..
Självklart får ni också ge mig förslag på vem som ska bli dagens babe!
Och fortfarande, kom med roliga idéer till mig!

nu blir det duschen

PUSS
Ta hand om er !

kommentarer?

jag tycker att ni kära läsare är lite dåliga på att kommentera?
om ni inte tycker att det är kul att läsa kan ni väl ge mig lite tips på vad jag kan skriva om eller om jag ska ha någon tävling eller något annat roligt? :)
Kommer att börja med "dagens outfit" och sånt när jag får min kamera, hoppas verkligen att jag får en när jag fyller år!

PUSS

åsdag

hellluuu!
skriver kort nu för har inte tid attt skriva egentligen :P
varför jag döpte inlägget till "åsdag" är för att vi hade åsa (lärare) hela dagen idag, så jag och några kompisar kom på att onsdagarna borde heta just åsdag :P, lite töntigt men ack så fyndigt! ;) eller vad tycker ni?

Idag har jag och kajsa haft "Jenny och Kajsa dag". Så sjukt mysigt med min älskling men berättar mer och lägger in bilder imorron eftersom kajsa har bilderna och jag som sagt inte har tid, sorry.

Ta hand om er !

skolfoto

hooola!

Det var ett tag sen jag skrev något men jag har helt enkelt inte haft tid.
I lördags så var jag med mina tjejer hemma hos Kajsa, det blev en lyckad kväll kan jag säga! Vi hade hur kul som helst, även fast vissa var lite ledsna ibland men det gick över (; . Jag, Sandra och Kajsa skulle sova hos kajsa sen då ch resten skulle hem. Men jonte och hans två kompisar kom över och stannade kvar över natten, blev kanske 3 timmars sömn eller något så man var helt slut på söndagen.
Igår måndag så slutade jag sent och pluggade så hade inte tid att skriva något.
Idag har jag pluggat helt tiden sen jag kom hem från skolan i stort sätt. Har matte tills imorron och det är ganska svårt tycker jag :( . Imorron ska kajsa och jag ha våran dag, riktigt kul. Berättar imorron om vad vi gjorde om jag hinner annars får det bli någon annan dag.
Juste hade skolfoto idag också. Usch hatar verkligen att ha det för jag blir alltid så galet ful! Men i år kändes det mcket bättre att ta även om bilderna inte blev fina så var man inte lika nervös. Fotografen var så mycket bättre än förra så hoppas verkligen att bilderna också blir det. Återkommer när med det när jag har sett bilderna! :)

Har tyvärr inga bilder fårn i lördags ännu, men hoppas att det kommer :)
Kan bjuda på en annan bild från en av våra tjejkvällar. Men då hemma hos Linn efter at hon fyllt år i februari tror jag.

Förlåt för ett tråkigt inlägg men orkar inte skriva är så trött, ska verkligen försöka gå och lägg mig tidigt idag men det är ganska svårt att komma i säng tidigt! :P

Ta hand om er !
 
en av våra tjejkvällar, hur mysigt som helst!

orienterings dag

hejsan bloggen.
japp idag har jag orienterat i judanskogen. Det gick inte så bra och jag är inte nöjd. Hoppas inte att det påverkar mitt betyg nu, men det gör det säkert tyvärr :/
Men det positvia är att vi fick sluta runt halv 12 idag vilket var hur skönt som helst! Då drog jag till vällingby med Sandra och Kajsa och käkade inne på vällingbyhus, buffén såklart, hur gott som helst!
Sen åkte jag och kajsa hem till mig och tittade på one tree hill och gjorde milkshake för sandra skulle hem och fixa sig inför sin hollywood fest! hoppas du har kul gumman!

pallar inte skriva mer denna kväll, förlåt.

här är iaf en bild på mig och mina kära vänner på våran rockdag ! Lite småball om jag får säga det själv!?

rockstars
vad säger ni då? Ser vi lite rockiga ut? Vet inte varför jag ser så jävla tjock ut !

sandra dag

hejsan, idag har jag varit i skolan som vanligt. Jag och min projektgrupp hade två redovisningar, en på engelska och en med no/so. Den men no/so var lite läskig. Dom försökte liksom få oss att tro att det vi kunde var fel, svårt att förklara men det var iaf svårt och alla var jättenörvösa innan. Det var liksom en jättestor redovisning som skulle stå för 1/3 av vårat betyg :O. Hoppas att det gick hyfsat iaf.
vi slutade 14.30 men jag och sandra satt kvar en timme och gjorde klart våran logga som vi ska ha på våran "konsert" imorron. Ska faktiskt blir lite roligt att höra alla andras låtar men också att spela upp våran. Men såklart är det ju lite små pinsamt och nervöst också. Men det går säkert bra.
Vi ska även vara rockklädda imorron igen, så hoppas på några roligt bilder som jag kommer kunna lägga in, kul va?

Men iaf, efter skolan så följde sandra med hem till mig så åt vi och tittade på top model. Sen typ chillade och hade allmänt skoj.
Nu har jag precis duschat och ska chilla lite och kanske läsa lite (har läslogg tills på måndag) innan jag sover. Behöver mycket sömn inatt känner jag, är typ helt slut. har pluggat som en galning den här veckan, även fast det bara är onsdag..

