PEACE!!!

NU DRAR JAG SNAAAAAART!! (eller okej om några timmar hehe)
I morgon bitti klockan 08:45 går mitt tåg från centralen som ska ta mig upp till Borlänge och Peace & Love! Om jag är taggad? SÅKLART JAG ÄR TAGGAD!!!!
När jag kommer fram så väntar fina människor på mig, Linn och Tove! Åh detta kommer att bli så jäkla bra, även fast jag missat några dagar nu! Nu jäklar köööör viiiii, fan vad kul vi ska ha!

Ta hand om er, pusss!


rålis

Halllååååå!
Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, gjort absolut ingenting i stort sett. Rätt tråkigt men det funkar :) Nu ska jag iväg till rålis för att möta upp Linn och Tove, sedan hoppas på att det kommer fler folk lite senare. Kommer bli mycket trevligt! :) Kanske slänger in ett inlägg när jag kommer hem, annars hörs vi i morgon!

pussss

musiiiik

Eftersom jag tråkigt nog blev tvungen att stanna hemma ikväll p.g.a mina dumma föräldrar som inte låter mig gå ut (hata hata hata att jag fick sitta inne), så har jag istället suttit och laddat in nya låtar på min iPod under kvällen. Naaajs med nya låtar, både klassiska(och rätt uttjatade) partylåtar men också annat bra :) Tänkte fortsätta ladda in fler i morgon eftersom klockan nu blivit rätt mycket och jag borde sova då jag sov oerhört dåligt i natt.
Ville bara uppdatera er lite liksom. Kom gärna med förslag på låtar att lägga in på ipoden, både partylåtar och vanliga uppskattas, tack!

Men vi hörs i morgon!
Pusss

Hemma hos Linn

Hej!
Just nu sitter jag hemma hos min fina Linn, medan hon städar. Visst är hon duktig? :)
Jag underhåller mig med att ta kort på mig själv, riktigt fina måste jag säga. Osminkad och jävlig dessutom. Nej men lite seriöst nu, tänkte iaf ta kort på mitt nya hår som Linn så duktigt färgade igår, som jag skrev. Med hennes webcam ser man bättre hur färgen ser ut.
Måste hitta hur man tar kort med kameran som finns på vår nya dator hemma, för jag fattar verkligen ingenting ;S Vore ju lite bra om det gick att ta kort där, mycket smidigare än att alltid behöva ta med kameran och ladda över till datorn sen.

Vi hörs! pösss




som sagt, inte världens finaste bilder, skyller på att jag är osminkad och inte speciellt seriös, haha. Men såhär ser iaf färgen ut. Mitt hår ser riktigt risigt ut asså, måste klippa mig!!!!


och så en smygbild på Linn som städar och gör det fint på sitt rum.

uppdatering, det var på tiden

Hallå där!
Tänkte köra på en liten uppdatering såhär på söndagskvällen, trevligt va? Blir en kortis dock, men fler inlägg väntar!
Jag har nu sedan i fredags sommarlov(vilket betyder att det egentligen börjar i morgon) och det känns så jäkla skönt! Efter ett helt år med massa slit i skolan så är jag nu ledig i typ två månader? Äntligen säger jag bara! :)

Har även fått en hund, som jag inte skrivit något alls om här i bloggen, det trodde jag att jag hade gjort. Men men, hon heter Vanessa och är en lagotto. Har haft henne här hemma i 1,5 veckor, och hon är så söt!

Idag har Linn färgat(okej tonat) mitt hår, det blev mörkare brunt. Hon gjorde ett strålande jobb! Tack för hjälpen babe!
Nu ska jag fortsätta att städa mitt rum, inte så kul men vääääälbehövligt kan jag tala om! Men vi hörs, jag lovar!

Ps
. försökte ta bilder på mitt nyfärgade hår men bilderna gav ingen som helst rättvisa, det såg typ svart/blått ut haha. Därför får jag istället återkomma med bilder!

Pusssss


en liten bild på Vanessa, de få som läser min blogg har väl sett denna bild på facebook, därför kommer jag att lägga in fer bilder senare, har inte lagt in alla de bilder jag tagit på henne ännu och orkar inte göra det just nu, men som sagt det kommer fler! :)

Hundrade gången gillt?

Okej, måste bara säga att helvete vad dålig jag är på att blogga! Har sagt hur många gånger som helst att nej nu jäklar ska jag börja blogga igen, men det händer ju inget, bloggen uppdateras ändå inte liksom. Men nu ska jag testa igen, testa att börja blogga på riktigt igen. Fast dock inte förrän typ på onsdag då allt plugg förhoppningsvis är gjort och jag kan slappna av och få lite tid över ;) Nu håller vi tummarna på att jag håller detta denna gång, jag var ju fan bra på att blogga ett tag förut haha. Vad är det för idé att ha en blogg om man ändå inte skriver i den liksom ? :) Vad sägs om detta nu då? Tror ni jag lyckas? :)

pussss

RSS 2.0