snart så..

Det är 13 skoldagar kvar innan det blir ett efterlängtat jullov! Hur många gillart? Vilket får ni jullov?

Passar även på att säga godnatt till er!
puss och kram

nationella

Hej!
Måndag idag, även fast den faktiskt snart är slut. Jag gillar inte måndagar, längsta dagen på veckan och den är alltid lika seg.
Idag fick jag veta att vi har nationella prov i engelska läs och hörförståelse i morgon! Jag var helt säker på att der var på torsdag eller fredag men tydligen hade jag fel, tyvärr. Jag är sjukt nervös eftersom det är den svåraste delen, enligt mig. Jag är inte alls mentalt förberedd. I nian var proven rätt lätta men efter att tittat på gamla nationella från gymnasiet, är de sjuuuuukt svåra! Kommer inte klara det! Dock är det skönt att det är det enda vi har under dagen, får sluta direkt efter, och sedan är alla engelska nationella klara.
jaja, slut tjatat om nationella tycker jag!
Gjorde hjärt och lungräddning idag, och vi tjejer fick alla MVG så skönt! Såg även att vi fick MVG på våran geografi redovising om globalisering, fan vad bra vi är tjejer!

Blev ett inlägg med fokus på skolan, men hade en del att skriva gällade det kände jag.
puss

.

Jag är trött och jag har ont i halsen. Jag kommer inte kunna gå och lägga mig och sova förens om tidigast en timme, seeegt! Dessutom orkar jag inte bloggga just nu. Återkommer i morgon!
Puss

ändrade planer

Planerna för dagen ändrades! Nu blir det istället en mysig dag i Vällingby med fika och förhoppningsvis lite shopping och titta i massa affärer med min älskade vän Linn =) Kan första advent bli bättre? Nej jag tror faktiskt inte det!
Ska ju som sagt försöka adventspynta lite i mitt rum idag, men grejen är bara att jag är så fruktansvärt dålig på sådant! Kanske kan få lite hjälp av någon snäll? (a) Är ju inte heller speciellt kul att göra sånt själv, enligt mig!

ha en jättefin första advent, så hörs vi senare =)
Puss på er


första advent

Hej!
Idag är det söndag och det är första advent idag. Det känns jättekonstigt för jag har inte fått några julkänslor alls. Inte så konstigt egetligen med tanke på vad vi har för väder i slutet av november. Det är inte långt kvar till jullovet och inte långt kvar till julafton, men jag får ändå inga julkänslor. Vad krävs för att man ska börja få julkänslor tror ni? Vet inte ens vad jag ska önska mig i julklapp.
Idag hade jag iaf tänkt storstäda på mitt rum, det kan verkligen behövas! Sedan ska det upp massa adventsstjärnor och sådant fint :) Skönt att inte ha något plugg att behöva ta tag i såhär på söndagen!
vad ska ni göra idag?
Puss

Fredag och gårdagen

Förlåt, har inte hunnit blogga tidigare!
I fredags var som sagt jag, Linn, Debbie, Emelie, Greta och Madde på en fest i brommaplan. Där var också Fridaw, Mickis och Elin. Plus Jonte och Martin och deras kompisar. Mycket roligt och härligt folk! Vet inte om det togs några bilder, men tror inte det. Om jag får tag på några så lägger jag in dom lite senare.

Igår var det en släkt- och familjedag hela långa dagen! Först kom min farmor, mina gudföräldrar och min farfar och hans fru hit på lite lunch. Sedan drog vi alla till Vällingby för att kolla på Hannas(lillasyster) dansuppvisning. Jätteduktig var hon lillskiten! Det är alltid jättekul att titta på Kindahls dansuppvisningar, dock roligare de tidigare åren då Malin och hennes gäng var med...
Direkt när vi kommer hem från dansen drog vi vidare ut på värmdö till mina kusiner. Där skulle nästan alla mammas syskon träffas och käka middag. Jätteroligt att träffa alla släktingar och kusiner igen, det kändes som det var en evighet sedan vi setts eller något. Vi kom hem typ vid ett och då gick jag och la mig på en gång i princip för var så oerhört trött.

Skriver om dagen i ett senare inälgg för annars blir detta så långt!
Puss

Party time!

Japp som rubriken lyder så är det alltså party ikväll! Jag, Linn, Debbie och Emelie ska iväg och ha roligt! Vi kör en favorit i repris. Hinner inte skriva så mycket mer, nu måste jag rusa till Linn!
Ha en härlig fredagskväll!
Puss

godnatt

Nu tänkte jag bara skriva godnatt till mina goa läsare. Börjar ju tidigt i morgon som vanligt, segt! Kommer inte komma upp usch, ställer min klocka på 05:45, sen kommer jag inte upp förens 06.00, men ändå så jobbigt!
Aja, sov så gott så hörs vi efter skolan !
Gud vad skönt att det är fredag i morgnon, heeeeeeeeeeeeeelg!
Pusss

What do I want for christmas?

