zzzova

Känner att jag måste få lite bättre inspiration till att blogga, känner att jag inte har något att skriva om. Jag vill ha en bärbar dator med webbcamera så att jag lättare kan lägga in och ta bilder till bloggen, vore riktigt naaajs faktiskt. Nej nu tänkte jag snart gå och lägga mig, för att komma i säng före tolv någon gång denna vecka och få mer än 5 timmars sömn, ska bli skönt då jag varit så fruktansvärt trött denna vecka. Har somnat varenda dag efter att jag kommit hem från skolan hehe. Börjar även 8:30 i morgon vilket betyder att jag kan sova en halvtimme längre, sköööönt :)

Vi hörs, godnatt! <3

jag som sover på fridas ben(whaat?) på väg hem från en mysig helg i örebro med mina fina brudar i vintras.


ge mig dina ringar



snyggis ringar ellerhur?

söndag

Har precis skickat in en svenska text som skulle vara klar idag. Jag är sjukt trött och har jätteont i halsen så nu blir det snart sängen för några timmars sömn. Börjar åtta i morgon så blir att gå upp vid halv sex, inget att se fram emot. Sedan är det även långdag i skolan vilket betyder att jag går fram till halv fem. Döda mig.

Tycker det är fruktansvärt att SD är inne i riksdagen, hur ska detta gå? Är dock glad över alliansens seger i valet! Go Reinfeldt!

godnatt.

fridaaay

Helllluu!
Det är så jäkla skönt att det är fredag! Helt underbart! Dock har jag inte gjort mycket alls denna fredag, pluggat lite idrott och sen bara tagit det lugnt. Ska snart gå och lägga mig, ska nämligen upp vid 6 i morgon för att jobba, seeeegt -.- men skitkul att jag får med mig Linn denna gång! :D Hoppas på att få sluta rätt tidigt i morgon, istället för halv 4 som förra lördagen! Och sedan får jag se vad som händer resten av dagen i morgon, jag och Linn vill till stan men vi behöver ändå plugga, så får som sagt se lite hur vi gör :) Men vi hörs!

Godnatt!

hej jag heter jenny och jag kan inte komma ihåg att uppdatera min blogg..

Faaaaaaan vad jag är dålig på att bloggga, men åh jag har ju inget intressant att skriva! Dessutom lägger jag aldrig ut några bilder vilket gör det ännu tråkigare att läsa, och jag är så fruktansvärt slö att jag inte orkar ta upp kameran och fota hela tiden och sedan ladda över till datorn och grejer. Men fan det är ju kul att blogga, iaf när man har något att skriva, hähä. Linn, det är bra att du ger mig en spark i baken i form av kommentarer att jag måste blogga, du också Debbie! Då måste jag ju liksom bara blogga!! :D Så tack för det!
Nej nu jävlar!

kilisar

jag är ute efter ett par snygga kilklackar i svart. Jag har sett ett par på have2have som är riktigt snygga, som kostar ca 600 kr(bilder nedan). Har även sett ett par på nelly som också är rätt snygga, dock är de förstnämnda snyggast. Inga av dem finns i min storlek just nu tyävärr. Men ett par kilklackar ska jag minsann köpa! :)

  

fix you

Jag har fastnat för Secondhand Serenades cover av Coldplays låt Fix you. Vad tycker ni? :)


pictures

jag är verkligen sjukt dålig på att lägga in bilder i bloggen, kanske något jag måste bli bättre på.. ? Inte så kul att bara läsa en massa text hela tiden haha. Måste bara komma ihåg att att bilderna också, typ dokumentera lite bättre, kan ju vara roligt att ha liksom. Ellerhur?

aja, säger godnatt nu, kan behöva lite extra sömn i natt då jag mått så dåligt idag.
puss


ny design, någon?

Nu när jag kommit igång med bloggen igen, lite iallafall så skulle jag verkligen vilja ha en ny design som inte har den där fruktansvärt fula bilden på mig i headern. Ska försöka sätta mig och fixa en så snabbt jag får tid, men är inte precis bra på det. Annars får jag försöka få tag på någon snäll själ som vill hjälpa mig :)
Hör gärna av dig om du kan/vill hjälpa mig med en snygg design, gratis hehe :)

RSS 2.0