happy new year!

Hej!
Nu ska jag snart gå ner till amanda och hennes familj för att fira in det nya året, kommer att bli super kul!
Men innan jag går vill jag bara önska er alla ett gott nytt år! Och hoppas att ni får ett trevligt/roligt slut på 2008.

tror inte jag skriver innan 12-slaget, men vi får se :)
Hejdå 2008 och gott nytt år på er älsklingar!


jag på nyår för exakt 2 år sedan, vad liten (och ful) jag var, haha :)

den stora frågan

Hej!
Nyårsafton idag, men vad har man på sig? Jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha!
Kvällen/natten spenderas som typ alltid med Amanda, ska bli jättekul att träffas igen, det var ju ett tag. Hoppas att vi kommer att ses lite oftare nu? :)
Måste leta igenom hela min garderob nu efter något att ha på mig, herregud så jobbigt.

puss

år 2008

År 2008 har varit ett år med både glada och ledsna miner för min del. I början av året var jag väldigt ledsen efter ett uppbrott med min dåvarande bästa vän och en annan väldigt nära vän som var typ som en bästa vän. Det var jobbigt för mig att inte ha henne där som jag alltid brukade ha. Det gjorde att jag inte riktigt visste vad jag hade mina vänner någonstans så det var en riktigt jobbig tid för mig. Men det är helt klart en tid som har gjort mig mycket starkare som person och fått mig att tro på mig själv, även fast jag fortfarande måste jobba lite på den biten. Jag lärde mig mycket under den tiden. Dessutom gjorde det att jag började umgås mycket mer med dom tjejerna jag umgås mest med idag och det är jag väldigt glad för. Mina vänner och min familj har betytt väldigt mycket för mig detta år, dom har hjälpt mig upp från botten till toppen och var mitt stöd under allt som hände detta år. Jag provade på nya saker både bra och dåliga men det var en upplevelse.


här är en kort sammafattnig av vad som hänt under årets månader som gått, men jag kommer inte riktigt ihåg allt och vilken månad så det blev inte så bra, men jag har skrivit det jag kom på och det viktigaste. Tyvärr har jag inte så mycket bilder från detta år, fan vad synd hade varit kul men lägger in om jag hitar några från varje månad och så :)

Januari:
I början av januari vecka 3 var jag och min familj och min släkt uppe i fjällen björnrike) och åkte skidor som vi gör varje år samma vecka och samma ställe och allt, en tradition. Men var dock bara är över helgen. Jag och M var fortfarande kompisar men började bråka allt mer tyvärr.


Februari och mars:
I februari och mars rasade mitt liv samman (kändes det som) när jag och M och även S slutade vara kompisar och inte pratade och knappt tittade på varandra längre. Jag började umgås mindre och mindre med de kompisar jag umgåtts med tidigare, och förstod att jag höll på att mista mina vänner. Jag var ledsen hela tiden och ville bara vara hemma. Jag orkade inte med skolan så brydde mig inte så mycket eftersom det med kompisarna tog riktigt hårt på mig. Min familj stöttade mig och fick mig på bättre humör. Började även umgås mer och mer med Linn, Greta, Mickis och dom andra tjejerna och även Sandra började umgås med oss. Mina kompisar stöttade mig jättemycket och det var också dom som fick mig att våga tro på mig själv och våga stå på egna fötter. På alla hjärtans dag blev jag och tjejerna bjudna på massa fika i vällingehus av personalen.
   februari  mars, jag och maria


April, Maj, Juni:

I april, maj och juni hade jag börjat vara med dom jag umgås mest med idag, Linn, Mickis, Greta och Sandra väldigt mycket och vi hade väldigt roligt men saknade fortfarande min gamla vänskapskrets lite grann ibland och blev ledsen lite då och då när jag tänkte på vad som hade hänt och så men såklart så stöttade mina underbara vänner mig hela tiden och fick upp mig på bästa humör igen. Dessutom hade vi en riktigt rolig tjejkväll hos Linn.