Mina föräldrar börjat tjata mer och mer om att jag måste skriva vad jag önskar mig i julklapp, eftersom det inte alls är lång tid kvar, 27 dagar tror jag minsann! Men grejen är att jag vet inte vad jag önskar mig, eller visst kläder och skor och allt sådant, men jag vill inte önska mig specifika kläder för det kan då bli lite fel haha. Och lite tråkigt att bara önska sig en massa presentkort. Men ska tänka igenom det lite.
Vad önskar ni er i julklapp? Jag kanske kan få lite inspiration från er ! :)
puss


OTH

Såg just på cdon.com att säsong 6 i One Tree Hill släppts nyligen. Igår tror jag t.o.m att det var. Jag bara måste ha den! Har inte sett alla avsnitt ännu så tänkte att det är bäst att ha hela boxen, och måste även se till att fixa säsong 5. Måste ju ha hela samlingen liksom! Vad tycker ni om One Tree Hill?


torsdag

hallå där!
Idag har jag tagit influensan sprutan. Det gick mycket bättre än vad jag trodde, var sjukt nervös innan eftersom det var flera år sedan jag tagit spruta sist. Men när jag väl tog den så kändes den knappt. Har dock ont i armen nu efteråt. Han som tog sprutan på mig satte plåstret helt fel ;S , över där han tog själva sticket haha. Vi trodde att man skulle gå in några tillsammans och sedan ta en och en, men icke. Vi skulle gå in tre åt gången så jag, Debbie och Linn gick in först eftersom Emelie inte hade kommit innan dess. Sen skulle alla tre ta samtidigt. Men jag och Debbie hann ta lite före Linn så jag kunde gå och hålla henne i handen. Vi alla tre var så duktiga så och klarade det galant haha! Skönt att ha det avklarat. Nu är det bara att hålla tummarna på att vi slipper bli sjuka till helgen. Har ni tagit vaccinet eller ska ni ta senare, eller inte alls? Hur tyckte ni då att det kändes? Och har någon av er olyckligtvis fått några biverkningar?
Annars har det inte hänt så mycket idag, ett par lektioner sedan var det hem och ta det lugnt. Det är så skönt att vi har en kort period då vi inte har något plugg, då man bara kan vara hemma och slappa, blir så trött efter en dag skolan och av att behöva gå upp så tidigt.

Ps. Madariner/clementiner är så gott och beroendeframkallande! Äter man en så kan man i princip inte sluta, hehe, lever i stort sett på mandariner/clementiner nu för tiden ! :D
puss


vaccin mot grissjukan

Hej!
Har inte haft tid att blogga idag, har varit borta hela dagen i stort sett. Slutade halv ett som vanligt idag men jag och tjejerna var kvar i flera timmar för att göra en dans som vi ska visa upp under idrotten på måndag(!). Efter att vi var klara för dagen med dansen, drog jag och Linn förbi Vällingby en stund. Sedan tog vi bussen hem och här hemma blev det middag nästan på direkten. Direkt efter middagen åkte jag och pappa en snabbis till kista centrum där jag skulle inhandla en ansikts kräm. Vi stannade inte där länge alls eftersom den nya delen av kista öppnade idag och det var då 25% rabatt på massa affärer och artister var där- vilket resulterade i en hel del folk som gjorde det jobbigt att ta sig fram så vi åkte hem istället. Direkt efter att jag kommit hem mötte jag upp Linn och Chilli för en pratstund :) Kom hem runt halv tio och nu ska jag snart sova tänkte jag :)
Trååååkigt inlägg I know, verkligen raddade upp det jag gjort idag haha.

Juste höll på att glömma det jag skrev i rubriken haha. I morgon ska jag och min klass ta vaccinet mot den nya influensan- även kallad svininfluensan eller grissjukan... Kan ju inte säga att jag ser fram emot det då jag rent utsagt avskyr sprutor! Är inte heller så pigg på att bli sjuk i helgen. Känns som att jag kommer bli det! *peppar peppar (ta i trä)*

godnatt och sov så gott (hopppas på att jag slipper mardömmarna i natt)
puss

tävling

Är nu med i en tävling som jag hemskt gärna vill vinna! Priset är en mineral foundation från I.D och det vore verkligen perfekt om jag vann eftersom jag använder just det märket varenda dag i mitt ansikte. Dock börjar den snart ta slut och då behöver jag ju en ny, och de är rätt dyra. Därför vore det helt underbart om jag vann detta pris! Håll nu tummarna!

puss!


hårhårhår

Har funderat ganska länge på hur jag ska göra med mitt hår. Känner att jag är såååååå less på det, det bara hänger så fult och tråkigt, och jag har ingen riktigt frisyr. Det ser verkligen ut som ogräs, så fruktansvärt tråkigt, speciellt när jag bara har samma frisyr varenda dag!Dessutom är det slitet och har tröttnat på min egna hårfärg(även fast den är rätt ovanlig). Har därför funderat en hel del på att riktigt satsa denna gång, är nämligen superduper-rädd för att förstöra mitt hår så jag inte blir nöjd just för att det inte är så jättelätt att rätta till. För att komma till saken så har jag helt enkelt funderat på att klippa upp håret en aning men ändå behålla min längd, och sedan tona eller färga håret brunt! Har alltid velat vara brunett! Dock är jag så otroligt osäker på om jag kommer passa i brunt. Vet ju att jag passar i min egna- eftersom det är min naturliga haha. Men kul med lite omväxling liksom, en uppfräshning. Men det är då det där "men'et" kommer.. Tänk om jag blir jättemissnöjd och hatar det? Tänk om det inte alls blir som jag tänk mig? Och tänk om jag inte passar i brunt?
Eftersom jag är rödhårig så har jag väldigt ljus hy, så därför känns det som att jag är FÖR blek för att ha brunt, som att jag då blir riktigt äckligt blek haha.
Åhhh, vet verkligen inte hur jag ska göra!
Vad tycker ni? Ska jag fega och bara klipppa topparna som vanligt eller ska jag satsa på en förändring, även om jag inte vet hur jag kommer se ut i det?

hehe, lite långt inlägg bara om min beslutsångest om hår..
puss

kommentarer?

