fredag

hej!
Har inte bloggat på väääldigt länge nu, men det beror på att det har varit lov och jag har då inte haft tid. Under veckan har jag varit med mina flickor varje dag och igår var vi i romme med några kill kompisar och det var så jäkla roligt. Tyvörr så försvann min väska med alla mina skidkläder samt mina pjäxor och jag fick låna AS FULA kläder där, men jag fick iaf åka. Jag har dock fortfarande inte fått tillbaka väskan -_-  men hoppas det löser sig!
Hoppas ni har haft ett roligrt och skönt lov, det har iaf jag. Det återstår ju faktiskt en dag och sen hela helgen så se till att njuta av den sista ledigheten nu för sen är det tillbaka till skolan usch :(

Vi hörs
pusss

woho!

NU HAR VI ÄNTLIGEN LOV, FAN VAD SKÖNT!

det var allt jag ville säga, hörs kanske i morgon.
pusss


-

Just nu känner jag mig sådär glad och sprallig för ingenting, undrar vad det beror på?

video

Hej!
Kom hem för inte så länge sen, från skolan alltså. Jag har sjukt ont i huvudet så ska ta och titta lite på One tree hill och vila lite innan jag börjar plugga -_- .
Sen ville jag bara lägga in denna video eftersom låten är så sjukt bra. Själva videon är inte bra alls men låten är grym :)
Det var allt jag ville säga just nu, återkommer !
Pusss

onsdag

Hej!
Idag är jag både glad och trött, av olika anledningar. Jag är glad eftersom det finns så många underbara personer som sätter guldkant på vardagen, hihi :). Idag var en ganska händelserikdag som var riktigt rolig! Det börjar då med matteprov i skolan, inte alls kul eftersom jag höll på att bryta ihop under provet eftersom jag fick världens hjärnsläpp och fick inte fram mina matte kunskaper. Kunde egentligen hela provet som var as lätt men eftersom jag blev så konstig(vet inte varför jag blev det) så är jag fett besviken. Men sen iaf så skulle jag och mitt cooola och braiga band som ska ställa upp i "bäst i väst" tävlingen bara på skoj för att få högre betyg fotograferas. Men sen när vi kom dit visade det sig att det var fett seriöst och vi fick spela in radio och tv grej i studio och fotograferas. Det var sjuuukt varmt där vi spelade in tv grejen haha. Det var ganska nervöst men det var as kul faktiskt, en riktig upplevelse! Vi fick även veta att dom som kommer till final ska uppträda i K-fem i vällingby, haha synd att vi inte ens kommer att komma vidare efter uttagningen.

Dessutom får vi sovmorgon i morgon, woho! :D
Hoppas morgondagen blir lika rolig den!
Nu väntar duschen
pusssss

bild

Skiter i matten, orkar inte. Det får gå som det går i morgon.

Innan jag stänger av min dator så ska jag lägga ut denna bild på mitt och malins fina hjärtan som vi (mest malin) gjorde i slöjden under projektet av ull :) Bara för att dom är så söta och för att dom symboliserar vänskap :) (gay jag lät där)


söta va?

-

hej!
Anledningen till att jag inte bloggat är fortfarande att jag inte har haft tid och att jag just nu inte har någon fantasi alls, så har liksom ingenting att skriva.
Igår gjorde jag som alla andra nior i Sverige, gymnasiumval. Det  blev väl sådär, kommer att ändra under ändringsvalet senare i april. I morgon har jag matte prov som jag inte pluggat något till, så det är det jag kommer ägna mig åt resten av dagen/kvällen, kul va? -_-
Som sagt har jag ingen fantasi så slutar skriva nu innan jag tråkar ut er, kanske skriver senare ifall jag behöver en paus från pluggandet eller har något attt skriva :)
Ha det bra!
Pusss


Hej!

Glad alla hjärtans dag på er !
Hur mår ni? Själv är man trött efter gårdagen men fan vad kul vi hade!
Det har ju varit väldigt tyst här i bloggen ett tag, alldeles för tyst måste jag säga. Men det beror faktiskt på allt plugg jag har just nu, för skolan måste ju trots allt komma i första hand! Men hoppas på att det blir lite bättre nu, sen är det ju snart lov också shit vad skönt det ska bli, behöver verkligen lov nu kan jag säga!