 april. Mickis och Linn

 jag i april

 maj Sandra och Mickis

 maj Linn coch Greta


Juli:
I juli var det sommarlov och jag umgicks med mina vänner och hade kul. Åkte även till Grekland, Kreta, Platanias med Amanda och hennes familj i två veckor (Amanda var med första veckan) och det var hur kul som helst. Jag verkligen älskar att vara där, jag trivs verkligen där. Andra veckan kom min moster och hennes familj dit och vi umgicks med dom i stort sätt varje dag och det var mysigt. När jag kom hem så var dom flesta bortresta så jag har för mig att jag var mest hemma och umgicks med dom som var hemma och med min familj.

 juli Kreta


Augusti:
I början av Augusti innan skolan började så åkte jag och några tjejkompisar till Kajsas landställe uppe i Bollnäs och hade det verkligen hur kul som helst. Vi var utan föräldrar och lagade all mat och städade själva haha. På kvällarna hade vi riktigt mysigt och på dagarna var vi antingen hemma, inne i stan eller badade och handlade mat.

Vi tog sedan bussen hem till Stockholm och några dagar senare började vi nian och blev alltså äldst på skolan.

Eftersom jag var riktigt missnöjd med mina betyg jag fick i åttan så ville jag verkligen höja mig men kände att jag inte riktigt hade orken att kämpa på så mycket men gjorde mitt bästa.


September:
I september fortsatte jag att kämpa på med skolan och det gick bättre och jag och M pratade ut för att reda ut allting och vi kom fram till att allt bara varit ett missförstånd och att vi skulle börja om från början, jag kände att vi kunde vara kompisar men att det aldrig skulle bli som det var förut. Jag och tjejerna hade kul som vanligt. Det var också i september jag skapade min Blogg för att jag tyckte det var jättekul att läsa andras blogar och ville ha en själv, men min var ju inte alls lika bra som dom andra och jag blev besviken över hur pass mycket bättre alla andras bloggar var men jag fortsatte skriva i alla fall.


Oktober:
I Oktober blev jag 15 år och hade en tjejmiddag hemma hos mig för mina kompisar. Det var riktigt kul och jag fick fina presenter och roliga, haha. Jag och M kom varandra närmare varandra men det var inte alls som förut men jag tyckte det var skönt att vi var kompisar igen i alla fall. Det var en fin höst med allt för mycket i skolan och jag började stressa som jag alltid gör men nu var det ganska extremt och jag blev ledsen över stressen och orkade verkligen inte med skolan men kämpade på ändå.


November:
I november började jag och Linn träna och det var jättekul. Det var ganska mycket i skolan även denna månad så det blev inte lika mycket träning som vi först hade hoppats på men tränade så ofta vi hann och så. Dessutom kom den första snön och det var fint vitt ute ett par dagar innan snön smälte bort och aldrig kom tillbaka haha. Var också på sminkkursen jag fick när jag fyllde år, men den var överskattad.


December:
I december var det slutspurten i skolan och jag var ganska mycket sjuk denna månad. Jag längtade till julen men fick aldrig någon riktig julkänsla. Jag kämpade på med bloggen men det blev inte lika mycket skrivet som tidigare dels p.g.a skolan och också p.g.a. Att jag helt enkelt inte visste vad jag skulle skriva. Kändes som att min blogg inte var tillräckligt bra så funderade ett tag på att ta bort den.
Klarade första terminen av nian och hade höjt mig i ett par ämnen men är fortfarande inte alls nöjd.
Var även i globen på idol finalen och stod nstan längst fram med mina tjejer, hur kul som helst.
Vi nior på enhet 4 var även luciatåg.
 idolfinalen
 luciatåget
 jag och mina syskon på julafton


Detta år har gått så sjukt snabbt tycker jag, inte alls länge sen jag satt på en solstol nere i Grekland känns det som.
Nu börjar snart 2009 ochjag ser verkligen fram emot det. Ett nytt år. Nya händelser. Ny skola. Nya vänner. Det kommer bli mycket nytt eftersom jag börjar på gymnasiet detta år och jag hoppas och tror att detta kommer bli ett bättre och roligare år. Även om detta år har varit skit bra, med tanke på mina underbara vänner och min familj.

Tack för detta år alla läsare och älsklingar, hoppas ni är med mig även år 2009 och frammåt :D


tjäna pengar på sin blogg?