Hej mina underbara läsare! Först måste jag bara fråga vad som hänt med alla era fina kommentarer på senaste tiden? Ni som brukade vara så duktiga på att kommentera, vad har hänt? =) Ni vet ju att jag älskar när ni kommenterar så jag får lite respons på det jag skriver!

Idag är det den 24 november vilket betyder att det är exakt en månad kvar till julafton idag! Som jag tror många redan räknat ut, men men. Jag älskar julen, den absolut mysigaste högtiden på året enligt mig. Vad tycker ni om julen? Berätta gärna era "julberättelser" alltså vad ni gör under julen eller kanske ett fint julminne?
Idag har jag faktiskt inte behövt plugga någonting, och det känns så himla skönt! Bara ta det lugnt med andra ord. Ska även försöka komma i säng relativt tidigt idag också, behöver min sömn. Det är verkligen döden att gå upp så tidigt som klockan 6!
Nej nu måste jag avbryta för att föna mitt nytvättade hår..
CYA
pusss

jag.är.trött.

Hej hopp!
Tänkte bara skriva lite kort. Utvecklingssamtalet idag gick rätt okej, tog dock lång tid men fick inget skäll utan bara beröm och sedan massa annat allmänt snack som vanligt. Idag måste jag se till att komma i säng tidigt, och då menar jag tidigt- typ om en timme. Idag har/är jag varit så stört trött, även fast det mesta kommit nu på kvällen. Det är svårt att förklara men jag känner mig helt utmattad och vad som hänt idag och minnen från idag är som bortblåst, just pga tröttheten. Det är jätteläskigt, känner mig helt borta i huvudet.. Så därför behöver jag sömn!
Har dock matteprov i morgon som jag inte kan för fem öre, men har ingen ork kvar för matten och känns som att det är meningslöst att plugga när jag är så trött som jag är.

Ojdå, blev ett väldigt tjat om min trötthet, men men det får bli så idag.
Puss

äntligen inlämnat

Hej ni söta!
Jag har uppdaterat dåligt igen, jag vet. Men hela dagen idag(läs:HELA DAGEN) har jag suttit och skrivit på min uppgift i samhälle som skulle vara inne idag 23:59- och jag började idag. Smart va? Inte speciellt. Men jag lyckades iaf skriva ett arbete på över fyra sidor och skicka in innan deadline, skönt! Dock skulle vi skicka in till urkund också, som jag hatar! Där kommer det stå hur mycket jag har kopierat i procent, och den siffran kommer vara hög, det vet jag. Fast jag har inte kopierat, men det var riktigt svårt att omformulera bra..

Igår var jag iaf i stan med Linn och Tove på dagen och senare på kvällen åt vi tre även middag hemma hos mig och chillade innan dom drog hem till Linn, riktigt mys må jag säga.

Nu är jag gaaaaalet trött och borde sova snart, men först måste jag fixa lite inför skoldagen i morgon, då jag även har utvecklingssamtal. Hatar utvecklingssamtal, dom är pinsamma!Och sen håller vi tummarna på att Linda inte tar upp någon frånvaro hehe..
Puss och godnatt!

The Twilight Saga: New Moon

VARING FÖR LÅNGT INLÄGG OCG VISSA SPOILER I BILDERNA!
Hann inte uppdatera i morse, och när jag kom hem igår 03:00 så var det ända jag tänkte på att sova!

Som sagt så såg jag förhandsvisningen/midnattsvisningen av New Moon igår. Och det var obeskrivligt. När först Twilight började så jublade alla, det var sådan oerhört skön stämning i salongen, även fast vi var omkring 1000 personer. En fullsatt rigoletto salong med andra ord! Hur som helst, så när det var i slutet av Twilight så känner jag värsta suger i magen, mitt hjärta slåt skitfort och hårt och jag kan typ inte andas. Ja, helt ärligt så nervös, förväntansfull och taggad var jag inför att New Moon skulle starta! Och jublet när den satta igång, ojojoj. Och allt var så himla underbart med hela filmen, verkligen! Man grät, man skrattade och jag satt och log igenom hela filmen, så glad över att äntligen få se filmen! Så lycklig jag är just nu över att ha sett filmen, fått se min älskade Edward igen. Och varulvarna har inte lite heta, herregud killarna i New Moon är att dö för! Deras kroppar alltså! Vi har väntat i över ett år på denna film och nu äntligen fick vi se den för dom som gick igår vill säga. Nej jag kan inte förklara känslorna jag hade under hela den tiden vi var där, helt sjukt. Obeskrivligt! Det går inte riktigt att säga vilken som är bäst, eftersom dom är så otroligt olika varandra. Men det kändes så ovanligt att se vidare efter att bara sett Twilight ett par hundra gånger eller något. 
MÅSTE seriöst se den igen så snart som möjligt, tänker bara på att jag vill se den nununu!!

För er som inte har så stor koll på Twilight och New Moon grejen så har alltså New Moon filmen premiär idag världen över. De flesta biljetterna är fullbokade sedan de släpptes!


Titta inte på bilderna ifall du är rädd för att se bilder innan du sett filmen. Dock tycker jag inte dessa bilder avslöjar speciellt mycket, har valt ut de som inte är så mycket spoiler!














NEW MOON ÄNTLIGEN!!!!