Ta hand om er !


de här är jag och min sandra, tycker den är jättesö :)
det här är en av mina favoritbilder. Det är jag och Sandra dårå.
Den är gammal som ni förhoppningsvis ser?! :)

tisdag

idag har jag pluggat igen, tyvärr :/
vi hade ingen reodovisning idag så vi kommer att behöva göra två stycken imorron istället, inget jag ser fram emot. Den som är so/no är så sjukt svår också, dom kommer bort från ämnet och man kan inte svara på frågorna, jag är nervös kan jag tala om!
idag är jag hur trött som helst och det känns som om jag ska somna precis när som helst, men måste plugga, suck.
snälla låt mig slippa plugga imorron, så att jag bara kan ta det lugnt!

idag efter skolan så var jag och greta hemma hos sandra. Hon har målat sin dörr med sån där "svarta tavlan färg", alltså man kan skriva med kritor på den och sen kan det tas bort, hur coolt som helst. Så vi (greta och sandra mest) har ägna stor del av eftermiddagen till att skriva och rita på sandrs dörr och den blev riktigt ball!, ska se om jag kanske kan försöka få en bild på den snart, får använda mobil-kameran så inga bra bilder.. får se.

nu ska jag läsa igenom läxan igen och sen igen o.s.v. Det kommer min kväll gå ut på, att plugga :(

Ta hand om er !

Juste, har ni några förslag på vad jag ska skriva/ta upp eller så här i bloggen så kom gärna med förslag! Skulle bli hur glad som helst, sen får ju ni också chansen att vara med och bestämma ;)

pluggdag

hej allihopa, om det nu är någon som läser min bogg? hoppas iaf det.
idag har jag verkligen pluggat hur mycket som helst, satt till och med kvar på rasten och jobbade :O, hur jobbigt som helst.
Efter skolan gick jag raka vägen hem till Sandra för att plugga ytterliggare, och tyvärr så pluggar jag fortfarande. Jag är så himla trött och vill bara duscha och sova, men måste verkligen bli klar. Vi har fortfarande rockstar projektet och vi skirver om miljöförstöringen och klimathotet. Idag var två av våra gruppmedlemar sjuka så det var bara jag,sandra och en liten sjua som inte gör någonting alls. Så jag och Sandra har haft fullt upp hela dagen.
Hoppas på att det blir lite lugnare med mindre plugg framöver och att jag kan få bli klar och sova någongång, även m klockan bara är lite över åtta :P Önska mig lycka till!

tillbaka till pluggandet =/
PUSS!

Ta hand om er !

söndag

hej bloggen !
just nu sitter jag och säckar framför denna skärm, inte så ovanligt menmen..
idag har jag varit i stan med mina föräldrar, dels för att visa litevad jag önskar mig när jag fyller år (3 oktober) och dels för att jag behövde/ville shoppa lite.
Köpte inte speceillt mycket. En grå kofta, en tunika, en annan kofta och en sminkborttagning. Men jag blev ändå glad att det blev någonting iaf :)

Sen jag kom hem har jag tittat lite på OTH (one tree hill) och ätit middag.
Snart ska jag ta mig en dusch och sen måste jag tyvärr plugga (om jag orkar).
Hoppas eran dag har varit härlig?

Nu hoppas jag på lite mysigt höstväder med sol och vackra färgglada löv inte helt grått! Håller ni inte med?

Ta hand om er !

torsdag

hej hopp gummisnopp!
Nu har jag precis kommit från matbordet. Det blev min favoriträtt som barn, pasta med skinka och ärtor. Det är godare än det låter, tro mig.
Vet inte om jag har nämnt det men vi har projekt i skolan nu och det vi har jus nu heter rockstar. Vi ska alltså vara rockstjärnor och så händer det saker varje dag. I tisadags så skulle vi fotas med bandet så vi skulle ha rockkläder på oss. Hoppas att jag kan ladda upp några bilder från det så att ni kan få se :)
Men iaf, idag så fick alla som var leadsinger en uppgift eller händelse. Alla basister en händelse och alla gitarrister en händelse och så vidare. Jag om då är basist fick en könssjukdom, på låtsas då. Sen skulle man skriva vad man skulle göra åt det och sedan skriva en berättelse om hur det gick till när man fick könssjukdomen(?!), lite sjukt tycker jag då, men jag gjorde den iaf.
Sen gick jag lite tidigare för att jag hade en tandläkartid, trodde att jag skylle laga mitt hål men tydligen inte. Fick bar något sorts skydd på några andra tänder så att det inte skulle bli hål i dom också typ. Skönt att slippa borra men jag kommer ju ändå få göra det snart ändå, inget att se fram emot. Har världens tandläkarskräck :/ .

Men nu ska jag titta lite på one tree hill(box) sen ska jag duscha och ta det lugnt, sen ska jag SOOOOVA! Så skönt, behöver verkligen mycket sömn just nu. Jag blir så trött när det är så grått.

Kan tyvärr inte lägga in bilderna från våran rockdag, men så fo9rt jag får tillbaka min riktiga telefon som är på lagning så ska jag lägga in dom så att ni får se hur snygga vi var :)

Ta hand om er !

första inlägget, woho!

Japp, detta är då mitt första inlägg i denna blogg. Ska verkligen försöka skriva så ofta jag hinner och orkar.
Just nu så har jag ingenting att ta kort med så kommer tyvärr inte att lägga i speciellt många bilder, men ska försöka fixa det så fort som möjligt, för vad är en blogg utan bilder? - TRÅKIGT!, enligt mig i alla fall.
Ska verkligen försöka gå och lägga mig tidigt idag, för är trött som fan.

Ska ta mig en dusch nu, försöker skriva mera sen ikväll, så vi får se :)

Ta hand om er !

RSS 2.0