Hej!
Är det någon som vet lite om det här me att tjäna pengar på sin blogg? Om någo vet var man kan göra det oh hur det går till, någon som vet allt om det liksom så kontakta gärna mig då och berätta, skulle vara kul att veta :) Antingen lämnar du en kommentar här i inläggget eller kontaktar mig på [email protected] , tack på hörhand!

hörs imorron
pusss

inför 2009

Hej!
Förlåt att jag aldrig skrev mer igår men det kom andra saker :)
Imorgon är det nyårsafton och det betyder ju såklart att vi ska fira in det nya året. Ser fram emot ett nytt år, ett bättre år. Tänker inte ha massa nyårslöften och sån skit för jag vet att jag inte kommer hålla dom och dessutom så blir man så besviken ifall men inte håller dom och det leder också till ännu mera krav och det orkar jag inte med. Men däremot så kommer jag att sätta upp mål för 2009. Okej det blir kanske lite som nyårslöfte men ändå inte. Här är det inget löfte utan mål, det känns mycket bättre. Tyvärr så kommer jag inte att avslöja dom för er, lite privatliv tack. Det är inget hemligt eller så men varför ska ni veta, helt ointressant för er. Men ett "mål" kan jag väl avslöja, och det handlar om bloggen. Jag vill verkligen ha en riktigt bra blogg som folk tycker är bra, så jag ska försöka göra den bättre och då får ni kära läsare gärna berätta vad som är bra med min blogg, vad som behöver förändras, vad som kan tilläggas, exakt vad som helst. Gör det dels för min skull men självklart för eran skulle också :) Ni kanske önskar mer bilder? Mer tips? Mer shopping? Mer skönhets grejer? Mer åsikter? Annat utseende? Nya kategorier? O.s.v. o.s.v. De förslag ni kommer med och som jag själv har kommit fram till kommer att presenteras här i bloggen så fort allt är klart, kul va? Funderar på att ha lite tävlingar och annat kul i bloggen under 2009 också men då krävs det fler läsare som kan delta, så det är upp till er.

Hjälp mig att göra 2009 mycket bättre, vad gäller bloggen ! Kom igen med förslag nu, snälla :)

puss på er


måndag

Hej!
Nu ska jag dra iväg till stan, har lite bråttom så hinner inte skriva mer nu, hörs ikväll :)
puss

-

Hej!
Jag tog en promenad och det var riktigt skönt faktiskt, trots att det var så kallt ute.
Har nu precis duschat och ska sätta mig och titta på tv och dricka en kopp te, mysigt :)
Imorron blir det tidig uppgång för ska träffa pappa inne i stan för att shoppa, haha. Meningen är att jag ska köpa en ny skidjacka men hoppas att det blir lite andra saker också, hoppas hoppas, men vi får se.

Bloggar jag inte innan jag åker så hörs vi när jag har kommit hem.
ha det bra!
puss

söndag

Hej!
Idag mår jag bättre, gud så skönt. Har sovit hur mycket som helst inatt och känner mig nu utvilad, men väääldigt seg i kroppen, en skum känsla. Huvudvärken är inte lika hemsk som igår men den finns där fortfarande. Idag kommer jag nog bara att ta det lugnt tror jag, orkar nog inte så mycket annat tror jag, funtar på att ta en promenad för att slippa känna mig så seg, haha.
Har inte kollat så mycket på mellandagsrean, har ni? vad tycker ni om den isf, är den bra? har ni köpt något, i så fall vadå? :)

Jag vill åka utomlands, snälla ta mig iväg till Thailand eller något!

pusss

Hej

Hej!
Förlåt (igen) för dålig uppdatering men har haft fullt upp nu såhär i juldagarna. I onsdags alltså på julafton så var jag bara hemma på morgonen och åkte iväg till min mormor vid 12 tiden, sedan vid 5 så åkte jag vidare till mina gudföräldrar och min farmor och var där resten av kvällen. Under juldagen så var min kusin här och åkte hem igår kväll, och då umgicks jag bara med min kära familj. Nu idag har jag bara legat i sängen i stort sätt hela dagen, har en huvudvärk som dödar mig och har pyttelite feber, inte kul att bli sjuk igen, men tror det är min influensa som jag inte fått ur kroppen ännu. Hoppas att det blir bättre!

Jag tycker inte att det känns som att det har varit jul faktiskt, tycker ni?

