Örebro, here we come!

Hej!
Blogg.se är helt stört just nu för mig, ser jättekonstigt ut :S
Men men, tänkte bara berätta att jag åker till Örebro i morgon med mina fina vänner Linn, Greta, Tove och Frida! Vi kommer ha en jättemysig och rolig helg där tillsammans i Linns pappas lägenhet! Så snällt att han låter oss vara där :) Har inte packat klart ännu, men får göra det i morgon efter skolan eftersom jag ska upp halv 6 i morgon bitti som alla andra dagar denna vecka, är så trött på dagarna i skolan att jag somnar på ALLA lektioner, lyckat va?
Hoppas ni får en skön helg, vi hörs när jag kommer hem på söndag! :)
Puss på er <3

-

Livet är inte rättvist, det är fan så långt ifrån rättvist det kan bli.

sugar

Varför finns socker? Det är inte bra, det är bara fruktansvärt beroendeframkallande! Men ack så gott. Jag är sockernarkoman!


clothes

Nu kommer detta i-landsproblem igen. Jag har absolut ingenting att ta på mig. Ingenting sitter som det ska, eller så vill jag inte använda det. Jag måste verkligen införskaffa i nya kläder. Mycket nya kläder. Jag är så otroligt dålig på att shoppa, jag älskar att shoppa, vilken tjej gör inte det? Men jag suger på att hitta det jag söker, för jag är så jäkla kräsen, även fast det alltid slutar med att jag köper tråkiga basplagg som jag vill använda en gång för att sedan lägga det längst in i garderoben. Varför kan jag inte få den där kroppen där allt sitter perfekt? Varför kan jag inte få äga alla de där kläderna jag vill ha, dom där grymt snygga som jag aldrig hittar?

Åh, varför kan vi inte bara ha skouniform i Sverige för? Så man slapp allt detta knöl med kläder varje dag!

-

Fan, detta är hemskt. Det kom som en chock. Att det skulle hända dig, du som alltid är så snäll och glad. Att det ens ska behöva hända någon överhuvudtaget. Ska försöka sova snart, men får se hur mycket sömn jag lyckas få i natt.

UPDATE: DETTA SKULLE PUBLISERATS RUNT 01 IGÅR KVÄLL.

söndag

Tjena mittbena!
Nu har jag inte skrivit sedan i torsdags, fy på mig!
Lokalfesten i fredags var lyckad! Skitkul var det verkligen. Runt 120 personer tror jag, och jag, Linn och Tove var uppe på dansgolvet hela kvällen. Jag som hade klackar hade ganska så ont i fötterna när vi skulle dra hem haha.
Igår var jag, Debbie, Linn, Tove, Emelie och Debbies kompis Cecilia på fest i vaxholm. Det var också sjukt kul kan jag tala om. Dock mår man inte toppen idag.. Tror vi var hemma hos Tove vid halv fem i morse och gick och la oss vid fem. Så känner mig rätt sliten.

I morgon börjar jag och brudsen i Norra(emelie i södra), och jag är lite nervös. Vet liksom inte vad jag har att vänta mig. Men jag hoppas att det blir bra! Kommer sakna Emelie så mycket!
Vi hörs lite senare :)

pussss

torsdag

Hej!
Nu kommer här ett litet inlägg igen.
Idag sket jag i engelskan och matten och stannade istället hemma sov, dock åkte jag till skolan till halv ett för att skriva ett spanska prov jag missade förra veckan. Sedan när jag och Emelie kommer in i spanska salen, så säger våran lärare att vi inte ska göra provet eftersom vi ska byta skola och hon redan har skrivit våra omdömen, whaaat?! Kul, satt hela kvällen igår och i morse och pluggade till den där spanskan och sen behöver jag inte ens göra det, suuuurt!
För er som inte vet så ska jag och brudarna byta skola på måndag. Jag, Debbie och Linn kommer hamna i samma klass på JENSEN norra och Emelie på JENSEN södra. Kommer bli så fruktansvärt tråkigt att skiljas från Emelie, även om vi sagt att vi ska hålla kontakten!!
Detta betyder alltså att morgondagen är våran sista dag i JENSEN västra, lite sorgligt men hoppas vi trivs bättre i nya skolan.

I morgon är det lokalfest, Natta har fyllt år och har en lokalfest som sin "födelsedags fest". Det kommer vara runt hundra personer så tror det kommer bli sjukt kul. Hoppas iaf det!
Nu har jag en del grejer att fixa, så säger godnatt ifall jag inte skriver senare(tveksamt).
Godnatt och puss!

dålig uppdatering- Igen!

Hej ni söta!
Återigen, jag ber om ursäkt för min fruktansvärt dåliga uppdatering och kassa inlägg. Jag känner bara att jag inte har någon motivation just nu, därför blir det som det blir. Dessutom har mitt internet inte fungerat på hela dagen och inte heller igår kväll!

