tired

Sitter just nu och fryser och är jättetrött, så borde nog sova snart.
har inte så mycket att skriva känner jag, har inte hänt så mycket idag. Jag har varit i skolan mellan 12.30-16.40 ungefär och när jag kom hem mötte jag upp Linn och så gick vi ut med våra fina hundar ett tag, sedan lämnade vi dem hemma och möttes sedan igen för en promenad, mycket mys! I morgon är det skola igen som gäller, börjar 11:15 !

nej, nu tänker jag säga godnatt faktiskt!

Vet inte vad jag ska skriva riktigt, står helt still i huvudet. Förslag?

måndag

Hallå!
Jag struntade i idrotten i morse, hehe busigt. Nej men det var skönt att slippa gå upp sex för att sedan se att vi istället ska vara i skolan och bara vara där i en kvart när vi börjar kvart över elva :) Efter skolan gick jag och Linn förbi en bokhandel och köpte kalendrar och block, sådant man behöver i skolan liksom. Skönt att få det gjort också! Sedan jag kom hem vid halv sju har jag inte gjort så mycket, fixat med massa gamla papper och tagit det lugnt bara. Ska försöka komma i säng i relativt bra tid idag så jag slipper vara trött i morgon! :)

Åh, vilket intressant inlägg va? Men fan vet inte vad jag ska skriva om riktigt.. måndagar brukar vara rätt sega dessutom.

godnatt, pusss

två filmer jag vill se

tänkte bara lägga upp två trailers på två filmer jag verkligen vill se, och har velat se sjukt länge, ända sedan de hade premiär på bio för lääänge sedan.

Remember me med Robert Pattinson:



Dear John med Amana Seyfried och Channing Tatum:



Sjukt snygga killar i båda dessutom! ;)

suunday

söndag idag då, ångestdagen. Hatar verkligen söndagar, då man har en hel skolvecka framför sig.
Jag har iallafall fått en del gjort idag, har städat mitt rum vilket behövdes, så det känns skönt! Annars har jag bara tagit det lugnt. Ska snart plugga lite spanska tror jag, ska skriva om hur man dansar salsa, känns lite svårt sådär men det måste göras. Har även en redovsining i företagsekonomi i morgon som jag måste skriva ut och läsa igenom någon gång. I morgon är det långdag med start ute på gärdet klockan halv nio då det är idrott, kul -.- . Skriver lite senare!

pusss

I belong with you

okej här kommer ett töntigt inlägg, men det var ett tag sedan jag skrev om något som relaterade till twilight, eftersom jag inte längre är en twilight- nörd (inte lika i varje fall). Men nu kände jag mig lite tvungen. Hittade precis denna otroligt fina fan videon som är riktigt bra gjord och som sagt jättefin! :) Längtar till den fjärde filmen breaking dawn, det är dock väldigt långt kvar!

OBS! TITTA EJ PÅ DENNA VIDEO OM DU INTE VILL SE NÅGOT IFRÅN DEN FJÄRDE BOKEN SOM EJ KOMMIT UT PÅ FILM ÄNNU DÅ DENNA VIDEO AVSLÖJAR MYCKET OM VAD SOM KOMMER ATT HÄNDA !!! DU KAN OCKSÅ SE VIDEON MEN STÄNGA AV VID 1.40 DÅ DET BÖRJAR KLIPP FRÅN FJRÄDE FILMEN.


bara för att du är så fruktansvärt bra

ville bara säga hur jäkla underbar du är min brud

jag älskar dig




trötter

Det är onsdag eftermiddag och jag är hur trött som helst. Ska nog lägga mig och sova en timme eller två för att bli lite pigg, känner att jag behöver det. Det var en rätt skön dag i skolan idag, vi gjorde knappt något förutom på företagsekonomin där vi jobbade med ett litet grupparbete som ska redovisas på måndag. Slutade vid halv ett idag för att sedan åka hem till vanessa, sedan har jag bara latat mig i soffan framför tv'n.
Igår beställde jag en varsinn vit Knokk-klocka till mig och Linn, äntligen! Har väntat på att köpa den men den har hela tiden varit slut på lagret då jag skulle beställa, men nu så! :D Vi kommer bli så snygga i våra klockor haha ;) vad gjorde jag mer igår? Ingenting egentligen, bara var hemma och tog det lugnt, tittade på tv och sov. Rätt skönt faktiskt :) Intessant inlägg ellerhur haha?

Nej nu ska jag sova eller vila, vi hörs!
pussen

sööööndag

Hallllåå!
Först vill jag bara börja med att säga att jag äntligen hittat min iPod, wohoo! Den låg i en gammal väska som jag aldrig använder, men hade den i somras då jag och linn åkte och solade, så låg den kvar där i.. smart av mig att inte komma på den förrän idag liksom. Men skönt att den är tillbaka iallafall!
Helgen har varit mysig och lugn, har umgått med linn båda dagarna och bara tagit det lugnt. Igår när vi precis satt på filmen love actually så ser linn fetaste spindeln, jag skojar inte när jag säger att det var den största vi någonsin sett, den var verkligen vidrig!

I morgon är det skola igen, fan. Går tidig vecka denna vecka och heldag i morgon vilket betyder att jag går från 8-5 i morgon, drygt! Men rätt skönt att sluta tidigt resten av veckan, även fast det kommer bli rätt kämpigt att gå upp vid halv 6 varje dag när jag sovit till typ elva under stor del av sommaren! Men det är som det är, det blir säkert bra! ;) (behöver lite positiv inställning känner jag). nej du är det snart dags för mig att sova sött, klockan börjar närma sig elva och jag är rätt trött.

puss och godnatt!

vart håller du hus?

ååååångest! Min fina, gröna iPod är spårlöst försvunnen! Kom på igår att jag inte har en blekaste aning om var den är och letade då för fullt men utan framgång, den är helt borta! Hoppas den inte blivit stulen under någon fest eller att jag glömt den någonstans, vill ju ha den!

ipoden, kom fram jag behöver dig!


hittade ingen bättre bild där min ipod är med så den får duga. biden är förövrigt tagen under en mycket mysig dag i rålis med linn och tove i slutet på maj :)

lyckades tyvärr inte denna gång heller..

Tror minsann det är dags för en uppdatering, insåg(efter att jag sett debbies kommentar) att jag inte bloggat sedan innan jag drog iväg till peace&love i slutet på juni, halllllååå typ två månader sen?! Sämsta någonsin!

Känner inte att jag riktigt orkar skriva vad jag haft för mig de senaste två månaderna då jag inte skrivit något då jag inte orkar sitta och skriva en hel bok här och nu (inte för att jag gjort speciellt mycket under mitt sommarlov, men ändå hehe)
Men vem vet, jag kanske kan lyckas hålla bloggen vid liv nu, har ju försökt ett antal gånger men orkar inte riktigt lägga tid på det, och orkar inte hålla på och ta massa bilder och skit, men ska göra så gott kan. Dock kan jag ju påpeka på att skolan börjat nu igenoch känner på mig att det kommer bli ett rätt intensivt år med mycket plugg, men jag ska helt klart försöka blogga då jag kan och känner för det. Jag var ju bra på det för ett tag sedan, då uppdaterade jag åtminstonde varenda dag! Så, ska försöka ge detta ett försök igen, försöka få det att bli roligt igen! Kanske t.o.m kan vara något lugnande att ha då det är mycket plugg, att skriva av sig lite ibland liksom. Okej, nu ska jag sluta skriva innan jag skrivit den där boken ändå!

Hopppas vi hörs!
pössssss

RSS 2.0