Jag saknar Linn och Sandra något otroligt!

vi hörs
puss

god jul!

Hej!
jag vill bara önska er alla en riktigt god jul! Ta nu hand om dig och dina nära, och ha det supermysigt idag.
Ska åka iväg till min mormor så hinner inte skriva mer än så.
Men som sagt ha en riktigt god jul nu kära läsare!

pusspuss

jag vann!

Hej!
Nu är allt klart, granen pyntad, paketen inslagna och skinan klar att ätas, woho! :D
Dessutom vann jag Kenzas julklapps kalender idag, super kul! :D En parfym+body lotion och 2 biobiljetter!

Nu börjar våran uppesittarkväll, jätte mysigt!
hörs i morgon när det är julafton
pusspuss

julpynt

Nu har vi börjat med julskinkan och ska snart klä granen, mysigt :)

har fått upp min gran på mitt rum nu också samt satt upp några tomtar, ser ganska gulligt ut :)
såhär ser det ut i mitt rum just nu:


har blixt på så därför ser det så ljust ut, det är lite mysbelysning på (;

puss!

hejdå gumman

Nu har jag sagt hejdå till min älskling Linn. Hon åker iväg till Thailand nu idag, i två veckor.
Gud vad jag kommer att sakna henne alltså, kommer bli så tråkig här hemma utan henne =/, men som tur är har jag ju mina andra söta tjejer hemma :D

Ha det nu jättebra gumman så ses och hörs vi :)
Kommer sakna dig sjukt mycket, men det vet du redan
jag älskar dig Linn


 gammal bild på oss, andra bilderna funkade inte tyvärr

Dan före dopparedan

Hej!
Idag är det dan före dopparedan! Fast jag tycker inte alls att det känns som jul.. Hoppas på att det kommer kännas lite mer sen när vi får upp granen ikväll!

Hur som helst så har jag precis stor städat hela mitt rum, skönt att få det gjort! Nu ska jag försöka få upp lite julpynt i mitt rum, tomtar och sånt för lite mer julstämning, hoppas det funkar!

hörs sen babes
puss

söndag

Hej!
Idag har jag köpt alla mina julklappar som skulle köpas och det känns jätteskönt! Nu är det klart och fixade även min julklänning! Nu är allt klart och nu slipper jag stressa, super skönt verkligen.
Nu behövs det städas innan jul och fixa med alla paket och sånt. Ska såklart ägna dagen åt Linn imorron eftersom hon åker iväg till Thailand på tisdag den lyckosen! Funderar på att krypa ini hennes resväska eller något ;P.

Det ända som saknas nu är såklart Sandra, men ja vill ha SNÖ nu, vill inte ha en grå jul, utan en vit! Snälla ge mig snö!

hörs älsklingar
puss

tv serie?

Det är såhär att jag har sett klart alla avsnitt och säsonger av OC och One tree hill och håller på och ser Gossip girl. Nu till min fråga, vet du/ni någon/några bra serier som är lite lika dessa tre som jag för övrigt tycker är skit bra? Annars kan du ju bara ge förlag på din favorit serie och berätta kort vad den handlar om. Och som sagt några som är liknade OC, One tree hill och Gossip girl?! Skulle vara super snällt av er :)

puss

Äntligen jullov

Hej!
Idag var jag i skolan, skolavslutning och betyg utdelning. Härlig att äntligen ha JULLOV! :) Det här behövs verkligen kan jag säga, efterlängtat!
Nu är det endast 5 dagar kvar till jul, det går så fort alltså, helt sjukt!
Har ingen fantasi, förlåt. Skriver mer sen när jag har saker att skriva :)

ta hand om er!
pusss

julafton närmar sig med stormsteg

Glömde nämna att det är endast en vecka kvar till julafton idag, men det vet väl alla redan? ;D

Passar även på att lägga i en bild tagen från idolfinalen, tagen från malins blogg :)
Vi hade stått ute i regnet i cirka 2 timmar så ta lite hänsyntill hur mitt hår ser ut :)




Sandra åker till USA på fredag morgon så ska träffa henne och snacka och säga hejdå imorron, kommer sakna henne sjukt mycket, gud så tråkigt att så många åker iväg!