Nu åker jag iväg in till stan och biografen Rigoletto för att se midnattsvisningen av New Moon med min fina vän Greta! Fan jag är så jäkla taggad och förväntansfull ska ni veta! Detta har man längtat och längtat efter så himla länge och haft nedräkningen på bloggen i snart 200 dagar, och det har gått så snabbt! Och nu äntligen är vi här, på premiären av New Moon(eller egentligen i morgon då).
Kommer hem vid 03:00 i natt så kommer inte kunna uppdatera förens i morgon bitti, men ni får ha en underbar kväll, så som jag och Greta garanterat kommer att ha!

Puss på er!


inget true blood?

Hej!
Ingen bra bloggdag idag, har helt enkelt inte haft någon lust. Skulle sätta mig och titta på True blood nyss, men upptäckte ganska snabbt att det inte var något på ettan, what? Det är inget true blood idag överhuvudtaget, tråkigt! Någon som vet varför?
Idag måste jag sova tidigt, eftersom jag ska vara uppe halva natten i morgon, och kommer därför också vara stört trött under fredagen, då det också är nationella i engelska -.-

Jag är såååååå taggad inför New Moon i morgon (!!!). Har läst någras bloggar som var där på förhandvisningen igår, och den har fått riktigt bra kritik! Låter väldigt bra tycker jag, då blir man bara ännu mer sugen på att se den!

pussss

Två dagar kvar!

Hej!
Måste börja med att säga att jag blir så trött på detta väder alltså! Regnrusk är inget jag tycker om! Gick hem efter engelskan idag, och skippade alltså matten. Orkade inte och hade världens huvudvärk. Engelska redovisningen vi hade idag gick inte så bra, hatar att snacka engelska inför folk, dessutom hade jag inte läst på den, knappt läst igenom hela texten ens så det blev att läsa innantill hehe, inte bra!
Vi tjejer(såklart, som alltid) lyckades skjuta upp våran samhällsinlämnning tills på söndag kväll, så skönt! Egentligen skulle den ju varit inne i morgon och har inte ens börjat, så det är en stor lättnad!
En annan rolig grej är att jag ser att dom nu satt upp en hel del New Moon posters lite överallt i Stockholm, riktigt roligt! Och det bäääääästa är att det bara är TVÅ DAGAR KVAR TILLS JAG OCH GRETA FÅR SE NEW MOON PÅ BIO WOHO!!! :D


allt detta plugg

Halloj!
Har ni haft en bra måndag? Min har varit sådär kan jag säga, har varit sjutk trött hela dagen och vädret gjorde det inte precis bättre. Långdag dessutom. Men skönt att ha sovmorgon i morgon, eftersom jag går eftermiddag! Jag förstår inte vad det är för fel på mig- varje gång jag får en uppgift att göra i skolan så börjar jag på tok försent och blir då tvungen att stressa in i det sista för att hinna klart, vilket resulterar i att jag inte alls blir nöjd. Denna gång är inget undantag. Har en uppgift i samhällskunskap som ska vara inne på onsdag(!!!) och jag har knappt tittat på uppgiften liksom. Det är så dumt och så oerhört slött gjort av mig, sedan klagar jag på att jag inte når upp till mina mål av betyg som jag satt upp, konstigt va? Jag säger liksom efter varje ny uppgift att nu ska jag verkligen ta tag i det direkt när jag får det så jag slipper stressa men nej, då tänker jag istället "men jag har två veckor på mig, jag behöver inte börja nu". Sen blir det som det alltid blir, såklart. jag vet att många säkert känner igen sig i detta, men vad gör man åt det? Tydligen verkar det inte fungera för mig att säga att jag ska ta mig i kragen, för jag gör aldrig det. Det blir istället att jag sätter på datorn och fastnar där istället för vid plugget.
men något drastiskt måste ske, för jag kommmer inte klara av gymnasiet på detta sätt, någon som har ett tips kanske? Dela gärna med er så kan ni förhoppningsvis hjälpa fler än bara mig! =)

Ojoj, ser ut som om jag skrivit en uppsats eller något, hehe. Men var tvungen att skriva av mig lite.
Pussss!

it was a great night

Gårdagskvällen med tjejerna var en riktigt bra kväll! Innan vi drog ut var vi som sagt hemma hos Linn och lyssnade på hög musik, drack, fixade i ordning oss och fotade i massor. Vilket resulterade i 233 webcam bilder och 113 kamerabilder, på bara en kort stund! Inte illa va? Många av dom ligger redan ute på facebook. Även fast festen vi skulle till blev inställd så hade vi sjukt kul! Orkar inte gå in på detalj vad vi gjorde och sådär, haha.
Och nästa helg smäller det igen, fan vi ska ha MINST lika kul som igår asså.

TACK FÖR EN SKITROLIG KVÄLL TJEJER!

några bilder vi tog igår (dessa är oredigerade och alla röda ögon alltså fortfarande kvar):











pössssss


party

Heeeeeeeeeeejj!
Nu är vi tjejer hos Linn och har preics ätit skitgod mat! Nu är vi på Linns rum och taggar till och fixar oss!
Vi ska ha skitkul, hoppas ni får en lika rolig kväll som oss, även om jag tvekar på det ! (;
Pussssssss


jasg ser ut som en fjortis


sexiiiiii


haha jag och Linn visar oss från våra bästa sidor.


lördag

Hejhopp!
Gårdagskvällen var mycket trevlig. Dock var det ju fredagen den 13:e vilket betydde att ett par av mina vänner hade lite olycka, stackarna! Först drog iaf jag, Linn och Greta till Martin i brommaplan är det var rätt mycket folk. Det var trevligt! Sedan drog vi därifrån vid halv tolv kanske, då drog vi till Tim där Sara och Kajsa var riktigt skojigt! Där hände det knappt något förutom att Greta och en tjej till med av med sin mobil, och en annan kille blev av med sin iPod, inte alls kul fattar inte varför folk snor för, så jäkla dålig stil! Sedan drog vi hem mot Linn och var hemma till två och då hoppade vi i säng direkt, skönt!