Idag var det iaf skola mellan 8 och 12:30, dock fick vi sluta en tjugo minuter tidigare eller något sådant. Många av våra kurser tar slut nu på fredag och vi har då inget att göra under dessa lektioner, idag körde vi liksom "hänge gubbe" hela samhälls lektionen, onödigt?
På torsdag har jag spanska prov, och jag kan det inte alls, det är sjukt svårt! Så i morgon blir det raka vägen hem efter skolan och plugga på det. Måste också skriva ett helt CV på engelska och ett personligt brev, även det på engelska, lycka till att hinna med alla dessa grejer i morgon säger jag bara! Tyvärr slösade jag hela denna dag på att titta på massa avsnitt av One Tree Hill, fasiken, jag som skulle pluggat idag!

Men men, nu blir det snart sängen, innan dess ska jag läsa lite i min bok som jag började på igår "Allt för min syster" som jag sett på bio som var GRYYYYM, eller så jäkla fin! Och boken har fått jättebra kritik, den är typ slut på varenda bokaffär ! ;S
Godnatt, ska försöka slänga iväg ett inlägg i morgon!
Pusss

Gratisbio

Vill du också få gratis presentkort och gratis biobiljetter? Bli då medlem här och börja samla poäng. Det är mycket lättare än man tror och du får snabbt ihop massa poäng. Dessutom är det helt gratis!
Jag tycker att det är en fantastiskt bra sida där man som medlem får presentkort och biobiljetter helt gratis. Det krävs inte speciellt mycket heller. Du gör ett par erbjudanden och värvar några vänner, det är inte svårare än så. Dessutom kan man få vänner och skapa sin egna personliga profil och skriva till varandra, man kan även spela spel som man dessutom kan vinna poäng på. Helt enkelt en sida som har allt! Direkt när du blir medlem får du även en välkomstpresent i form av hela 75 poäng, grymt va? Så vad väntar du på? Bli medlem nu! Klicka på bilden nedan och registrera dig!




friday

Hej ni söta!
Gud vad skönt det är med fredag, även fast jag bara gått i skolan i två dagar denna vecka haha. Dock slutar inte skolan nu för min del, nej jag kommer bli tvungen att ägna hela min helg åt plugg. Har en stooooor geografi inlämning på söndag, och jag har inte ens börjat! Det komemr bli riktigt kämpigt, eftersom den är så stor och svår.

Kom nästan precis hem från Linn, var där en stund och badade i hennes ute- spa. Hur mysigt som helst när det är mörkt, med massor av snö runt omkring och lamporna i badet som lyser i olika färger. Riktigt kallt ute dock, dog typ när jag skulle gå till och från henne haha.
Just nu sitter jag och tjockar mig med Ben & Jerry som pappa köpte till mig, och jag hade inte ens bett honom göra det. Han läste mina tankar idag, hihi. Sen blir det att sova rätt tidigt så jag är pigg och alert inför allt pluggande som väntar i helgen, suuuurt!
Hoppas ni får en fortsatt rolig fredagskväll!
Puss

jag har inget att ha på mig

Jag är i ett stoooooort behov av att shoppa, seriöst. Jag klarar inte av att inte ha något att sätta på mig längre. Inte så jäkla kul att alltid gå i samma kläder, som dessutom är sjukt tråkiga. JAG MÅSTE SHOPPA!

Och på tal om shopping, jag vill såå ha Tyras skor till sommaren! Visst är dom snygga?


I'm home!

Hallå där!
Jag är hemma från fjällen sedan igår kväll/natt efter en oerhört lång bussresa, den var hemsk. Jag skulle egentligen ha varit framme på centralen tio i elva på kvällen och den skulle då åka raka vägen utan stopp. Men sedan blir det först ett stopp i Sveg då busschauffören "glömde" stanna oich hämta upp en person på en hållplats. Vi fick då invänta denna person som skulle ta taxi till sveg. Efter denna halvtimme åker vi vidare men vi känner att det guppar något oerhört, att det inte är något som tar emot när vägen inte är helt slät. Det visar sig att stötdämparna har frusit eftersom det var -28 grader. Vi fick därför byta buss i färila. Vi märker redan när vi hoppar på att det är fruktansvärt kallt i bussen. Chauffören försöker fixa det men det funkar inte. Efter någon/några timmar(vet inte säkert) så får vi iaf byta buss IGEN eftersom allt elektroniskt inte fungerar, sånt som dörrar, värme och lampor. Det var alltså för farligt att åka vidare. Vi väntade i gävle bro i en kvart eller något och sedan kom en dubbeldäckare och hämtade upp oss för att sedan köra oss till uppsala och stockholm. Väl framme på centralen så hade klockan blivit närmare halv ett på natten, kul. Så jag säger nu att jag aldrig mer ska åka buss hem från fjällen, speciellt inte själv.