SNÄLLA GE MIG SNÖ TILL JULEN ÅTMINDSTONDE FÅR JU INGEN JULKÄNSLA!

sjuklingen

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering men har legat sjuk hela veckan, förmodligen influensan. Många av mina kompisar som har samma sak och idaag var det hela 31 som var sjuka från min enhet, rätt många.
Hoppas jag blir frisk snart. Ska vara hemma imorron men kommer att gå på fredag vare sig jag har feber eller ej eftersom det är skolavslutning och allt!
Börjar känna mig väligt stressad för har inte köpt en enda julklapp ännu, och borde egentligen vara klar med allt för länge sen, har inte heller köpt en julklänning. Men så fort jag blir frisk så ska jag fixa det :)
Har inte så mycket att säga tänkte bara berätta att jag lever, som tur är. igår hade jag 40 graders feber så det kändes som att jag dog haha.

Ha det bra så hörs vi
puss

söndag

Hej!
jag hyar inte hunnit skriva sen idol-inlägget och måste säga att Idol finalen var så sjukt kul! Verkligen värt vartenda öre!
Jag och tjejerna hade så kul oh super bra platser framme vi scen! Helt klart super kul!
Igår kom min kusin hit och åkte precis hem. Tyvärr är jag sjuk, hög feber och ont i hela kroppen samt en sjukt jobbig hosta som sitter nere i lungorna så det gör jätteont när jag hostar. Så det blir ingen skola för mig imorron, kan det vara Mickis som smittat mig tro?

Glömde min kamera hemma tyvärr så lånar bilder från sara både från idol och vårat luciatåg(blev tvingade):

     

     

     
på den näst sista bilden nertill så ser ni oss då, sen på sista bilden så ser vi våran skylt(okej, Linn och Malins skylt :D) "ingen final utan ROBIN B"

underbar fredagskväll!
puss

Idol final!

Hej!
Vet inte om jag ar nämnt det tidigare men jag skrev ju i ett tidigare inlägg att mina kompisar hade åkt för att hämta våra idol final biljetter man att han som sålde dom aldrig dök upp. Men som tur var så hade bara mina kompisar drivit med mig (skitkul) och dom hade redan köpt biljetterna! Nu nu ska vi snart dra dit, stanna och äta på vägen och sen köa ett bra tag tror jag. Fyfan vad kul det kommer att bli!
Håll utkik efter oss tjejer i tv rutan ikväll, så hörs vi imorron så berättar jag hur det var!
Ha en fortsatt super fredag (i det tråkiga vädret) för det kommer vi att ha!
Puss

event och redovsningar

Hej!
Idag har vi massa redovisningar och ett prov och eventkväll. Böjar klockan 12 och går ända till typ halv 9 kanske(?)
Har pluggat rätt mycket nu i morse så hoppas att det kommer att gå bra idag, får göra så gott jag kan helt enkelt.
Men nu ska jag fixa i ordning mig och läsa igenom mitt engelska tal lite :)
Ha det bra!
Puss


en sjukt gammal bild som dessutom är oseriös, men man kan väl bjuda lite på sig sjäv ibland? ;)

pluggpluggplugg

ojojoj! har så fruktansvärt myket plugg nu. Ska plugga in tre redovsningar och ett prov tills imorron. Herregud. Hinner inte skriva mer än så för måste plugga.

puss

ingen blogg

Hej!
Jag kommer inte att blogga speciellt mycket denna vecka eftersom jag har sjukt mycket att göra nu innan betygen sätts. Kommer prioritera skolan först så..
Ville bara att ni skulle veta det, nu ska jag fortsätta plugga.

puss

söndag

Hejsan!
Idag har jag ägnat dagen åt plugg så därför har jag inte bloggat något. Börjar bli till en vana nu för tiden, vilket jag är ledsen för. Ska försöka bättra mig. Fast denna vecka är väligt fullspäckad med sjukt mycket jobbig SO under projektet, dom tre första dagarna. Sedan på torsdag så har vi event i skolan. Så får se hur mycket blogg det blir.
Måste skriva klart mitt engelska tal som jag tror bir ganska dåligt, tyvärr :/ .