I morse gick vi upp 20 i tio(eller okej Linn gjorde jag var så seeeeg), Linn började städa lite medan jag fortafarande låg kvar i sängen :$ , sedan käkade vi frukost och efter det gick jag hem för att fixa mig inför ikväll. Vi ska vara hemma hos Linn med Debbie och Emelie sen ska vi dra iväg på fest, kommer bli såååååå kul!
Hinner nog inte blogga mer förens i morgon så ni får ha en underbar lördagskväll så hörs vi i morgon om inte annat!
Pusssss

(ta inlägget liiiiiiite oseriöst på vissa ställen)

freeeeeedag kväll!

Hej!
Nu blir det ett sånt där snabbt inlägg igen, eftersom jag inte hinner mer än så!
Ska nu iväg till Linn sedan ska vi dra ut med Greta och Jonte och hans kompisar, ve tinte om det är några fler så det får vi väl se.
Ha det bra så hörs vi i morgon!
pussssss

Om en vecka!

Om prick en vecka sitter jag och min fina Greta på biosalong rigoletto och tittar på midnattsvisningen av Twilight och New Moon! Gud så underbart!
Mindre underbart är att komma hem vid 02:30 den dagen och sedan upp till skolan dagen efter och skriva nationellt prov i engelska.. Och jag som både hatar och suger på engelska!
Men även om jag är trött så kommer det vara värt det, det är jag säker på!

Med detta säger jag godnatt, vi hörs i morgon!
Puss!

Party in the USA

Litet tidsfördriv sådär!

Linn
tipsade mig om en bra låt idag. Nämligen Miley Cyrus Party in the USA. Brukar inte alls tycka om Miley eller hennes musik, men denna är faktiskt riktigt bra. Videon är också grym och hon ser snygg och cool ut jämfört med vad hon brukar.



torsdag

Hej!
Har varit hemma ganska så länge nu. Slutade egentligen tjugo i två idag, men vi tjejer gick lite tidigare- tio över elva för att vi inte orkade med spanskan. Fy på oss! Är riktigt trött nu och känns som att jag kommer somna när som helst- antar att det får bli en rätt tidig säng-gång(finns det ordet ens?) ikväll.
Och jag är stört sugen på kladdkaka, men vet inte om jag orkar ställa mig och baka en. Har också en del annat att stå i som att städa rummet, men jag orkar verkligen inte!

pussss

my girls


jag älskar mina ae4 brudar!


onsdag

Inte haft tid att blogga idag, åkte och styrketränade med Linn efter skolan, sedan somnade jag när jag kom hem och sov fram till middagen i stort sett. Nu ska jag titta på true blood, sedan ska jag sova! Jag försöker blogga bättre i morgon!
Puss på er!

trötter

Nu är vi klara med geografi redovisningen. Blev dock inte så långt för mig och Linn, eftersom det var sjukt svårt att hitta rätt fakta. Menmen, finns inte så mycket att göra åt det nu. jag är väldigt trött och vill bara sova, behöver sova! Börjar tidigt i morgon som vanligt, eller börjar nio så det är rätt skönt. Efter skolan ska jag och Linn ta oss en snabb vända till gymmet och sedan hem och chilla, säkert sova en stund.
Vi hörs i morgon!
Sov så gott, puss

plugg

Hej! Tänkte bara slänga in ett litet kort inlägg snabbt sådär =)
Har precis tagit mig en skön dusch och också kokat vanlij te, så gott! Tog också fram Ben&Jerry Half baked, hehe fetto! Men jag ska ju faktiskt sitta och plugga hela kvällen så kan behöva tröst-äta lite !
Jag är stört trött och vill bara soooooooova, varför allt detta plugg?

pusss

i skolan

Hej! Sitter nu i skolan, slutade egentligen 12:30 men eftersom vi inte är klara med geografin som ska redovisas i morgon så var vi tvungna att sitta kvar efter och plugga. Så nu sitter alltså jag, Debbie, Emelie och Linn i ett grupprum med varsin laptop och skriver på för fullt. Hoppas på att bli klara så vi hinner plugga in våra texter så vi slipper läsa innantill imorgon!
Hör av mig lite senare!
pusss

måndag

Ojoj, riktigt dålig uppdatering(IGEN!), men jag har en stor geografi redovisning på onsdag att jobba hårt med. Sen är jag sjukt trött och orkar därför inte blogga, återkommer när jag har mer tid eller så =)Och kommer förmodligen slänga in minst ett inlägg imorgon!
pusss

söndag

Hejhopp!
Idag känner jag mig sjukt sliten alltså. Var inte hemma förens 10 i morse, vi var alltså och festade hela natten lång. Även skitkul att Emelie följde med oss! Men det var en härlig kväll/natt iaf, även fast jag var sjukt trött på småtimmarna. Dock känns det inte lika härligt idag då man inte sovit någonting alls, eftersom jag haft gäster och dessutom inte ätit något alls idag. Så idag ska jag sova tidigt, vare sig jag vill det eller ej haha. Nejmen kan behöva en god natts sömn, även fast jag kommer vara trött hela veckan ut.
Orkar inte gå in i detalj på vad vi gjorde och allt, men skithärliga människor som förgyllde kvällen och natten! Mina fina vänner är bäst!