Nu väntar duschen, vi hörs!
ha det bra
puss

 
bild från gårdagen hos Linn

-

Hej!
Anledningen till dålig uppdatering är att jag har jättemycket plugg just nu, och även idag. Så jag skriver så fort jag får tid.
Ha det bra tills dess!
puss

söndag

Hej!
Dagen till ära ägnar jag åt plugg, trååååkigt! har en No inlämning på onsdag och jag har knappt börjat, smart som jag är. Så det ända jag har att säga är att jag har sjukt mycket att göra, måste dessutom städa mitt rum idag. Men vi hörs lite senare, ha det bra.
Puss

Pictures

Är inte på humör på att skriva så det blir bara en kort uppdatering med en massa bilder ifrån igår.


här är då när vi överraskat Linn med en fin tårta ala Greta och Jenny och en daimtårta, eftersom att Linn älskar det. Såklart brann de 16 ljusen så fint och Linn blåste ut dom, fick tyvärr ingen bild på det.


under ea'n då Mickis iPod våldtar min :O (ja, vi tyckte det var roligt)


Sandra och Malin under ea'n, inte bästa kvalitén kanske


Jag och Mickis på ea'n.


Maria under ea'n


Greta och Linn under ea'n

Japp, det var lite utav min fredag i bilder, orkar inte lägga in fler även fast det finns många fler, eftersom det tar as lång tid att lägga in bilderna idag, ovanligt segt, undrar varför.
Kanske var dumt att lägga in alla bilder i stot format, hade varit smartare med små, kom jag på nu, men orkar inte byta det tar ju som sagt så lång tid.
Puss

-_-

Jag orkar inte med det här längre! Fan vad jobbigt det ska vara då. Måste allting var så jäkla komplicerat, kan det inte bara rulla på? Fan det suger, det är alltid samma sak och jag orkar inte! Jag suger! Allt är mitt fel!

nej, du vet inte vad det handlar om och jag kommer inte att säga heller, synd.

fredag

Hej!
Idag fyller min kära pappa år och det är därför jag inte bloggat något under kvällen. På dagen så har jag och tjejerna firat Linn. Jag, Greta, Sandra och Mickis bakade tårta (okej jag och Greta bakade tårta :P) till Linn. Vi hade tänt ljus på tårtan och sjöng jättefint för henne och hon blev jätteglad! :D Sen satt vi bara och snackade och fjantade oss, precis som vi alltid gör, haha. Det var en riktigt mysig dag med er flickor, som alltid såklart!
Sen när dom gått hem kom våra gäster, eller gäster och gäster, min farmor och min morbror bara :P

Har försökt lägga in bilderna flera gånger men det funkar inte, får helt enkelt försöka i morgon istället.
Enda inlägget för idag, tyvärr. Återkommer nog i morgon.
GRATTIS PAPPA!
Puss

bilder

Har inte något att skiva faktiskt, så tänkte bara säga godnatt, även fast jag inte ska sova riktigt ännu. Men ska stänga av min dator och ta det lugnt innnan det är dags för sängen.
Som sag så säger jag godnatt och lägger in bilder ifrån fjällen resan jag var på vecka 3 med min familj och släkt. Hade ju lovat att lägga ut några och har fortfarande inte gjort det, så här kommer några. Ni får se flera en annan dag :)

Sov så gott och ha en bra fredag, så hörs vi förhoppningsvis i morgon när jag har kommit hem.
Puss


här är kusiner och min bror en kväll


liften, snodde bilden av min kusin. Visst är den fin?


såhär såg våran stuga ut, dock är detta min kusins men våran såg exakt likadan ut. Ser inte hela då.

Resten får ni se en annan dag :) Inte så roliga bilder idag kanske, menmen

torsdag

Hej!
Den 5:e februari 1993 föddes en underbar människa som betyder väldigt mycket för mig. Linn fyller alltså 16 år idag och vi säger stort grattis till henne! Grattis hjärtat, jag älskar dig!

Idag var det som sagt nationella på morgonen, och jag hade inte alls behövt vara nervös för det var ganska lätt, tyckte jag. Man hade ju som sagt 2 timmar och 40 min på sig, och jag hann klart med god marginal. Efter skolan var jag och några söta flickor i vällingehus och fikade eftersom att det är Linns födelsedag!
Nu är jag jättetrött och ska snart äta, sedan duscha och måla naglarna om jag hinner, sen ska jag försöka plugga och sen sova tidigt. Måste ta igen all missad sömn.

Pussss!


UPDATE: DETTA SKULLE HA PUBLICERATS VID 17:30

onsdag

Hej!
Idag är jag fortfarande sjukt trött, orkar knappt titta hehe. Borde plugga, eftersom det behövs, men jag orkar verkligen inte. Måste börja prioritera skolan lite mer nu annars kommer mina betyg att ryka, ingen rolig tanke. I morgon är det nationella prov i svenska C som gäller, alltså uppsats. Vi kommer att sitta och skriva i 2 timmar och 40 min, så det är väääldigt länge och jobbigt. Är nervös för känner att det kommer att vara ganska svårt.
Idag fyller Jonte år, grattis!  Tyvärr var han hemma och var sjuk idag, stackarn.
Och i morgon fylller Linn år! :D Så det blir fika efter skolan, riktigt mys.