Men själva skidsemstern har varit bra. Väldigt kallt dock, men mysigt. Vi hade omkring 20 och 26 grader kallt samtliga dagar, och det är väldigt kallt då man åker skidor. Det blev alltså en hel del spring inne i värmestugorna.

Idag var det egentligen meningen att Linn skulle sova hos mig eftersom min familj skulle komma hem på söndag, men dom bestämde sig för att komma hem redan idag istället så då blev det ingen övernattning tyvärr! Hade varit så mysigt, fan alltså!
Nu ska jag snart försöka sova tror jag, så att jag är lite piggare i morgon :)
Puss

Det bär av till fjällen

Nej nu måste jag nog gå och lägga mig, ska upp redan klockan halv åtta i morgon. Kommer inte komma upp alltså, usch ! Men sedan bär det av till fjällen och det kommer bli mysigt, även fast det känns drygt när jag bara får två skiddagar =/
Ni får ha det så bra här hemma så hörs vi när jag kommer hem!
Kommer sakna mina fina vänner!
Pusss

glömt att berätta

Hej!
Debbie kom aldrig till vällingby idag, väldigt synd. Hade varit kul att träffat henne eftersom vi nu inte kommer ses innan skolan börjar.
Just nu packar jag för fullt, har glömt att skriva det men tidigt i morgon bitti åker jag och min familj till Björnrike och åker skidor. Jag kommer hem redan på onsdag eftersom jag börjar skolan på torsdag, medan resten av min familj åker hem på söndag. Dock är jag så dum att jag skulle beställa bussbiljett hem idag, och såklart finns det inga platser kvar, kul. Och jag MÅSTE hem på onsdag. Jag kanske får lov att ta en buss som är framme elva på onsdag kväll och sedan är det skola dagen efter, och jag ska ta mig hem från centralen också, lyckat.
Sedan när jag väl kommer hem blir det är råplugga, eftersom den sjukt stora geografi uppgiften ska lämnas in på söndag och jag har inte ens börjat. Tror inte ens jag har pappret med instruktioner hemma, fan alltså! Så jävla oplanerat alltihop.
Hoppas iaf att allt löser sig!
Skriver ettt "hejdå inlägg" senare, haha.
puss

lördag

Hej!
Igår var det myskväll hos Linn med Greta och Mickis (och Linn såklart)! Film, chips, cola och trevligt sällskap, mycket mysigt!

Nu bär det av till Vällingby med Linn och Mickis, där möter vi upp Debbie och sedan ska vi ta en fika tillsammans! Bloggar senare, ha en bra dag!
Puss

Happy New Year

Hej!
Först och främst vill jag bara säga Gott nytt år och god fortsättning på er mina fina läsare!
Sedan vill jag be om ursäkt för att jag haft så otroligt dålig uppdatering på senaste tiden!

Var erat nyår bra? Mitt var superbra! Bästa nyårsafton någonsinn, och jag firade in det med de bästa människorna! Började med att jag och Linn fixade oss hos henne, blev lite stressigt eftersom vi skulle vara hos Kajsa absolut senast 18:30 så det blev att vi sprang i klackar till Kajsa. Där bjöds det på god middag och efterrätt med mina underbara ae4 brudar. Vi började även dricka lite smått. Efter middagen åkte folk åt olika håll. Alla drog medan jag, Linn och Greta stannade kvar hemma hos Kajsa ett tag med hennes brorsa. Sedan drog vi till Carl Klinga, en gammal klasskompis. Vi var inte där länge alls, kanske tjugo minuter, sedan drog vi vidare till en kille som heter kevin. Där blev det också nästan att dra på direkten. Då gick vi istället till en annan kille som heter Gustav(tror jag?). Kom dit vid typ kvart i tolv så det var knappt någon idé att klä av sig ytterkläderna för vi skulle ut till tolvslaget och smälla en "bomb" som dom kallade det, men det var raketer. Helt underbart var det under tolvslaget, skumpa dracks, det kramades, skreks "gott nytt år" och alla var glada och sen alla vackra fryverkerier omkring oss.
Vid kanske kvart över tolv gick vi tillbaka till Gustav och fortsatte dricka och dansa och ha kul. Sen blev det dags för mig att dra hemåt medan mina vänner stannade.
Är så tacksam över att jag fick fira detta nyår med mina vänner, även om jag var tvungen att dra hem mycket tidigare än alla andra så fick jag iaf ett helt underbart nyår ! Tack för att ni finns, älskar er!

GOTT NYTT ÅR 2010!

RSS 2.0