pösss

just nu

Lägger in ett par bilder jag tog alldeles nyss, kul va? Jag lägger ju så sällan ut bilder liksom ;D


hej jag är seriös




det är vackert, såååå vackert


hemma hos Linn

Är nu hemma hos Linn och snart kommer även Greta hit. Tydligen kunde Fridaf inte gå ut idag, så det får bli vi andra som hitttar på något. Dock är vi ännu inte säkra på vad, vi får se vart vi tar oss. Vet inte vad jag ska skriva mer nu, haha så kanske bäst att sluta. Vi höres ha en bra kväll!
pusssssen

.

Måste bara skriva av mig lite, massa känslor som bara kommer fram helt plötsligt.

Det kanske inte märks men jag försöker verkligen, tro mig. Men det är svårt, så svårt. Jag vet inte alltid hur jag ska bete mig eller hur jag ska bära mig åt, men ändå försöker jag, städigt. Jag är inte perfekt, inte på något plan. Många gånger vill jag bara krypa ner i sängen och inte göra något alls, inte behöva träffa någon, göra något alls eller ens tänka. För när jag gör det, verkar allt bara bli så fel. Jag kan knappt skriva ner mina känslor, vet inte hur jag ska formulera mig för att få fram vad det verkligen är jag känner, vad jag vill förändra. Det är så mycket, så mycket på samma gång. Jag går snart under, snart rasar allt. Därför måste jag försöka lite mer, måste märka skillnaden. Jag försöker.

liten uppdatering

Hej ni söta!
Kom hem från staden för ett tag sedan och har hunnit käka middag med familjen. Fick med mig en väska och ett par skor, och juste en mascara också, väl behövligt! Ska väl snart bege mig mot Linn, där jag spenderar natten igen, hehe tack för att du står ut med mig hjärtat! Sedan ska vi förmodligen dra oss mot stan med Greta och Fridaf och några till. Från början var det tänkt att jag och Linn skulle träffa Emelie och Debbie som går i våran klass och partaja, men det verkar inte riktigt bli av. Så vi får se hur kvällen blir, men garanterar att det kommer bli superkul vad som än händer!
Vi hörs nog senare iaf, puss

bråttom

Hej hopp!
Nu drar jag in till stan, hinner inte skriva mer tyvärr haha ;P Hörs sen!
Puss

idol med mina bästa vänner B&J

Sitter här och tittar på idol samtidigt som jag njuter av gooood Ben&Jerry glass, mysigt! Dock kanske det skulle vara mysigare med lite sällskap, men ändå rätt skönt att bara ta det lugnt efter en hel skolvecka! Ska försöka komma i säng i skaplig tid idag, men vet inte hur det kommer gå haha. Får se helt enkelt. Vet inte vad jag ska göra efter idol, men ta det lugnt iaf, sitta vid datorn eller titta på en film =)
Vad gör ni en fredagskväll som denna?
Kram!

fredag

Godmorgon!
Har varit vaken sedan nio. Ringde då till Linn för att väcka henne och sedan hoppade jag in i duschen. Nu måste jag snart sätta igång och laga någon lunch, vet inte vad ännu bara. Så skönt att det är frdag idag, även fast vi slutar så sent som fem idag också, surt! Kommer dessutom få åka hem själv för Linn ska till Tove, men jag tror jag klarar mig haha.
Nej nu ska jag fortsätta fixa lite sedan blire lunch.
ha en bra dag!
puss

godnatt

Så nu är mina ögon så tunga av trötthet att jag ska göra mig i ordning och sedan gå och lägga mig. Gud så skönt det ska bli! Börjar ju fortfarande sent i morgon så har sovmorgon. Ska ringa och väcka Linn vid nio eftersom hon har problem med att gå upp i tid, haha.
Ska bli så skönt med helg nu, även fast jag kommer behöva plugga en hel del tyvärr.
Menmen, sov så gott så hörs vi i morgon!
Puss och Kram!

väska

Jag måste köpa ny väska. Men hittar aldrig någon. Vart hittar ni snygga väskor som inte kostar över typ femhundra? Visst kan jag lägga mer än så, men eftersom jag vill ha fler väskor skulle det vara lite bättre med flera billiga väskor liksom. Kom jättegärna med förslag!

för er som vill veta liksom

Eftersom jag verkligen inte hittar något att ta på mig till imorgon, känner jag att jag kommer få ha en sådan där ful-dag imorgon. En sådan dag då jag inte orkar bry mig för att jag inte hittar något ochg därför bara slänger på mig det första jag ser- inte så kul men vafan kan jag göra åt saken?

Why does it rain?

Hej!
Jag är grymt dålig på att uppdatera- jag vet, men jag har noll fantasi även idag och känner mig bara så trött. Om en kvart ungefär börjar EMA som är en självklarhet för mig. Ska ni titta? Innan och efter det har jag en hel del grejer att ta tag i, men jag har ingen ork!
Usch vilket tråkigt väder det varit idag! Först en massa snö, sedan senare under dagen bara en massa regn, så trist alltså! Gillar inte alls regn!
Menmen, ska börja fixa lite grejer nu, ska försöka uppdatera lite senare =)
puss


Jag ser det snöar!