Nu måste jag nog försöka plugga lite, ska iväg en stund senare.
Pusss

tisdag

Hej!
Varning för kort och tråkigt inlägg p.g.a trötthet!
Idag är jag alldeles för trött för att blogga. Började dagen med nationellt prov, precis som alla andra nior i Sverige, haha. Sen hände det inte så mycket, slutade vid halv 3 typ och gick hem och tog det lugnt. Sen åkte jag och Linn iväg på spinning, riktigt skönt. Sen har jag inte gjort mycket mer, skulle ha pluggat för det behövs verkligen, men jag är så trött så jag orkar ingenting. Idag måste jag sova tidigt, så blir inget mer inlägg idag.
I morgon väntar en lång och fruktansvärt tråkig dag i skolan, hoppas jag överlever.

Ha det bra
pusss

Hej!

Kom precis hem fån en lång och skön promenad med Linn. Skönt att snacka av sig med den underbara vännen :) Vi har faktiskt varit ute i drygt en timme, riktigt starkt jobbat med tanke på att det är så kallt.
Men nu fryser jag så jag ska ta mig en varm dusch och sen bara ta det lugnt. Låter skönt tycker jag.
Detta inlägg sööööög, men orkar inte bry mig nu, sorry.

ha det gött
pusss


en bild på Linn och min designer Malin. Bara för att jag tycker så mycket om dom och för att bilden är så söt.

plugg-måndag

Hej!
Kom hem från skolan för en timme sen eller så, precis efter so provet som inte gick så bra tror jag :( . Det var några G frågor där man skulle ringa in rätt alternativ, ett eller flera. Det gick ganska snabbt. Sen fnns det 2 VG frågor och en MVG fråga som var stora och invecklade. Vi hade endast 1 timme och 20 min på oss så man hann inte alls skriva mycket, och jag kunde mer än vad jag hann skriva så hima irriterande. Usch vad sur jag blir. Men nog om det tråkiga. I morgon väntar det första svenska nationella också och sedan ett på torsdag, usch.  Men det känns skönt att ha gjort provet nu så man slipper tänka på det,men har massa andra plugg grejer att göra nu och jag har ingen ork asså, fullt upp ända fram till lovet, sen är vi lediga en vecka sen är det fullt upp igen. Vill dom ta död på oss eller?
Min måndag har mest gått ut på so provet, eller den har gjort det. Plugg hela tiden kan man säga.
Nu ska jag ta det lugnt och äta någonting sen får vi se om jag och Linn åker och tränar :)
Hoppas eran måndag har varit roligare än min!?
Puss

twilight video

Okrj, jag har blivit en Twilight-nörd. Men jag kan inte låta bli att lägga ut denna söta video med Bellas låt som Edward skrev till henne, samt massa bilder från fimen på dom. Ni måste ju hålla med om att det är hur gulligt som helst när pojvänner skriver söta små låtar till sina flickvänner? Dessutom är låten hur fin som helst!
Tänk om man hade en som Edward, haha :)
Och bli inte förvånade om det kommer massa Twilight-bilder för som sagt så har jag helt förälskat mig i både böckerna och filmen så jag kommer inte kunna låta bli, synd för er som inte tycker om dom. Ni får helt enkelt stå ut :)
Vad tycker ni om Twilight filmen och böckerna, och denna video?



pussss

twilight bild

Hej!
Tänkte slänga in en liten bild på Edward och Bella ifrån Twilight filmen mitt i allt plugg. Tar alltså en liten paus nu, får se hur mycket mer jag orkar plugga, har pluggat från klockan 9, med små avbrott.


bara för att Edward är så snygg på den här bilden!

Juste jag undrar om det är någon som vet hur man gör för att folk inte ska kunna kopiera? Skulle väldigt gärna vilja veta, så om du vet lämna antingen en kommentar eller mailar mig på: [email protected]
PUSS!

saknar

 julen 07

Jag kan ibland inte låta bli att saka gamla tiderna.
Jag vet att det aldrig kommer bli som förr,
Men även fast man nu har det super bra, måste man väl ibland få lov att sakna det som var, eller?
Även om det just nu är rätt bra med allt så kan jag ibland inte låta bli att tänka på hur det kunde ha varit i nuläget.
Men det hade ju förmodligen samtidigt fört med sig negetiva saker som att jag inte alls hade varit lika nära mina idag bästa vänner. Det hade ju varit hemskt!
Men som sagt, ibland måste jag väl få sakna eller tänka tillbaka, eller?
"jag slutade aldig älska dig", borde väl kanske ändra dig till er?

RSS 2.0