Idag så skulle Sandra och Maria åka in till Stockholms Central för att möta upp killen som vi skulle köpa våra idol final biljetter av. Han sa att han var där vid halv 5 men Sandra och Marias tåg skulle gå 16:37 från spånga så dom skulle vara där vid kvart i. När dom kom fram så väntade dom på att han skulle komma men han dök inte upp. Dom ringde flera gånger och efter en timmes(!) väntande så gav dom upp och åkte hem. Stackarna! Fan jag blir så jäkla sur. Det var våra idol final biljetter, eller det skulle ha blivit våra. Vi ville ju så jättegärna gå dit på fredag med stå platser längst fram vid scen dessutom. Blir så irriterad på att folk gör så. Men som tur var så hade vi ju inte betalat innan så vi förlorade ju inga pengar, men ändå. Att man gör så är ju förjävligt!

nu måste jag skiva lite engelska tal, usch så tråkigt men behövligt.
puss

malin skojar till det

Japp, för er som inte insåg det så var det ju lilla malin som skrev nedstående inlägg. Rolig prick.
Men som sagt så är det ju hon som har gjort min fina design. Säg gärna vad ni tycker om den! :)
Är väldigt trött efter gårdagen så ska lägga min tidigt idag och göra mig redo inför en hel dag med plugg imorron, usch så tråkigt, men det behövs kan jag säga. Har massor att göra.
Detta blir nog sista inlägget idag, så hörs vi imorron.
Ska försöka börja ta mer kort nu för det är så roligt att lägga in här.

Ha en fortsatt mysig lördagskväll!
Puss och godnatt.

Hej alla!

Hej, Kenny här!!
hur må ni? är det bra??

hejdå!!

spana in http://malinnh.webblogg.se
en riktig cool typ, gjorde min design!


<3<3<3<3<33

ny design

vad tycker ni om den nya designen som malin har fixat?
jag tycker att det blev as bra! Kul med lite nytt tycker jag! :)
tack så jättemycket för hjälpen igen! :D
puss

pyjamasparty

Hej!
Igår hade min kompis Greta pyjamasparty! Det var supermysigt med alla er tjejer, verkligen!
Vi mös framför tv'n och idol med massor av pizza chips, kladdkakasmet, godis och läsk. Sen när dom som inte skulle sova över tittade vi på Love actually(började titta när dom var kvar tror jag) och tittade klart på den i morse.  
Det var en jättemysig och rolig kväll med massvis med skratt. Och rätt mycket sång. Måste göras om! Tack för en underbar kväll Greta (och alla tjejer som var där)!

Tyvärr togs inga bilder under kvällen, det var väldigt synd. Hade varit roligt att ha det ju..
puss

hjälp mig?

Där det står "Lev dagen som om den vore din sista" på min blogg, den ska ändras. Men till vad?
Har du något förslag så skriv gärna ner det, den med bäst förslag blir länkad :)
 
puss

Robin ute ur idol

fan,fan,fan. Robin åkte ur idol igår! Robin borde verkligen ha gått till final istället för Alice. Han förtjänar det! Vi (jag,linn,malin) röstade massor igår(mest malin) men det hjälpte tydligen inte. Han var ju så ledsen när han fick reda på att han åkte ut, likaså vi. Ingen final utan robin!



pyjamasparty

Hej!
Idag blir det pyjamas party med tjejerna! haha fett kul! :)
Vet dock inte vad jag ska ha på mig.. har väldigt svårt att bestämma mig ;P
Skriver mer sen hoppas jag på.
har haft dåligt med tid och dålig fantasi i veckan, därför detta blogguppehåll eller vad man ska kalla det för.

puss

onsdag

hej!
det var ett tag sen jag skrev men jag  har inte haft tid. Spanska provet i måndags gick bra och imorron har jag NO provet. Är lite nervös men det är inte sådär jättesvårt så ett G får jag iaf. Däremot är jag sjukt nervös och värsta ångsten över matteprovet på fredag för jag tycker att det är jättesvårt och det känns som att jag inte kan något alls. Usch. har också utveckingssamtal imorron, inget att se fram emot. Känns som att jag inte kommer att klara matten och det gör mig så ledsen. Har haft hemstudiedag idag och har då pluggat lite grann så det känns lite skönt iaf :)

men nu ska jag ta och försöka plugga lite.
puss

RSS 2.0