Hej !
Shit vad mycket det snöar i Stockholm idag, stora flingor åker ner till marken.
Har inte så mycket tid att blogga nu heller, ställde precis min lillasyster att laga lunch till mig för att jag är sen, så snällt av henne!
Slutar ju vid 5 idag också så är väl hemma någon gång runt 6. Sedan klockan nio är det dags för Mtv EMA, ska bli jättekul att se! Kenza är ju där också!

Ha en bra dag
puss

tråkigt inlägg

Nu är det snart dags för sängen för mig, tänkte komma i säng lite tidigare idag iaf. Har ju inte lyckats så bra de andra dagarna hehe. True blood var bra som alltid, lite små läskigt ibland kanske, men så sevärt!
Usch ingen bra bloggdag idag, har haft så otroligt dålig fantasi, plus att det typ inte hänt något idag och har därför inte haft särskilt mycket att skriva. Hoppas på att få något roligt att skriva om i morgon, haha!
Gooooooodnatt.
Kramis!

idag var det kallt!

Hej mina fina läsare!
Hann inte blogga innan skolan, förlåt. Direkt efter skolan drog jag och Linn till fridhemsplan och körde styrketräning. Vi orkade inte springa idag eftersom Linn är förkyld och jag hade heller ingen lust. Så det blev en hel del armar och ben istället, jätteskönt! Tog precis en varm och skön dusch, så härligt! Älskar verkligen att duscha, skulle inte klara mig utan en dusch är beroende haha!
Satte precis på lite te- vatten så ska snart ta mig en kopp, mys! Dessa kvällar med te och mys är riktigt härlig såhär när det är kallt ute, tycker ni inte?
Om ungefär en halvtimma börjar True blood som är ett måste för mig på onsdags-kvällarna. Sedan får vi se vad som händer. Kanske köra som Linn och kolla runt efter lite kläder? Vore skoj eftersom jag behöver massa nya! ;) Juste, fick hem skolkatalogen idag också, skitkul att titta i! :D
aja, vi hörs senare
puss

dags för sängen

Insåg precis att jag bloggat ovanligt mycket idag, det känns ganska bra ! Visst är det roligare när jag uppdaterar oftare?
Men nu tänkte jag iaf slänga in dagens sista inlägg, för nu tänkte jag zzzzzzzova, även fast jag börjar halv ett i morgon också, och alltså kan sova en stund extra. Är alltid så trött när jag vaknar och hela dagarna, så det är väl lika bra? Ska ändå upp och duscha i morgon bitti, skönt.
Godnatt och sov så gott, vi hörs i morgon!
Puss och kram!

cp mobil

Okej, min mobil dampar helt och hållet nu! Den går inte att använda för tillfället. Den har blivit som när en dator kraschar, den reagerar liksom inte. Höll på att skriva ett sms till Linn sen hakade den upp sig, så nu är den stilla och vägrar fungera. Så kan alltså inte skriva klart sms'et. Aldrig varit med om det tidigare! ;S Skit irriterande för jag behöver min mobil!
Så Linn om du ser detta, tro inte att jag dött haha, skickat iväg det när och om den slutar dampa!
Puss

Update ca 9 min senare: Den fungerar nu, fast är rätt seg. Var tvungen att ta ur batteriet och starta om.. Borde kanske ha tänkt på det från allra första början?

google är bra till mycket- om man vet hur man söker

Sitter nu och söker lite fakta på geografin som jag nämnde tidigare. Samtidigt dricker jag vanilj te och äter digestive kex, mums! Hatar att söka fakta på google till skolarbeten, det är så svårt att veta hur man ska söka för att få fram det man själv behöver. Söker man på ett ord så kommer det hur mycket träffar som helst som innehåller ordet. Samtidigt som man inte kan söka på allt för långa meningar för då får man inte heller fram några bra träffar. Är helt enkelt inte bra på att söka på google, eller ibland kanske, beror på vad det gäller =)

puss

snälla gud..

... varför måste du ge oss så jäkla kallt väder imorgon och på torsdag? Jag hatar kyla, och jag kommer säkert tvingas ta min dunjacka imorgon i skolan. Jag vill inte ha vinterjackan ju! Så snällla snälla, ge mig lite skönare väder, där det inte blåser eller är kallt! Så jag slipper vinterjackan!

usch, ser inte så lovande ut va? Jäklar ser ut att blåsa en hel del i morgon -_- (eller kanske har fel med att 9m/s är blåsigt? Är inte så bra på sånt)


tired

Jag är hemma efter ännu en dag i skolan, även fast jag varit hemma i drygt en och en halv timme. Är jättetrött dessutom. Det är sjukt vad man blir hungrig då man går eftermiddag. Äter lunch vid 11 och sen blir det ingenting förens middagen klockan 6, det är alltså 7 timmar utan mat det är sjukt! Var jättehungrig påväg hem idag, magen bara värkte!
Har precis fixat med mina skolfoton, kollat vilka jag ska ha kvar och sådant. Ska skicka tillbaka en hel del i morgon. Nu väntar jag bara på skolkatalogen, ska bli kul när den kommer!
Ska plugga lite inför geografi redovisningen idag, söka lite fakta och sådär. Kommer inte ihåg vad det var jag skulle ta reda på så måste snacka lite med Linn hehe (har inte pappret).
Muntliga engelska nationella idag. Det gick åt helvete. Bara jag och Linn som satt själva och diskuterade djur medan våran lärare satt och antecknade.. -_- Men ändå är det skönt att ha det gjort, men usch att det gick så dåligt.

Tråkigt och osammanhängande inlägg, sorry.
puss

att välja rätt mascara

Hej där!
Hoppas ni sovit gott. Jag gick och la mig för sent igår så orkade inte riktigt upp i morse. hade iofs sovmorgon och börjar inte förens halv ett, men jag skulle upp lite tidigare för att duscha och slippa stressa =)

Är ute efter en ny mascara så tänkte fråga er av ren nyfikenhet, om ni har något favorit mascara? Jag gillar Lacome's mascaraor och en annan favorit är en ifrån chanel. Juste, tycker också om en från Helena helena Rubinstein. Men känns lite grygt att alltid köpa så dyra mascaror, så tänkte om ni har något bra att tipsa om? Skulle vara kul att se och testa!
Update: Mascaran behöver inte vara superbillig, jag pratar omkring 150 kronor kanske. Bara det att jag inte är så sugen på att lägga 300 kronor på en mascara just nu =)

Ps. Den senaste veckan har jag haft "dålig ögondransdag" haha. Detta betyder alltså samma sak som dålig hårdag fast på ögonfransarna istället ;P

pusss

I would like to take some pictures

Skrev det för inte alls länge sen, men måste skriva det igen haha. Bara-för-att. Måste verkligen börja ta fler bilder och lägga in här i bloggen, det blir så sjuuuukt tråkigt annars. Tycker själv att det är jättetråkigt att vara inne på bloggar där det endast är en massa text, och knappt några bilder. Men grejen är att jag vet inte hur jag ska ta mina bilder.. Min mobilkamera ska vi inte ens tala om. Visst, jag har en vanlig digitalkamera men den suger så hårt, plus att de tinte blir av att jag tar upp den och fotar mig själv. Istället borde jag kanske fundera på att införskaffa en webbcamera, så jag kan ta kort varje gång jag bloggar, när jag redan sitter vid datorn. Hm, något att fundera på kanske? Vet ni någon bra webbkamera som alltså tar bra bilder och för ett bra pris? Dock skulle jag ju helst vilja ha en systemkamera.


OMG!

Nya bilder på Robert Pattinson har släppts, och bilderna är galet snygga- som vanligt!
Okej, finns inte så mycket att skriva, han är för snygg! Låter bilderna tala för sig själva.




gosh, he's hot! Har många fler bilder men dom får ni en annan gång :)

måndag

Hallllloj!
Första skoldagen avklarad, skönt säger jag bara! Inte det skönaste att börja dagen efter lovet med en långdag, men det gick snabbare än vad jag trodde! Dock har jag haft ont i magen och mått illa hela dagen, så tänkte försöka komma i säng rätt tidigt idag.
I morgon är det dessutom nationella prov i engelska muntlig som gäller, fyfan säger jag bara det kommer gå åt helvete! Men en liten tröst är att det inte kan sänka betyget utan bara höja!
Och bara för att klaga liiiiiite mer så var det stört mörkt när skoldagen var slut idag, kändes som vi varit kvar i skolan till klockan nio eller något.

Nåja, vi hörs lite senare!
puss

djävulen bär prada

Sitter nu och tittar på Djävulen bär prada på 4an. Skitrolog film, jättelänge sedan jag såg den =) Skola imorgon, ser inte precis fram emot det, men men. Måste planera allt inför i morgon, plus att jag måste bädda i nya rena sängkläder innnan jag sover. Och såklart göra mig i ording, tvätta ansiktet och sådant. Kommer nog bli en rätt sen kväll ikväll känner jag på mig.
Okej nu ska ni få sluta läsa om detta tråkiga, haha.
Godnatt så hörs vi imorgon !
Kramar!

Farmville

Någon mer än jag som inte riktigt förstår sig på Farmville(spelet på facebook)? Har hört massa personer snacka om att det går skitbra för dom och att det är jätteroligt och beroendeframkallande o.s.v, men har aldrig varit intresserad av att testa- tills nu. Idag klickade jag mig in för att se vad det var, i rent tidsfördriv, men jag förstår mig inte riktigt på spelet måste jag erkänna. Visst jag fattar att man ska odla och greja, men sen då? Och vad ska man ha grannarna till?
Får väl helt enkelt testa mig fram och se hur det blir =)


Sliten

Hej!
Söndag och den första november idag. Måste säga att jag hatar söndagar- det är ångestdagen för mig som för många andra. Lovet är slut, det är skola i morgon fan! Känns lite sådär att det är november nu, nu kommer de bara bli kallare och kallare, och som jag sagt förut så hatar jag kyla!

Gårdagskvällen var lyckad ! Jag hade skitkul ! Även om det var en del tårar och sådär så var kvällen i helhet mycket lyckad. Kom hem till Linn vid typ kvart över 4 och då blev det att ta bort sminket och sedan att krypa ner i sängen för några timmars sömn. Därför blev det inget inlägg igår. Känner mig rätt sliten idag kan jag säga, men efter att ha tagit en dusch borde jag nog känner mig lite mer som en människa igen- även fast jag är stört trött och har en huvudvärk som dödar mig. Men nu är jag iaf hemma och har precis ätit en supergod frukost. Har en hel del att göra idag så antar att jag får lov att sätta igång snart.
Hade ni en bra kväll igår? Var ni utklädda- isf till vadå? =)

Pusss

RSS 2.0